1 ile 30 arası toplam 717 sonuç

Konu: FM 2014 Digital Ön Sipariş

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar şimdi bize (PlayStore'dan ön sipariş ile alanlara) beta için kod ne zaman gelecek? Mail adreslerimize

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Arkadaşlar şimdi bize (PlayStore'dan ön sipariş ile alanlara) beta için kod ne zaman gelecek? Mail adreslerimize
    Yurtdışında - özellikle İngiltere'de - BETA kodlar dağıtılmış.. Ben de PlayStore'dan aldım, bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Firat1907 View Post
    Ön siparişini verdiğiniz Football Manager 2014 oyununun aktivasyon kodları ve download linkleri ile ilgili açıklamalar 31.10.2013 tarihinde e-posta adresinize gönderilecektir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Ön siparişini verdiğiniz Football Manager 2014 oyununun aktivasyon kodları ve download linkleri ile ilgili açıklamalar 31.10.2013 tarihinde e-posta adresinize gönderilecektir.
    beta kodlar muhtemelen önümüzdeki hafta içi gönderilir. asıl kodlar da zaten oyunun çıkacağı gün gelir.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    beta kodlar muhtemelen önümüzdeki hafta içi gönderilir. asıl kodlar da zaten oyunun çıkacağı gün gelir.
    Asıl kodların 31 Ekim tarihinde göndereleceğini biliyorumda, beta kodları hakkında sormuştum hocam, bilgilendirmen için teşekkürler peki bu betada arkadaşımla ortak kariyer yapabilecek miyim yoksa beta olduğu için bu seçenek koyulmaz mı? (Kod aynı şekilde e-posta adresimize mi gelecek betada da?)

Mesaj Yetkileri