Ayrıca son dakikalarda Melo ya verdiği kırmızı kart ta tamamen Fırat Aydınus günah çıkarmak için verdi.
Printable View
Ayrıca son dakikalarda Melo ya verdiği kırmızı kart ta tamamen Fırat Aydınus günah çıkarmak için verdi.
Cengiz, nasıl çift dalar diyorsun?
Melo çok hızlı geldi tamam ona eyvallah da çift dalmadığı apaçık ortada. Ha o hızla gelse adamın ayağı bile kırılırdı. Onun için kırmızı çıkabilir ama "sakatlamak için çift daldı" falan yanlış.
Melo'nun dalışının sebebi, beşiktaşlı oyuncular muslera'nın sakatlanmasından sonra topu gs'ye vermediği içindir ancak öyle dalmasının bahanesi olmaz. Kırmızı kart normal.
1. carsi'ya karsi 1453 grubu neden kuruldu?
2. bir futbol sahasinda 4 savcinin ne isi vardi?
Top diğer tarafta, oyuncuya göre orta sahaya yakın. Melo kendi kalesi yönünden geliyor. Topa ulaşma şansı hiç yok ve 2 ayağı ile birlikte kayarak dalıyor. Hiç bir şekilde kurtuluşu yok. Bilinçli bir şekilde oyuncuya zarar vermek için yapılan bir davranış ve doğrudan kırmızı kart. Tartışmaya bile açık değil.
Başta çok kızdım taraftara, ama biraz düşününce ne olduğunu az çok görüyorsun. Twitter dan bir alıntı yapayım; bilin bakalım beşiktaşın seyircisiz oynamasını kim ister?
Maçta Beşiktaş 2-0 önde olsa ve aynı durum olsa yine sahaya dalarmıydı taraftarlar? Bırakın bu işleri yahu.
Beşiktaş'ın sahası 8-10 maç kapanır, Melo'ya da fazladan ceza gelebilirmiş tahminimce 4 maç olur.
Sahaya girmeyi geçtim de Beşiktaş taraftarının tribünde birbirleriyle kapışması işin içinde 1453'ün olduğunu gösteriyor.
parantez içini okumadın sanırım ben akp li falan değilim yazdıklarımı oraya bağlaman manasız benim orda demek istediğim zaten bu ülkenin stada gelen taraftar profili açısından "bana göre" en kötüsü açık ara beşiktaş taraftarı onların bu taşkınlıkları fazla şaşırtmadı beni sadece
Edit............
Muslera'ya yapılan bir davranış varsa onu da konuşuruz. Pozisyon olduğu an aynı şeyi düşünmüştüm zaten. Hiç bir takım oyuncunun bu tip bir davranış içinde olmaması lazım. Varsa ciddi problemler var demektir. Topu vermezsen cezası sarı kart, bilinçli bir şekilde oyuncuyu sakatlamaya yönelik hareket yaparsan cezası kırmızı kart. Demoraksinin olduğu yerde adaleti kendin kesmeye çalışmaman gerekir. Bu mantık hoş değil. Olayların öncesindeki ve cehalet ile atlayanlara cesaret veren mesele Melo'nun davranışı olduğu için şu anda bu konuşuluyor. Diğer pozisyonları da tartışalım derseniz görüntüleri bulmaya çalışır, izlerim, konuşuruz.
Bence kırmızı kartlık bir pozisyon değildi. Melo zaman zaman hızlı yerden müdahalelerde zaten bulunuyor. Ayaklar yere bitişik çift yok bir şey yok net sarı kart fakat kırmızı tamamen hakemin kontrol yitirmesi diye düşünüyorum. Sakatlamalık bir pozisyonda değil yani Ramos direk ayakta zaten bakarsanız..
Sabri'ye Ramos'un yaptığı harekete de da kırmızı çıksaydı o zaman. Aynı pozisyon çünkü farkı yok. :) Hani gelişi faul diyenler olacaksa yani
İlk dakikalarda elle müdahele verdi fakat yanlış eli gördü o zaman Galatasaray'ın penaltısını yedi de diyebiliriz.
Maça gelirsek eğer; 2-3 haftadır burada bu takım 4-3-3 oynamalı diye bağırıyorum bilen biliyor.
Sabri
Dany
Semih
Hakan
Melo
Selçuk
Sneijder
Bruma
Drogba
Burak
şeklinde oynamalı diyorum diyorum diyorum ve en sonunda ikinci yarı da bu kadroyla sahadaydık ve futbolumuz birden level atladı resmen. Hem sahayı daha iyi parsellemeye başladık hem de hücumlar daha dengeli ve etkili olmaya başladı hem de herkesin nerede oynadığı belli oldu. Önceki sistem de tamamen Free Roaming diye adlandırabileceğimiz başıboşluk vardı şimdi ise herkesin yeri belli net bir oyun oldu. Bu hamleyi yapacagını beklemiyordum Fatih Terim'in beni şaşırttı ve sevindirdi açıkçası. Artık böyle devam etmeliyiz. Melo'nun yerine de haftaya Ceyhun oynasın o da oldukça geliştirdi kendisini ve şans bulmayı hakediyor açıkcası.. Galatasaray için oldukça olumlu bir gündü. Beşiktaş için ise bir o kadar olumsuz. Atiba hariç bir çok isim sahada yoktu adeta. Atiba'yı çok beğendim hem dikine oynuyor hem iki yönlü oynuyor hem de çok koşuyor. Kriz anlarında çok heyecanlandığını gördüm Beşiktaş'ın takımın genç olmasından kaynaklı sanırım. Muhammed'de göze çarpıyor, iyi oynuyor fakat bu sekilde süre bulmaya devam ederse ilk 11 oyuncusu olma yolunda saglam adımlar atacaktır. Veli ise bence oynamaması gereken bir oyuncu. Toraman ön libero da çok daha etkili oynayacaktır Veli'den..
1453 grubu 2.golden sonra ortaligi karisti.
https://pbs.twimg.com/media/BUyZr7TCQAAOqoI.jpg:large
Ben Melo'yu savunmuyorum,keşke yapmasaydı ancak biri elbet yapacaktı,yapmalıydı demiyorum,bu benim elimde değil, Melo'dan önce 2 kişinin arasından zor çıktı zaten Ramon,ondan sonra Melo gelişine uçurdu Ramon'u,hoş çokta bir şey olmadı ama gelişi kırmızı karttı zaten,ilk mesajımda yazdım Melo'nun hareketinin doğru olmadığını.
Baska bi taraftar olsa gezi ile ilgili teorilere inanabilirdim.besiktas taraftari bunu inonu'de de yapti.o yuzden inanmıyorum. Ayrica delikanli besiktasin topu bize atmamasi olayları fisekledi
Melo'yu savunacak bir şey yok ama en sakin adamı bile kızdıracak şeyler yaptı Ramon Motta çok gereksiz hareketler yaptı tepki göstermemek elde değil.Ayrıca o faule sarı kart alan oyuncu çok.Ama faulu yapan Melo olunca kırmızı kaçınılmaz olur.
@gunesduru: son iki dakika, beşiktaş firikik kullanacak, GS 10 kişi... sahaya tekbir getirerek atlayanlar ve maça gelmiş 4 savcı var.
Yani 50% icinde olanlar Besiktasi destekliyemiyecekmi ?
Nasıl Melo'nun topa taca atmadılar diye böyle sert dalması doğru değilse,Melo o hareketleri yaptı diye taraftarın sahaya girmeside doğru değil.Ortada suçlu yok yapılan bir çok yanlış var.
maç tatil edildi buda demektir ki 0-3 hukmen galibiz.
Skor ile alakalı olsa gerek bu olaylar maç 2-0 olsaydı hatta 1-1 olsa bile atlamazdı taraftarlar sahaya.
Maç tatil edilmiş,2 dakika mı oynanacak ?
Ramon Motta'yı Galatasaray'a verelim de koleksiyonlarını tamamlasınlar.
Hakan Karaduman @hknkrdmnn
Ben stattaydım; Tekbirlerle sahaya girdi 1453, provakasyon yaptı. Olaylar Melo filan değil, futbolaya siyaset karıştı
Hakan Karaduman @hknkrdmnn
Bu takımın yarısı atıldı sahaya girmedi, rakip 10 kişi 2 dk var neden sahaya girelim? Melo daha kırmızı görmeden başladı olaylar
Yeni bir olayımız oldu gözümüz aydın.Bütün hafta siyasetten girer hakemden çıkar hepsini konuşuruz hadi bakalım.
Biletim olmasına rağmen 5 dk (maç başlangıcından itibaren 20 dk) gecikerek bir basketbol maçına girememiştim.
İlk 15 dakikadan sonra biletli seyirci alınmıyor diye biliyorum. Daha sonrasından kapılar sadece çıkış içindir, giriş yapılamaz. Biletsiz seyirci almak tüzük kurallarına aykırı. Para almasan dahi davetiye bastırmak zorundasın.
Uzun zaman önce önde olduğumuz Sivas maçında son 10 sn kala 2 taraftar sahaya girmiş ve hakem maçı tatil edip maç 3-0 hükmen Sivasa verilmiş bizede 5 maç seyircisiz cezası verilmişti. Burda sahaya onlarca taraftar sahaya girdi bakalım ceza ne olacak.