Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

17 48.57%
  • Berabere biter

3 8.57%
  • Fenerbahçe kazanır

15 42.86%
Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 308 sonuç

Konu: [33. Hafta] Trabzonspor - Fenerbahçe

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Chinatown View Post
    taraftara rağmen 1 puan iyidir. böyle taraftar olmaz olsun. biri iyilik yapsa playoff öncesi 3-4 maç ceza verse..

Play offta öyle bir şey olmayacak.Gelecek sezonun ilk maçından itibaren bu cezalar geçerli olacakmış.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor Kadıköy'de ki direkleri getirmiş

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bu Baroni, Selcuk, Bekir olayi degil bence. Takim organize degil. 10M a aldigin Sow dahi etkisiz. 6-1 lik mactan beridir takim cok daginik. Kaleye gitmekte zorlaniyoruz, hucum organizasyonu sifir. Boyle olunca da rakip domine ediyor oyunu maalesef. Sezonu bitiriyoruz hala takim olamadilar.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Bu takım böyle top oynamamalı.Kızılıcak o kadar çok şey varki aykut kocamana sıra gelmiyor

attığımız golde ofsayt sow topa yürümüş crisi farkedince durmuş

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

3 kez topun direk dönsün, maçı kazanama!! İnanılır gibi değil...
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Direkleriyle Galatasaraydan ve Bursadan kurtulan Fener, Trabzonun direklerini gecemedi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Bu takım böyle top oynamamalı.Kızılıcak o kadar çok şey varki aykut kocamana sıra gelmiyor

attığımız golde ofsayt sow topa yürümüş crisi farkedince durmuş
    Topu alsaydi ofsayt olurdu, pasifte kaldi bence Sow.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu direkler konuşulur,bahtsız Fenerbahçe'ye yazık olur özel programları yapılır mı dersiniz ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    3 kez topun direk dönsün, maçı kazanama!! İnanılır gibi değil...
    Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Takdir-i Ilahi
    Takdir-i İlahi vol 2

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Eleştirilince suç oluyor Aykut Kocaman'ı, ondan iyi biliyorsan git antrenör bile deniyor insanlara ama yani göz var göz. Emre'nin hiç bir sorunu yokken Selçuk için İstanbul'da bırakılmasını bile geçtim.

Adamın futbol zihniyeti yanlış. Dakika 85 ha 1 puan almışsın ha 0 puan ama adam takımın sahadaki 11 kişiden gol silahı diyebileceğimiz 2 oyuncusundan birini oyundan çıkarıyor. Sanki beraberlik bizim işimize gelecekmiş gibi.Trabzonspor 60'ıncı dakikaya kadar sürekli değişiklikler yapıp hücuma dönüyorken biz gol yiyoruz ama bekliyoruz 85'e kadar ne alakaysa sonrasında da taktik değiştirmiyoruz forvet çıkarıp forvet alıyoruz.İşte ben böyle işin içine tükürüyüm.

Futbol zevki kalmadı bende,amatör küme maçından farksız fenerbahçe'nin tüm maçları.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

pasifte kalmak demek topa hareketlenmemek demek adam topu görüyor yürüyor topa anlıyor ofsayt olduğunu bırakıyor crise

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Topa doğru yönelmesi bile ofsayt.Değmesi değmemesi önemli değil.Ofsaytların genelinde oyuncu zaten topa dokunmuyor.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

http://www.fifa.com/worldfootball/la...d=1290867.html

Fifa'nın koyduğu kurallara göre ofsayt değil net gol.

Interactive Guide kutusuna tıklayarak video şeklinde de izleyebilirsiniz.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Neyse puan farkı 4.Sadece 1 puan daha önümüze geçti Gs çok fazla birşey kaybetmedik.Ben şampiyon olacağımıza hala inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Hâlâ Sow'un oyundan alınmasını savunanlar var. Bienvenu olsaydı Fenerbahçe rahat kazanırdı.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Hazar Buyuka ; Fifa pasif kuralinda degisiklik yapti, oyuncu cok net pasif degilse ofsayt kaldiki sow topa hareketleniyor o yuzden de cok net ofsayt

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sow'un oyundan alınması doğru karardı.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Degisik bir bilgi, Aydinusun yonetigi maclarda bu takimlar galip gelemiyordu.

Iki takimin 4'cu macini yonetti hakem, yine ayni sonuc.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Neyse puan farkı 4.Sadece 1 puan daha önümüze geçti Gs çok fazla birşey kaybetmedik.Ben şampiyon olacağımıza hala inanıyorum.
    Bu oyunla mi inaniyorsun. Sihirli bir degnek lazim FB ye. Hic birseyi dogru gitmiyor ki. Bu oyunla GSyi icerde disarda yenmek hayal olur. Tek mac degil haftalardir boyle oynuyoruz. Birseyin degisecegini dusunmuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen sene 17 de 16 yaptıran 45 tane etmen saysam bir Beşiktaşlı olarak Aykut Kocaman'ı ben bile koymam.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ya Sow olayının neyine takılıyosunuzki yerine Bienvenu girdi 1 pozisyon oldu zaten ordada yapabilceği en iyi vurusu yaptı adam.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Ayıptır ya Trabzon oynamadan 1 puan aldı hiçbirşey yoktu adamlarda,üstlerine 5 dakka geldik pozisyon üstüne posizyon bulduk her pasları hatalıydı kendi ellerimizle zorla gol attırdık adamlara ya yok böle birşey,geri geri döne döne topu yana ata ata ileri çıkmaya çıkmaya olacağı bu ya 1 gol bulmuşsun devam ettir ya bu kadar zaafı var iyi değildi yani Trabzon,ayıptır hiç bu kadar üzülmemiştim kaybettiğimiz puana

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by attirson View Post
    haftaya 2 takımda kazanırsa play off'a galatasaray 5 puan onde girecek.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Bu oyunla mi inaniyorsun. Sihirli bir degnek lazim FB ye. Hic birseyi dogru gitmiyor ki. Bu oyunla GSyi icerde disarda yenmek hayal olur. Tek mac degil haftalardir boyle oynuyoruz. Birseyin degisecegini dusunmuyorum.
    Bence o kadar kötü oynamadık bugün biraz şanslı olsak kazanırdık.Gs'de abartılı bir takım degil taktik hatalar yapmassak kazanabiliriz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Süper Final öncesi tüm olasılıklar
    Fenerbahçe Kazandığında;
    Galatasaray kazanırsa 5 puan
    Galatasaray berabere kalırsa 4 puan
    Galatasaray kaybederse 3 puan

Fenerbahçe Kaybederse;
    Galatasaray kazanırsa 6 puan
    Galatasaray berabere kalırsa 5 puan
    Galatasaray kaybederse 4 puan

Fenerbahçe Berabere Kalırsa;
    Galatasaray kazanırsa 6 puan
    Galatasaray berabere kalırsa 5 puan
    Galatasaray kaybederse 4 puan

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

FB iyi gorunduyse eger o TS nin kotu oyunundan kaynaklanmistir. Taktik acidan cok aciziz, kimse ne yapacagini bilmiyor maalesef. Sadece pozisyon almasini biliyoruz. Topsuz kosu denen sey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Sow'un çıkmasını savunan insanların Aykut Kocaman'ı da savunmaları doğal zaten. Takım gol atmak zorunda sen ne düşünerek forvet çıkarıp forvet alıyorsun oyuna? Forvet'i çiftlemek çok mu riskli,çok mu takım oyununa aykırı. 10 kişi ceza sahamızın çevresine kapanıp Sow'u rakip defansın içine hapset sonra çıktı ama çok kötü oynuyordu de.

Teknik direktör baskısı olmadan şu oyun yapısı hakkında Alex,Sow falan ne düşünüyor çok merak ediyorum. Eminim özellikle Alex benden serttir içinde Aykut Kocaman'ın zihniyetine.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cristian orda Sow'a iyi pas atabilse 2-0 olsa maç kopucaktı . Sonra Yobo gibi İngiltere tecrübesi olan adam gitti önünde 3 kişi olan Bekir'e verdi . Bize gülmeyen top onlara güldü tıngır mıngır köşeye gitti . 3 Top mu direkten döner arkadaş ? galatasaray ve bursaspor maçlarında direklere hiç sevinmemiştim kaybetsek üzülmezdimde ama bu maçta harbi üzdü iyi top oynadığımız bir deplasmanda 2 puan kaybetmek çok yazık oldu .
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Play off çok farklı olacak şampiyon olmak isteyen fenerbahçe 3. bile olabilir. bjk ve ts nin ş.ligi şansları büyük ölçüde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aykut Kocaman'ı oturtacaksın televizyon başına. Bu haftaki Dortmund-Stutgart maçını seyrettireceksin. Sonra o maçı oynayan takımların değerine baktıracaksın bir de bizim takımın değerine. Belki ne demek istediğimizi anlar.

http://www.youtube.com/watch?v=mpkz6...&feature=share

Sayfa 7 / 11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri