Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

19 61.29%
  • Berabere biter

5 16.13%
  • Gençlerbirliği kazanır

7 22.58%
Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 226 sonuç

Konu: Galatasaray - Gençlerbirliği | STSL 25. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Muhittin bosat dogru demis , bu hakem formsuz diye bir aydır süper ligde maç alamazken ne olduda bu maça verildi?

2 takim adinada bariz hatalari vardi hakemin neyse tebrikler gençlerbirligi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

İlk yarıdaki Galatasaray çok etkiliydi ama ikinci yarı eser yoktu ondan. Geçmiş olsun.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

kazanırız veya kaybederiz önemli değilde biz her hafta böyle kanser olmak zorundamıyız ya yeter artık bişeyler değişsin bu takımda iyi giden takıma ne diye amrabat la umut gibi iki futbol özürlü adamı alırsın alıcaksan burak yerine drogbayı al aynen devam ettir sistemi şaka gibi ya

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maçtan önce puan veya puanlar almasını dilemiştim Gençlerbirliğinin öyle de oldu.

Ancak G.Saray Messi'yi getirse bu sahada olmaz. Bu zemin 3 kere değişmiş stad açıldığından beri adam akıllı bir şey yapamamışlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Resmen maçı katletti değişikliklerle Galatasaray Teknik Ekibi. Şu değişiklikleri yapan futbol özürlüsü adam kimse -Hasan Şaş'sa, Fatih Terim'se, Ümit Davala'ysa yazıklar olsun.

Sen 60.dakikaya kadar mükemmel oynayan, pozisyon bile vermeyen takımının en iyi ve etkili oyuncularından biri olan Emre Çolak'ı çıkarıp, yerine futbol özürlüsü yüzyılın kazığı Amrabat'ı alırsan olacağı da budur işte.

Birileri 'oyuna çok forvet alınca illa da gol olmayacagını, doldur boşalt-orta kafa gol sistemi lle gol atmaya çabalamanın içerde oynadıgın ki üstünde oynadığın maclarda anlamsız oldugunu' anlatmalı Galatasaray Teknik Ekibi'ne.

Zaten iyi oynuyorsun, sistemi neden bozarsın, sistemin en önemli oyuncularından biri olan ve maç boyu ileri-geri defalarca çalışan, hücumda bol alternatif yaratan, sağa sola her yere giden Emre Çolak'ı çıkarıp Amrabat'ı niye alırsın oyuna ? Takımın dengesini neden bozarsın. İyi işleyen takımı neden durdursun ?

Ayrıca penaltı da penaltı değildi ki Drogba'da bunun bilincindeydi. Hatta bence bilerek kaçırdı Drogba penaltıyı. Dürüst bir adam çünkü Drogba. Bilenler bilir. Haksız bir penaltı olduğu için dışarı vurduğunu düşünüyorum.. İyi de yaptı.

Bu değişiklikleri yapan adamlar Galatasaray bünyesinde daha fazla barınmamalı. Hayatımda böyle bir futbol katledilişi daha izlemedim. Yazıklar olsun. Seyircilerle dalga geçtiler resmen. Söyleyecek kelime bulamıyorum..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi iyi Anlaşıldı bizi zorla şampiyon edecekler.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İsterse ayağında top bile tutamasın,attığı pas yerini bulmasın,her ne olursa olsun bundan sonra Sneijder oyundan çıkarsa olay çıkarırım.Değişikliğe bakarmısın ya ;

Umut Bulut- Wesley Sneijder
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Geçen hafta Es-Es'in yaşadığını bu hafta Galatasaray yaşadı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Gökhan Zan yumruk attı falan diyorlar, var mıdır bir aslı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Gökhan Zan yumruk attı falan diyorlar, var mıdır bir aslı?
    Yumruk sallıyor fakat gelmiyor adama. Tabii böyle bir hareketi yapması bile kırmızı kart. Sinirlerine hakim olması lazımdı..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Geçen seneye benzer bir takım ve taktikle maça çıkıyorsun, direkler, ucu ucuna kaçan pozisyonların var, kalecin 1 pozisyon kurtarmış oyunun hakimisin. Geçen hafta Melo - Aydın değişikliğini anlamamıştım, bu hafta da Sneijder - Umut, Emre - Amrabat değişikliklerini anlamadım. Sneijder kilidi açsın diye alındı, sen kilitlenmeye başlayan maçta adamı oyundan çıkardın. Emre Çolak'ı beğenmiyorum eleştiriyorum ama Emre > Amrabat. Sahada en azından ne yaptığını bilen bir takım vardı, iki saçma değişiklikle resmen baltaladı teknik heyet. Drogba oyuna girince taktiğimiz şişir Drogba'ya indirsin sağa sola oluyor. Bunun için mi alındı bu adam, daha uygun maliyetle daha uzun bir oyuncu alsaydık keşke. Burak Yılmaz tel tel dökülürken bir maçta daha 90 dakika oyunda kaldı ve Galatasaray puan kaybetti.

Geçen hafta topu tutamadık, sorun teşhis edilmiş orta saha kalabalık tutulmuş niye bozuyorsun ki. Aklım almıyor bir türlü. Galatasaray şampiyon olmayı değil, olmamayı kafaya koymuş görüntü bu. Şu anda şansımız %50, bence bu yüzde düşecek her hafta. Orduspor maçı çok kötü etkiledi herşeyi, o gün Orduspor'un inanılmaz korkaklığı yanılttı teknik ekibi. Sok forvetleri Drogba indirsin karambole gol at bu mudur taktik ? Fatih Terim ceza aldı diye motivasyon diyenler vardı, hoca için oynarmış oyuncular, Sneijder niye Fatih Terim için oynasın, ancak Sabri oynar onun için. Yabancı adam hakemle diyaloğa girmeseymiş, ceza almasaymış diye düşünür.

Özgür Yankaya da net kötü hakemmiş. Her pozisyonda bir öncekinde kalıyor aklı, tek kelime ile eyyamcı. Gençlerbirliği'nin golü temiz, faul yok bence. Klasik Eboue, ilk yarının yıldızı olan adam hem kendini hem de takımı yaktı. O temasa düşülmez, düşeceksen de önce düşsem mi diye düşünmezsin. Kötü tiyatrocu Eboue. Bize verdiği penaltı acaba golde cidden faul varmıydı endişesinin ürünüdür. Sonrasında verdiği kırmızı kart da penaltı hafif oldu galiba yorumunun etkisi. Hakeme bağıranın, itiraz edenin bir sonraki kritik pozisyonda mükafatını aldığı bir yönetim acizliği vardı sahada.

İlk yarıdaki düzene dönmezsek, bu takım şampiyon falan olamaz. Umudum pamuk ipliğine bağlı, umarım hatadan dönülür. Maçı kazanırsın, kaybedersin de, sahada doğru olan şeyler bozulmamalı, hakimiyet bizdeydi, 55. dakikada hadi sizde maça ortak olun dedik, adamlar attı ve gitti. Yine bir cuma günü, yine zehir olan bir haftasonu, 30 yaşında hissediyorum artık, ömrümü yedin Galatasaray !

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Sürpriz bir sonuç olmadı,bravo Gençler

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

GS hakettiği rakibini ezdiği maçta yenildi çok da iyi oldu.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Beşiktaş Trabzonu, Fenerbahçe de Bursa'yı yenerse şampiyonluk şansları her üçünün de eşitlenir gibime geliyor.

Nesil
    2007

Yazık gerçekten. 3 puanı sonuna kadar hakettiğimiz maçtan puansız ayrıldık çok yazık oldu.

Takım iyi oynadı değişikliklere kadar. Gayet iyi ataklar, pozisyonlar buluyorduk. Ne zaman bana göre iyi oynayan Emre Çolak ve Sneijder çıktı takım kötüleşti. Amrabat neyse de Umut Bulut ne yaptı çözemedim.

Eboue'ye o kadar iyi iyi dedim amatör oyuncunun yapmayacağı hatayı yapıp bizi 1 puandan da etti. Takım olarak oynanan oyunu ise beğendim özellikle değişikliklere kadar olanı. Teknik heyet umarım ders çıkarmıştır.

Bu puan kaybının en kötü yanı şampiyonluk yolundaki rakiplerimize daha da çok umutlandırmamız oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Drogba kaçırdığı için sezonun en büyük skandallarından biri konuşulmuyor o da Drogba'ya verilen penaltı. Daha geçen hafta skandal bir hakemden şikayetçiyken bu hafta bu penaltı, çok ilginç gerçekten.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Kaybettik ama olsun...

Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden !

Edit:

Özgür Yankaya maşallah bütün maç aleyhimize kararlar verdi,son dakikalarda dünyanın en saçma penaltısını vererek ağzı laf yapanlara,konuşacak konu verdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Penaltının konuşulacak bir tarafı var mı ? Hiç bir G.Saray'lı arkadaşın bunun aksini söyleyeceğini de sanmıyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Penaltının konuşulacak bir tarafı var mı ? Hiç bir G.Saray'lı arkadaşın bunun aksini söyleyeceğini de sanmıyorum.
    aynen hatta kaçtığına zerre üzülmedim sadece zemine sinir oldum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Facx View Post
    aynen hatta kaçtığına zerre üzülmedim sadece zemine sinir oldum
    Gerçekten, zemin çok felaket. Acil çözüm bulmak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yıldırım Demirören'in Besiktasi yikmasi uzun surmustu, Turk futbolunu cok daha hizli batakliga surukluyor haftaya bu hakemde amator kumede mac yonetir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nfornirvana View Post
    Beşiktaş Trabzonu, Fenerbahçe de Bursa'yı yenerse şampiyonluk şansları her üçünün de eşitlenir gibime geliyor.
    Insallah oyle olur da su takimin ustunden rehavet gider artik. Dayadilar sirtlarini puan farkina rahat rahat top oynuyorlar.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Maçın her dakikasında kriz geçirdim resmen.Abi sen maça müthiş başlıyosun.Gençlerbirliği çıkamıyo bile.Gümbür gümbür oynayıp bu sezonun en iyi Galatasaray'ı dedirtiyosun.Direkleri dövüp boş kaleye goller kaçırıyosun.İkinci yarı başlıyo değişikliklere kadar her şey aynı şekilde sürüyor.Anlam veremediğim bir biçimde Sneijder'i oyundan alıyorsun.Aynı şekilde mantıksız bir Emre Çolak değişikliği.Yerlerine giren adamlar Amrabat ve Umut.Böyle değişiklikleri yapıp G.Birliği'ne veriyosun topu yavaştan sen kaçırdıkça Gençlerbirliği daha da hırslanıyor ve beklenildiği gibi golü de yiyorsun.Ardından bir yandan kaçırdıklarına yanıp diğer yandan gol bulma çabası içine giriyosun.Derken alakası olmayan bir pozisyonda penaltı bulup kaçırıyosun.Adalet olayını tam bilmem ama zeminin kepazeliği vesile oldu galiba penaltı da gidiyor.Ve sonrasında G.Zan'ın saçma sapan hareketi ile ufakta olan 1 puan ümidini de böylece tüketmiş oluyorsun.Fatih Terimsiz çok zor olacak anlaşıldı.Bu teknik heyet beceremeyecek.Yalnız tek tesellim Fenerbahçe ve Beşiktaş biz puan kaybettiğimizde sıraya giriyorlar puan kaybetmek için tahminim yine öyle olacak fark kapanmayacak ama bu teknik heyet böyle işlere sonraki maçta da kalkışırsa işleyen düzeni bozarsa işimiz kolay olmayacak belli oldu.Çok sinirlendim çoook !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Yazık gerçekten. 3 puanı sonuna kadar hakettiğimiz maçtan puansız ayrıldık çok yazık oldu.

Takım iyi oynadı değişikliklere kadar. Gayet iyi ataklar, pozisyonlar buluyorduk. Ne zaman bana göre iyi oynayan Emre Çolak ve Sneijder çıktı takım kötüleşti. Amrabat neyse de Umut Bulut ne yaptı çözemedim.

Eboue'ye o kadar iyi iyi dedim amatör oyuncunun yapmayacağı hatayı yapıp bizi 1 puandan da etti. Takım olarak oynanan oyunu ise beğendim özellikle değişikliklere kadar olanı. Teknik heyet umarım ders çıkarmıştır.

Bu puan kaybının en kötü yanı şampiyonluk yolundaki rakiplerimize daha da çok umutlandırmamız oldu.
    Aynen öyle işte. Diyorum ya işte bu değişiklikleri yapan adamlar Galatasaray bünyesinde daha fazla barınmamalı. Hayatımda böyle bir futbol katledilişi daha izlemedim. Yazıklar olsun. Hala çok sinirliyim. Geçecek gibi de değil. Futbol seyircisi olarak sinirlendim bırak Galatasaray sempatisini. Saçmaladılar resmen. Ne berbat değişikliklerdi onlar.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    İlk 11 muhteşem.Emre ve Sneijder süper bir uyum ile oynayacak,şuraya yazıyorum.
    İkisi oyundayken gümbür gümbür geliyorduk,çıktılar maç gitti.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu arada yağmurun,karın olucağı mevsimden önce değilde o mevsim bittikten sonra alelacele drenaj sistemi değiştiricem diyip yeni zemin yapan yönetime de tebrikler gerçekten en azından yağmursuz maçlarda iyiydi o zemin yazıklar olsun koca kulübü yöneten adamlarsınız zeminin oturmadan maç yapılmıcağını bilmiyomusunuz yazık gerçekten ya

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bu arada yağmurun,karın olucağı mevsimden önce değilde o mevsim bittikten sonra alelacele drenaj sistemi değiştiricem diyip yeni zemin yapan yönetime de tebrikler gerçekten en azından yağmursuz maçlarda iyiydi o zemin yazıklar olsun koca kulübü yöneten adamlarsınız zeminin oturmadan maç yapılmıcağını bilmiyomusunuz yazık gerçekten ya
    Stad sorumlusu olması lazım biri Trt Spor'la röportaj yapmıştı geçenlerde.Stadın belli oranda güneş alması gerekiyomuş bizim stadda o oran olması gerekenden düşük dedi.Bu yüzden zemin problemleri oluyormuş.Drenaj falan pek ilgisi yok yani.

28. Default

Olası bir Schalke mağlubiyeti sonrası -pek şanslı görmüyorum tur için Galatasaray'ı- Fatih Terim kızılcık sopasını eline alır bence. Sistemi kökünden değiştirir, çok adam kesik yer. Revizyon yakın.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Zemin konusunda sınıfta kaldılar. İlk açıklamada Beşiktaş maçına yetişmesi zor denildi. Sonra ne olduysa yetişti ve sonuç facia. En büyük avantajımız iç sahadaki maçlarımızdı, şimdi en büyük dezavantajımız oldu ne yazık ki. Deplasmanlara da iç saha mantığıyla çıkıyoruz basacak adamlar yedek bekliyor. Özellikle ilk 25 dakikadaki oyun çok umutlandırmıştı, o goller kaçtıktan sonra zaten burada da yazdım kazanamayacağımızı hissediyordum. Anlamsız değişiklikler, hesapta olmayan işler derken gitti puanlar ve umutlar. En son bu kadar geçen sene yenildiğimiz Fenerbahçe maçında üzülmüştüm, Schalke maçı öncesi de çok kötü oldu. Hadi bu puan kaybını, şansla kazanılan puanlara sayabiliriz de, Almanya'da da böyle saçmalarsak 5'lik olup döneriz, tam manasıyla yıkım olur.

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Olası bir Schalke mağlubiyeti sonrası -pek şanslı görmüyorum tur için Galatasaray'ı- Fatih Terim kızılcık sopasını eline alır bence. Sistemi kökünden değiştirir, çok adam kesik yer. Revizyon yakın.
    Schalke'ye elenmek mesele değil, nasıl elendik ya, olamaz diye tepki veren olmaz herhalde. Grubundan namağlup çıkan bir takımla eşleştik sonuçta evet en kolay rakipti ama diğerlerine göre, aslında hiç de kolay değil. Revizyona gerek yok sanki, bu maça başlanılan düzen gayet iyi işledi. Melo adam gibi oynayacak olsa, Yekta - Melo değişikliği ve Gökhan - Dany değişikliği ile hem yabancı sıkıntı olmuyor, hem de 4-4-1-1 ile oyunun hakimi olabiliriz. Deplasmanlar için bir çözüm şart ama, Sneijder genelde deplasmanlarda kayıp. Hoca da formsuz ayrıca, iyi giden çok maçı sabırsızlıkla yaptığı değişiklikler ile verdi ne yazık ki. Fenerbahçe ne yapar bilmiyorum, Avrupa'da önü açık gibi duruyor, kupa maçları da olacak, hep aynı oyuncularla gitmeye başladılar, sakatlık ceza derken şansı hala az bence. Beşiktaş bu hafta kazanırsa bizden daha ciddi bir aday olabilir şampiyonluk için.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Stad sorumlusu olması lazım biri Trt Spor'la röportaj yapmıştı geçenlerde.Stadın belli oranda güneş alması gerekiyomuş bizim stadda o oran olması gerekenden düşük dedi.Bu yüzden zemin problemleri oluyormuş.Drenaj falan pek ilgisi yok yani.
    hiç sanmıyorum zemin için yapay güneş ışığı tarzı bi alet kullanılıyo hem de madem öyle eski zemin niye daha iyiydi , onun tek sorunu konserler sonrası drenajın ezilmiş olmasıydı buna çim saha demeye bin şahit lazım he diyelim ki öyle bi problem var neden schalke stadı gibi yapmamışlar bu zemini ?

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri