ekremin oldugu taraftan altın bulmuş gibi sömürüyor fener oraya çözüm gelmesse farka gider :)
Guti anladı biraz yardıma gelmeye başladı sola ekremin yanına
Printable View
Emre çok aksıyor.
Fenerbahçe 2 yi bulamayınca Beşiktaş baskı kurdu bu dakikalarda.
Derken Ekrem Dağ.
Ekrem Dağ'ın golü ile 1-1 oldu.
Ekrem kösedeki örümcegi aldi :D
Ekrem yazdı 1-1 oldu güzel gol attı.
Bu gol Ekrem'i iki sezon daha Beşiktaş'ta tutar. Ne vurdu öyle ya?
Bu maçı Beşiktaş kazanırsa Fenerbahçe kaçırdığı golleri çok arar.
Ekrem ne gol attı arkadaş, sağlam vurdu...
Fenerbahçe başladı, Beşiktaş bitirdi ilk yarının özeti budur.
Ekrem'i sevmem ama güzel gol attı..
Ekrem'in golü görülmeye değerdi. Çok iyi vurdu.
Sol kanatta Q7'yi tutmakta çok zorlanıyoruz.
İlk yarım saat müthiş oynadık golü de bulduk farkı da açabilirdik. Ama ne olduysa 30. dakikadan sonra oldu takım olarak gömülmeye karar verdik , biz gömülünce Beşiktaş baskı kurmuş gibi gözüktü. Aslında bu plan tutuyodu da 0 pozisyon verdiğimiz bir ilk yarının son dakikasında çok ekstra bir gol yedik. Ekstra diyorum çünkü Ekrem ona 50 kere vursa oraya gönderemez.
Hakem hakkında bişey demek istemiyorum ama maçın başında Ekrem'i nasıl atmaz akıl alır gibi değil. Sarısı olan adam Niang'ın baldırına tekmeyi çaktı ama 2.sarı çıkmadı. Yüreği yetmedi hakemin.
İşin özü bu yediğimiz golle ölüyü uyandırdık ama Fenerbahçe ilk yarım saatteki oyununu 2.yarı tekrarlarsa çok rahat kazanırız. Çünkü Beşiktaş hiç birşey oynamıyor. Alex ve Emre'nin bu kadar tutuk olması da garip neyse. Ah Dia ah nasıl yazamadın pozisyonu diyorum sadece :D
Mehmet Topuz ne yapıyor hayret doğrusu?
Hugo Almedia için söylenecek tek kelime:meşe odunu.Kardeşim santrafor adamsın,hiç mi gol sezgisi olmaz,hiç mi golü topun gideceği yeri koklayamaz ya?Simao ve Quaresmanın ceza sahasına doğru iki top var,ikisinde de sezgisi iyi olan bir adam oraya hareketlenir ve golü atar.Top kaleciye gittikten sonra gidiyor bizim aslan.Ve şimdi düşünün,ceza sahasında sadece bu adam var.Bu takım nasıl gol atacak?Ekrem bin yılda bir yapacağı vuruşu bu maçta yaparak.Benim adıam rezalet bir maç,böyle bi takım görmek istemiyorum artık.Bizimkiler 15 metrede oynuyor.En gerideki adam orta sahada,en ilerideki adam ceza sahasının dışında.Bu mu ofansif takım?Bu mu hücum oynatmaya çalışan Şuster?Gelecek sene belki daha da önemli oyuncular transfer edilecek.Ama nolacak?Hazırlık kampında Ernste küfredecek,takımdan kesecek.Takımda huzur bırakmamaya devam edecek.Ve aynı tablo aynen tekrar edecek.İstemiyorum kardeşim,ben Telloyu istiyorum,Baki Mercimeki istiyorum ama sen ve senin galaksi takımını da,ofansif(!) futbolunu da istemiyorum.
ekrem dağ gol mu attı wow
2-1 Toraman
İbrahim Toraman yazdı 2-1 Beşiktaş önde...Fenerbahçe napıyorsun yahu tek kale oyna sen git 1-0'dan maçı ver.Tahmin yarışmasında FB'ye oynadık :D inş. alırlar 3-2
Toraman atti 2 oldu
Gole en çok ihtiyacı olan adam gol attı.Fenerbahçe kendi eliyle maçı zora soktu.
Ferrari'nin Lugano'ya yaptığı net penaltı.
Fenerin net penaltısı verilmedi.Fenerli arkadaşlara şunu söylemek istiyorum,maalesef Türkiyede hakemler duran top sırasında ceza alanını değil,pozisyonu izliyor.
adamın ağzı düdüğe gitmiyor beşiktaş pozisyonlarında harika ! penaltı güme gitti.
ben maça bakmıyorum yaww :D apartmanda aşağıda var lig tv ama üşendim. maç zevkli mi yoksa sıkıcı mı? BJK yenecek herhal ama gol bugün hgep umulmadık isimlerden geliyor
Maçtan sonra salı günü olabilir Fenerbahçe basın toplantısı düzenler.Hakem odaları felan.Demiştim.Canı yanan bağırır.Sonra Fenerli arkadaşlar hakemleri yererken biz fnerli arkadaşları eleştiririz.Seneye bizimkiler düzenler kısır döngü...
http://www3.bobiler.org/upload/photo.../22385758k.jpg
Ferrari Kirmizi ve penalti.
Penalti Ferrari kirmizi kart gördü
Gecikmelide olsa hem penaltı hem krımzı kart hemide Lugano ve Ferrari li:D.