Bu sevinç gösterilerinden sonra kimsenin "Bu kupayı önemsemiyoruz zaten" demeye hakkı yok bence :)
Printable View
valla ben hala önemsemiyorum. ama maç oralara geldi hangi maç olsa o tepkiyi verirdim, sıradan bir lig maçı bile olsa..
İstediğim oldu maç 120 dakika oynandı. Fenerbahçe haftasonu oynayacağından daha düşük bir performans ile oynar diye tahmin ediyorum.
Ayrıca tebrikler :)
bence yarı finali rahat geçer fb.finalde de şanssızlığını yenerse 30 yıllık özlem son bulabilir.cidden oyuncular baya sevindi,görünce gulumsedim :)kayseri maçı kazanmak için gerekli pozisyonlara girdi fakat atamadı.yalnız bu hasan ali ve amrabat'ı almak lazım :)
Yönetim göreve yahu.! :)
Siz ateşliyonuz mekanı.
Bugün olumlu tek şey üst tura yükselmemiz kayseriye yazık oldu
bu fubolla play off da değil şampiyon olmak gol atan taraf bile olamayız
90 dakika emek diyorsun, 2-0'dan 2-2'ye getirmiş diyorlar. Tabi ki sevineceksiniz. Sevinmeyin diyen yok. Ancak bunları gördükten sonra bizim sevinmemizide eleştiremezsiniz. Kaldı ki , neyse konu uzar gider Berkay.
kötü oyuna rağmen iyi sonuç.Umarım Aykut Kocaman böyle saçma sapan 4-3-3 sisteminde ısrar etmez. Takım ya 4-4-2 ya da ,4-4-1 sisiteminde oynamalı.Maceraya gerek yok.
Kimin neye sevindiğine bence kimse karışmasın adamlar yarimfinale cikti seviniyorlar bizde şampiyonluğa sevindik .
Helal olsun burda bile tartışıyoruz, herşey bitti sevinmemiz kaldı dimi ?
sayın millet vekilleri sakin olun lüften :D :D
tbmm ye çevirdiniz burayıda :D
Öncelikle "Sezarın hakkı Sezara" Aykut Kocaman'ı tebrik ediyorum, oyun felsefemizi değiştirmek adına hem çıkardığı 11, hem de aldığı oyuncular bize eski kimliğimizi kazandırma adına önemliydi, her ne kadar oyun felsefesi olarak yine geride kabullensek de bu anlayışla eski kimliğimize kavuşmamız yakındır, yeter ki "Kocaman" vazgeçmesin.
Serdar Kesimal haftalardır oynamıyordu ve dizindeki ağrılara rağmen çok iyi bir oyun çıkardı, fazlasını bekleyemeyiz zaten, Semih'in tekrar takıma dönmüş olması ve yine son dakika umutlarının sahibi olması önemli, umarım hocamız bu durumu değerlendirir. Bu takım Emre'siz göbekte çok zayıf, Emre'nin olmadığı her maç bunu görmek mümkün. Umarım en yakın sürede tekrar takıma kazandırılır, böyle değerler, yüreğini ortaya koyarak oynayan oyuncular kolay bulunmuyor.
Son olarak, Ziegler ve Bienvenu size tek diyeceğim 3 Temmuzla beraber bu takımın başına gelen felaketlerden birisiniz. Saha dışında sabrımızı yeterince ölçenlerin yanında siz de saha içinde bunu yapmakla meşgulsunuz.
Açıkçası umrumda degildi ama Kayseri kalecisinin hareketlerini görünce bu maçı kazanmalıyız dedim ve Sow'un golünde derbi golü gibi sevindim. :D
çıkıp herhangi bir futbolcu "aman önemsizdi zaten" demiyor değil mi? e sevinenlerde futbolcular o zaman polemik niye? ben evde tur atmadım kupayı da önemsemiyorum.Bunu istediğim gibi yazabilirim benim gibi düşünen fenerbahçeli sayısı da oldukça fazla,biraz mantık lütfen.
Onu bunu bırakın da ben bu Caner'i çok seviyorum ya :) ilk yarı tek başına mücadele ediyordu. Mehmet'e de gelecek sene iyi bir alternatif alınmalı. hiç faydası olmuyor takıma. Mert yan toplarda çok kötü. heyecan yapıyor sanki :) Hasan Ali 10 tane Ziegler çıkarır, alınmalı. tebrikler Fenerbahçem
Amrabat ve Hasan Ali'yi alalım lütfen buradan Galatasaray yönetimine sesleniyorum :)
Maçın 120 dk. olarak oynanmasına çok sevindim öncelikle :) Maçın normal süresinin son 15 dakikasını ve uzatmaları seyredebildim. Kayserispor çıkmayı haketmişti bu süreçte ancak olmadı. 2-1 iken özellikle net pozisyonlar harcadılar. Uzatmalarda zaten Fenerbahçe tükendi. Kayseri'de bayağı yoruldu ama yine de Kayserispor yüklenen taraf oldu ancak gol atamadı.
Bilyoner'de param olsa Amrabat gol atara oynardım(oran açılmışsa tabi) ama maalesef kaçırdık :)
Kaleci Gökhan'a hiçbirşey demiyorum. Zaman geçir geçir de o hareketler nedir ya yedin golü son dakikada işte yanına kaldı mı? Şu zaman geçirme olayı tamam profosyonel bir hareket ama bu kadar da rol kese kese olmaması gerek bence. Al topu ayağında beklet koşsun karşı takım, paslaş. Resmen iğrendim adamdan.
Bu arada Fenerbahçe'nin son golünden önce Gökhan Kayseri'li bir oyuncuya omuz attı. Bana faul gibi gelmişti ama olmayabilirde tabi. Faul ise çok konuşulur o pozisyon...
Trabzonspor maçı içinde iyi oldu, Trabzon'un Kadıköy'den puan çıkarma ihtimali bayağı yükseldi. Hadi hayırlısı :)
Moral ve motivasyon olarak takıma getirisi, yorgunluğun götürüsünden daha fazla oldu diye düşünüyorum o nedenle Trabzon maçına olumlu bir havada hazırlanacak Fenerbahçe.
Süper Final başlarken, her oyuncudan faydalanabilecek bir durumda Fenerbahçe. Alex ve Emre yok, maç içerisinde Stoch ve Dia çıkarken 2 tane forvet oyuna girebiliyor, bu zenginliği iyi kullanmalı Aykut Kocaman.
Artık her oyuncuya ihtiyacı var, bunun bilincinde kalan maçlara hazırlanacaktır, olası muhtemel rakipleri de düşünürsek, bu sene kupa hasretine son verebilir Fenerbahçe.
Neyin yarışındasınız arkadaşlar? Mesajlar silinince suçlu biz oluyoruz. Konu Fenerbahçe-Kayserispor maçı konusu. Maçı izlemişseniz, maçla ilgili analiz yapın, yorum yapın, eleştiri yapın, tenkit yapın, saptama yapın. Maçla ilgili ne yapabiliyorsanız yapın. Bu maçın ne daha önce oynanmış Fenerbahçe-Galatasaray maçıyla alakası var, ne yapılan kutlamalarla, ne de olunan-olunacak şampiyonluklarla.
Konu başından beri toplasan 3-5'i geçmez yorum sayısı.
Maçı izlemedim ancak Fenerbahçe'nin 2-0'dan Alex-Emre gibi kilit oyuncular yokken maçı alması kolay değil.Sow yine atmış golünü.Ligimiz için üst düzey bir forvet.
Noktası virgülüne katılıyorum, Eğer kaybetseydik, kaybedeceğimiz sadece tur olmayacaktı, Aykut Kocaman belki de takıma tekrar hücum kimliğini kazandırma düşüncesine bile darbe vurabilecekti, Kazanmamız hem Aykut hoca açısından hem de moral motivasyonu açısından götürüsünden çok fazla.
Fenerbahçe'de geniş bir kadro var ama oyuncuları tutarlı kullanmazsanız her başarısızlıkta aklınıza tek şey gelir "kadro yetersiz"
Bundan sonra tek dileğim Aykut Kocaman'ın yapamadıklarını fazlasıyla hem ligde hem de kupada yapması, böyle hareket etmesi halinde, başarı siz engellemeye çalışsanız da gelecektir.
Kayseri elenmeyi haketmedi ama futbol böyle birşey işte her an herşey olabilir.
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=POLUSfW-w6Q"]Semih Şentürk[/YOUTUBE]
Golü Semih'e yazalım bence :)
Ben Semih'i savunurken karşı çıkan arkadaşlar vardı. Semih budur. Semih 90 dakika oynayamaz. Semih sonradan oyuna girer atar ya da attırır. Nöbetçi Golcümüz o :)
Tebrikler Fenerbahçe :)
Çok iyi oynamasalar da fazlasıyla yorulmalarına rağmen son dakikaya kadar mücadeleyi bırakmayan oyuncuları tebrik etmek gerek. Kayserispor daha etkiliydi, daha derli topluydu. Onlar da fazlasıyla mücadele etti. Onları da tebrik etmek lazım. 120 dakika boyunca yorulup da turu geçemeseydik çok üzülürdüm. Takımın da morali fazlasıyla bozulurdu sanırım. Takımın maç sonu sevinci beni çok mutlu etti. En gamsız oyunculardan birisi olan Baroni, haftalardır forma şansı bulamayan Semih çocuklar gibi seviniyordu. Bu güzel bir durum.
Yanılmıyorsam Semih bu sezon oynadığı 18 maçın 8'inde sonradan oyuna girdi. Ama onlarda da varlık gösteremedi.
Amrabat ve Hasan Ali'nin yanı sıra Furkan Özçal var. Az biraz Troisi var. Kayserispor'un kadrosu gerçekten iyi, sabır ederseler Şota ile güzel günler göreceklerine inanıyorum. Yalnız şu Gökhan'ı bir daha oynatmasın mümkünse. Midemi bulandırdı o son dakikalardaki şaklabanlığı. Fenerbahçe beraberlik golünü attığında kendim atmış gibi sevindim :)
Adam gibi adam Şota kalecinin yaptığı iğrençliklere kızarken verdiği tepki taktir edilecek bir tepkiydi.Helal olsun.
amrabat çok iyi oynadı çok yoruldu adam