Originally Posted by
Rehavi
Oyuna bakacak olursak, maçtan önce düşündüğüm gibi, Necip-Ersnt ikilisinden kesinlikle vazgeçilmemeli. Özellikle Necip i çok beğendim, defansif olarak yapması gereken herşeyi yaptı. Ernst in en iyi dönemlerindeki kadar iyi oynuyor, temposu ve gücü de yerinde... Sürekli oynadıkça kendini daha da geliştirecektir... Ernst de keza, Schuster gittiğinden beri daha derli toplu görünüyor. Bu ikilinin oyun kurmadaki sıkıntısı ise tamamen, neredeyse her topun Nobre ye uğramak zorunda kalmasından kaynaklandı. Defansif olarak ortasahanın tamamının yükünü çekerken, birde Nobre beceriksizliğiyle de uğraşmak zorunda kaldılar ki, o kadarı da ağır geldi doğal olarak. Nobre kesinlikle o mevkinin oyuncusu değildir, eğer Guti yoksa yerine Aurelio ya da Nihat ın oynaması daha isabetli olurdu.
Cenk e gelirsek, gerçekten mükemmel bir kaleci, Rüştü nün önerisiyle alındığı söyleniyor, eğer sürekli böyle oyuncular bulacaksa Rüştü ye scouting görevi verelim :)
Yine tekrarlamak gerekirse, kesinlikle ilk onbirde oynayabilecek seviyede, gerekirse yüksek meblağlara Türk bir sağ bek oyuncusu alınmalı. Sol bek e alternatif bir oyuncu düşünülebilir yine Türk statüsünde... Son olarak da Guti yi yedekleyebilecek, ilk onbir oyuncusu olamasa da, senede 15-20 maçın ağırlığını kaldırabilecek yetenekte bir ofansif ortasaha bulmalıyız. Yine söylüyorum, Fernandes e büyük paralar vermeye hiç gerek yok, zaten ne Guti nin yedeği olabiliyor ne de Necip ya da Ernst in oynadığı mevkide oynayabiliyor.
Son olarak Tayfur Hoca baskı hissetmiyorum, kendime güveniyorum, seneye takımın başında olacağım demiş, umarım başarır...