1 ile 30 arası toplam 132 sonuç

Konu: Bursaspor'un rakipleri belli oldu !

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Valencia ve Rangers kadro olarak Bursaspor'dan çok üstün değiller.En büyük artıları Bursaspor'a oranla tecrübeli olmaları.Bursaspor tecrübesizliğinin kurbanı olmazsa maçlarda,bence üçüncü,hatta ikinci bile olabilir grupta.Manchester'ı hesaba katmıyorum.Onlar lider olarak çıkacaklardır büyük ihtimalle.Keşke son maçları Bursaspor ile olsaydı.Avataj olurdu Bursaspor adına.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by Saike View Post
    Valencia ve Rangers kadro olarak Bursaspor'dan çok üstün değiller.En büyük artıları Bursaspor'a oranla tecrübeli olmaları.Bursaspor tecrübesizliğinin kurbanı olmazsa maçlarda,bence üçüncü,hatta ikinci bile olabilir grupta.Manchester'ı hesaba katmıyorum.Onlar lider olarak çıkacaklardır büyük ihtimalle.Keşke son maçları Bursaspor ile olsaydı.Avataj olurdu Bursaspor adına.
    rangers bi derecede valencianın kadrosu bursadan kat kat üstündür hatta üç büyükleride rahat 2 ye katlar kalite olarak ispanyanın en büyük 3.takımından bahsediyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    rangers bi derecede valencianın kadrosu bursadan kat kat üstündür hatta üç büyükleride rahat 2 ye katlar kalite olarak ispanyanın en büyük 3.takımından bahsediyoruz
    David Villa ve David Silva'nın takımdan ayrıldığından haberin mi yok acaba? Buna rağmen dediğin kadar iyi bir kadroları olduğunu düşünüyorsan ilginç doğrusu.Bu seneki kadrolarıya 3.olsunlar bakalım.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by Saike View Post
    David Villa ve David Silva'nın takımdan ayrıldığından haberin mi yok acaba? Buna rağmen dediğin kadar iyi bir kadroları olduğunu düşünüyorsan ilginç doğrusu.Bu seneki kadrolarıya 3.olsunlar bakalım.
    tabiki haberim var ama ona rağmen 3 büyüklerden üstün bi kadroları olduğu açık ve net

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by M.O.S.H View Post
    tabiki haberim var ama ona rağmen 3 büyüklerden üstün bi kadroları olduğu açık ve net
    Ben zaten Bursa'dan kadro olarak güçlü olmadıklarını söylemedim.Üç büyüklerden de güçlüdürler,orası tartışılır.Ancak Villa ve Silva ayrıldıktan sonra kat kat güçlü olduklarına katılmıyorum açıkcası.Şöyle bir şey de var.Valencia tecrübe olarak Bursaspor'dan çok üstün.Bu büyük avantaj sağlayabilir onlara.
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri