Anıl'ın pozisyonuna gelince zeminin kurbanı oldu. Sene sonuna kadar anca oturur bence zemin tam oturmamış.
Printable View
Anıl'ın pozisyonuna gelince zeminin kurbanı oldu. Sene sonuna kadar anca oturur bence zemin tam oturmamış.
bu takimdan hic bir sey olmaz su kadro ile bir arpa yolu gidilmez , maci izlemek izdirap gibi geldi bitmedi 90 dakka , bu kadar kotu olamaz buyuk Galatasaray takimi , bu hale getirenler utanmiyorlar bu isden
Arkadaşlar başbakana yapılanlarla ilgili konuyu tartışmamanızı rica ediyorum bir kez daha.Sebebi ucunun siyasi düşüncelerin tartışılmasına varması.Forumlarımızda siyaset tartışılması yasaktır.
Maçı izlemedim Culio nasıldı ?
Adnan Polat gerek bugünkü yaptigi aciklamalar olsun gerekse futbol takimindaki rezalet tablo olsun biran önce birakip gitmelidir. Stadi da acti zaten istegi buydu yol yakinken vazgecmesi lazim.
Oynadığı bölümlerde çok çalıştı ve çok net paslar verdi. Hagi tüm takımı görmek için çıkardı bana kalırsa. Insua'nın her maçlarda oynaması lazım.
Forvet şart. Kazım çok çalışkan, Arda eski kondisyonuna kavuşursa süper olacak. Emre Çolak beni hayal kırıklığına uğrattı gerçekten. Aydın.... Kendine yazık etmeye devam ediyor. Servet'le Cana'nın da maşallahı var :)
Emre colakdan Sag acik , Sabriden orta saha , Cana'dan defans olan bir takimda cok seyde beklememek lazim , bir an once yonetimin defolup gitmesi yerine gelicek yonetiminde bu takimi haketmiyen bu rezilleri grubunu dagitmasi gerekir , 5-6 oyuncu kalir gerisi cope !
Yalnız Adnan Polat, Özhan Canaydın'ın adını 1 kez bile ağzına almadı mı ben mi öyle duydum?
İyi de bu bir gösteri maçıydı, Şampiyonlar Ligi ayarında bir takımla oynadık ve berabere kaldık. Nedir bu öfke ? Yönetime ve futbolculara duyulan öfke her yerde neden dile getiriliyor ? Her şeyi her yerde konuşmak mı doğrudur, yoksa yeri ve zamanında mı ? Galatasaray, futbolcu fabrikası Ajax ile bir gösteri maçı oynadı ve 0-0 bitti. O kadar. Lütfen sakin.
Bendeki ofke bu macla alakali degil , birikmislik var , ayrica ben yurt disinda yasiyorum ve burda canli verdiler maci , yabanci arkadaslar ve maci yayinliyan kanalin yorumculari bile ne olmus bu Galatasaray'a falan diye birbirlerine soruyorlardi , gerci ben simdi boyle konusuyorum lig baslasin 6-7 hafta sonra ne Hagi kalicak nede Adnan Polat giller
İyi de bu birikmişliği sergilemenin yeri bir 'gösteri maçı' mıdır ? Ben bunu söylemek istiyorum sadece.
Bu stadın bu kadar üzerine giden, projeyi her zaman diri tutup gerçekleştirmeye çalışan insandır Özhan Canaydın. Başkanlık döneminden nefret ederim, insanlığına laf söyletmem ama başkanlık döneminde yaptığı tek olumlu iştir bu proje. Rahmetli Canaydın'ın bunca emeğine saygı göstermeyip, kalkıp "Adnan Polat Özhan Canaydın'ın adını ağzına alması mı gerekiyor?" diyorsunuz. Geçmiş ne çabuk unutuluyor. Yazık ki ne yazık..
Taraftarın birikmişliğine gelince herşey TOKİ başkanı konuşana kadar güllük gülistanlıktı. TOKİ başkanı kalktı bir güzel giydirdi Galatasaray'a mitingde konuşur gibi. İmam cemaat hesabı. Kalkıp seyirciye mi laf edeceğiz böyle bir durumda. Hep söyledim yine söylüyorum seyirci baştan sona kadar haklıdır, kimse Türk Telekom Arena'nın açılış maçında(bu stadı kendi cebindeki parayı çıkartıp yapsa bile, kendi döşese bile tuğlalarını) Galatasaray'a bunu diyemez. Eğer başbakan protesto edildiyse büyük ayıp edilmiştir kendisine. Yiğidi öldür hakkını ver demişler. Kimin görüşü ne olursa olsun bu stat için emeği geçen herkese hakkını vereceksin. Eren Talu'nun, Özhan Canaydın'ın, Mustafa Sarıgül'ün, bu projenin taaaa en başları Faruk Süren'in hakkını vereceksin. Ayıp edildi bu insanlara bu kadar emek verilmiş.
Yönetime gelince... Eğer Adnan Polat bugün stadı terkettiyse hiç hızını almadan kulüp binasını da makamını da terketsin. Şu statta Ronaldinho hadi Ronaldinho abartı diyelim bir Keita bir Giovani bir Misimovic olsa o maç 120 dakika bile olsa insanlar 150 dakika daha otururdu o statta. Luis Suarez'le Fırat Aydınus bize acımasa açılış maçını kaybediyorduk ötesi mi var? Yazıklar olsun gerçekten.
Ben takımın böyle olduğunu kabul ediyorum, Galatasaray'ın şu haline göz yumulmasını kabullenemiyorum.
Eccük Zabır Yauv:D:D
Sabır taşı çatladı hocam.
Transfer dönemi bitsin hele bakılır bir çaresine..
Yönetim'e benimde sabrım yok ama Hagi'ye sabır göstermek lazım.Kadroyu revize edip, çalışan futbolcuları takıma katacaktır.Kazım ve Culio transferlerinden bu anlaşılıyor.
Başkan olmasını istediğim kişi Ali Dürüst'tür
abartan sadece bizim yönetim değil hayrettin. devlet kanalı da olduğu ve TOKİ inşaa ettiği için ve de en önemlisi TELEKOM ismini taşıdığı ,yani TELEKOM'un sponsor olduğu için bu kadar ön plana çıktı.Yani reklam filmiyle GS yönetiminin falan alakası yoktur. TELEKOM,TOKİ ve Başbakan olduğu için bu kadar abartıldı ;) Bu saydığım 3'lü de bu taşınmanın ve yeni statın açılışının bu kadar ihtişamlı olmasını istedi....
UltrAslan'dan uzun bir sure sonra gurur duyuyorum, helal olsun hepsine sonuna kadar takimlarinin arkasinda durdular bayilmadiklari ezdirmediler.. Bazi dengesizler de minderleri sahaya atmis.
GALATASARAY’A gerçekten bir haller oldu.
Giderek kendinden, kendi ananesinden, kendi terbiyesinden uzaklaşmaya başladı.
Dün Ali Sami Yen Telekom Arena’nın açılışında olan bitenler tüm Galatasaraylılar için utandırıcı bir olaydır.
Bir Başbakan, fikirlerine katılırsınız, katılmazsınız, tarzını seversiniz, sevmezsiniz kimse karışamaz. Sizin stadınızın açılışına gelmiş, konuğunuz, üstelik de açılışını yaptığınız stadın yapımında başından sonuna destek olmuş, organize etmiş, zorlamış hatta bu yüzden tepki toplamış, siz o Başbakan’ı yuhalayamazsınız.
Eğer yuhalayacak kadar kendinize, kulübünüze uzak buluyorsanız toplarsınız genel kurulunuzu ve dersiniz ki, “Biz o stada gitmiyoruz. Biz onun yaptırdığı stadı istemiyoruz ve orada maç yapmayacağız” Galatasaray’a hediye edilen bu stadı reddedersiniz.
Açılışına gitmek bir yana, açılışını yapmazsınız bile.
Sonra da Ali Sami Yen’i zaten iade etmiş olduğunuz için gidersiniz Kartal da mı, Güngören de mi neredeyse maçlarınızı oynarsınız.
Ama Başbakan’ı orada yuhalayamazsınız bu biiiiir!
İkincisine gelince.
Yahu bu bırakın Galatasaray’ı, Türklüğün ananesinde yoktur konuğa hakaret etmek.
İnsanın evine kanlısı gelse dokunmaz, tek kelime etmez, sokakta vuracağı adam evine gelince biraz adam gibi adam olan ona dokunmaz, hakaret etmez. Hürmete layık değilse bile hürmet gösterir konukluğun hatırına.
Galatasaray taraftarının yaptığı büyük ayıptır.
Hem de en büyüğünden.
Ve bir şey söyleyeyim mi, Başbakan bunu ödetir Galatasaray’a.
O stadın ne yan yolları yapılır, ne başka bir şeyi bundan sonra.
Doğru mu yapar!
Bence doğru yapar.
Siz siyasetle sporu, siyasetle konukseverliği birbirine soktunuz mu, o da sokuverir.
Bu hakkı da ona siz vermiş olursunuz.
Anladınız mı!
FATİH ALTAYLI / HTspor