Sayfa 7 / 39 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 1141 sonuç

Konu: THY Euroleague 2015-2016 Sezonu

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

bu khimki cok lanet bir takimdir. bizim gruptaki maclarda da cok cektirdi bize. savunmasi cok iyi ve sayi bulmak istediginde bir sekilde atiyorlar. genelde onlarin istedigi gibi oynaniyor maclar. tempoyu cok iyi ayarliyorlar. BJK kendi evinde kazanmaliydi, hem bjk icin hem de fener icin iyi olurdu bu. deplasman galibiyeti top16 da cok onemli, khimki onemli bir avantaj yakaladi simdi. cok cok kotu oldu bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok basit top kayıpları yüzünden kaybettik maçı. En az 4-5 kez kenardan topu oyuna sokamadık, 20 top kaybı da cabası. Çok kötü oldu bu mağlubiyet.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş basketbol takımının hocasına, oyuncusuna saygım çok büyük. Kısıtlı imkanlara rağmen çok başarılı işler yapıyorlar bence. Ama yönetim -basketbol konusunda- şube sorumlusu ve taraftarlar için aynı şeyi söylemek güç. Belki ilk maç ama çok kritik maç, salonda 5000 kişi var, burada yönetim zaafiyeti var bilet fiyatlarını düşük tut, aynı parayı kazanırsın belki de biraz daha azını ama takıma destek olur. Taraftarlar da saçma sapan destekledi takımı, futbol maçında Schalke bayrağı açan kişi yine salondaydı, TV'de ben BJK bayrağı göremedim ancak Schalke bayrağı gözüküyordu. Bir ara Ahmet Çakar falan alakasız tezahüratlar yaptılar, Top16'ya kalmış, temsilcilerimiz içinde bana göre en başarılı durumda olan takım daha fazla desteği hakediyor. Bundan sonrası zor Beşiktaş için, fikstüre baktım çok fena ama Erman Kunter yine herkesi şaşırtabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Futbol maçında Schalke bayrağı açan kişi yine salondaydı, TV'de ben BJK bayrağı göremedim ancak Schalke bayrağı gözüküyordu.
    Böyle adamlar yüzünden bazen Beşiktaş'lılığımdan utanıyorum gerçekten, çok yazık. Bu adamı bir daha hiçbir Beşiktaş maçına almamak lazım.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bu kadar top kaybı yaparsan kaybetmeye mahkumsun. 4.periyotta fark 9 olunca sinirden kapadım. 3 sayılık farkı 15 saniyede 9'a çıkardılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

CSKA:90 - Efes:71, 2.5 çeyrek dayanan Efes son çeyrekde fena dağıldı.

Şu anda devam eden maçta maçta ilk yarı sonucu, Barca:54 - Fenerbahçe:35 bu hafta temsilcilerimizin açısından hiç parlak değil. Zor gözükse de umarım çevirir maçı Fenerbahçe.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Berbat oynuyoruz şu an Barca'ya karsı ilk yarı 54-35 bitti.Hücum desen hücum yok savunma desen savunma yok.Hücumda Bogdanovic'in çabaları sayesinde atabildik 14-15 sayı attı o da olmasa halimiz yaman.Savunma icin söylenecek söz yok Barca 100ü bulursa sasırmam.5 tane bombos 3lük attılar hepsi girdi tabii ki.Adamlar hiç zor atıs kullanmadı pota altında zıplamadan sayı atıyorlar.Sato ve Mc Calebb berbat.Maçı kazanma ihtimalimiz yokta İlkan süre bulursa 10-15 farkla yeniliriz en azından yoksa hezimet olacak gibi.

2. yarı baslar baslamaz 2 bos 3lük daha kaçırdık atamıyorsan potaya git ne kasıyorsun.
    Last edited by attirson : 29.Aralık.2012 at 00:43

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Barca 100ü bulursa sasırmam demistim ve maç 100-78 bitti.Hucum olarak fena degiliz ama bu savunmayla isimiz çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bu koç fazla kalmayacakmış gibi geliyor bana, sanki adamın yerli oyuncularla bir sorunu var. Yabancılar da pek kasmıyor, bu şekilde işi zor Fenerbahçe'nin.
    Last edited by uAburak89 : 29.Aralık.2012 at 15:34

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

İlkan Karaman'ı niye oyuna sokmadığını bir türlü anlamadım.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Sene başından beri bas bas bağırıyorum, kendimi paraladım bu uzunlarla olmaz diye. İsimlere aldanıp f4 hayali kurduk ama top16'ya son maçta kaldık. Çok tezat var takımda. F4 hedeflemişsin yedek oyun kurucun benden kötü basket oyanayan Bremer diye bi eleman. Alacaksın papaloukas'ı bakacaksın keyfine. sene başında serbesti bu adam. Mesele oda değil bi uzun rotasyonumuz varki Allah düşmanın başına vermesin. Hani isim anlamında hepsi süper isimlerde sahada sadece yer işgal ediyolar. Hele Batiste falan keşke yer işgal etse en azından pota altını size olarak kapatır dicem oda yok. Bu takım çok kötü, iki önemli parça eksik. Bi yedek oyun kurucu ki tripkolik bi eleman almışız güya oyun kurucu adam 2 numara çıktı bide uzun lazım bize pota altını karartacak, İlkan gibi onun tecrübelisi. Neyse kafa şişirmeye gerek yok bu takım için şuan itibari ile f4 hayal.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Birisi David Andersen'e savunma yapmayı ögretsin Allah aşkına.Hiçbir çabası yok her hucumda kabullenmis takımın sayı yiyecegini.Her zamanki gibi bizi kurtaran adam Bojan Bogdanovic.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bogdanovic sezon başı Nba'nin kapısından döndü ancak sezon sonu kaparlar onu.Git gide daha iyi oluyor.Tam bir Winner.

Fenerbahçe Ülker'de taraftar tiyatro seyircisi gibi.Maça hiç bir etkisi yok.Pota arkaları diğer maçlara göre boş.Sanırım Aziz Yıldırım-GFB gerilimi etkiledi.Zaten Tbl maçlarında zaman zaman "sosyete taraftar istemiyoruz"diye tempo tutuluyordu.Şu saha içi seyircileri karşılıklı yapılan tezahüratlara bile katılmıyor.Biraz rakibe deplasman havasını hissettirmeli.Rakip çok rahat.Kendi evinde gibi.Savunma sertliğinin oluşmamasında bununda etkisi olduğunu düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bogdanovic muhteşem oynuyor iyi bir seri yakaladık seri yemezsek kazanırız.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

26 sayısı var Bogdanovic'in 4te4 3lükle gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Her attığımız sayıdan sonra aynı hızla tekrar cevap vermeleri fark olmasını engelliyor bakalım final nasıl olacak.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Oh bee Andersen atıldı kurtulduk.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Hatalara bak sokak basketbolu sanki. Emir sacma sapan kaybetti rakipte sacma sapan bir steps yaptı.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Anonsçu kim acaba, bizim Yalçın Dümer'den kötü.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şu maçı kaybedersek yazık olucak..

Ve kaybettik.MS 92-98

Barca maçından sonrada demistim hucum olarak iyi durumdayız ancak berbat ötesi savunma yapıyoruz Barca'dan 100 Siena'dan 98 sayı e yuh artık bu şekilde bu gruptan cıkmamız imkansızın ötesinde.92 sayı atıp maç kaybediyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bojan dışında Fenerbahçe Ülker'in yabancıları tam bir fiyasko performans gösteriyor.Batiste ve Andersen tatil havasında.Çok isteksizler.Bo sorumluluk almıyor.Penetreleri dışında maça etkisi yok.Genel anlamda böyle performans gösterdi Bo.Şutları girmeyince oyunuda düşüyor.Dış şutu yetersiz.

Bobby Brown'u ilk defa izledim.Adam bildiğin Chris Paul.Ne attı bugün öyle.41 sayı efsane bir oyun çıkardı.Sonuç olarak Siena çok kritik galibiyet aldı.

Fenerbahçe Ülker haftaya 2'de 0 ile giden Maccabi deplasmanına gidecek.2 takım içinde kritik bir mücadele olucak.İsrail deplasmanı en zor deplasmanlardan biri.Bakalım bu moralle orada nasıl bir maç çıkarıcak Fenerbahçe Ülker.Ama bu gidişat ile gruptan çıkmaları çok zor.Yakında taşlar yerinde oynar Fenerbahçe Ülker'de.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Evinde 98 sayı yersen kazanmak zaten çok zor. Evinde bütün maçları kazanıcaksın ki TOP 16 'da iddaan olsun ama artık o da yok. Savunma diye bir şey yok takımda. Zaten Khimki'nin 2'de2 si Caja Laboral'in deplasmanda Maccabi'yi yenmesi kötü şeylerdi birde bizim 2'de 0 ımız herşeyi imkansız hale soktu.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Baska bir ortamda arkadaşlarımızla konuşruken David Andersen ve Batiste konusunda olumsuz yorumlarım konusunda biraz agır elestiri almışıtım ikisi de saygıyı hakeden kendini ispatlamış oyuncular ve ben bu saatten sonra Fenerbahce Ülkerin basarıya ac oyunculara ihtiyacı oldugu kanaatindeyim sonucta avrupa arenası tamam tecrübe vesaire önemli konular ama C h A o S arkadaşımızında dedigi gibi gerçekten ruh gibiler bu yaştan sonra bunu yapan ilk basketbolcu onlar degil tabi ki cok oyuncu tanıyoruz böyle ama dedigim gibi transfer politikasında daha genç ve potansiyelli oyunculara yönelmek gerek sanırım umarım Fenerbahce Ülker toparlanır

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

hucumdaki goruntumuzle cok iyi gordum ben takimi, bobynin ekstra katkisi maci sienaya verdi. bu aksam boby olmasaydi kesinlikle kazanmistik. boyle bir performansa karsi durmak cok guc, hem dis atis hem de iceri penetresi mukemmeldi. andersen ilk bastan beri cok verimsiz, defanstaki yumusak karnimiz. batiste de sanki gecen sene emekli olmus gibi, cabuk yoruluyor. aldigi sure zaten cok az, bir de kacak oynuyor. keske gist gonderilmeseydi. andersenden cok daha faydali olurdu. bize atletik bir uzun lazim, pota altinda hem kisayiz hem de cok agiriz. yenilsek de keyifli macti, defansta biraz daha istekli olabilirsek bu hucum performansiyla kazanamayacagimiz mac yok. haftaya maccabi deplasmani olmasi cok talihsiz olmus. onlar da 2 de 0 yaptilar, evinde iyi oynayan bir takim. tahminen 3 te 0 yapar doneriz. bojan ve emir cok iyiler, baris da gayet iyiydi. hakemler de fark kapanirken sienanin yanindalardi maalesef. ev sahibi avantajini hic gormedik, seyirci de pek baski yaratamadi acikcasi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Anonsçu kim acaba, bizim Yalçın Dümer'den kötü.
    Hayri Hiçler kaçmış içine.Ninja Warrior'daki sunumu geldi her seferinde aklıma.Berbattı gerçekten.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Futboldaki gitsin basket maçlarına da.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu kadar yüksek bütçeyle yazık oluyor gerçekten fenerbahçeye. çok üzülüyorum resmen allah'a emanet bi basketbol şubesi var. ben fenerbahçe alt yapısında oynarken çok sistemli çalışılıyodu fakat minik takımlara antremör olarak döndüğüm zamanda asıl önemli olanın torpil olduğunu anladım. umarım efes tofaş ksk banvit ve daçka oyuncu yetiştirme konusunda geç kalmazlar yoksa türk basketbolu çok sıkıntılı bi döneme doğru ilerliyo.buna biran önce çözüm bulunmalı vede erman kunter ergin ataman gibi antrenörlere sahip çıkılmalı arkasından hakaret etmek değil alkışlamak gerek.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maccabi ile çok önemli bir maç oynuyoruz Ntv'de.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bogdanovic yanıyor resmen.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

36-36 bitti ilk yarı. Aklıma Real Madrid maçı geliyor. Umarım o maçtaki gibi bir sonla karşılaşmayız.

Sayfa 7 / 39 İlkİlk ... 5678917 ... SonSon

Mesaj Yetkileri