Off kaçtı !
Off kaçtı !
hic degisiklik yapmadik.
ah arda ah... kaleci senin gibi baligi....
Ulan bu kadar olmaz ya rezil herifler... Futboldan soğuttunuz. Neredesin Emre Belözoğlu :(
Keşke Burak vursaydı be
Yuh be abicim yuh ya.
penaltı atılmadan önce ''birgün aşırı bal'dan öleceğiz'' dedim ama keşke atabilseydik penaltıyı.
SAbride bomboş atsana onu be :S
2 maçta 2 penaltı kaçtı :/ Bu kadar şanssızlık olmaz.
Oyuncu değişikliği yaptık en azından maç bitmeden :)
hiddink ede oyuncularada dicek söz bulamıyorum arkadaş
Hiddink bana 1 kez daha gosterdi"ki futbol ozurlusu oldugunu Burak"i cikartiyor gokhani aliyor bu nasil zihniyet umut top oynamamis umut"u cikartmiyordu gidip buragi cikartiyor hey allahim ya.
Selçuk Şahin gibi bir adamı 90 dakika tuttuyorsa bizim milli takım bitmiş demektir.
Almanya'dan mutlaka 1 puan almamız lazım ama bizde 6 yeriz.
hiddink ve oguz cetin ile almanyadan 1 puan almak he almanya bizi bulldozer gibi ezer gecer bu futbol zihniyetiyle
Maç boyunca olumlu çok fazla bir şey yapmayan Selçuk'un attığı 50 metrelik pas sayesinde penaltı kazandık,takımın maç boyunca ve tüm elemeler boyunca uzak ara yıldızı Arda penaltıyı kaçırdı.Yani futbolun cilvesi bu.Kimseye kızmamak gerek,en azından sahadaki kimseye.Sonuçta herkes elinden geleni yapıyor.Onları daha iyi kılmak kenardakilerin görevi.
Keşke u-17 ile felan çıksaydık maça. Daha güzel oynardık. Yada penaltı kaçırmazdık. Bu takım o kadar rezilki ne penaltıcısı belli, ne frikik kullanıcısı ne korner atıcısı. Bu kadar karma düzen bir takım olamaz. Umarım yeni jenerasyon bir an önce gelir...
Benim gözümde artık Hidding ile Hagi'nin hocalığı aynı :) Bu kadar saçma sapan takım yöneten adam görmedim.Kazakistanı zorla yendik.Bugün son 20 dakika sahada yorgunluktan gezinen Umut ve Arda'yı oyundan almadı.Orta alanda 3 oyuncu 90 dk sahada kaldı. Komiklik üzerine komiklik.Arda vurmadan kaçıracagını tahmin etmiştim.Keşke Volkan kullansaydı.En azından o daha diriydi o dakikada :) Saçma bir puan kaybı oldu.
10 kişi oynadığımız bi maçta neden umut bulutu çıkarmayı hiç düşünmedi bu adam çok merak ediyorum adam yoktu sahada bildiğin burak bildiğin forvet oynadı sabride ataklarda hep tek kaldı o yüzden geriye dönüşlerde ordan poziyon verdik Allah seni bildiği gibi yapsın hiddink amacın ne senin
Neyse Hiddink bey şanslı adam Belçika'nın da Almanya ile maçı varmış yedek takımla oynamazlarsa play-offlara gideriz...
kalecinin balığı değil ki. Penaltı öyle ortaya kullanılmaz. yazık ya.
Hiddink sağ olsun 2 saatimiz boşa geçti.Bari Avusturya bir şeyler yapabilseydi.
Adamlarında golünü vermediler ilahi adalet.
Arda geçen hafta 'Birdaha penaltı olursa Burak sahada olursa ona attıracaz' demişti ama bu sefer vermediler keşke o atsaydı geçen hafta iyi vurmuştu şansızdı.
Burak yine maçın yıldızı.
Millet Hakan Balta'yı felan beğenmiyordu. Bence H.Balta bu takım için kalburüstü olarak kalıyor. Servet aslanlar gibi valla. Yada biz bunlara artık alıştık yadırgamıyoruz bilmiyorum... Ama Servet şuanda potansiyel olarak en iyi türk stoper bence.
Aslında Arda'ya yüklenmek yanlış olur kaleci tam bi balık sanki çok açılmış gibi görünüyor zaten tam atlamadı çakal :D
Böyle sıkıcı bir maç olamaz son 10 dakikasını saymazsak uykum geldi .
Arda'ya kimse yüklenemez, dili yetmez buna. Bugün iddiamız devam ediyorsa o adam sayesinde. Millet ne hatalar yapıyor Arda penaltı kaçırmış çok mu?
valla bildiğin uyukladım aynanda pc başında olmama rağmen ne kadar dandik bi maçtı ya
Umut ve Yekta'yı hiç beğenmedim.Sabri Reyiz ya adam king:)
Aslında düşündümde Almanya'dan 1 puan alabiliriz.Gökhan,Selçuk,Emre,Nuri ve Hamit dönecekler İnşallah.
selçuk un pasına yazık oldu...
Ben Arda'ya değil,onu o yorgunlukla sahada tutan adama kızıyorum. Sahadakilerin hepsi de elinden geleni yaptı ama hoca sıfır :n:
hiddink'in yerinde olsam 15 kişilik kadro seçerim bundan sonra. :) zaten kullanmıyor.
Bu kadar sıkıcı bir maç görmedim.Yahu insan bir oyuncud eğişikliği bilemi yapmaz şu takımın üzerindeki ölü toprağı atmak için.Ben Hiddinkin burada sadece para için durduğunu takımla hiç alakası olmadığını düşünüyorum.Bence derhal değişikliğe gidilmeli bu nedir arkadaş böyle milli takımdan soğudum.
arda gibi yıldız öyle penaltı mı kullanır yahu? sabit bir penaltıcısı yok mudur takımın? hatta sabit bir frikikçisi, sabit korner atan oyuncusu?... ne biçim takım yönetiyor bu hoca? hiç talimat vermiyor mu oyuncularına?
ilk değişikliğini maç bitiminde yapan başka hoca görmedim ben.
ayrıca o kadar sıkıcı maç oldu ki gol olsa sevinecek halim yoktu.
işin en kötü tarafı da avusturya ile beraberliğe oynuyoruz. böyle rezillik görmedim ben. rezalet bu ki selçuk şahin'in ara paslarına kalmışız. vah bize vahlar bize... fena moralimi bozdu bu takım ve bu yönetim. bari basketbolda sevinelim.
tamam belki 3 puana ihtiyacımız yoktu ama sahadaki kadroyla ihtiyacımız olsa bile kazanamazdık.
Bu oyunla Almanya bizi 5'ler. Maçta yine atak yapmak için Arda'nın ayağına baktık, Avusturya Arda'yı durdurunca hiçbir şey yapamadık. Mehmet Topal bugün iyiydi, Yekta çok soğukkanlıydı, sırıtmadı, iyiydi, Egemen iyiydi. Sabri müthişti gerçekten adam isabetsiz orta açmadı, kademelerde de elinden gelenin en iyisini yaptı ama o kanatta çok yalnız kaldı. Şimdi şu kadroda Burak ve Umut yerine Mevlüt, Semih, Kazım, Gökhan'dan herhangi 2'si olsaydı daha farklı olurdu. Bugün Gökhan Semih çok iyi olurdu mesela.
Hiddink Türk tipi bi oyun oynadık demiş o zaman Hollanda tipi oynatsaydın arkadaş daha oyuncu değiştirmiyorsun bahane üretiyorsun...