Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

10 62.50%
  • Berabere biter

0 0%
  • Kasımpaşa kazanır

6 37.50%
Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 198 sonuç

Konu: Galatasaray 0 - 4 Kasımpaşa | 30. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu haftanın senaryosu belliydi zaten. Cüneyt Çakır'ın komik bir bahaneyle Beşiktaş-Fenerbahçe maçını iade edip bizim maça atanması enteresandı. O da sağolsun her zamanki gibi beni yanıltmadı ve maçın başında işi sağlama alarak görevini yerine getirdi. O dakikadan sonra ne Kasımpaşa'nın kaçırdığı gollerin ne de skorun hiçbir önemi yok. TFF'nin sadık tetikçisi Cüneyt Çakır: Mission accomplished!

Demirören ve tayfasına selam olsun.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Mancini bayağı bir sinirlenmiş.
    ''Cüneyt Çakır berbat bir hakem.Umarım bir daha karşılaşmayız'' dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Teknik direktörlük adaylarının isimleri geçince içlerindeki Mancini'in takıma gelecek en son kişi olduğunu düşünmüştüm. Fakat genel olarak önyargılı biri olmadığım için geldiği zamanda hakkında olumsuz yorumlar yapmadım. Genel itibariyle bu maç hariç Mancini'nin maç içerisinde ne yaptığını yada ne yapmak istediğini bir türlü anlayabilmiş değilim. Kafasından ne geçiyor ne düşünüyorda böyle bir oyun tarzı ve kadroyla sahaya çıkabiliyor anlayamıyorum. Yabancı ülkenin vatandaşı olupta şu maçı izlemeye gelsem herhalde Galatasaray şampiyonluğu garantilemiş artık tecrübesiz gençlere şans verip maç tecrübesi kazansın düşüncesine sahip olduğunu düşünürdüm.

İkincilik mücadelesi verdiğin takım ligin şampiyonu ile maçı var ve sen bu maçı evinde oynuyorsun. Berk ve Ceyhun ile başlamanın mantığı nedir? Yedek kulübesinde oynadığı ligde kendini ispatlamış, milli takıma kadar yükselmiş ve üstelik senin transfer ettiğin Hajrovic neden yok? Hadi ilk 11'i geçtim, neden yedekte değil? Onun yerine adı sanı duyulmamış, tecrübesiz ama belli bir yeteneği olan Ontivero var.

Yanlış anlamayın, sırf bu oyuncular var diye kötü gidiyoruz demiyorum. En basit olayda bile Mancini'nin hatası olduğunu söylüyorum. O yüzden oyunculara çok fazla suç bulmayın. Bir ev parasına oynayan oyuncu gelip yıldızlaşıyorsa o oyuncu kadar teknik direktöründe becerisi vardır. Aynı şekilde milli takım oyuncuları tel tel dökülüyorsa bunun teknik direktör ile ilgisi çoktur. Teknik direktörü sadece sahanın dışında oturup maçı izleyen bir insan olarak değerlendirmemek gerekir. Maça çıktığı kadro, ilk 11'e koyduğu oyuncular, maç esnasındaki tercihleri, genel olarak oyun mantelitesi baştan aşağı yanlış. Şurada hepimiz Galatasaray'ın teknik heyetini oluştursak ve takımı yönetme hakkı bizde olsa şu durumdan daha kötü olmazdı.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Suçu hakeme atmak kolaycılıkdan başka birşey değil. 3 büyükler 9 kişi bile oynasa kendi sahasında bu kadar kötü oynayamaz. Suçun hakemde aranması ve algının o yöne kayması bizim için iyi, yalan yok

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mwaru View Post
    Suçu hakeme atmak kolaycılıkdan başka birşey değil. 3 büyükler 9 kişi bile oynasa kendi sahasında bu kadar kötü oynayamaz. Suçun hakemde aranması ve algının o yöne kayması bizim için iyi, yalan yok
    Bunu Fenerbahçe'li biri söylemesin ne olur
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    maç hakemsiz oynansa bile bu skor olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Evet hakem kotu olabilir Mancini ama sende yaptigin iste en az onun kadar kotusun.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Hocam bütün eski mesajlarıma bakabilirsiniz. Evet hakem suçlu olabilir yalnız bu bahane olmamalı diyen biriyim. Genellemeniz pek doğru değil hocam.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Yazdığınızı ve nickinizi kaydettim.Bu sene bitmiş olabilir bu iş seneye de devam edecek.En ufak bir hakem hatasından maç kaybettiğiniz de yorumlarınızı takipte olacağım.

Sözlük çökmüş giremiyorum. Ne kiyametler koptu acaba

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Yazdığınızı ve nickinizi kaydettim.Bu sene bitmiş olabilir bu iş seneye de devam edecek.En ufak bir hakem hatasından maç kaybettiğiniz de yorumlarınızı takipte olacağım.
    ahahha yahu tamam ben de sinirleniyorum ama ısrarla şunu söylüyorum ne olursa olsun bunu bahane olarak görmemek gerek. Tamam bazen sırf hakem hatalarından kaybedilen maçlar oluyor yalnız bu maç öyle bir maç değildi. Gs rezalet top oynadı. Asıl suçlu hocadır hakem değil. Sadece ilk yarı 3-4 yapabilirdi Kasımpaşa.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

cikan kadroya gore gayet normal bir sonuc gibi duruyor. 10 kisi kalinmasi skoru daha trajik hale getirmis.

penalti pozisyonu icin dogruydu yorumlari var genelde, cuneyt cakiri bu yuzden tetikci diye suclamak agir geldi bana. fakat sonrasinda nasil yonetti bilmiyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Hocam bütün eski mesajlarıma bakabilirsiniz. Evet hakem suçlu olabilir yalnız bu bahane olmamalı diyen biriyim. Genellemeniz pek doğru değil hocam.
    Fenerbahçe'nin puan kaybettiği maç konularını açıp mesajlara şöyle bir göz gezdirirsen neden böyle bir genelleme yaptığımı anlarsın diye tahmin ediyorum. Fenerbahçe maç konularında da aynı ifadeyi (suçu hakemde aramanın kolaycılık olduğu yönünde) kullandıysan senden özür dileyeceğim.

İki forvetinizin de olmadığı, ilk kez kadın ve çocuk seyirciler önünde oynadığınız bir maçta daha 7.dakikada 10 kişi kalıp 1-0 yenik duruma düşmek bahane değil yeterince kötü bir senaryo diye düşünüyorum.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    cikan kadroya gore gayet normal bir sonuc gibi duruyor. 10 kisi kalinmasi skoru daha trajik hale getirmis.

penalti pozisyonu icin dogruydu yorumlari var genelde, cuneyt cakiri bu yuzden tetikci diye suclamak agir geldi bana. fakat sonrasinda nasil yonetti bilmiyorum.
    Abi sadece penaltıya sebebiyet veren harekete bakarsan doğru. Öncesine bakarsan faul var, yanlış. Sonrasında verdiği kırmızı kartta bence ağır.

Genel olarak biz bıktık zaten bu Cüneyt Çakır'dan. Ben yolda görsem Engin Baytar'dan fena saldırırım kendisine. Çok net kötü hakem.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post

Hakan'ın hareketi penaltı, o konuda sıkıntı yok. Ondan önce Semih'e yapılan faul asıl olay.

"Doğruydu yorumları var" derken Semih'e yapılan harekete faul çalmamasını kastediyorsan sen taraftar forumlarındaki yorumlara falan mı baktın diye sormadan edemeyeceğim

http://www.ligtv.com.tr/haber/penalti-ve-kirmizi-5

Cüneyt Çakır her zaman için TFF'nin adamıdır. Bu tek maçla alakası yok yorumumun. Her zaman olumsuz yazmışımdır kendisi için. Geçmiş sezonların konuları dursaydı örnek gösterebilirdim.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

ahahha yahu tamam ben de sinirleniyorum ama ısrarla şunu söylüyorum ne olursa olsun bunu bahane olarak görmemek gerek. Tamam bazen sırf hakem hatalarından kaybedilen maçlar oluyor yalnız bu maç öyle bir maç değildi. Gs rezalet top oynadı. Asıl suçlu hocadır hakem değil. Sadece ilk yarı 3-4 yapabilirdi Kasımpaşa.
    Zaten oyundan bahsetmeye gerek bile yok takım çok kötü oynadı bu konu ayrı.Olay şu tam kadro olarak ve en formda zaman da bile oynadığımızda zorlanabileceğimiz bir takıma karşı oynuyoruz.Artık her maç çok kritik 1 puan belki de 2.yi belirleyecek.Takımın 2 as forveti oynamıyor ve gol atmakta zorlanacağımız aşikar.Durum bu haldeyken daha 7.dakika da semihe yapılan faulü vermeyip üstüne kırmızı ve penaltı veren bir hakem olunca takıma diyecek bir şeyim kalmıyor maalesef.Galatasaray ve Fenerbahçe maçında da Fenerli arkadaşlar hakemlere saydırdı da saydırdı.Ozaman büyük takımsan oynayıp ozaman da yenecektin.Yani her zaman geçerli olmuyor dediğiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

babelin yaptığı faul (ben ilk izlediğimde ayağını araya sokuyor gibi görmüştüm ama babel kalçasıyla rakibi bozuyor).baltanın kırmızısı ağır bir insan orda baltaya sarı kart çıkarırken bile düşünür

yalnız bir savunma oyuncusuda bu kadar güçsüz olmamalı

Nesil
    2007

Mancini hakemi suçlamış yahu yuh diyorum Haftalardır ne oynadığımızı bir açıklasın ilk önce sonra sıra hakeme gelir. Hakkı yenen ne ilk ne son takımız(hakem bence de hatalı ona bir şey demiyorum ama oynadığımız oyun da oyun değil haftalardır). Bir oyuncuları suçlar, bir takımı ben kurmadım der, bir hakemler... Oynamayı bilmeyen gelin yerim dar dermiş zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@Walter Sakana

yok be abi, ne taraftar forumu. futbol icin baktigim tek yer burasi

televizyondaki penalti yorumlari icin oyle dedim, yoksa gormedim bile. oncesi sonrasini bilmiyorum zaten. sadece bu kadar elit bir hakemin turkiyede bu denli elestriye acik maclar yonetmesini aklim almiyor. dediginiz gibiyse hak vermekten baska yol yok sanirim.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray oynadığı futbolla ve ruhsuzluğuyla bu sezon şampiyonluğu zerre haketmedi. Maçların çoğunu izlemedim bile, içimden gelmedi. Bu kadar ruhsuz ve kötü oynayıp ligin en az yenilen ve en az gol yiyen takımı olmak, üstüne bir de büyük ihtimalle 2. veya 3. bitirip Şampiyonlar ligi vizesi alacak olmak şans mı başarı mı bilemiyorum.

Lig bitsede kurtulsak bu eziyetten, ne diyeyim

Ama daha önce de yazdığım gibi, üstüste 2 şampiyonluktan sonra bu düşüşü normal karşılıyorum. Mancini'nin şanssızlığı da bu oldu. Daha aç bir takıma gelmiş olsaydı daha başarılı olabilirdi bence.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    babelin yaptığı faul (ben ilk izlediğimde ayağını araya sokuyor gibi görmüştüm ama babel kalçasıyla rakibi bozuyor).baltanın kırmızısı ağır bir insan orda baltaya sarı kart çıkarırken bile düşünür

yalnız bir savunma oyuncusuda bu kadar güçsüz olmamalı
    Zaten Semih'in en büyük eksiği o. Yere sağlam basmıyor, dengesi zayıf. Omuz omuza mücadelelerde de bunu sıkça görebiliyoruz. Bu yönden kendini geliştirmezse özellikle Avrupa maçlarında hep sıkıntı yaşar.

Servet de öyleydi. O fiziğe karşın dengesi çok zayıftı.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sanırım Umut Bulut'a olan sinirlerim hiç bir zaman geçmeyecek.

Özellikle sırf kendisini düşündüğü için zorla golü denediği pozisyonda Berk'e atmadığı pası hayatım boyunca unutmayacağım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@Walter Sakana

simdi ozete baktim, semih-babel arasindaki pozisyona faul verilebilir. penaltiyi da kac kere izledigim halde net goremedim temasi. penaltiysa kirmizi dogrudur ama dedigim gibi penaltidan emin degilim.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Mancini:Kovir misin ağam?
    Ünal Aysal:Kovmirem ula kovmirem

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Bana göre Semih'e yapılan hareket faul, Hakan'ın da net bir teması yok gibi geldi. Orada da maç koptu zaten. Tabii bu, Mancini'nin hatalarını ve berbat futbolu ört bas edemez.

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Mancini:Kovir misin ağam?
    Ünal Aysal:Kovmirem ula kovmirem
    Bu Güzeldi

Yalnız Sosyal Medyada Fena Goygoylar Dönüyor

Ben Galatasaraylı Olsam Bugün Sosyal Medyaya Girmezdim

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Bu Güzeldi

Yalnız Sosyal Medyada Fena Goygoylar Dönüyor

Ben Galatasaraylı Olsam Bugün Sosyal Medyaya Girmezdim
    Aksine bugün girmek gerek.
    Düşmanları daha iyi tanıyıp kafaya yazmak gerek.
    En son gs kumeye diyenlerden teker teker nasıl intikam aldiysak, bunlarin da bir dönüşü olacaktır
    Kimse merak etmesin Galatasaray cok buyuk bir güçtür. Elbet o goygoylarin hesabi sorulur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Aksine bugün girmek gerek.
    Düşmanları daha iyi tanıyıp kafaya yazmak gerek.
    En son gs kumeye diyenlerden teker teker nasıl intikam aldiysak, bunlarin da bir dönüşü olacaktır
    Kimse merak etmesin Galatasaray cok buyuk bir güçtür. Elbet o goygoylarin hesabi sorulur
    Goygoy'dan kasıt size yapılan kin ve düşmanlıkmı anlıyorsun.? Nedir yani hesaptır Galatasaray çok büyük güçtür.

Daha 1 2 ay önce Wesley biz ŞL kulübü derken küçükdüde şimdi mi büyüdü takımınız yani birazda olsun komik olmayın.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Abartmayın, heralde dalga geçilecek, goygoy yapılacak. İşin zevki orda. Ben bile gülüp RT'liyorum bazılarını.

Maç hakkındaki tek yorumum : Futbolcular, yönetim, klübedekiler dua etsin bu maç sadece bayan ve çocuklar vardı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Goygoy'dan kasıt size yapılan kin ve düşmanlıkmı anlıyorsun.? Nedir yani hesaptır Galatasaray çok büyük güçtür.

Daha 1 2 ay önce Wesley biz ŞL kulübü derken küçükdüde şimdi mi büyüdü takımınız yani birazda olsun komik olmayın.
    Yoo abartmiyorum hesap sorulur derken biz asariz keseriz demedim zaten, o goygoyun iki katini yapariz manasindaydi.
    Galatasaray cok buyuk guctur niye dokundu kardeşim sana bu kadar? Ben kuculduk de demedim . Hezimet yasadik ama ayaga kalkariz anlaminda soyledim.
    Ayrica komiklik ariyorsan seni baska kluplerin ve maclarin sohbet alanlarina davet ediyorum.

Ayrıca buradaki diger klup taraftarlarina sirin gorunecegim diye tavir takinanlar da hic galatasaray'liyim diye gecinmesin. Galatasarayli olmak duruş gerektirir o durus oyle diğerlerinin durusuna da benzemez. Simdi isteyen payina duseni alsin uzerine de daha fazla konusmayacagim.

Hee bir de unutmadan biz hala digerlerinden daha fazla sampiyonlar ligi takimiyiz ok? hazmetmeye çalış

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri