Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
25. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

13 52.00%
  • Kayserispor kazanır

12 48.00%
1 ile 30 arası toplam 215 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Kayserispor | Çeyrek Final

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Fenerbahçe'li futbolcular penaltı sonunda Kupa'yı kazanmış gibi sevindiler
    Bu sevinç gösterilerinden sonra kimsenin "Bu kupayı önemsemiyoruz zaten" demeye hakkı yok bence
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Bu sevinç gösterilerinden sonra kimsenin "Bu kupayı önemsemiyoruz zaten" demeye hakkı yok bence
    Olsun Cihan, birşey demiyorum ben tabii ki hakları ancak bana aşırı geldi sevinç gösterileri.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olsun Cihan, birşey demiyorum ben tabii ki hakları ancak bana aşırı geldi sevinç gösterileri.
    Biz başkanımıza götüreceğiz o kupayı. Ondandır belki.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yok abi ben de haklılar diyorum zaten. Sevinmeliler. Kupa önemli birşey sonuçta.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle "Sezarın hakkı Sezara" Aykut Kocaman'ı tebrik ediyorum, oyun felsefemizi değiştirmek adına hem çıkardığı 11, hem de aldığı oyuncular bize eski kimliğimizi kazandırma adına önemliydi, her ne kadar oyun felsefesi olarak yine geride kabullensek de bu anlayışla eski kimliğimize kavuşmamız yakındır, yeter ki "Kocaman" vazgeçmesin.

Serdar Kesimal haftalardır oynamıyordu ve dizindeki ağrılara rağmen çok iyi bir oyun çıkardı, fazlasını bekleyemeyiz zaten, Semih'in tekrar takıma dönmüş olması ve yine son dakika umutlarının sahibi olması önemli, umarım hocamız bu durumu değerlendirir. Bu takım Emre'siz göbekte çok zayıf, Emre'nin olmadığı her maç bunu görmek mümkün. Umarım en yakın sürede tekrar takıma kazandırılır, böyle değerler, yüreğini ortaya koyarak oynayan oyuncular kolay bulunmuyor.

Son olarak, Ziegler ve Bienvenu size tek diyeceğim 3 Temmuzla beraber bu takımın başına gelen felaketlerden birisiniz. Saha dışında sabrımızı yeterince ölçenlerin yanında siz de saha içinde bunu yapmakla meşgulsunuz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

elbette sevinecekler. 2-0 geriye düşmüşler, yorulmuşlar tabii o tepkiyi verirler.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi bunu da tartışalım tüm hafta. Türkiye kupası önemli mi diye.

120 dakika + sakatlıklar + emek

Ağlasınlar mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sevinç zafereydi.Maç bitti derken 1-1 olması penaltılar stresli falan maç.Bu sevinci aşırı bulabilirsiniz de buradan laf sokmayı başarmak inanılmaz başarı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Sevinç zafereydi.Maç bitti derken 1-1 olması penaltılar stresli falan maç.Bu sevinci aşırı bulabilirsiniz de buradan laf sokmayı başarmak inanılmaz başarı.
    Son mesajımı oku. Direk yüklenme. Haklısınız diyorum zaten. Benim lafım kaybedince "Amaan önemsizdi zaten" diyenlere.

Bak Muhammed (benbenim) ne güzel açıklamış mesela. Ona eyvallah.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Helal olsun burda bile tartışıyoruz, herşey bitti sevinmemiz kaldı dimi ?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Son mesajımı oku. Direk yüklenme. Haklısınız diyorum zaten. Benim lafım kaybedince "Amaan önemsizdi zaten" diyenlere.

Buradan kaybedince kimse önemsiz demezdi zaten.Sow'un golü gelmeseydi millet öfkeli olurdu oyun için o kadar.Dediğinin alakası yok yani okudum yazdıklarını.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

çıkıp herhangi bir futbolcu "aman önemsizdi zaten" demiyor değil mi? e sevinenlerde futbolcular o zaman polemik niye? ben evde tur atmadım kupayı da önemsemiyorum.Bunu istediğim gibi yazabilirim benim gibi düşünen fenerbahçeli sayısı da oldukça fazla,biraz mantık lütfen.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Mesaj Yetkileri