Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
46. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş Kazanır

26 56.52%
  • Berabere Biter

5 10.87%
  • Galatasaray Kazanır

15 32.61%
1 ile 30 arası toplam 454 sonuç

Konu: Beşiktaş - Galatasaray | STSL 5. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    1. carsi'ya karsi 1453 grubu neden kuruldu?
    2. bir futbol sahasinda 4 savcinin ne isi vardi?
    bunlar hep amerikanın oyunları bilmem farkındamısında bu ülkenin %50 si (malesef) dediğin görüşte ve bu görüşte olan beşiktaşlılarda başka bi grup kurabilir ama bununla bunu bağdaştırmak enfes gerçekten

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Facx View Post
    bunlar hep amerikanın oyunları bilmem farkındamısında bu ülkenin %50 si (malesef) dediğin görüşte ve bu görüşte olan beşiktaşlılarda başka bi grup kurabilir ama bununla bunu bağdaştırmak enfes gerçekten
    amerika amerika, faiz lobisi, çapulcular tabii tabii benle konuşan bir amerikalı tanımıyorum. bak yazmamışım suçlu CE-HA-PE

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    amerika amerika, faiz lobisi, çapulcular tabii tabii benle konuşan bir amerikalı tanımıyorum. bak yazmamışım suçlu CE-HA-PE
    parantez içini okumadın sanırım ben akp li falan değilim yazdıklarımı oraya bağlaman manasız benim orda demek istediğim zaten bu ülkenin stada gelen taraftar profili açısından "bana göre" en kötüsü açık ara beşiktaş taraftarı onların bu taşkınlıkları fazla şaşırtmadı beni sadece

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Facx View Post
    parantez içini okumadın sanırım ben akp li falan değilim yazdıklarımı oraya bağlaman manasız benim orda demek istediğim zaten bu ülkenin stada gelen taraftar profili açısından "bana göre" en kötüsü açık ara beşiktaş taraftarı onların bu taşkınlıkları fazla şaşırtmadı beni sadece
    Yahu dakika 90 rakibin 10 kişi, ve topun gerisinde Fernandes var. Yahu hangi çArşı sahaya iner. Bu bir karalama olayıdır.

Mesaj Yetkileri