tamam çözdüm 85'i bekliyormuş!
Printable View
bi yerden ilham gelmesini bekliyor heralde ama bakıyorum kulübeye girecek de kimse yok orta alan düştü cris rezil rüsva özgür ilk 18 de olsaydı alınabilrdi oyuna
Sow çıktı :)
semh semih semih diyorum
Sow çıktı Bienvenu girdi.Sow'un ölüsü 10 kat iyidir Bienvenu'den.
Savunmamızı direkler yapıyor.
fener o kadar puan aldı direklerden bugün de puan veriyor direklerden
yinemi direk
Yani yok artık ya
Direklerin intikamı oldu resmen :) 1-1 bitti maç...
Aykut Kocaman futboldan zerre anlamıyor zerre.
Trabzonspor 1 1 Fenerbahçe Maç Sonucu
Colman havadan vursa goldü ama olmadı.Direkler bu sefer ters etki yaptı :)
Haftalardır Bursa ve GS maçlarında direkten dönen topları konuşan TARAFSIZ (!) BASIN 3 kere dönen topumuzu da yazsın bakalım :)
Şu ortamda şu maç gerçekten yazık oldu. Top sevmedi bizi.
Geçen haftaki Bursa maçı ve Galatasaray maçında direklerden yırtmıştı Fenerbahçe :D şimdi de Trabzonspor yırttı :D
taraftara rağmen 1 puan iyidir. böyle taraftar olmaz olsun. biri iyilik yapsa playoff öncesi 3-4 maç ceza verse..
Söylenecek birşey yok şansımıza lanet olsun.
Bir derbiyi daha hakemin hatasıyla puan kaybıyla geçiyoruz.Böyle devam edin böyle!
Taraftarada ayrıca selam olsun.
Fark 9 cok iyi ..
Trabzonspor Kadıköy'de ki direkleri getirmiş :D
Bu Baroni, Selcuk, Bekir olayi degil bence. Takim organize degil. 10M a aldigin Sow dahi etkisiz. 6-1 lik mactan beridir takim cok daginik. Kaleye gitmekte zorlaniyoruz, hucum organizasyonu sifir. Boyle olunca da rakip domine ediyor oyunu maalesef. Sezonu bitiriyoruz hala takim olamadilar.
Bu takım böyle top oynamamalı.Kızılıcak o kadar çok şey varki aykut kocamana sıra gelmiyor
attığımız golde ofsayt sow topa yürümüş crisi farkedince durmuş
3 kez topun direk dönsün, maçı kazanama!! İnanılır gibi değil...
Direkleriyle Galatasaraydan ve Bursadan kurtulan Fener, Trabzonun direklerini gecemedi :)
Bu direkler konuşulur,bahtsız Fenerbahçe'ye yazık olur özel programları yapılır mı dersiniz ?
Eleştirilince suç oluyor Aykut Kocaman'ı, ondan iyi biliyorsan git antrenör bile deniyor insanlara ama yani göz var göz. Emre'nin hiç bir sorunu yokken Selçuk için İstanbul'da bırakılmasını bile geçtim.
Adamın futbol zihniyeti yanlış. Dakika 85 ha 1 puan almışsın ha 0 puan ama adam takımın sahadaki 11 kişiden gol silahı diyebileceğimiz 2 oyuncusundan birini oyundan çıkarıyor. Sanki beraberlik bizim işimize gelecekmiş gibi.Trabzonspor 60'ıncı dakikaya kadar sürekli değişiklikler yapıp hücuma dönüyorken biz gol yiyoruz ama bekliyoruz 85'e kadar ne alakaysa sonrasında da taktik değiştirmiyoruz forvet çıkarıp forvet alıyoruz.İşte ben böyle işin içine tükürüyüm.
Futbol zevki kalmadı bende,amatör küme maçından farksız fenerbahçe'nin tüm maçları.
pasifte kalmak demek topa hareketlenmemek demek adam topu görüyor yürüyor topa anlıyor ofsayt olduğunu bırakıyor crise
Topa doğru yönelmesi bile ofsayt.Değmesi değmemesi önemli değil.Ofsaytların genelinde oyuncu zaten topa dokunmuyor.
http://www.fifa.com/worldfootball/la...d=1290867.html
Fifa'nın koyduğu kurallara göre ofsayt değil net gol.
Interactive Guide kutusuna tıklayarak video şeklinde de izleyebilirsiniz.
Neyse puan farkı 4.Sadece 1 puan daha önümüze geçti Gs çok fazla birşey kaybetmedik.Ben şampiyon olacağımıza hala inanıyorum.
Hâlâ Sow'un oyundan alınmasını savunanlar var. Bienvenu olsaydı Fenerbahçe rahat kazanırdı.
Hazar Buyuka ; Fifa pasif kuralinda degisiklik yapti, oyuncu cok net pasif degilse ofsayt kaldiki sow topa hareketleniyor o yuzden de cok net ofsayt
Sow'un oyundan alınması doğru karardı.
Degisik bir bilgi, Aydinusun yonetigi maclarda bu takimlar galip gelemiyordu.
Iki takimin 4'cu macini yonetti hakem, yine ayni sonuc.
Geçen sene 17 de 16 yaptıran 45 tane etmen saysam bir Beşiktaşlı olarak Aykut Kocaman'ı ben bile koymam.