bu rudyi almak lazım :D
Printable View
bu rudyi almak lazım :D
Berbat bir son periyot oynuyoruz. 3 periyot başa baş gidip, bu maçı böyle bir skor ile kaybedecek olmak rezalet.
Son çeyrek gördüğüm en kötü oyundu. Rezalet oynadık. Açıklaması olamaz heralde ve fark kaçınılmaz oldu. Kazanacağımız , başa baş giden bir maçı böyle sonlandırmak kötü oldu.
Fenerbahçe Batiste, Yunanistan'da tutuklandı iddiası var.
https://twitter.com/canisbakan/statu...77224567418882
Serbest birakilmis Batiste.
Pana - Fb maçında, Diamantidis şov var.
Maça çok iyi başladıktan sonra durulduk. Hucümda saçma tercihler , basit top kayıpları , kaçan boş turnikeler. Hem rakibi havaya soktuk hemde maçı zora soktuk.
Bienvenu ile Bremer'ı aynı uçağa bindirip ülkeden göndermek lazım.
Çok çabuk teslim oldu Fenerbahçe, 69-55 bitti maç. Son maçı kazanması lazımmış top 16 için, bu arada ortada iyi bir basketbol yokken, hırs yokken, İsmail Şenol'un 2. lik hesapları yapması, heyecanlanması da ilginçti.
Takım 4.periyot oynama hastalığı yaşıyor. Çekişmeli giden maçlarda fark bi anda 15-16 sayıya çıkıyor anlamıyorum arkadaş. Koç desen Siena ile yıllardır başarılı. Batiste , Sato , Andersen , Bo , Bogdanovic , Emir .. tecrübeli isimler bunlar. Neden böyle oluyor anlamak zor hemde çok zor!
Fenerbahçe yakındır koç ile yolları ayırır.
Fenerbahçe kazanıp son 16'ya kalmış, tebrikler.
Cantu takımı hemen hemen her attığını soktu. Çok yüzdeli oynadılar ama takım oyununu yavaş yavaş sahaya yansıttık ve kazandık. Zor oldu ama sonunda TOP16'ya kalabildik.
Khimki'de Pana'yı yenince biz 4. olduk ve TOP16'da F grubuna yani Beşiktaş'ın olduğu gruba düştük.
Çok sıkıntılı ve ilginç bir maçın ardından, rakibin son saniyede bomboş turnikeyi de kaçırmasıyla 66-65 kazandık maçı ve grubu 3. tamamladık 15 puanla. :)
Şu anda, Brose-Partizan maçı devam ediyor. Müthiş bir maç ve uzatmalar oynanıyor. Son 2 dakika, Brose 87-85 önde. Kazanan takım, top 16'da.
EDİT: Brose, Parizan'ın hatalarını ve ikramlarını geri çevirmeyerek maçı 92-90 kazandı ve grubumuzdan top 16'ya kalan son takım oldu.
FB çok yaşlı bir takım oldu, Batiste, Sato, Andersen, Ömer...
İlkan ekstra oynuyor, bu kadarını bile beklemiyordu herhalde FBliler, yedek oyun kurucu da fos çıktı, Barış da verimli, o olmasa tamamen Bo'nun eline bakar durumdalar. Koç da parkeye çok fazla bir ağırlık koyamadı.
Malone, Payton'lı Lakers konumundalar şu anda, yanlış bir politika izlendi bence.
Grup eşleşmeleri tam ve kesin olarak belli oldu, hatta fikstür de çekildi:
http://www.euroleague.net/rs/42445/8...-14-12-v-1.pdf
Beşiktaş'ın fikstürü çok kötü, ilk 7 maçtan 1-2 galibiyet ancak çıkarabiliriz. FB Ülker ve A.Efes ise, ilk 4'ü zorlarlar; fakat 5. olma ihtimalleri de var. İçerde, rakiplerine karşı alacakları galibiyetler belirleyici olacaktır sıralamada.
Tüm temsilcilerimize başarılar.
Euroleague asıl şimdi başlıyor. İnşallah 3 kulübümüz de gruptan çıkar. Çok zor ama imkansız değil.
kocluk bir durum yok ortada aslinda, yukarda da bahsedilmis takim epey yasli oldu. batiste ve andersen sifir katkiyla devam ediyorlar hala. goruntude cok iyi gibi duruyor takim ama hala eski oyuncularinin direnisiyle ayakta duruyor fenerbahce. batiste'in artik kafa olarak da takima dahil olmasi lazim, andersenin de ayni sekilde takimla kaynasmasi lazim gibi. yenilgiye isyan eden cok az kisi var takimda maalesef. bo gibi bir skorerden bile cok cok az faydalanabiliyoruz. epey para harcanmis olsa da sanki hem boyali alana atletik bir pivot hem de skorer bir oyun kurucu transferi lazim gibi gorunuyor. bize karsi pota altini kapattiklari zaman disardan skor uretemiyoruz cogu zaman. leblebi gibi 3luk atabilen birini bulsak super olur. andersen ve brewer yerine daha verimli olabilecek oyuncular alinmali bence, batiste'in kendine gelmesi durumunda faydali olabilecegine inaniyorum. takim cok daginik, top16 ya kadar nasil toparlariz soru isareti.
Khimki'ye 80-75 mağlup olarak, top 16'ya yenilgiyle başladık.
Maçta çok basit hatalar yaptık ve başrolda Markota vardı. Tam farkı kapatırken, maça ortak olacakken 2 basit hatası bizi maçtan tekrar kopardı ve yenildik. Dasic yerine Markota gitmeliydi bence; zira geldiğinden beri beğenmiyorum kendisini.
Şu maçı almaya gerçekten ihtiyacı vardı takımın; sonraki maçlara güvenli, motive ve moralli bir şekilde çıkması açısından. Bundan sonrası için, şansımız büyük ölçüde azaldı.
Jerrels ve Markota'nın bu takımda işleri yok. Savunma bu ikisi gitmeden düzelmez.
Neden Muratcan'a daha fazla süre vermiyor hoca anlamıyorum oynadığı her dakikanın hakkını veriyor. Öte yandan takımda hala skorer eksiği var Cristopher bu maçta tek başına attı yetmedi, Jerrels yerine eline top yapışcak gerektiğinde iç bitircek adam lazım Arroyo gibi.
bu khimki cok lanet bir takimdir. bizim gruptaki maclarda da cok cektirdi bize. savunmasi cok iyi ve sayi bulmak istediginde bir sekilde atiyorlar. genelde onlarin istedigi gibi oynaniyor maclar. tempoyu cok iyi ayarliyorlar. BJK kendi evinde kazanmaliydi, hem bjk icin hem de fener icin iyi olurdu bu. deplasman galibiyeti top16 da cok onemli, khimki onemli bir avantaj yakaladi simdi. cok cok kotu oldu bu.
Çok basit top kayıpları yüzünden kaybettik maçı. En az 4-5 kez kenardan topu oyuna sokamadık, 20 top kaybı da cabası. Çok kötü oldu bu mağlubiyet.
Beşiktaş basketbol takımının hocasına, oyuncusuna saygım çok büyük. Kısıtlı imkanlara rağmen çok başarılı işler yapıyorlar bence. Ama yönetim -basketbol konusunda- şube sorumlusu ve taraftarlar için aynı şeyi söylemek güç. Belki ilk maç ama çok kritik maç, salonda 5000 kişi var, burada yönetim zaafiyeti var bilet fiyatlarını düşük tut, aynı parayı kazanırsın belki de biraz daha azını ama takıma destek olur. Taraftarlar da saçma sapan destekledi takımı, futbol maçında Schalke bayrağı açan kişi yine salondaydı, TV'de ben BJK bayrağı göremedim ancak Schalke bayrağı gözüküyordu. Bir ara Ahmet Çakar falan alakasız tezahüratlar yaptılar, Top16'ya kalmış, temsilcilerimiz içinde bana göre en başarılı durumda olan takım daha fazla desteği hakediyor. Bundan sonrası zor Beşiktaş için, fikstüre baktım çok fena ama Erman Kunter yine herkesi şaşırtabilir.
Bu kadar top kaybı yaparsan kaybetmeye mahkumsun. 4.periyotta fark 9 olunca sinirden kapadım. 3 sayılık farkı 15 saniyede 9'a çıkardılar.
CSKA:90 - Efes:71, 2.5 çeyrek dayanan Efes son çeyrekde fena dağıldı.
Şu anda devam eden maçta maçta ilk yarı sonucu, Barca:54 - Fenerbahçe:35 bu hafta temsilcilerimizin açısından hiç parlak değil. Zor gözükse de umarım çevirir maçı Fenerbahçe.
Berbat oynuyoruz şu an Barca'ya karsı ilk yarı 54-35 bitti.Hücum desen hücum yok savunma desen savunma yok.Hücumda Bogdanovic'in çabaları sayesinde atabildik 14-15 sayı attı o da olmasa halimiz yaman.Savunma icin söylenecek söz yok Barca 100ü bulursa sasırmam.5 tane bombos 3lük attılar hepsi girdi tabii ki.Adamlar hiç zor atıs kullanmadı pota altında zıplamadan sayı atıyorlar.Sato ve Mc Calebb berbat.Maçı kazanma ihtimalimiz yokta İlkan süre bulursa 10-15 farkla yeniliriz en azından yoksa hezimet olacak gibi.
2. yarı baslar baslamaz 2 bos 3lük daha kaçırdık atamıyorsan potaya git ne kasıyorsun.
Barca 100ü bulursa sasırmam demistim ve maç 100-78 bitti.Hucum olarak fena degiliz ama bu savunmayla isimiz çok zor.
Bu koç fazla kalmayacakmış gibi geliyor bana, sanki adamın yerli oyuncularla bir sorunu var. Yabancılar da pek kasmıyor, bu şekilde işi zor Fenerbahçe'nin.
İlkan Karaman'ı niye oyuna sokmadığını bir türlü anlamadım.
Sene başından beri bas bas bağırıyorum, kendimi paraladım bu uzunlarla olmaz diye. İsimlere aldanıp f4 hayali kurduk ama top16'ya son maçta kaldık. Çok tezat var takımda. F4 hedeflemişsin yedek oyun kurucun benden kötü basket oyanayan Bremer diye bi eleman. Alacaksın papaloukas'ı bakacaksın keyfine. sene başında serbesti bu adam. Mesele oda değil bi uzun rotasyonumuz varki Allah düşmanın başına vermesin. Hani isim anlamında hepsi süper isimlerde sahada sadece yer işgal ediyolar. Hele Batiste falan keşke yer işgal etse en azından pota altını size olarak kapatır dicem oda yok. Bu takım çok kötü, iki önemli parça eksik. Bi yedek oyun kurucu ki tripkolik bi eleman almışız güya oyun kurucu adam 2 numara çıktı bide uzun lazım bize pota altını karartacak, İlkan gibi onun tecrübelisi. Neyse kafa şişirmeye gerek yok bu takım için şuan itibari ile f4 hayal.
Birisi David Andersen'e savunma yapmayı ögretsin Allah aşkına.Hiçbir çabası yok her hucumda kabullenmis takımın sayı yiyecegini.Her zamanki gibi bizi kurtaran adam Bojan Bogdanovic.
Bogdanovic sezon başı Nba'nin kapısından döndü ancak sezon sonu kaparlar onu.Git gide daha iyi oluyor.Tam bir Winner.
Fenerbahçe Ülker'de taraftar tiyatro seyircisi gibi.Maça hiç bir etkisi yok.Pota arkaları diğer maçlara göre boş.Sanırım Aziz Yıldırım-GFB gerilimi etkiledi.Zaten Tbl maçlarında zaman zaman "sosyete taraftar istemiyoruz"diye tempo tutuluyordu.Şu saha içi seyircileri karşılıklı yapılan tezahüratlara bile katılmıyor.Biraz rakibe deplasman havasını hissettirmeli.Rakip çok rahat.Kendi evinde gibi.Savunma sertliğinin oluşmamasında bununda etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bogdanovic muhteşem oynuyor iyi bir seri yakaladık seri yemezsek kazanırız.
26 sayısı var Bogdanovic'in 4te4 3lükle gidiyor.
Her attığımız sayıdan sonra aynı hızla tekrar cevap vermeleri fark olmasını engelliyor bakalım final nasıl olacak.
Oh bee Andersen atıldı kurtulduk.
Hatalara bak sokak basketbolu sanki. :D Emir sacma sapan kaybetti rakipte sacma sapan bir steps yaptı.
Anonsçu kim acaba, bizim Yalçın Dümer'den kötü.
Şu maçı kaybedersek yazık olucak..
Ve kaybettik.MS 92-98
Barca maçından sonrada demistim hucum olarak iyi durumdayız ancak berbat ötesi savunma yapıyoruz Barca'dan 100 Siena'dan 98 sayı e yuh artık bu şekilde bu gruptan cıkmamız imkansızın ötesinde.92 sayı atıp maç kaybediyoruz.