Geçen seneye benzer bir takım ve taktikle maça çıkıyorsun, direkler, ucu ucuna kaçan pozisyonların var, kalecin 1 pozisyon kurtarmış oyunun hakimisin. Geçen hafta Melo - Aydın değişikliğini anlamamıştım, bu hafta da Sneijder - Umut, Emre - Amrabat değişikliklerini anlamadım. Sneijder kilidi açsın diye alındı, sen kilitlenmeye başlayan maçta adamı oyundan çıkardın. Emre Çolak'ı beğenmiyorum eleştiriyorum ama Emre > Amrabat. Sahada en azından ne yaptığını bilen bir takım vardı, iki saçma değişiklikle resmen baltaladı teknik heyet. Drogba oyuna girince taktiğimiz şişir Drogba'ya indirsin sağa sola oluyor. Bunun için mi alındı bu adam, daha uygun maliyetle daha uzun bir oyuncu alsaydık keşke. Burak Yılmaz tel tel dökülürken bir maçta daha 90 dakika oyunda kaldı ve Galatasaray puan kaybetti.
Geçen hafta topu tutamadık, sorun teşhis edilmiş orta saha kalabalık tutulmuş niye bozuyorsun ki. Aklım almıyor bir türlü. Galatasaray şampiyon olmayı değil, olmamayı kafaya koymuş görüntü bu. Şu anda şansımız %50, bence bu yüzde düşecek her hafta. Orduspor maçı çok kötü etkiledi herşeyi, o gün Orduspor'un inanılmaz korkaklığı yanılttı teknik ekibi. Sok forvetleri Drogba indirsin karambole gol at bu mudur taktik ? Fatih Terim ceza aldı diye motivasyon diyenler vardı, hoca için oynarmış oyuncular, Sneijder niye Fatih Terim için oynasın, ancak Sabri oynar onun için. Yabancı adam hakemle diyaloğa girmeseymiş, ceza almasaymış diye düşünür.
Özgür Yankaya da net kötü hakemmiş. Her pozisyonda bir öncekinde kalıyor aklı, tek kelime ile eyyamcı. Gençlerbirliği'nin golü temiz, faul yok bence. Klasik Eboue, ilk yarının yıldızı olan adam hem kendini hem de takımı yaktı. O temasa düşülmez, düşeceksen de önce düşsem mi diye düşünmezsin. Kötü tiyatrocu Eboue. Bize verdiği penaltı acaba golde cidden faul varmıydı endişesinin ürünüdür. Sonrasında verdiği kırmızı kart da penaltı hafif oldu galiba yorumunun etkisi. Hakeme bağıranın, itiraz edenin bir sonraki kritik pozisyonda mükafatını aldığı bir yönetim acizliği vardı sahada.
İlk yarıdaki düzene dönmezsek, bu takım şampiyon falan olamaz. Umudum pamuk ipliğine bağlı, umarım hatadan dönülür. Maçı kazanırsın, kaybedersin de, sahada doğru olan şeyler bozulmamalı, hakimiyet bizdeydi, 55. dakikada hadi sizde maça ortak olun dedik, adamlar attı ve gitti. Yine bir cuma günü, yine zehir olan bir haftasonu, 30 yaşında hissediyorum artık, ömrümü yedin Galatasaray !