Drogba'nın şutunu es geçmeyelim çok güzel 2 hareket oldu maçın en tehlikeli pozisyonuydu.
Printable View
Drogba'nın şutunu es geçmeyelim çok güzel 2 hareket oldu maçın en tehlikeli pozisyonuydu.
Emenike çok lakayıt oynuyor.
Yan hakem müthiş bir performans gösteriyor Sow'un üst üste 2 tane pozisyonunu ofsayt diye kesti hadi ilki Eray'da kaldı 2.si daha net bir pozisyon ofsaytla alakası yok ve net bir pozisyon gitti.
Semih Chedjou'nun pozisyonunun tartışmaya açık olmadığını gösterdi resmen.
İstenmeyen adam atmış golünü :)
2-0 oldu Cristian. Adam yerini garantiledi yine :D
Baroni çıktı gene sahneye 2-0. :)
aktif pasif ofsaytı bilmiyo hakem daha adam topa hareketlendi bildiğin dokunmadı diye ofsayt vermedi
Emenike hareketlendiği için ofsayt olmuyor mu ?
Kurala göre ofsaytta hücum oyuncusunun kolu geçerli değildir, savunma oyuncusunun geçerlidir. Devam kararı doğru.
Topa dokunmak gerekiyor ofsayt kuralı için.
https://pbs.twimg.com/media/BYuuoQJCYAAujWJ.png:large
futbolda hareket ettikten sonra ellerini havaya kaldırıp "ay özür dilerim bi an için hareket ettim ama affet ltfn" diye bir olay yoksa gol ofsayt
Gol net ofsayt.
Mankenlikten oyunculuğa değil, hakemliğe geçiş yapılmalı bu gidişle yahu, hakem kıtlığı var her önüne gelen adam hakem olursa böyle olur. :)
Bu hakeme bir de fifa kokartı vermişler. :) Diyecek söz yok.
Gol bence de ofsayt Sow'un pozisyonunun ofsayt olmadıgını anladı bence sonradan ona karşılık ofsayt vermedi bu pozisyona.Emenike'de konsantrasyon sıfır bu arada o topa hareketlenmeside bunu gösteriyor.
Sow tam bir takım oyuncusu adamsın Sow.
Ofsayt diyen , hakeme ve Aboo'ya kuraldan haberi yok imasi yapan 3 arkadasin kuraldan haberi yok . Iki gol de temiz , baska bahane bulmak lazim.
Kural bir tane değil mi ? Üstelik bu pozisyon için "bence" denilebilecek bir durum da yok. Pasif ofsayt mıdır nedir tam metni bilen varsa yazsın lütfen. Doğrusunu öğrenmiş oluruz.
Öncelikle yanlış bildiğiniz bir şey var topa değmesi gerekmez ortada bir hareketlenme var onu görüp ofsaytı vermeleri gerekir.Fifa'da bile böyledir bu.
Bu pozisyona hala kural, pasif ofsayt muhabbeti yapan varsa işi bilmiyor demektir zaten.
Net.Quote:
+ En öndeki adam mısın?
- Evet
+ Topa hareketlendin mi?
- Evet
+ O zaman ofstayttasın kardeşim.
- Ama elimi kaldırdım :(
+ He tamam o zaman xdxdxdx
http://tr.eurosport.com/futbol/super...29/story.shtml
beyler yeni kuralda ofsayt değilmiş galiba.
Federasyonun sitesinden baktım belki işinize yarar :)
Ofsayt pozisyonundaki bir oyuncu, topun tak›m arkadafl›na dokundu¤u veya tak›m arkadafl›n›n
topla oynad›¤› anda hakemin kanaatine göre:
• oyuna müdahale ederek, veya
• rakibe müdahale ederek, veya
• bulundu¤u pozisyondan avantaj elde ederek
aktif oyuna dahil olursa ofsayt olarak cezaland›r›l›r
Penaltı oldu.
Pasif ofsayt kuralı değişmiş arkadaşlar.Pozisyon da bu haliyle ofsayt olmuyor herhalde.
Bu arada Fenerbahçeli arkadaşları tebrik ederim.
Volkan penaltıyı kurtardı !
Volkannnnnnnnnnnn Kurtardı Penaltıyı.
kaleci özelliklerine penaltı kurtarma eklenmeli
ee bu kural değiştiyse biz nasıl galibiyetinize çamur atıcaz?
2-0 yendik çok iyi oldu bu galibiyet tebrikler Fenerbahçe !
Biz ölmüşüz de ağlayanımız yok. Temiz bir galibiyet aldı Fenerbahçe. Tebrikler.. Bizim takıma ne iyi gelir bilmiyorum ama bir an önce bulunup uygulanması..
Mehmet Topal'ın pozisyonunu da tam göremedim ama gördüğüm kadarı ile penaltı. Ters açı yanıltıyor mu bilmiyorum. Lig TV kameraları bu konuda çok problemli. Hakem kritik kararlarda doğru kararlar verdi ama sürekli uyarması tuhaftı. İyi idare etti yine de.
Yine bir galibiyet, yine hakem. Ah hakemler ah. Aynı hakemle önceki 3 maçta galip gelemedik, hatırlatalım.
İşte bu be çok rahat bir galibiyet aldık. Emenike efendiye acilen temiz bir fırça lazım.