Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

21 67.74%
  • Gaziantepspor kazanır

7 22.58%
  • Berabere biter

3 9.68%
Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor [29. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Yavaş kapatsınlar gelecek maçı da saçları başları dağılmasın,Trabzonda hakemin kafası yarılırken kapanmayan stad şu olaylar için hiç kapanamaz! federasyon,mhk hakeminin ipini çeksin önce böyle maç mı yönetilir be insafsızlar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hüseyin Göçek diyorum ve susuyorum !!! Böyle bir hakem olamaz Hakemlikten yediği her lokma haram !

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

Hep Trabzon mu atıcak son dk'lar bi kerede biz atalım
    Tam maç gitti dedik Andre ve stoch imdada yetişti.Alex bugün çok kötüydü(özellikle duran toplar).
    Hakem maçı katletti ama kazanmasını bildik.Tüm oyuncularımızı canı gönülden kutluyorum , helal olsun çocuklar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Yavaş kapatsınlar gelecek maçı da saçları başları dağılmasın,Trabzonda hakemin kafası yarılırken kapanmayan stad şu olaylar için hiç kapanamaz! federasyon,mhk hakeminin ipini çeksin önce böyle maç mı yönetilir be insafsızlar.
    Adamlar kapatmak için en ufak hatayı arıyolardı zaten renkdaş affetmezler merak etme.
    Bursa maçında dayandı tribünler ama artık yeter bir yanda kafayı gözü yaran antepliler, bir yanda garip bir hakem, bir yanda antep yedek kulübesinin el kol hareketleriyle taraftarı tahrik etmesine onca seyirci nasıl dayanır ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ben aksine,Hüseyin Göçek'in çok iyi maç yönettiğini,Fenerbahçe'nin de hak ettiğini düşünüyorum.Tebrikler Fenerbahçe.Hayatımda izlediğim en zevkli maçtı Gaziantep'in stoperi Danny sakatlanmasa maç berabere bitebilirdi.Çok iyi oyuncu.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Zorlu Bir Maçtan 3 Puan Aldık. Trabzon'un Önünde Daha Bursa ve Antep Maçları Var Ancak Onlar Bize Yaptıkları Direnci Onlara Gösterirler Mi Tartışılır ..
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem 2 penaltımızı vermedi buna rağmen kazandık helal olsun çocuklar.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Zor geçen maçta uzatmalardada olsa attık ve yendik ben maçı hakettiğimizi düşünüyorum

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ligin ikinci yarısının en flaş 2 takımının maçında doğal olarak kalite, heyecan bekleniyordu. Ancak Gaziantep'in kendi oyun tarzının tamamen dışında bir oyun sergilemesi, hakemin berbat desek övgü olacak yönetimi nedeniyle rezalet bir maç izledik.

Gönül ister ki öncelikle sahadaki oyunu konuşalım, oyuncuları konuşalım ama maça bu kadar etki eden hakem varken oyunu konuşmak mümkün değil. Maçın hemen başında Alex'e Gaziantepli yanılmıyorsam Emre Güngör bodoslama dalıyor; karar devam. İlerleyen dakikalarda Gaziantepli oyuncu yanılmıyorsam Ivan net şekilde Niang'ın koşusunu bozuyor, Niang'ın ayaklarını birbirine sokuyor ama karar Niang'a sarı kart. Bu iki pozisyona faul verilmiyorsa faul kelimesi futbol sözlüğünden çıkarılsın. Bu pozisyonlardan sonra Fenerbahçeli oyuncular tamamen hakeme karşı da oynama psikolojisine girdi ve iyice gerildiler. Bu pozisyonlardan sonra Hüseyin Göçek'in bu maçı kontrol etme şansı yoktu. Nitekim verdiği, vermediği kartlarla tamamen ipin ucunu kaçırdı. Kağıt üzerinde 100 dakika oynanan oyun toplamda 45 dakika ancak oynanmıştır. Her duran topta oyuncuların birbirini çekmesi nedeniyle ikişer dakika kaybedildi. Gaziantepli oyuncuların maçın yarısından itibaren yavaş hareketleri vs. maçı iyice çekilmez hale getirdi. Gaziantep şimdiye kadar güzel oyunuyla gündeme gelmiş bir takımdı. Ancak bugün Ziya Doğan takımı gibiydiler.

Semih'in 6 pastan dışarı attığı pozisyon, Gökhan'ın direkten dönen pozisyonu, Alex'in kaçırdıklarından sonra herhalde bugün top bizi sevmedi; şanssız bir kayıp olacak diye düşünürken Allah'a şükürler olsun ki Stoch'un güzel şutu ve Santos'un tamamlamasıyla tekrar yarışa tutunduk.

Ufak da olsa futbola değinmiş olalım. Popov'un 70 küsürde çektiği şutta resmen uyuyan Cristian bu takımın futbolcusu olamaz. Bilmiyorum artık Cristian'a karşı çok mu önyargılıyım, ondan dolayı mı her hareketi batar oldu ama Cristian sahadayken 12'ye karşı 10 şeklinde oynuyoruz. Aykut hoca ilk olarak Dia'yı değil Stoch'u oyuna sokmalıydı. Bu hatayı yanılmıyorsam Bursa maçında da yaptı. Rakip tamamen gömülmüş, %30 küsür oranla topla oynuyorlar, Stoch gömülmüş savunmalara karşı daha kıvrak dar alanda daha özellikli oyuncu. Öncelikle oyuna Stoch girmeliydi.

4 maçlık Galatasaray - Bursa - Eskişehir - Gaziantep virajından 10 puanla çıktık. Bursa maçından da galip gelmiş olsaydık güzel olacaktı ama genel olarak baktığımızda 10 puan güzel.

Her şeye rağmen bu büyük baskıyı kaldırarak 3 puana ulaşmamızı sağlayan malzemecisinden doktoruna kadar tüm ekibimize teşekkürler, tebrikler.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Bugün Fenerbahçe kazandı ama çok şey kaybetti.
    Alex'in kafası yarıldı.
    Niang sezonu kapatabilir.
    Gelecek maç seyircisiz olabilir.

Yani Antep puan almak dışında görevini tamamen yerine getirdi.
    Kimse bana çıkıpta İlk yarıda şut atmayan %30'larda topla oynayan bir takımın futbol oynamak için buraya geldiğini söylemesin !
    Ama yazdım bi kenara
    1-Bursa
    2-Antep
    sizi Trabzon maçında da görecez bakalım ölümüne futbol oynayacak mısınız ?
    1-Bursa
    2-Antep
    Bende bekliyorum renktaş. Görelim bakalım bu kadar hırslı olacaklarmı?

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Zorlu Bir Maçtan 3 Puan Aldık. Trabzon'un Önünde Daha Bursa ve Antep Maçları Var Ancak Onlar Bize Yaptıkları Direnci Onlara Gösterirler Mi Tartışılır ..
    Düz mantık gitmeyin artık herşeye . Taraftar istedi diye her şeyin olacağını sanıyorsunuz.Siz tartışadurun bence : ).
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Düz mantık gitmeyin artık herşeye . Taraftar istedi diye her şeyin olacağını sanıyorsunuz.Siz tartışadurun bence : ).
    Kimse sana laf etmek istemedi ozzy kırıyorsun beni.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Kimse sana laf etmek istemedi ozzy kırıyorsun beni.
    Hacı kimse laf etmedi , ben sizin mantığınız hatalı onu söylüyorum.Siz düşünüyorsunuz ki ( tahminen çoğunuz ) " bunların taraftarı yenilsin X şampiyon olsun istiyor yenilirler" .Hiç öyle olmuyor işte : ).

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Huseyin Gocek berbat mac yonetti gercekten yazik. Fenerbahce bastan beri maci isiran tarafti tebrikler Fenerbahce.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Luganoyada kırmızı verilmesi lazımdı..Wagnerin ayağına kötü basıyor..Hatta görüntüye görede ceza verilebilir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lugano'nun yaptığına 'adamdan kaçmak isterken oluyor kasti bir şey yok' falan diyorsanız ya fanatiksinizdir takımınıza toz konudurmuyorsunuzdur ya da fazla iyimser.. Bu benim kendi görüşüm, bariz bir şekilde ayağına basıyor , kasıtlı.

Fenerbahçe'yi bu zor maçtan çıkardığı 3 puandan dolayı da tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben şunu anlamıyorum. Her takım şampiyonluğa giden takıma karşı oynamayacaksa o zaman bırakalım. Fenerbahçe ile Trabzonspor kendi arasında kalan maçları oynasınlar.

Tabi ki direnecekler.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

alex'e 8 dikiş atılmış. geçmiş olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Uzun süredir girmiyordum siteye ancak şu maçtaki iki hareketi gördükten sonra dayanamadım.

Bir adam gole giderken onu durdurup kırmızı kart görebilirsiniz.

Gollük pozisyonu elle kesip kırmızı kart görebilirsiniz.

Daha pek çok sebepten kırmızı kart görebilirsiniz.

Ama bir adamın ayağına, hem de yanlışlıkla süsü vererek basarsanız, bunun cezası kırmızı kart olamaz.

Bu yetmezmiş gibi bir adama durup dururken dirsek atarsanız, bunları bir yarıda yaparsanız, bu futbolculuk değil, hak yemektir.

Antepli futbolcular Lugano'nun aldığı maaş kadar almıyordur. Onların da aileleri vardır.

Lugano'nun bileğine bastığı futbokcu ya uzun süreli sakatlık yaşasaydı.

Ya ayağı kırılsaydı.

Ya futbol hayatı bitseydi.

Ben Fenerbahçe başkanı olsam, tazminatı neyse verir, Lugano'yu gönderirdim.

Ben Fenerbahçe teknik direktörü olsam, teknik direktörlüğüm süresince Lugano'yu kadro dışı bırakırdım.

Böyle bir ayıp işleyen bir adamın mümkün olsa lisansını bile yırtardım.

Ben Beşiktaşlıyım ancak sevdiğim arkadaşlarım ve kuzenlerim vasıtasıyla Fenerbahçe'ye sempati duyarım.

Bu hareketler Fenerbahçe'ye yakışmaz.

Ben de hırslı bir insanım. Kazanmayı hep isterim. Ama kazanmak için bu yapılmamalı.

Yazık.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Lugano'nun Kasıtlı Yaptıgını Düşünüyorsunuz . Siz Olsanız Onun Yerinde En Az 5-10 Kere Kornerlerde Çekildi , Düşürüldü , Forması Çıkarıldı . Ben Hala Kasıtlı Basmadığına İnanıyorum . İnanın Gene İyi Dayandı . Başka Biri Olsa Maç Esnasında Emre Güngör'e Kafa Göz Dalabilirdi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Ben şunu anlamıyorum. Her takım şampiyonluğa giden takıma karşı oynamayacaksa o zaman bırakalım. Fenerbahçe ile Trabzonspor kendi arasında kalan maçları oynasınlar.

Tabi ki direnecekler.
    Bütün ikinci yarı boyunca oynadığın futbolu Fenerbahçe ve diğer maçlara göre değiştriyorsan , geçen senenin şampiyonu arkadan gelen gaziantep tehlikesi varken geçen sene şampiyonluk yarışı verdiği rakibine çanakkale geçilmez uygulayıp başka takımlara farklı oynarsa bu tür konuşmalar doğal karşılanmalı.

Bu maçı izleyemedim yurtdışında olduğum için arada böyle sorunlar oluyor onun için maç hakkında yorum yapamıyorum takımımızı tebrik ediyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Lugano'nun Kasıtlı Yaptıgını Düşünüyorsunuz . Siz Olsanız Onun Yerinde En Az 5-10 Kere Kornerlerde Çekildi , Düşürüldü , Forması Çıkarıldı . Ben Hala Kasıtlı Basmadığına İnanıyorum . İnanın Gene İyi Dayandı . Başka Biri Olsa Maç Esnasında Emre Güngör'e Kafa Göz Dalabilirdi..
    Peki ya Lugano ne yaptı , gidip yapmayın mı dedi.Hayır , gitti başkalarına kafa attı.

Bkz : Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maçta penaltılarımız verildi,dayak yemedik,Lugano'nun rakipleri işi forma çıkarmaya kadar götürmedi,bir sürü faul es geçilmedi.Sadece Lugano adamın ayağına bastı Allah kolaylık versin.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

G.Antepspor büyük takımların tümüne kök söktürdü sanki Fenerbahçe'ye özel oynadı Adamlar takır takır top oynayınca niye sorun oluyor anlamadım

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lugano kasıtlı değil,Kazıma neden kasıtlı deniliyor..Ligimizde her basmaya kırmızı çıkıyor..Kimse kimseyi savunmasın net kırmızı..

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bizim hakemlere kesinlikle güreş hocaları hakemlik dersi veriyor bunun başka açıkalaması yok.

Künde hareketinin penaltı olmadığı tek yer Türkiye'de ki Fenerrbahçe maçları olsa gerek

Uzatmalara laf eden arkadaşlar gördüm onlarada şunu söylemek istiyorum dakika
    '' 84 de Murat kırmızı kart gördü maç tekrar 86 da başladı ''

Maça gelecek olursakda isteyen hak eden bizdik ve hak yerini buldu Allah'a şükürler olsun
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    G.Antepspor büyük takımların tümüne kök söktürdü sanki Fenerbahçe'ye özel oynadı Adamlar takır takır top oynayınca niye sorun oluyor anlamadım
    Keşke dediğin gibi oynasalardıda bizde bol pozisyonlu bir maç izleseydik.

11 sarı kart, 1 kırmızı kart gördüler(sarı kart sayısından tam emin değilim). E hani takır takır top oynama? Adamlar sence futbol oynamayamı gelmişler?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Peki ya Lugano ne yaptı , gidip yapmayın mı dedi.Hayır , gitti başkalarına kafa attı.

Bkz : Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma .
    Gidip Yapma Dese Yapmıyacaklar Mı ? Hakemler Görmeden Kırmızıları Çıkartmadan , Penaltıları Vermeden Daha Çok Düşürülür Lugano veya Herhangi Başka Oyuncu ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçeli olarak Lugano'nun o hareketi kasıtlı yaptığını düşünüyorum onun dışında Lugano'ya penaltı çalınabilirdi ve 2 tane net penaltımız verilmedi hayır adam penaltıyı vermedi bir de Niang'a sarı gösterdi Haftaya Niang yok.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Haftaya Niang yok.
    Zaten Sakatlandı ..

Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri