Çeyrek Final 2. Ayak ( Galip Juventus )
Böyle rakip mi olur ya, tüm oyuncular top bana gelse de gol atsam diye bekliyor.
STSL 24. Hafta - 31. Hafta
STSL Puan Durumu
Ligde son 3 haftaya girerken 4 puanlık fark ile lideriz. Halilovic sakatlıktan dönünce çok iyi performans gösterememişti ama son iki haftadır formda. Galatasaray artık namağlup değil, Stancu gol krallığında 1. sırada ve Adama Traore çok iyi oynuyor.
Bayern'den Teklif
Görüşmeye katıldık ve görüşme çok olumlu geçti. Bundesliga'da şampiyon Wolfsburg oldu. Bayern sezonu 3. bitirince ve Şampiyonlar Ligi'nde de istediğini alamayınca Guardiola kovulmuştu.
Juventus maçının skorları , benim Arsenal maçlarının skorlarına çok benziyor.geçmiş olsun.
Çok yüksek beklentimiz yoktu ve Süperstarımız Halilovic etkisiz oynayınca elenmek kaçınılmaz oldu. Teşekkür ederim.
Sezonu Tamamlıyoruz: Şampiyon Gençlerbirliği
Ödüller:
Artık Gençlerbirliği'ndeki misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Önümüzdeki sezon farklı bir takımda olacağım. Yerime gelecek teknik adama çok güzel bir mali altyapı ve kadro bırakıyorum. Takipte kalacağım...
Kırmızı Kara taraftara son mesajım:
https://www.youtube.com/watch?v=Gz0_fWB02JY
Şu an 3 Avrupa deviyle görüşme içerisindeyim bakalım neler olacak.
ben olsam kalırdım, sen bilirsin...
Bu sırada Gençlerbirliği'nde neler yaptık onlardan bahsedelim.
- Takımın iyi durumdaki antrenman tesislerini 2 kademe geliştirerek Türkiye'nin en iyi, Avrupa'nın sayılı antrenman tesislerinden birine sahip olduk.
- 2 Spor Toto Süper Lig kupası, 1 Türkiye Süper Kupa'yı kazandık.
- Avrupa Ligi'nde (Tottenham) ve Şampiyonlar Ligi'nde (Juventus) Çeyrek Final oynadık.
- Sattığımız oyunculardan iyi bir gelir elde ettik ve kulübü mali anlamda Türkiye'de zirveye taşıdık.
- Halilovic ve Stancu'ya sayısız kişisel başarı kazandırdık. Halilovic'i dünya futboluna ikram ettik.
- Bu sırada Gençlerbirliğ'nin en sevilen kişiler listesine adımızı yazdırdık.
- Ziraat Tükiye Kupası'nda 2 kez Çeyrek Final 1 kez Final oynadık. 3'ünde de Beşiktaş'a elendik.
- Avrupa'da kazandığımız maçlarla Gençlerbirliği'nin itibarını arttırdık.
- Koray Günter, Ahmet Çalık, Orkan Çınar, Onur Kıvrak, İrfan Kahveci, Okay Yokuşlu ve Şener Özbayraklı gibi oyuncuları gelişimlerine katkıda bulunarak Milli Takım düzeyinde oynayabilecek duruma getirdik.
Last edited by 3842 : 26.Ağustos.2015 at 14:10
Hoca bırakma Ankarayı bırakma Keçiören'i bırakma biziii![]()
Gençlerbirliği'nde oynamaktan zevk aldım, Türkiye Ligi sarmamaya başlayınca bir değişliği uygun gördüm. Kariyer devam ederken, belki tekrar bir Gençlerbirliği'ne dönüş gerçekleştirebilirim.![]()
Yeni Takımımız Belli Oldu:
Takımda büyük çaplı bir revizyona gideceğiz. Takıma gereksiz bir sürü oyuncu toplanmış. Özellikle defansa çok fazla transfer yapılmış.
Takımda Gönderilecek Oyuncuları 2. Takıma Yollayınca Şöyle Bir Kadro Kaldı Elimizde:
Ribery'yi futbolu bırakmamaya ikna edemedik, Xabi Alonso da yeni sözleşme için çok para istedi. Epey bir transfer yapacağız gibi görünüyor, öncelikle yaprak dökümünü gerçekleştireceğiz.
Yeni takım hayırlı olsun.Bütçemiz ne kadar merak ettim?
Transferlere Başladık![]()
Modric en son FK Radnicki Nis teydi ben de![]()
Transferler iyi değil bunların üst modeli yok mu![]()
Messi isteyen 5 kişi çıkarsa Messi'yi transfer edicem. Yarın öğlene kadar vaktiniz var![]()
Uzaylı istiyorsan Messi hikaye al Haliloviçi![]()
Transferleri bende beğenmedim benim kariyerdede bayern bi yerden sonra köy takımı oluyor ordada fazla kalma![]()
Messi'yi alsan kariyer yine sarmaya bikir. Bence değişik işler yap
Zlatan Bayern Münih'te!!!
https://www.youtube.com/watch?v=8QpRCPYGUhQ
Alacaktım çok para istediler. Robben varken de o mevkii için öyle bir harcama gereksiz geldi. Robben'e yedek olarak Zivkovic'i aldık.
-
Yahu neyini beğenmiyorsunuz?Modric ve Arda biraz yaşlanmış olsalar da halen çok iyiler. Daha çok sevdiğim oyuncuları transfer etmeye çalışıyorum, kadro zaten yeterince iyi. Yaptığım diğer transferleri görseniz ağlarsınız herhalde.
Kovacic'i alacaktım, Barça'yı tercih etti.
Bu arada şaka yapmıyorum takımdaki tüm parayı harcarsam Messi'yi 130 Milyon Euro'ya falan alabiliyorum ama memur çocuğuyum ben. Belli olmaz bir daha mı geleceğiz dünyaya diyip transfer edebilirim.
Çok fazla kalmayacağım zaten 1 sezonluk sözleşme yaptık. En fazla iki sezon dururum.
İbo alınır mı be. İstifa bekliyorum![]()
Oldu. Aslında Burak Yılmaz'ı alacaktım, İbo daha uygundu.
Zlatan artık 35 yaşında Lewandowski'yle değişmeli olarak oynarlar. İkisi toplamda 40 gol atsın bana yeter
Dayanamadım Halilovic'i yine kiraladım.![]()
![]()
Raphael Varane (49 Milyon Euro)
Toni Kroos Yuvaya Döndü (86 Milyon Euro)
İnsanlardan utanıp paylaşamadığım transferler varArda'ya, Modric'e kötü transfer dediler.
Ben ibra transferinden sonralarını görmemiştim şimdi on numara oldu ama bu seferde kadro biraz yaşlı gibi![]()
![]()
Varane ve KROOS transferleri 10 numara![]()
İbo çok gol atar, tek başına takım...
Evet, takımda 30 yaş ve üstü 7 oyuncu var. Bunlar halen yüksek performans gösterebilecek oyuncular olduğu için pek umursamıyorum. Sonuçta Bayern'de uzun süre kalmayı düşünmüyorum. Güzel 1 - 2 sezon geçirdikten sonra İspanya'ya veya İngiltere'ye geçmeyi düşünüyorum.![]()
Teşekkür ederim, transfer beğendirebildik sonunda![]()
Tek başına takım ama Lewa da tek başına takım.Şu an İbo sakat, resmi maçlardaki performansını gördükten sonra konuşalım.
![]()
Transferi büyük ölçüde tamamladık. Kroos ve Varane pahalı transferler oldular. Yaklaşık 55 M Euro'luk bir ücretimiz kaldı ama takımda pek bir eksik göremiyorum. Karşıma uygun bir seçenek çıkarsa transferi düşünebilirim.
De Bruyne'yi transfer etmek istiyordum ama Wolfsburg çok astronomik paralar istedi.
İkinci Posta Gidenler
Takımdan başka bir oyuncunun ayrılacağını sanmıyorum. Alaba, Bernat ve Hojbjerg'i izleyen takımlar var ama bu oyuncular için astronomik paralar isterim.![]()
Gelenlerin Toplamı
Merak etmeyin Onur'u ve Ahmet'i sevdiğim için yedek olsunlar ve kupada oynasınlar diye aldım.![]()
Johnny ise iyi bir bek oyuncusu ve Philipp'in yedeği olacak.
Gidenlerden kazandığımız ve harcadığımız paralar da denk oldu. Yönetim takımın başına geldiğimizde neredeyse transfer bütçesi vermemişti.