Hala geçerli. :)
Printable View
Tek şifre için internet kimin üzerine kayıtlıysa onun vatandaşlık numarasını yazmak zorundayız değil mi? İnternet benim üzerime olmadığı için benimkini kabul etmiyor.
Arkadaşlar ben oyunu kutulu olarak almaya niyetliyim ama aklımda takılan bir şey var. Oyunu 2 kişi ortak alıcaz ikimizede oyunu yükleyebilirmiyim sıkıntısız bir şekilde.
Oyunu iki veya daha fazla kişi yükleyebilir. Fakat aynı anda sadece bir kişi online olabilir.
Arkadaşlar şimdi bize (PlayStore'dan ön sipariş ile alanlara) beta için kod ne zaman gelecek? Mail adreslerimize
Arkadaşlar tek şifre almak için tc yazıyorum '' Girdiğiniz T.C. Kimlik Numarası Tekşifre alımına uygun değildir '' hatası alıyorum. Sebep ne olabilir?
Asıl kodların 31 Ekim tarihinde göndereleceğini biliyorumda, beta kodları hakkında sormuştum hocam, bilgilendirmen için teşekkürler peki bu betada arkadaşımla ortak kariyer yapabilecek miyim yoksa beta olduğu için bu seçenek koyulmaz mı? (Kod aynı şekilde e-posta adresimize mi gelecek betada da?)
en sevmediğim şey yeni oyun çıkacakken eskisini oynayamamak çıkarın şu betayı!
En geç önümüzdeki hafta içi gönderirler Beta keylerini.
Geçen sene 2 Kasım'da çıkmış oyun 10 Ekim'de Beta Key'ler dağıtılmış.
şu bayramda en azından betayı oynayabilelim.gerçekten çok güzel olur.
Tahminime göre 15-17 Ekim gibi BETA çıkar. Oynamaya başlarız. Önceki sene BETA'da hangi ligler vardı ?
Beyler size bir sorum olacak. PlayStore dan FM 2014 alırsak sadece kod mu gelecek yoksa orijinal kutusu elime gelecek mi ?
Steam'den alanlar için Beta versiyonu ne zaman release olur ?
En sonda bankanın istediği kodu nereden bulacağız arkadaşlar yardım edin !
Kendisi otomatikmi geliyor ?
Ben kapattım da yarın yeniden deneyeceğim.
ttnet ile taksit imkanı şahane gözüküyo bikaç güne siparişi verelim hiçbişi çerez parası :zuhaha
Eğer dvd olarak elime gelemeyecekse D&R den alıcam yine demektir. oyun çıktığı gün geçen sene evime geldi
aral kodları yollamaya başladı hatta bana bu sabah geldi araldan alanlar maillarını kontrol etsin
playstore'dan daha dün aldim kodlar gelir diye. bilsem araldan alirdim bende
17 sinden önce oynanamayacağı için 5 gün önceden veya 5 dakika önceden gelmesinin pek bir farkı yok. 5 dakika önce gelen panik yaptırır o kadar. :)
Aynen bende bugün gelen kodu girdim bir heyecanla ama indirme yapmadı tabi. Korktum bir an ne oldu diye sonradan maili tekrar okuyunca 17 Ekim yazdığını farkettim :)
PlayStore Beta keylerini ne zaman gönderecek acaba?
Playstore'dan ben oyun falan almam.
Fifa'yı bile yollayacaklar diye canım çıktı, arıyorsun bilgimiz yok diyorlar bir de :n:
Parayı çekerken hız üstüne hız ama iş malı teslime gelince kaplumbağa hızına bürünüyorlar. 20 lira fazla verir Steam'dan falan alırım.
Tabii bu kendi görüşüm, acele etmeyin oyuna yetişir inşAllah :n:
neden şimdi söyledin bunu :D vallahi çıldırırım o betayı 1 gün geç oynarsam. Geçen sene YGS-LYS diye oynayamamıştım.Quote:
Kaka Leite