oynamamız lazım artık bunun geri dönüşü yok
Printable View
Hagi gitmediği sürece hiçbirşey olacağını sanmıyorum. Takım çok kötü yönetiliyor gerçekten.
evet çok doğru aslında ama o kadronun başında mutlaka yerli bir hoca olmak zorunda
Bu pek yerli-yabancı meselesi değil aslında. Şu dönemde yerli ve tecrübeli bir hoca olması tabii ki çok yüksek bir avantaj olacaktır ama kalkıp Lucescu gelse kimse hayır demez buna. Hagi elindeki kadroyu iyi kullanmıyor, saçma tercihler yapıyor, takımın içindeki oyuncuyu kazanması gerekirken dünya çapında bir yıldızı harcıyor. Oyuncu kaybetme lüksümüz yok bizim. Hagi doğru işler yapsa, köklü ama mantıkli değişiklikler yapsa Hagi'ye zaman verilir zaten. Fakat Hagi neler yapmaya çalışıyor kimse anlamadı.
Lucescu bu aksam bi Rumen tvsine baglanip Gs'ye gitmeyecegini söylemis.
Aman aman... Lucescu da dursun. Adam gibi kolleftif ve hücuma yönelik futbol oynatacak adam yok mu arkadaş bu Avrupa aranasında? Daum ve Lucescu'dan başka antrenör yok mu? Porto'nun hocasını falan çok beğeniyorum ben....
Böyle kollektif,hücuma dönük falan bir pivot santrafor desek tamam.Bunlar olunca akla ilk gelen Ömer Üründül.Adamı başa getirelim biz bence.Bize kollektif futbol oynatır.3-5 tane arkası dönük oynayabilen arkadaşlarını pozisyona sokan pivot santrafor alır.Adam takımı uçurur :D
Büyük bir değişim olabilir"
1 Mart 2011 21:25 | NTV Spor ve Ajanslar
Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Ali Haşhaş, yarın oynayacakları Gaziantepspor maçının sonucuna göre kulüp içerisinde büyük değişiklikler olabileceğini söyledi.
http://media1.ntvspor.net/C/I/120/alihashas_8T78U.jpg
Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Ali Haşhaş, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Gaziantepspor maçına kilitlendiklerini, ancak bir maçın sonucuna göre büyük değişiklikler beklenmemesi gerektiğini söyledi.
Zaman Gazetesi Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne katılan ve burada açıklama yapan Ali Haşhaş, Gaziantepspor maçının olumsuz bir neticeyle sona ermesi halinde birçok şeyin değişebileceği yorumlarına değinerek, ''Her maça göre insanların değişeceği kuralı yok. Bu sezon bizim için her şey iyi olmayabilir. Gelecek sezon bazı değişiklikler olabilir. Buna başkan karar verecektir'' dedi.
Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın futbolun içinden gelen biri olduğuna dikkat çeken Haşhaş, ''Kendisi bu sene çok yıprandı. Son 3 senede başka şeylere kanalize olduk. Stadımızı yaptık, tüzüğümüzü değiştirdik, Riva arazimizle ilgili çalışmaları tamamladık. Bunları bitirdik ve şimdi konsantrasyon olarak spora, futbola döndük. Başkanımız, (Artık bana bırakacaksınız ve Florya'ya yerleşeceğim. Bundan sonraki dönemi göreceksiniz) dedi. Bunun için de Ziraat Türkiye Kupası'nda alacağımız sonuçlar çok önemli'' diye konuştu.
Galatasaray camiasından ve taraftarlarından destek isteyen Haşhaş, ''Üzerimizde çok ciddi bir baskı var. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Yarın inşallah Gaziantepspor'u eleyip Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıkarız ve böylece her şey unutulur diye Allah'a dua ediyorum'' ifadelerini kullandı.
Yaklaşan Yıllık Olağan Mali Genel Kurul'un ve ibra tartışmalarının hatırlatılması üzerine ise Haşhaş, ''Galatasaray büyük bir camiadır. Kendi içinde kavgasını yapar ama kendi yönetim kurulunu sıkıntıya sokmaz. Zaman zaman farklı sesler gelebilir. Mali genel kurulda hiçbir şey olmayacak göreceksiniz. Eğer bu sistem bozulursa sonradan gelenler de iyi çalışmaz. Bunun oturması lazım. Lütfen Galatasarayımıza sahip çıkalım'' diye konuştu.
Haşhaş ayrıca, bazı futbolcuların kavga ettiği yönündeki haberlere değinerek, takımda sorun varmış gibi gösterilmeye çalışıldığını, ancak kendilerinin oyuncuları önlerindeki Gaziantepspor maçına konsantre etmeye çabaladıklarını sözlerine ekledi.
Luce'yi zamaninda gonderenler utansin gercekten.
Şu sıralar devam eden olağanüstü yönetim kurulu toplantısında Hagi'nin kovulmasına yönelik bir karar alınıp takımın sezon sonu Tugay'a emanet edileceği yönünde dedikodular var.
Kaç haftadır bas bas bağırdığım olay olacak demek ki. Öyle olsun zaten. Bırakalım Tugay yönetsin takımı hatta yanına Hakan Şükür getirilsin. Galatasaraylılığın ne olduğunu anlatsınlar şu adamlara.
Toplantı bitti açıklama bekleniyor deniyor GSC'de.
Büyük ihtimalle Hagi ile yollar ayrılır, Adnan Sezgin gider "belki", 1-2 de futbolcu kadro dışı kalır.
Adnan Sezgin görevini bıraktı. Yetmez..
Bu kadar mı ? Bu kadar mı ? Yeter artık yahu, yeter ! Hagi ile olamayacağı açık değil mi yahu ? DAHA NE LAZIM ? 10.sıradayız, tarihin en kötü sezonundayız. Levent Özçelik'in dediği gibi "Neden Hagi? Neden?".
Neden kongre kararı çıkmadı ? Korkuyorsunuz değil mi sayın yönetim. :)
Adnan Sezgin istifa etti.
http://www.ligtv.com.tr/?r=1&hid=88327
yehuuuuuuuuuu :D
Adnan Polat: Şampiyonu belirleyen takım olacağız.
Bize bu duyguyu tattıran büyük başkanın ve yönetimin asla istifa etmemesi gerekir. Her takıma layık olmaz bu olay.
Adnan Polat, Galatasaray'da hedeflerin bitmeyeceğini söylerken, "Şampiyonluk adayların üçü TT Arena'ya gelecek. Şampiyonu belirleyeceğiz" dedi.
Koskoca GS'ın hedefi ne zaman şampiyonu belirlemek oldu acaba ?
"Şampiyonu biz belirleyeceğiz."
Buraya kadar düştük mü ? "Biz" olamadıktan sonra şampiyonu belirlememiz ne yazar ? Denizlispor muyuz biz de şampiyon değiştirelim ?
Not : Denizli örnektir sadece Denizlili arkadaşlar alınmasın lütfen.
Daha önce söyledim ama tekrar söylüyorum. Bu tarihleri, bu isimleri, bu sezonu hiç kaybetmeyeceğiniz bir şeye not edin. Böyle günleri Galatasaray Kulübü bir daha yaşamayacak. İleride başkalarına biz bunları bile gördük, bunlar ne ki diyeceğimiz sezondur bu sezon.
Adnan Sezgin istifa etse ne olacak. Büyük ihtimal Mayıs'ta gidecek bu yönetim zaten. Bu takım zaten Karabük'ü de yenemeyecek ki. Hagi şimdi gitmiyorsa cumartesi gidecek. Bu arada Tugay, Bülent Korkmaz gibi harcanmaz. Tugay zaten yardımcı antrenör ve altyapı sorumlusu. Ama eğer Tugay teknik direktör olursa bence çok başarılı olacak. Nedense çok güveniyorum.
Adnan Polat hakkında artık yorum yapmak istemiyorum. Zamanında bir şey söylemiştim, kişisel hakaretten uyarı aldım. Banlanmak istemiyorum Çok Büyük(!) Başkan(!) için. Vay arkadaş adamın ünvanını yazarken de utanıyorum.
Adnan Polat: Adnan Sezgin,bana gelerek gorevinden ayrilmak istedigini soyledi,ben de kabul ettim. Bu Adnan Sezgin'in 6. istifasidir,bu sefer kabul etmek zorunda kaldim.
Kabul etmeyerek iyi halt etmişsin. Bu taraftara çok çektirdin, şimdi sen çek-tir git artık lütfen.