Fenerbahçe Cumhuriyeti
Geldi sezonun sonu. Bu maçın sonu, her branşın her seviyesinden gelen şampiyonluk haberlerinin mutluluğunu, gururunu arttırmamızı sağlar umarım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Bu maç ile Karabükspor-Trabzonspor maçı birbirine bağlı. Maçlar oynanırken muhakkak iki takım diğer maçtan haberdar olacaktır. Bunu göz önüne alarak, Trabzonspor'un Fener'den önce öne geçmesi halinde Fenerbahçe için sıkıntılı, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'dan önce öne geçmesi halinde ise yine Fenerbahçe için çok rahat bir maç olacak.
Fenerbahçe fark atıp kazanacaktır.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bir travmaya daha yer yok kalbimde.
Birdaha aynı şeyini yaşanacağını düşünmüyorum bu sefer Fener diğer sezonlardan çok farklı.Maçı alıp şampiyon olacaktır.
Nihayet şampiyonluğumuzu kutlama anı geldi![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Üç ihtimalli maç: 0-3/0-4/0-5
Caddeye çıkmaya az kaldı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Maçın sonucu umrumda bile değil, tek isteğim şu maç sonunda şampiyon olalım. Sivas'da bunu başaracağız, inanıyorum.![]()
Son haftaya kalmasa iyi olurdu.
Umulandan çok daha büyük bir dirençle karşılaşacağız. Herkes buna hazır olsun. Asla kardeş kardeş oynamayacaklar. Gol gecikir ve Trabzon bizden önce gol bulursa bu durum aşırı bir gerginlik oluşturacaktır.
Ankaragücü'nin ilk 20 dakikası gibi başlarsak işimiz sakat. Çok daha istekli ve ne yaptığını bilerek başlamalıyız.
Geçen yıl yarıştığımız bütün liglerde şampiyon olmuş, sadece son maçta futbol takımı kaçırmıştı şampiyonluğu. Bu sebeple bize olan borçları çok daha fazla. En çok sevgiyi ve desteği gören onlar, ama en çok üzen de onlar. İşte sevginin hakkını vermek, borçlarını ödemek için tarihi fırsat.
Allah mahcup etmesin.
Bu kez geçen sene ki gibi bir talihsizlik olacağını sanmıyorum . Geçen sene son maçta kaybederken takımda bu istek , arzu ve birlik yoktu ondan dolayı çok iyi oynamamıza rağmen kaybettik tabi birde Güiza faktörü vardı 4-5 net pozisyon kaçırmıştı . Bu sene hem kadro daha iyi hemde birlik beraberlik sağlanmış durumda . Çok olağanüstü işler olmadığı sürece şampiyon oluruz . Fazla strese gerek yok .
Umarım kazanırız. Bu maçta bence Alex yine patlar. Bunun yanında Gökhan Gönül'ünde birşeyler yapacağına inanıyorum. İnşallah kazanacağız...
Kazanacağız arkadaş lami cimi yok.
Takım gerekeni yapar.
Bu maçı kazanacağız başka tercih yok da ben Trabzon'un puan kaybedeceğine inanıyorum zaten bu hafta Buraksız![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hükmen olsun yine bizim olsun...![]()
2-1 Fenerbahçe alacaktır diye düşünüyorum şampiyonluğun son haftaya kalması bir şeyi değiştirmez yine yenecekler ve şampiyon olacaklardır...
Tarihi bir farkla alsak ne kadar güzel olurdu şampiyonluğu. Son iki senenin son maçlarındaki gibi oynasak ama bu sefer top bizi sevse.
Dün akşam rüyamda Sivasspor'un 2-1 kazandığını görüyordumHayırlısı...
Dün Akşam rüyamda Sivasspor 3-2 kazanıyordu. Hadi Hayırlısı...
Millet rüyasında bu maçı görüyorGönlümüz sonuna kadar Sivasspor'la ama umut nerdeyse 0
![]()
Takımımıza ve özellikle Volkan, Lugano, Gökhan, Alex ve Stoch'a çok güveniyorum. Zorlansakta 2-1 veya 3-1 kazanacağımızı düşünüyorum. Eğer şampiyonluğu kaybedersek kendimi Fenerbahçe bayrağına dolayıp 3. kattan atarım.
Çekirge 1 sıçrar 2 sıçrar.. Fenerbahçe asla bırakmaz bu maçı.
Bütün olasılıklar bize çıkıyor ama şans bu , oyuncularımızın terinin son damlalarına kadar mücadele edecelerinden şüphem yok , hakkımızla helalimizle bir 3 puan daha alırsak , bende polonyada kendimce Fenerbahçem'in şampiyonluğunu kutlamak istiyorum , hadi hayırlısı
Rüyalarda kalır anca böyle şeyler arkadaşlar Fenerbahçe,Sivasspor'u yenecektir çünkü durumları Trabzonspor,Denizlispor gibi değildi Fenerbahçe bu sefer vermez şampiyonluğu...
2006'daki maçta tribünlerin sahaya çok fazla müdahalesi olmuştu. Oyuncuların o şartlarda konsantre olmaları çok zordu. Geçen sene de futbol tarihinde eşine az rastlanır şekilde 90 dakika tek kale oyun oldu. Bir ton pozisyon bulduk ama o topu 2. kez çizgiden geçiremedik. 2 kez şampiyonluğu son maçta kaybetmenin tedirginliği illa ki olacaktır ancak takım bu sezonun 2. yarısında psikolojik olarak çok zor olan durumların altından kalkmayı başardı. Geriye düşüp çevrilen Galatasaray, Beşiktaş, Eskişehir gibi zor maçlar oldu. Ben oyuncularımızın gerekli konsantrasyonu sağlayıp Sivas deplasmanından mutlu şekilde döneceklerini düşünüyorum. Ama olur da şampiyon olamasak dahi 2. yarıdaki takımımız büyük bir alkışı hakediyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti