Profil resmimi Ziegler yapacaktım vazgeçtim. adam geçen maç iyi oynadı , bozmayalım iyi oyunu şimdi :D
Printable View
Profil resmimi Ziegler yapacaktım vazgeçtim. adam geçen maç iyi oynadı , bozmayalım iyi oyunu şimdi :D
zaman geçmiyor arkadaş
Atmosfer harika. Stad hınca hınç dolu. Çok zevkli ve güzel bir maç olacağını hissediyorum. Haydi hayırlısı.
Selcuk şahin'e uefa'da yarı final oynatan rabbim sen nelere kadirsin :D
alintidir
O kadar kolay deil Benficayı burada yenmek..Taraftarları fena.. FEner gol atamassa işi çokzor
baya baskili basladilar ilk 25 dakkayi atlatirsa temsilcimiz gerisi kolay.
Benfica baya baskılı derken gol oldu Gailtan attı.
Gaitan cok tehlikeli demistim maalesef 1-0
Adamlar Hızlı Başladı Malesef :(
Gaitan Attı 1-0
Gaitan oynamayacak diyorlardı sanırım, yanlışım varsa uyarın. Adam çıktı, gol attı.
Şu Selçuk niçin oynar anlamış değilim ya
Penaltııııııııııııııııııııı
Tarihi fırsat, tarihi! Bunu da kaçırmayın sakın!
Ve Kuyt, gol! Final geliyor!
Bu kaçıncı penaltı gerçekten sayamadım :D Her maç ortalamasına en az bir penaltı veriliyor :D Pozisyonda ofsayt var..
Tam zamanında geldi gol. Fenerbahçe yemeden kapamalı devreyi.
Net ofsayt var..
Tur geldi diyebiliriz penaltı doğru karar.
Ben Baroni'nin Yerinde Olsam Hayata Küserdim :( O Derece Yani :uzgun:
Kuyt Harika Attı Penaltıyı :)
Cristian finalde yok eğerki kalırsak finale.
Cardozo attı maalesef 2-1.
Cardozo attı 2-1
final geldi demek için çoook erken müthiş bastırıyorlar bizim orta saha denen bir şey yok. top tutan adam yok. her dönen top kalede. Çok zor bu skoru korumak. Öyle yada böyle 1 gol atmamız lazım.
Cardozo, çok rahat vurdu. Böyle tehlikeli bir adamı bu kadar boş bırakırsan, sonucuna katlanırsın.
mesajı yazarken yedik geçmiş olsun bu tur gelmez kolay kolay
Selçuk Şahin gibi bir adamın varsa ilk golde de izler adamı 2. goldede izler. Bakıyorlar anca...
Böyle saçma bir oyunla elenirsek çok koyacak çoook
2. golde Volkan çok hantal kalmış,evet çok ince vurdu Cardozo ancak Volkan tam bir kalas gibi uzandı topa.
O kaçarmı be ulan ne gol kaçtı
İlk maçta atıp işi bitiremediniz şu gelen golü yapsaydınız bee yazık yahu
Selçuk sakatlandı dualarımız kabul mu oldu ne :D Mehmet topuz giricek.
Allah'a şükür ya... Allah'ım birde bu turun gelmesini dilemiştim inşallah oda kabul olur...
Bu arada Basel 45'te 1-0 öne geçti hadi be finale çıkalım :)
ne çirkef takımmış be
Adamlarla aramızda dünyalar kadar fark var . Bunlarla kafa kafaya oynamak için en az 2 sezona daha ihtiyaç var
Tur sadece atacağımız bir gole bakar sadece 1 gol. Ah ulan Sow nasıl kaçtı o gol be. Kuyt'ta boş kaleye tamamlayamadığı. İlk maçtan beri müthiş pozisyonlar harcıyoruz. Mutlaka 1 gol bulmak gerek. Bu maç böyle bitmez. Bitersede biz biteriz heralde...
Yalnız Fransız hakem iyi maç yönetiyor Fenerbahçe adına.Benfica çok güzel oynuyor Allahtan 1 tane attık ama mutlaka 2'yi bulmamız gerekiyor bunlar 2. yarı gol atmadan duramaz gibi.Keşke ilk yarı 1-1 bitseydi...
Çok zor bir maç oluyor, bizden çok üstünler, Selçuğun sakatlanması bir yandan iyi bir yandan kötü oldu, zaten fizik olarak bizden üstünler Selçuk en azından yan toplarda boyuyla bir işe yarardı. Bakalım ikinci yarı biraz daha toparlayabilirsek tur gelir. Toparlayamazsak ta gelirse şansa gelmiş olur zaten. İnşallah biraz silkelenirler devre arasında.
selçuk bir gol yedirdi(ilk gol) bir de saçma bir göğüs pası ile cristian'ı cezalı duruma düşürdü. büyük beceri bu kadar kısa sürede.
Avrupa Ligi Yarı Finalinde yediğimiz gole bak Kuyt boş kaleye yuvarlayabiliseydi bitirmiştik maçı.