@Realist
Hadi Babel şirin gözükmek için öyle konuştu. Peki yorumcular, spor yazarları vs...?
Quote:
İlker Yağcıoğlu (sağlam Fenerbahçe'li):
Bence Babel'in Semih'e yaptığı hareket net fauldu. Eğer Cüneyt hoca bu faulü çalsaydı ne Hakan Balta oyundan atılırdı, ne de maçın sonucu böyle olurdu. Bu yüzden Cüneyt hocanın maçın sonucuna direkt etki edecek hatalar yaptı.
Quote:
Erman Toroğlu:
Maç başlıyor, net bir faul pozisyonu var. Cüneyt Çakır 'devam' diyor. Ondan sonrasında Hakan Balta, rakibini baltalıyor. Penaltı da doğru, kırmızı kart da doğru...
Semih'e yapılan harekete 'net faul' diyorum. Ama bunu ben demiyorum. Çakır diyor.
Çünkü maçın içinde en az 8-9 tane böyle pozisyona faul çaldı!
Yani bana göre değil, Çakır'a göre net faul...
Quote:
Rıdvan Dilmen (sağlam Fenerbahçe'li):
Babel'in pozisyonun başlangıcında Semih'e yaptığı hareket faul, devamında penaltı doğru
Quote:
Serkan Korkmaz:
Cüneyt Çakır'a gelince... Beşiktaş-F.Bahçe derbisini yönetmek istemediği, bu nedenle MHK'nın Halis Özkahya'yı atadığı konuşuluyor. Çakır'ın dün akşamki performansına bakınca niye sıvıştığını anlamak zor değil. Faulle alınan topun devamında verdiği penaltı ve Hakan'ı sarı kartla cezalandırabilecekken ihraç etmesi ilginçti. Çakır bunları derbi maçta yapsa, Dünya Kupası'na ancak psikiyatrist desteğiyle gidebilirdi.
Quote:
Bünyamin Gezer (Galatasaray'ı pek sevmez):
Semih'e yapılan faulü süzemeyip sonrasında penaltı ve kırmızı kart olması maçın skorunu ve sonucunu etkiledi.