http://images.akamai.steamuserconten...21C522BAB84A0/
Lewa forvetlerden memnun değilim dediğimi duymuş olmalı ki maça inanılmaz etki yaptı. :)
Biraz oyuncularımızın neler yaptığından bahsedeyim.
Neuer şimdiye kadar ligde sadece 3 gol yedi. FM oynadığım onca seneler boyu böyle kaleci görmedim. Muazzam. Yediğimiz gollerin çoğunu Onur yedi. :0:
Boateng ve Varane birlikte oynadıklarında savunmada duvar gibi duruyorlar. Yedekleri de görev verdiğimde hata yapsalar da iyi oynuyorlar.
Alaba ve Lahm'ın performansına söyleyecek laf bulamıyorum. Bekten oyun kuruyorlar iki tarafı da otoban gibi kullanıyorlar. Şimdiye kadar en memnun olduğum oyuncular. Yedekleri Bernat ve Jonny de görev verildiğinde işlerini layığıyla yerine getiriyorlar.
Javi Martinez'in defansif orta sahada birinci tercihim olmasını bekliyordum. Ona yedek olarak da Camacho gelmişti. Fakat Hojbjerg ikisini de ikinci plana atmayı başardı. Schweinsteiger de zaman zaman bu mevkiide şans buluyor.
Kroos ve Müller iki orta saha olarak harikalar. İkisi yan yana oynadıklarında orta sahada inanılmaz bir beyin gücümüz oluyor ve topa daha çok sahip olabiliyoruz. İkisi de 8'er asist yaptı. Alttan Gaudino da forma şansını zorluyor. Onun da 2 golü ve 5 asisti var. Modric ise biraz geri planda kaldı.
Robben 33 yaşında ama halen delikanlı gibi oynuyor. Harika top sürmesinden ve içeri kat etmelerinden bir şey kaybetmemiş. 7 gol ve 5 asistlik katkısı var. Yedeği Halilovic de harika işler yapıyor. Onun 7 gol 10 asisti var ama Robben kadar pas oyununa katkısı olmadığı için ilk tercih olması biraz zor. Formayı ona vermek üzereyken de bir sakatlık geçirdi.
Arda Turan muazzam. Alaba ve Lahm'dan sonra takımın en yüksek ortalamayla oynayan oyuncusu. Sol kanatta Oyun Kurucu olarak oynuyor ve şuan takımın en golcü ikinci oyuncusu. 9 golü ve 3 asisti var. Asistinin az olmasına bakmayın, sahanın sol tarafının yöneticisi. Sağ tarafı da Kroos yönetiyor Defansif oyun kurucu olarak. Arda'nın yedeği Götze de çok başarılı bu konuda. Arda'dan daha az forma şansı bulmasına rağmen kritik Paris deplasmanında ceza sahası dışından attığı iki gol akıllardan silinmedi. :)
Lewandowski, ne kadar forvetlerden memnun değilim desem de toplamda 13 gol atmış ve 9 asist yapmış. Yeterli değil, daha çok gol atması lazım. Zlatan ise oynadığında kritik goller attı ama beklediğim patlamayı yapamadı. Yaşına veriyorum artık.
Rotasyonda her oyuncumu kullanmayı çalışıyorum. Şu an takımda en az forma şansı bulan sağ bek Jonny ama o da 5 maç oynamış. Eee, Lahm'ı kesmek o kadar kolay değil. :)
Son maçlarda gösterdiğimiz performansı devam ettirirsek sezonu 3 kupayla tamamlayabiliriz.
Transfer döneminde transfer yapmayı düşünmüyorum. Paramız var ama bu kadro lig için her türlü yeterli ve kadromuza katacağımız yüksek kalitedeki bir oyuncu muhtemelen Şampiyonlar Ligi'nde oynayamayacaktır.