Marcelo Brezilya'nın Dünya Kupaları tarihindeki kendi kalesine attığı ilk golü atmış![]()
Marcelo Brezilya'nın Dünya Kupaları tarihindeki kendi kalesine attığı ilk golü atmış![]()
Marcelo'nun ve Fred'in oyunculukları Oscar'lıktı.Brezilyalı Oscar değil, oyunculuk Oscar'ları.
Brezilya tabiki daha atak oynadı belki maçı onlar hak etmiş gibi görünebilir ama savunma yapmak kesinlikle daha zordur.Bu açıdan Hırvatistan'ı tebrik etmek lazım.Saçma penaltı onları bitirdi.
Hırvatistan bu gruptan 6 puan toplayıp çıkacaktır.
Bir de, Oscar'ın golü çok güzel.Bence forvetler pisburun vuruş yaparlarsa çok daha rahat gol atabilirler.Altyapıdada bizim hocanın ısrarla normal vur demesine rağmen ben hep pisburun vururdum.Ve karşı karşıya pozisyonlarda kaçırmam imkansız gibi bir şeydi.Zor açılarda da daha rahat gol atıyordum.Bence kullanmayı bilirsen mükemmel bir stil.
Evde televizyon olmadığından mütevellit maçı TRT'nin ipad uygulaması üzerinden izledim. Donmadığı zamanlarda TRT logosu altında İngilizce maç yayını yaptılar ya la.![]()
Ahahah cuk oturmuş
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Hep Dış Güçlerin Oyunları Bunlar![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
hakem faciası devam ediyor. meksika'nın 2 tane tertemiz golü güme gitti.
yan hakem ilk yarı 0 oynamış belli.
Şu frikiklerde köpük ile baraj ve topun yerini belli etme işi çok hoşuma gitti benimtüm organizasyonlarda uygulanmalı bence
Şu ana kadar gördüğüm hakemler facia.. ayrıca ofsayt konusunda da çok sertler. Yani ofsaytın ihtimaline dahi düdük çalacaklar neredeyse.
Vay be hiç beklemediğim skor.
Sneijder'den de ikinci asist.
Wesley kaymasa 6 olmuştu.
Dünya Kupası işte bu.![]()
Çok fena maçtı be, Meksika - Kamerun maçı sanki 3 saat sürmüştü, bu maç da yarım saat gibi geldi. Bir devre daha olsa da izleyebilsek keşke.
Robben cok efsane oyuncu harbiden.Hollandayı çok istekli buldum benim favorilerim arasına şimdiden girdilerCasillasa'da yakışmadı.
![]()
Hondurasımızın maçlarını bekliyorum ben diğer maçlar çöp.![]()
Yalnız bu Hollanda savunması kötüydü. İleriki turlarda bu savunmayla zorlanırlar.
aynen katiliyorum hollanda savunmasi hakkindaki yorumuna. cok fizikli, gecilmez gibi duruyor ama top yapamiyorlar. favori olduklari maclarda zorlanirlar. her maca ispanya macindaki gibi cikamazlar. zaten bu yeni hollanda formasyonunu sirf ispanya maci icin hazirladigini dusunuyorum van gaalin. onumuzdeki maclarda klasik 4-3-3 e gecis yaparlar. de jong ve de guzmanli ortasaha ile ne kadar hakim olabilirler ki maca. geride de 3 tane sifir teknikli stoper. boyle devam etmezler diye dusunuyorum.
hollanda ortasahasında strootman ve van der vaart gibi isimlerinde sakatlığa kurban gittiği unutulmamalı bence taktik değişikliği o yüzden olabilir
Gol sevincine sadece Van Persie gelince Van Gaal fena bozuluyor.
https://vine.co/v/Mjli9i01APj
Last edited by uAburak89 : 14.Haziran.2014 at 20:38
Hahahah. Çok komik olmuş. Fena bozulmuş garibim![]()
O degilde su ana kadar tuttugum takimlar kazandiBu maclarda kolombiya - uruguay - italya kazanir.Buraya yaziyorum
![]()
İtalya'da duvara toslarsın uyarmadı deme![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
adam falsolu kafa vurdu ya la
efsane 2 gol attı Kosta Rika
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Yuh ya hem skor gitti hem maç tahmini.Ancak bu dünya kupası çok zevkli geçiyor valla
![]()
Campbell'ın adı Fenerbahçe için geçiyordu bir ara. Müthiş transfer olurdu ama artık imkansız gibi.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014