4-0 Brezilya alır Neymar hat-trick yapar.
Haydi başlasın bakalım.
Printable View
4-0 Brezilya alır Neymar hat-trick yapar.
Haydi başlasın bakalım.
Ne kıskandım şu Brezilyayı anlatamam marşları okunurken. Bizi bu hallere getirenler utansın. .
hemem yazıyım favorim ispanya süpriz belçika olur bence bu arada hırvatistan maçını öyle elini rahatça alamaz brezilya rakitic reyiz yeter süper bi sezon geçirdi :D
Hırvatlar 1-0 önde :)
Melo'yu almadılar inşallah gruplarda elenirler :)
2014 Dünya Kupası'nın ilk golü Brezilya'dan geldi, ama kendi kalesine. :) Hırvatlar çok iyi başladı kupaya.
Bu Lig Tv BISS key kırmıyor mu yahu niye TRT şifreli?
Spor Joker'de varmış ya buldum :)
Hırvatların nasıl savunma yaptığını izleyince niye dünya kupasında olmadığımızı çok daha iyi anladım. Modric, Rakitic, Olic, Jelavic gibi ofansif oyuncular bile o kadar güzel alan daraltıyor, ikili mücadelelerde o kadar sağlam basıyorlar ki tanımayan birisi olsa onları savunma oyuncusu sanar.
Dağlar kadar fark var aramızda. Haketmiyoruz abi hiçbir şekilde. Bugün farklı da yenilebilir Hırvatistan ama futbolun her yönünü oynuyor, oynayabiliyor adamlar. Bizde "aman şu savunma yapamaz" "aman bu fazla koşamaz" "aman bu şu kanatta oynayamaz" yaklaşım bu şekilde. Kewell bile nasıl stoper oynamıştı hatırlayın, bizde nerdeeee.... En büyük yıldızımız Arda için bile ne zaman sakatlanacak, ne zaman pili bitecek diye bekliyoruz maç içinde...
Melo>Paulinho
çok net
hırvatistanın penaltısını verme gel bunu ver komik hakem....
Melo >Brezilya'nın orta sahası.
Hakemler böyle olacaksa yalnız işimiz iş ..
Yan Brezilya yan.
Steven Gerrard geliyor.
Cüneyt Çakır'ı sevmesem de umarım iyi maçlar çıkarır. Turnuva çok hakemin kellesini götürür. Asyalı hakemler oldum olası vasat. Umarım hakem şansları bizimkilerin yanında olur.
Brezilya'yı tutmama sebeplerimden birisi de kadro seçimi. Forza Uruguay.
ilk maca goremi bilmiyorum ama melo net o ortasahadaki 2 adamdan kat be kat daha iyi.
Adamlar ekol kendini atma ekolu hakem yardim ekolu. Bu benim kendimi bilerek izledigim 5. Dunya kupam ve degisen hicbir sey yok.
16 sene once fas ne yasadiysa
12 sene once biz ne yasadiysak aynilari iste.
Fred hayatının penaltısını aldı. :D Hırvatlara yazık oldu ama ev sahibini ilk maçta yedirirler mi ? :) Filipe Luis ve Felipe Melo olsa hakeme gerek kalmazdı bugün.
Bizi de yillar once cinli hakem yakmisti
Ulan Brezilya insanlarını severim ama bu futboldaki çirkeflikleri nefret ettiriyor insanı. Hele şu Rivaldo yok muydu. Seneler önce maçı resmen saha dışından almışlardı elimizden. Hırvatlar kadar bariz doğranmadık ama onda da hakem resmen Brezilya forması giymişti o aklıma geldi. Acaba bu uzakdoğuluların gözlerinden mi kaynaklanıyor nedir :)
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/...01100762_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...96614280_n.jpg
Marcelo Brezilya'nın Dünya Kupaları tarihindeki kendi kalesine attığı ilk golü atmış :D
Marcelo'nun ve Fred'in oyunculukları Oscar'lıktı.Brezilyalı Oscar değil, oyunculuk Oscar'ları. :n:
Brezilya tabiki daha atak oynadı belki maçı onlar hak etmiş gibi görünebilir ama savunma yapmak kesinlikle daha zordur.Bu açıdan Hırvatistan'ı tebrik etmek lazım.Saçma penaltı onları bitirdi.
Hırvatistan bu gruptan 6 puan toplayıp çıkacaktır.
Bir de, Oscar'ın golü çok güzel.Bence forvetler pisburun vuruş yaparlarsa çok daha rahat gol atabilirler.Altyapıdada bizim hocanın ısrarla normal vur demesine rağmen ben hep pisburun vururdum.Ve karşı karşıya pozisyonlarda kaçırmam imkansız gibi bir şeydi.Zor açılarda da daha rahat gol atıyordum.Bence kullanmayı bilirsen mükemmel bir stil.
Evde televizyon olmadığından mütevellit maçı TRT'nin ipad uygulaması üzerinden izledim. Donmadığı zamanlarda TRT logosu altında İngilizce maç yayını yaptılar ya la. :D
Ahahah cuk oturmuş :zuhaha
http://pbs.twimg.com/media/BqAMPmyCcAAhkR5.jpg:large
Hep Dış Güçlerin Oyunları Bunlar :zuhaha
hakem faciası devam ediyor. meksika'nın 2 tane tertemiz golü güme gitti.
yan hakem ilk yarı 0 oynamış belli.
Şu frikiklerde köpük ile baraj ve topun yerini belli etme işi çok hoşuma gitti benim :D tüm organizasyonlarda uygulanmalı bence
Şu ana kadar gördüğüm hakemler facia.. ayrıca ofsayt konusunda da çok sertler. Yani ofsaytın ihtimaline dahi düdük çalacaklar neredeyse.
Vay be hiç beklemediğim skor.
Sneijder'den de ikinci asist.
Wesley kaymasa 6 olmuştu.
Dünya Kupası işte bu. :D
Çok fena maçtı be, Meksika - Kamerun maçı sanki 3 saat sürmüştü, bu maç da yarım saat gibi geldi. Bir devre daha olsa da izleyebilsek keşke.
ispanyayı fena çizmişler :)
Robben cok efsane oyuncu harbiden.Hollandayı çok istekli buldum benim favorilerim arasına şimdiden girdiler :)Casillasa'da yakışmadı.:D
Hondurasımızın maçlarını bekliyorum ben diğer maçlar çöp. :0:
Yalnız bu Hollanda savunması kötüydü. İleriki turlarda bu savunmayla zorlanırlar.
aynen katiliyorum hollanda savunmasi hakkindaki yorumuna. cok fizikli, gecilmez gibi duruyor ama top yapamiyorlar. favori olduklari maclarda zorlanirlar. her maca ispanya macindaki gibi cikamazlar. zaten bu yeni hollanda formasyonunu sirf ispanya maci icin hazirladigini dusunuyorum van gaalin. onumuzdeki maclarda klasik 4-3-3 e gecis yaparlar. de jong ve de guzmanli ortasaha ile ne kadar hakim olabilirler ki maca. geride de 3 tane sifir teknikli stoper. boyle devam etmezler diye dusunuyorum.