Fenerbahçe alır yine de Sivas'ın atması doğal bir şey...
Printable View
Fenerbahçe alır yine de Sivas'ın atması doğal bir şey...
stooh nası kaçar o :D
Stoch allah bildiği gibi yapsın seni :)
Yalniz Erman'a calinan ofsayt %100 yanlis. Boyle onemli maclarda bu kadar kritik hata yapilmaz.
Niang allah seni davul etsin :)
nianggollll d,ye baırcaktım kursamda kaldı:D
Aynen yahu Erman ' a çalınan ofsayt nasıl bir karardır anlamak güç gerçekten...
Çok pozisyon harcıyoruz. Sezonun en başından beri şu maçı kopartamama hastalığını çözemedik. Maçın başında Alex o topa dokunsa maç bitmiş farka gidiyorduk. Kendi kendimize Sivası şahlandırdık...
Gökhan Gönül milli maçta oynayamayacak sanırım.Oyundan çıktı.Kendini ateşe attı işte.
İlk yarı böyle biterse Trabzon Şampiyon.
Alex çok fena kaçırdı sanırım içerden sesler geliyor :D
neler oluyo yav maçta en teresan
Fenerbahçeli arkadaşlar rahat olsun son dakikalarda bile 1-1 gitse yine de Fenerbahçe alır o maçı...
Alex bırak ya sen şunu kaçırırsan kim atacak başka ?
Yalniz allah askina Alex'in yaptigi kendisine hic yakismadi. Gozunun onunde Sivasli yatarken golu atmaya gitti, bunu Fenerde en son Alex yapar derdim. Ayrica hakem kasten yapti tarzi birsey mi dedim nereden cikariyorsunuz bunu ya?
Ama Sivas'in savunmasi cok kotu Fenerbahce bulacaktir golu.
yalnız biri selçuğun yaratıcılık ve özel yetenek kısmını editörden oynasın :D
gooolll selçukkk
gooooooooooooooooollllllllllllllllllll
Selçuk attı,2-1 oldu durum.
Bu Selçuk kadar şanslı bir adam görmedim.Senede 1 gol atıyor o da her şeye yetiyor :D
Olurda maçı kazanırsak bu skorla tüm ihale Korcan'a kalır. Yazık oldu kaleciye gerçekten. Umarım 1 gol daha atarız... hem kaleciyi hem maçı kurtarırız...
bu arada selçuk jubileyi garanti edebilir maç böyle biterse :D
Fenerbahçe şampiyon olursa Selçuk'un torunları bile Fener'de oynar :D
Olamaz ya ne aptalca bir şey yaptık. Gerçekten çok saf bizim oyuncular... Zorla pozisyon vermek için çabalıyorlar...
orta saha diye bişi yok topu alan ceza sahası önünde buluyo kendini enteresan bi maç:D
Alex Tasciogluda esen ruzgara bayrak kaldiriyor.
İlk yarı bitti. Sivas 1-2 Fenerbahçe...