Yavaş kapatsınlar gelecek maçı da saçları başları dağılmasın,Trabzonda hakemin kafası yarılırken kapanmayan stad şu olaylar için hiç kapanamaz! federasyon,mhk hakeminin ipini çeksin önce böyle maç mı yönetilir be insafsızlar.
Printable View
Yavaş kapatsınlar gelecek maçı da saçları başları dağılmasın,Trabzonda hakemin kafası yarılırken kapanmayan stad şu olaylar için hiç kapanamaz! federasyon,mhk hakeminin ipini çeksin önce böyle maç mı yönetilir be insafsızlar.
Hüseyin Göçek diyorum ve susuyorum !!! Böyle bir hakem olamaz Hakemlikten yediği her lokma haram !
Hep Trabzon mu atıcak son dk'lar bi kerede biz atalım:)
Tam maç gitti dedik Andre ve stoch imdada yetişti.Alex bugün çok kötüydü(özellikle duran toplar).
Hakem maçı katletti ama kazanmasını bildik.Tüm oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum , helal olsun çocuklar.
Adamlar kapatmak için en ufak hatayı arıyolardı zaten renkdaş affetmezler merak etme.
Bursa maçında dayandı tribünler ama artık yeter bir yanda kafayı gözü yaran antepliler, bir yanda garip bir hakem, bir yanda antep yedek kulübesinin el kol hareketleriyle taraftarı tahrik etmesine onca seyirci nasıl dayanır ?
Ben aksine,Hüseyin Göçek'in çok iyi maç yönettiğini,Fenerbahçe'nin de hak ettiğini düşünüyorum.Tebrikler Fenerbahçe.Hayatımda izlediğim en zevkli maçtı :) Gaziantep'in stoperi Danny sakatlanmasa maç berabere bitebilirdi.Çok iyi oyuncu.
Zorlu Bir Maçtan 3 Puan Aldık. Trabzon'un Önünde Daha Bursa ve Antep Maçları Var Ancak Onlar Bize Yaptıkları Direnci Onlara Gösterirler Mi Tartışılır ..
Hakem 2 penaltımızı vermedi buna rağmen kazandık helal olsun çocuklar.
Zor geçen maçta uzatmalardada olsa attık ve yendik ben maçı hakettiğimizi düşünüyorum :)
Ligin ikinci yarısının en flaş 2 takımının maçında doğal olarak kalite, heyecan bekleniyordu. Ancak Gaziantep'in kendi oyun tarzının tamamen dışında bir oyun sergilemesi, hakemin berbat desek övgü olacak yönetimi nedeniyle rezalet bir maç izledik.
Gönül ister ki öncelikle sahadaki oyunu konuşalım, oyuncuları konuşalım ama maça bu kadar etki eden hakem varken oyunu konuşmak mümkün değil. Maçın hemen başında Alex'e Gaziantepli yanılmıyorsam Emre Güngör bodoslama dalıyor; karar devam. İlerleyen dakikalarda Gaziantepli oyuncu yanılmıyorsam Ivan net şekilde Niang'ın koşusunu bozuyor, Niang'ın ayaklarını birbirine sokuyor ama karar Niang'a sarı kart. Bu iki pozisyona faul verilmiyorsa faul kelimesi futbol sözlüğünden çıkarılsın. Bu pozisyonlardan sonra Fenerbahçeli oyuncular tamamen hakeme karşı da oynama psikolojisine girdi ve iyice gerildiler. Bu pozisyonlardan sonra Hüseyin Göçek'in bu maçı kontrol etme şansı yoktu. Nitekim verdiği, vermediği kartlarla tamamen ipin ucunu kaçırdı. Kağıt üzerinde 100 dakika oynanan oyun toplamda 45 dakika ancak oynanmıştır. Her duran topta oyuncuların birbirini çekmesi nedeniyle ikişer dakika kaybedildi. Gaziantepli oyuncuların maçın yarısından itibaren yavaş hareketleri vs. maçı iyice çekilmez hale getirdi. Gaziantep şimdiye kadar güzel oyunuyla gündeme gelmiş bir takımdı. Ancak bugün Ziya Doğan takımı gibiydiler.
Semih'in 6 pastan dışarı attığı pozisyon, Gökhan'ın direkten dönen pozisyonu, Alex'in kaçırdıklarından sonra herhalde bugün top bizi sevmedi; şanssız bir kayıp olacak diye düşünürken Allah'a şükürler olsun ki Stoch'un güzel şutu ve Santos'un tamamlamasıyla tekrar yarışa tutunduk.
Ufak da olsa futbola değinmiş olalım. Popov'un 70 küsürde çektiği şutta resmen uyuyan Cristian bu takımın futbolcusu olamaz. Bilmiyorum artık Cristian'a karşı çok mu önyargılıyım, ondan dolayı mı her hareketi batar oldu ama Cristian sahadayken 12'ye karşı 10 şeklinde oynuyoruz. Aykut hoca ilk olarak Dia'yı değil Stoch'u oyuna sokmalıydı. Bu hatayı yanılmıyorsam Bursa maçında da yaptı. Rakip tamamen gömülmüş, %30 küsür oranla topla oynuyorlar, Stoch gömülmüş savunmalara karşı daha kıvrak dar alanda daha özellikli oyuncu. Öncelikle oyuna Stoch girmeliydi.
4 maçlık Galatasaray - Bursa - Eskişehir - Gaziantep virajından 10 puanla çıktık. Bursa maçından da galip gelmiş olsaydık güzel olacaktı ama genel olarak baktığımızda 10 puan güzel.
Her şeye rağmen bu büyük baskıyı kaldırarak 3 puana ulaşmamızı sağlayan malzemecisinden doktoruna kadar tüm ekibimize teşekkürler, tebrikler.
Huseyin Gocek berbat mac yonetti gercekten yazik. Fenerbahce bastan beri maci isiran tarafti tebrikler Fenerbahce.
Luganoyada kırmızı verilmesi lazımdı..Wagnerin ayağına kötü basıyor..Hatta görüntüye görede ceza verilebilir..
Lugano'nun yaptığına 'adamdan kaçmak isterken oluyor kasti bir şey yok' falan diyorsanız ya fanatiksinizdir takımınıza toz konudurmuyorsunuzdur ya da fazla iyimser.. Bu benim kendi görüşüm, bariz bir şekilde ayağına basıyor , kasıtlı.
Fenerbahçe'yi bu zor maçtan çıkardığı 3 puandan dolayı da tebrik ederim.
Ben şunu anlamıyorum. Her takım şampiyonluğa giden takıma karşı oynamayacaksa o zaman bırakalım. Fenerbahçe ile Trabzonspor kendi arasında kalan maçları oynasınlar.
Tabi ki direnecekler.
alex'e 8 dikiş atılmış. geçmiş olsun.
Uzun süredir girmiyordum siteye ancak şu maçtaki iki hareketi gördükten sonra dayanamadım.
Bir adam gole giderken onu durdurup kırmızı kart görebilirsiniz.
Gollük pozisyonu elle kesip kırmızı kart görebilirsiniz.
Daha pek çok sebepten kırmızı kart görebilirsiniz.
Ama bir adamın ayağına, hem de yanlışlıkla süsü vererek basarsanız, bunun cezası kırmızı kart olamaz.
Bu yetmezmiş gibi bir adama durup dururken dirsek atarsanız, bunları bir yarıda yaparsanız, bu futbolculuk değil, hak yemektir.
Antepli futbolcular Lugano'nun aldığı maaş kadar almıyordur. Onların da aileleri vardır.
Lugano'nun bileğine bastığı futbokcu ya uzun süreli sakatlık yaşasaydı.
Ya ayağı kırılsaydı.
Ya futbol hayatı bitseydi.
Ben Fenerbahçe başkanı olsam, tazminatı neyse verir, Lugano'yu gönderirdim.
Ben Fenerbahçe teknik direktörü olsam, teknik direktörlüğüm süresince Lugano'yu kadro dışı bırakırdım.
Böyle bir ayıp işleyen bir adamın mümkün olsa lisansını bile yırtardım.
Ben Beşiktaşlıyım ancak sevdiğim arkadaşlarım ve kuzenlerim vasıtasıyla Fenerbahçe'ye sempati duyarım.
Bu hareketler Fenerbahçe'ye yakışmaz.
Ben de hırslı bir insanım. Kazanmayı hep isterim. Ama kazanmak için bu yapılmamalı.
Yazık.
Lugano'nun Kasıtlı Yaptıgını Düşünüyorsunuz . Siz Olsanız Onun Yerinde En Az 5-10 Kere Kornerlerde Çekildi , Düşürüldü , Forması Çıkarıldı . Ben Hala Kasıtlı Basmadığına İnanıyorum . İnanın Gene İyi Dayandı . Başka Biri Olsa Maç Esnasında Emre Güngör'e Kafa Göz Dalabilirdi..
Bütün ikinci yarı boyunca oynadığın futbolu Fenerbahçe ve diğer maçlara göre değiştriyorsan , geçen senenin şampiyonu arkadan gelen gaziantep tehlikesi varken geçen sene şampiyonluk yarışı verdiği rakibine çanakkale geçilmez uygulayıp başka takımlara farklı oynarsa bu tür konuşmalar doğal karşılanmalı.
Bu maçı izleyemedim yurtdışında olduğum için arada böyle sorunlar oluyor onun için maç hakkında yorum yapamıyorum takımımızı tebrik ediyorum.
Maçta penaltılarımız verildi,dayak yemedik,Lugano'nun rakipleri işi forma çıkarmaya kadar götürmedi,bir sürü faul es geçilmedi.Sadece Lugano adamın ayağına bastı Allah kolaylık versin.
G.Antepspor büyük takımların tümüne kök söktürdü sanki Fenerbahçe'ye özel oynadı :) Adamlar takır takır top oynayınca niye sorun oluyor anlamadım :)
Lugano kasıtlı değil,Kazıma neden kasıtlı deniliyor..Ligimizde her basmaya kırmızı çıkıyor..Kimse kimseyi savunmasın net kırmızı..
Bizim hakemlere kesinlikle güreş hocaları hakemlik dersi veriyor bunun başka açıkalaması yok.
Künde hareketinin penaltı olmadığı tek yer Türkiye'de ki Fenerrbahçe maçları olsa gerek :icon_cool:
Uzatmalara laf eden arkadaşlar gördüm onlarada şunu söylemek istiyorum dakika
'' 84 de Murat kırmızı kart gördü maç tekrar 86 da başladı '' (::)
Maça gelecek olursakda isteyen hak eden bizdik ve hak yerini buldu Allah'a şükürler olsun
Fenerbahçeli olarak Lugano'nun o hareketi kasıtlı yaptığını düşünüyorum onun dışında Lugano'ya penaltı çalınabilirdi ve 2 tane net penaltımız verilmedi hayır adam penaltıyı vermedi bir de Niang'a sarı gösterdi Haftaya Niang yok.