Sayfa 5 / 578 İlkİlk ... 345671555105505 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Böyle oynasak can kurban zaten Ama illa 4-3-3 oynayacaksan da koy stopere Neill'ı. Ortasahayı da Cana-Yekta-Culio'da kur. Sağa Kazım, sola Pino, ileride Baros. Bunu da yapmıyoruz.
    oynamamız lazım artık bunun geri dönüşü yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hagi gitmediği sürece hiçbirşey olacağını sanmıyorum. Takım çok kötü yönetiliyor gerçekten.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

evet çok doğru aslında ama o kadronun başında mutlaka yerli bir hoca olmak zorunda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu pek yerli-yabancı meselesi değil aslında. Şu dönemde yerli ve tecrübeli bir hoca olması tabii ki çok yüksek bir avantaj olacaktır ama kalkıp Lucescu gelse kimse hayır demez buna. Hagi elindeki kadroyu iyi kullanmıyor, saçma tercihler yapıyor, takımın içindeki oyuncuyu kazanması gerekirken dünya çapında bir yıldızı harcıyor. Oyuncu kaybetme lüksümüz yok bizim. Hagi doğru işler yapsa, köklü ama mantıkli değişiklikler yapsa Hagi'ye zaman verilir zaten. Fakat Hagi neler yapmaya çalışıyor kimse anlamadı.

Lucescu bu aksam bi Rumen tvsine baglanip Gs'ye gitmeyecegini söylemis.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Aman aman... Lucescu da dursun. Adam gibi kolleftif ve hücuma yönelik futbol oynatacak adam yok mu arkadaş bu Avrupa aranasında? Daum ve Lucescu'dan başka antrenör yok mu? Porto'nun hocasını falan çok beğeniyorum ben....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Aman aman... Lucescu da dursun. Adam gibi kolleftif ve hücuma yönelik futbol oynatacak adam yok mu arkadaş bu Avrupa aranasında? Daum ve Lucescu'dan başka antrenör yok mu? Porto'nun hocasını falan çok beğeniyorum ben....
    O adam hayatta gelmez buraya.Herkes yeni Mourinho olarak görüyor adamı.Porto'dan giderse dev bir takıma gider.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Böyle kollektif,hücuma dönük falan bir pivot santrafor desek tamam.Bunlar olunca akla ilk gelen Ömer Üründül.Adamı başa getirelim biz bence.Bize kollektif futbol oynatır.3-5 tane arkası dönük oynayabilen arkadaşlarını pozisyona sokan pivot santrafor alır.Adam takımı uçurur

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Büyük bir değişim olabilir"
    1 Mart 2011 21:25 | NTV Spor ve Ajanslar
    Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Ali Haşhaş, yarın oynayacakları Gaziantepspor maçının sonucuna göre kulüp içerisinde büyük değişiklikler olabileceğini söyledi.

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri Ali Haşhaş, Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Gaziantepspor maçına kilitlendiklerini, ancak bir maçın sonucuna göre büyük değişiklikler beklenmemesi gerektiğini söyledi.
    Zaman Gazetesi Yılın Sporcusu Ödül Töreni'ne katılan ve burada açıklama yapan Ali Haşhaş, Gaziantepspor maçının olumsuz bir neticeyle sona ermesi halinde birçok şeyin değişebileceği yorumlarına değinerek, ''Her maça göre insanların değişeceği kuralı yok. Bu sezon bizim için her şey iyi olmayabilir. Gelecek sezon bazı değişiklikler olabilir. Buna başkan karar verecektir'' dedi.
    Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın futbolun içinden gelen biri olduğuna dikkat çeken Haşhaş, ''Kendisi bu sene çok yıprandı. Son 3 senede başka şeylere kanalize olduk. Stadımızı yaptık, tüzüğümüzü değiştirdik, Riva arazimizle ilgili çalışmaları tamamladık. Bunları bitirdik ve şimdi konsantrasyon olarak spora, futbola döndük. Başkanımız, (Artık bana bırakacaksınız ve Florya'ya yerleşeceğim. Bundan sonraki dönemi göreceksiniz) dedi. Bunun için de Ziraat Türkiye Kupası'nda alacağımız sonuçlar çok önemli'' diye konuştu.
    Galatasaray camiasından ve taraftarlarından destek isteyen Haşhaş, ''Üzerimizde çok ciddi bir baskı var. Birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Yarın inşallah Gaziantepspor'u eleyip Ziraat Türkiye Kupası'nda bir üst tura çıkarız ve böylece her şey unutulur diye Allah'a dua ediyorum'' ifadelerini kullandı.
    Yaklaşan Yıllık Olağan Mali Genel Kurul'un ve ibra tartışmalarının hatırlatılması üzerine ise Haşhaş, ''Galatasaray büyük bir camiadır. Kendi içinde kavgasını yapar ama kendi yönetim kurulunu sıkıntıya sokmaz. Zaman zaman farklı sesler gelebilir. Mali genel kurulda hiçbir şey olmayacak göreceksiniz. Eğer bu sistem bozulursa sonradan gelenler de iyi çalışmaz. Bunun oturması lazım. Lütfen Galatasarayımıza sahip çıkalım'' diye konuştu.
    Haşhaş ayrıca, bazı futbolcuların kavga ettiği yönündeki haberlere değinerek, takımda sorun varmış gibi gösterilmeye çalışıldığını, ancak kendilerinin oyuncuları önlerindeki Gaziantepspor maçına konsantre etmeye çabaladıklarını sözlerine ekledi.

Abi Lucescu=sampiyonluk

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Abi Lucescu=sampiyonluk

+ Kıtasal düzeyde başarı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Luce'yi zamaninda gonderenler utansin gercekten.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şu sıralar devam eden olağanüstü yönetim kurulu toplantısında Hagi'nin kovulmasına yönelik bir karar alınıp takımın sezon sonu Tugay'a emanet edileceği yönünde dedikodular var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kaç haftadır bas bas bağırdığım olay olacak demek ki. Öyle olsun zaten. Bırakalım Tugay yönetsin takımı hatta yanına Hakan Şükür getirilsin. Galatasaraylılığın ne olduğunu anlatsınlar şu adamlara.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Toplantı bitti açıklama bekleniyor deniyor GSC'de.

Büyük ihtimalle Hagi ile yollar ayrılır, Adnan Sezgin gider "belki", 1-2 de futbolcu kadro dışı kalır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Kaç haftadır bas bas bağırdığım olay olacak demek ki. Öyle olsun zaten. Bırakalım Tugay yönetsin takımı hatta yanına Hakan Şükür getirilsin. Galatasaraylılığın ne olduğunu anlatsınlar şu adamlara.
    Bu konuda tek şüphem, Tugay'ın takımın başına geçmesi halinde Bülent Korkmaz gibi harcanması.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Bu konuda tek şüphem, Tugay'ın takımın başına geçmesi halinde Bülent Korkmaz gibi harcanması.
    Benim de aklıma en çok takılan şey bu. Tecrübeli bir teknik direktörün ardında 2-3 yıl yardımcılık yapsa daha yararlı olur bence ama hangi teknik direktör ?

"Devrim" Hagi ile sınırlı olmamalı çünkü teknik direktör değişikliğinin iş yapmadığını gördük..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Adnan Sezgin görevini bıraktı. Yetmez..

Bu kadar mı ? Bu kadar mı ? Yeter artık yahu, yeter ! Hagi ile olamayacağı açık değil mi yahu ? DAHA NE LAZIM ? 10.sıradayız, tarihin en kötü sezonundayız. Levent Özçelik'in dediği gibi "Neden Hagi? Neden?".

Neden kongre kararı çıkmadı ? Korkuyorsunuz değil mi sayın yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Sezgin istifa etti.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Adnan Polat, Galatasaray'da hedeflerin bitmeyeceğini söylerken, "Şampiyonluk adayların üçü TT Arena'ya gelecek. Şampiyonu belirleyeceğiz" dedi.

Koskoca GS'ın hedefi ne zaman şampiyonu belirlemek oldu acaba ?

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Adnan Polat: Şampiyonu belirleyen takım olacağız.

Bize bu duyguyu tattıran büyük başkanın ve yönetimin asla istifa etmemesi gerekir. Her takıma layık olmaz bu olay.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

"Şampiyonu biz belirleyeceğiz."

Buraya kadar düştük mü ? "Biz" olamadıktan sonra şampiyonu belirlememiz ne yazar ? Denizlispor muyuz biz de şampiyon değiştirelim ?

Not : Denizli örnektir sadece Denizlili arkadaşlar alınmasın lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daha önce söyledim ama tekrar söylüyorum. Bu tarihleri, bu isimleri, bu sezonu hiç kaybetmeyeceğiniz bir şeye not edin. Böyle günleri Galatasaray Kulübü bir daha yaşamayacak. İleride başkalarına biz bunları bile gördük, bunlar ne ki diyeceğimiz sezondur bu sezon.

Adnan Sezgin istifa etse ne olacak. Büyük ihtimal Mayıs'ta gidecek bu yönetim zaten. Bu takım zaten Karabük'ü de yenemeyecek ki. Hagi şimdi gitmiyorsa cumartesi gidecek. Bu arada Tugay, Bülent Korkmaz gibi harcanmaz. Tugay zaten yardımcı antrenör ve altyapı sorumlusu. Ama eğer Tugay teknik direktör olursa bence çok başarılı olacak. Nedense çok güveniyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat hakkında artık yorum yapmak istemiyorum. Zamanında bir şey söylemiştim, kişisel hakaretten uyarı aldım. Banlanmak istemiyorum Çok Büyük(!) Başkan(!) için. Vay arkadaş adamın ünvanını yazarken de utanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adnan Polat: Adnan Sezgin,bana gelerek gorevinden ayrilmak istedigini soyledi,ben de kabul ettim. Bu Adnan Sezgin'in 6. istifasidir,bu sefer kabul etmek zorunda kaldim.

Kabul etmeyerek iyi halt etmişsin. Bu taraftara çok çektirdin, şimdi sen çek-tir git artık lütfen.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Sirius Black View Post

Buraya kadar düştük mü ? "Biz" olamadıktan sonra şampiyonu belirlememiz ne yazar ? Denizlispor muyuz biz de şampiyon değiştirelim ?

Not : Denizli örnektir sadece Denizlili arkadaşlar alınmasın lütfen.
    Çoğul yapma hacı tek ben varım galiba .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Çoğul yapma hacı tek ben varım galiba .
    İyi ALLAH'tan tek Denizlili sensin ya Ankara Samsun gibi bi takımı örnek verseydi arkadaş.Forum ayağa kalkardı vallahi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Adnan Polat, Galatasaray'da hedeflerin bitmeyeceğini söylerken, "Şampiyonluk adayların üçü TT Arena'ya gelecek. Şampiyonu belirleyeceğiz" dedi.
    Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Adnan Polat: Şampiyonu belirleyen takım olacağız.
    Quote Originally Posted by Sirius Black View Post
    Bunu da mı görecektik Galatasaray taraftarı olarak. 106 yıllık tarihi kupalarla dolu bir kulübün başkanı bunu diyebilir mi, bu kadar da olmaz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 5 / 578 İlkİlk ... 345671555105505 ... SonSon

Mesaj Yetkileri