hah! iste kardes sagol boyle degisik isimler olsun ki ucuz olsun. Bakalim benim oyunda cikarsa tabi.
Printable View
hah! iste kardes sagol boyle degisik isimler olsun ki ucuz olsun. Bakalim benim oyunda cikarsa tabi.
Montolivooooooooooo takıma adapte olursa durdurmak çok zor
ben de Atletico ile oynuyorum. suan Ligin 10.haftasinda liderim. ama yonetim 2 m euro transfer butcesi verdigi icin hic transfer yapamadim. klasik kadro ile yola devam ediyorum....
Ilk sezonda şampiyonlar ligine gitmeye bak. Yoksa artık şampiyonluk çok zor. 2. sezon R.Madrid transferde coşuyor.
evet ilk sezonda uefa yeterli bence
zaten suan 2.lige dustum barca onume gecti
sana bikac tane adam oneriyim genc transfer
pique
silva -valencia-
javi martinez -genc dm-
antonio barragan d-wb
birde radolfo cardoso die bi gozlemci var onu oneririm adamin buldugu oyuncular cok ii.......
tamam sağol silvayı biraz zor alırım ama diğerlerine bakarım
sana tavsiye marcelo yu one al defans in gerisine de baines var onu monte et bende james milner var ama dersen luke moore var aston villa li surati inanilmaz fakat forvet positions ta sol kanatta oynayabiliyor ama stewart downing i karcirma
adu yu al yasi onemli degil su an da 16 asist yapti
Downing'e 55 milyon verdim vermediler. Benim bütçem o zaten. Adu'ya bakarım ama sanki pek iş yapamaz gibi geliyor. Bakalım ne olacak. Bu ara bu oyunumu oynayamıyorum. Kayıtlı oyun turnuvasını oynadığım için bu biraz aksadı.
Konuyu baştan sona inceledim .. Çok güzel bi konu olmuş .. Anlatım ve yaratıcılık çok etkileyici gerçekten .. Tebrik ederim ..
Rica ederim. Ben bir tat alıyorum oyundan sadece bir tabak da siz komşularıma verdim o kadar. Daha güzellerinde buluşmak üzere.
emrah nası gidiyo var mı gelişme ne zamandır yazmıyosun ??
Sınav haftasındayız. O yüzden biraz erteledim. Çarşambaya kadar konu kapalıdır :D
Çarşamba ya kadar dedin hade bekliyoruz emrah abi yalnız acele et geometri sınavı var daha ona çalışacam :D başarılarını bekliyoruz artık yoksa ayaklanırız :D
Başarı için 10 yıllık bir plan hazırlandı. Yönetimle saatler süren toplantı az önce sona erdi. Yönetim bundan sonra uygulanacak kararları açıkladı :
1. Bu konunun alelâde bir nitelikte olmaması için, vidyo yayınlarına CHEMrah TV üzerinden devam edilmesine karar verildi. Artık sadece maçların golleri verilmeyecek. Aynı zamanda gollerin Emrah Gürbüz'ün canlı anlatımıyla, özet şeklinde verileceğini belirlendi.
2. Özellikle konu abonelerinden gelen şampiyonluk beklentilerinin ve söylemlerinin takımı etkilememesi için bir basın sözcüsünü görevlendirerek, klüp ve takımdaki son gelişmelerin yanlış beklentilere meydan vermemesi sağlanacak. Bu şaşaalı hikayelerden kaynaklanan beklentilerin en aza indirilmesi sağlanacak.
3. Takımdan gönderilen ve yeni alınan oyuncularla ilgili anında bilgi verilebilmesi için toplu mail sisteminin devreye sokulacağı bildirildi. Eğer mail ile bildirim sistemine üye olmak istiyorsanız, e-mail adresinizi [email protected] adresine veya direkt bu konuya yazabilirsiniz.
4. Klüp basın sözcüsü olarak görev almak isteyenler mail adresini bırakabilirler. Basın sözcüsü olacak arkadaşımız, bu kayıtlı oyunumuzla ilgili Emrah Gürbüz tarafından yapılacak açıklamaları bu konudan okuyuculara bildirecek. Tabi kendi üslubuyla. Eğer hikaye yazmada kendini iyi gören arkadaşımız varsa mail adresini gönderebilir. Biz de takım hakkındaki son bilgileri ona bildiririz ve o da kendi anlatımıyla onu buraya ekler.
5. Yönetim ayrıca Vicente Calderon'un kapasite artırımına gidileceği müjdesini verdi. Belki bir süre düşük katılımlı maçlar oynayacağız, ancak artık çok daha güzel bir stadımız olacak. Yeni yapılacak stadın kapasitesinin 70 bin olacağı ve iki senede bitirilmesinin planlandığı bildirildi.
6. Klüp altyapısının güçlendirilmesi için, Sir Emrah Gürbüz tarafından yapılan, "tesislerinin geliştirilmesi" önerisi yönetim tarafından onaylandı.
7. Son olarak bu günkü geniş katılımlı toplantıda alınan karar, klübün şeffaf bir yapıya kavuşabilmesi için takımın antrenman programının ve oyun sistem ve taktiğinin basına CHEMrah TV aracılığıyla açıklanmasına karar verildi. Sir Gürbüz'ün kullandığı "Flexable Taktik"in bütün hatlarıyla spor kamuoyuna açıklanacağı ve bu esnek tabanlı milenyum taktiği ile başarılı olan antrenörler ile yapılacak röportajlarla konunun şeffaflığa kavuşturulacağı da yönetimin bu günkü son gündem maddesiydi.
Haber : CHEMrah TV Spor
Röportajlar : Emrah Gürbüz
Mikrofonu Tutan : İlhan(Peluk) :)
Mikrofon Kablosunu Bantlayan : Serkan(Sekopej) :)
Grafik Seçici : Gözlerim
abi müthişsin,mükemmelsin,süpersin,harikasın,olağanüst üsün.seni anlatmaya kelimeler yetmez.mükemmel bi yaratıcılık yeteneğin var.
bu arada ne öğretmenisin emrah abi.
bende ilk sezonuma yeni basladim / gonderilen oyuncularim antonio lopez sevilla ya pablo ise bayern e gelene oyuncularsa cesar delgado(super golcu) ne yazkki mista dinamodan eduardo ve mallorca dan ivan ramis orta saha ve forvette hic sorun yok gibi ama defansta sikinti cekebileceimi dusunuorum sezonda ilerledikce bende gelismeleri buraya yazacaim bide SS nasil koyucam forumlara onu cozemedim yardimci olursaniz sevinirim [email protected] msn'ım
Konunu daha yeni okudum gerçekten ilgi çekici ve güzel.Bende senin gibi ATLETİCO DE MADRİD S.A.D. hastasıyım...Bundan sonra bu konuyu her gün takip edecem...
Kardeş bu gün bir sınavım var o da geçsin msn den anlatırım ss olayını. Takımına gelince Antonio Lopez gibi bir oyuncu bulman zor ama A.Madrid'de para sıkıntısı olduğu için satman yerinde denebilir. Çünkü ben de sattım Lopez'i. Ancak Pablo'yu satman da bir o kadar yanlış. Benim oyunda onu bütün büyük avrupa takımları istedi ancak satmadım. O zaman transfer olmak istiyordu, şimdi istemiyor ve şu an mükemmel bir savunmacı.
Sağol yorumun için. 2 haftalık bir sınav döneminden sonra konuyu tekrar aktif hale getiriyorum. Çok daha değişik ve güzel şeyler eklemeyi planlıyorum. Sizleri de bu konuda görmek güzel. Kariyerinizi burdan paylaşabilirsiniz bizimle. Ben boşuna FM'nin en güzel konusu demiyorum :)
Atletico Madrid'in A takımı dün İspanya Kral Kupası'nda Osasuna'ya 2-0 yenildi. Bu maçta F.Torres hayal kırıklığı yaşattı. Ayrıca Valencia'nın da Getafe'ye kendi sahasında 4-2 yenilerek elenmesi, gecenin 2. sürpriziydi.
Öte yandan A.Madrid B takımı, uzun bir aradan sonra tekrar çalışmalara başladı. Bizi daha çok B takımı ilgilendiriyor. Yakında B takımı maçlarından özel görüntülerle karşınızda olacağız.
Kaynak : CHEMrah TV Spor
abi merakla bekliyorum yazılarını.
[
cok saol ss olayini anlatman cok makbule gecer . bende hata yaptimi biliorum bu iki oyuncuyu satarak ama ivan ramiste gercekten iyi ve genc bir defans. zaten ilerde takviye yapmayi dusunuorum defansa ve daha iyi bir defans kurmaya calisacam, delgado aguero torres 3lusu tutulamiyor su an :D ins sinavlarin iyi gecmistir
Sağol ben de zevkle paylaşıyorum.
Sağol sınavlarım iyi geçti. Bitirdik dönemi :)
Atletico Madrid'de en sorunlu bölge savunma. Orayı sağlamlaştırırsan tutulamazsın ama işte bütçe sorunu var. Transfer yapayım biraz borçlanayım desen bu kez de ikinci sezonda sözleşme yenilemen gereken bir sürü oyuncu var. Üstelik bunlardan biri Torres ve borçlandığında F.Torres ile sözleşme yenilemek imkansız hale geliyor . Bunlara dikkat et. Benim F.Torres ile nasıl sözleşme yenilediğimi önceki sayfalardan okuyabilirsin. Sana fikir verecektir. Bununla birlikte Delgado'yu transfer etmen sorunsuz bir 7-8 yıl geçireceksin demek forvet hattında.
SS olayını kısaca anlatayım. Anlamadığın yer olursa msn messenger adresim : [email protected]'dan bana ulaşabilirsin. Yanlış anlamazsan biraz basit anlatayım. Belki başka birinin de işini görür.
Oyundayken "Print SCRN" tuşuna basarsan, ekrandaki görüntüyü panoya kopyalar. Pano, kopyalanmış nesnelerin tutulduğu yerdir. Ancak bizim panodaki resmi herhangi bir resim editörüne yapıştırmamız gerekir. Bunun için Başlat/Programlar/Donatılar/Paint'i açıyoruz. "Düzen" menüsünden yapıştıra tıklatıyoruz, böylece resmimiz paint'e yapıştırıldı (Paint yerine Photoshop da kullanabilirsiniz). Artık resmimizi kaydetme zamanı geldi. Paint'te Dosya/Kaydet'i tıklatıyoruz. Bir isim verip kaydedeceğimiz yeri seçip kaydet tuşuna basıyoruz.
Artık dosyamızı kaydettik. Şimdi bu dosyamızı forumlara nasıl ekleyeceğimizi söyleyelim. www.imageshack.us sitesine girin ve Browse kısmından az önce kaydettiğimiz resminizi seçin. Resim seçildikten sonra "Host It" tuşuna basın ve birkaç saniye bekleyin. Karşımıza birçok link çıkacak. Bunlardan hangisi o an işinize yarayacaksa onu kopyalayın ve kullanın.
Peki bunlar nasıl görünüyor? Aşağıda üç tane örnek var. Bunlara bakarak hangisinin işinize yarayacağına karar verin.
Hotlink for forums ( 1 ) Linkinin Forumdaki Görünümü :
http://img264.imageshack.us/img264/6...aldinhoch1.jpg
Thumbnail for forums ( 1 ) Linkinin Forumdaki Görünümü :
http://img264.imageshack.us/img264/6...inhoch1.th.jpg
Hotlink for Websites Linkinin Forumdaki Görünümü :
http://img264.imageshack.us/img264/6...aldinhoch1.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Az önce, uzun sınav döneminden sonraki ilk maçlarımı yaptım. 3. sezon bitmek üzere 33. hafta bitti. Kaldı 5 hafta ve ligde 6. sıradayım. İlk iki yine koptu La Liga'da. 1. R. Madrid'in 79, 2. Barcelona'nın 76 puanı var ve 3. Villarreal tam 13 puan geride 63 puanda. Ben ise 55 puanla 6. yım.
33. hafta maçında Murcia ile deplasmanda karşılaştım. Daha maçın başında yenik duruma düştüm. Sonra, 5-2 kazandım. F. Torres 2 asist ve 3 golle oynadı. İşte görüntü :
http://img201.imageshack.us/img201/4959/atmadrid9wr.jpg
arkadasim tebrik ederim cok guzel olmus
Abi Transferde Sasa(Olexander) Yakovenko ya bakmanı öneririm.. Ben Atletico ile oynarken ilk sezon 600 bin avro ya aldım hem solda hem forvet arkasında hem de forvvette başarılı bir futbolcu..
http://img228.imageshack.us/img228/8934/yeni5mq.gifEvet bu müthiş gelişmeyle başlamak istiyorum. A.Marid takımı Yohan Gourcuff, Falcao, Kerlon, Francisco Guillermo Ochoa, Skjelbred gibi bomba bir transfer daha yaptı ve Lecce takımından Mirco Vucinic ile 4 yıllık bir sözleşme imzaladı. A. Madrid bu transfer için Lecce klübüne 24.5 milyon TL verecek. Mirco Vucinic sezon sonunda takıma dahil olacak.
http://img221.imageshack.us/img221/2420/vucinic9jp.jpg
Bu yıl kadrosunu koruyarak gelecek yıl şampiyonluk yarışında ben de varım diyen A.Madrid, bu bomba transferle bir anda dikkatleri üzerine çekti. Bu transferin, büyük takımların ruhu duymadan gerçekleşmesinde Sir Emrah Gürbüz'ün büyük payı vardı. Şampiyonlar Ligi maçlarının oynandığı bu günlerde Sir Gürbüz kendisi İtalya'ya giderek bu transferi birkaç saat içinde bitirdi. CHEMrah TV mikrofonlarına konuşan Vucinic şu sözleri söyledi.
Mirco Vucinic'in Basın Toplantısı :
A.Madrid ile bu gün 4 yıllık bir sözleşme imzaladım. Bu transferin gerçekleşmesinde başta başkanımız Massimo Francescoli Di Natale Da Silva Luz Prieto Santos olmak üzere yeni hocam Sir Emrah Gürbüz ve tüm hayranlarıma teşekkür ediyorum. A.Madrid çok büyük bir takım ve yeni hocam da çok yetenekli ve çok yakışıklı. Kız kardeşimi ona vereceğim. Böylece oynama şansım artar :D Tabi ki şaka yapıyorum. Önemli olan takımın kazanması, benim oynamam önemli değil. Paramı almasam hiç oynatılmasam da ben bu takıma gönül verdim. Bu arada kardeşimin adı Gönül :D Evet tahmin edeceğiniz gibi yine şaka yaptım. Aslında kardeşimin adı Srebrenka. Evet arkadaşlar uyum sorunu yaşamamak için böyle nükteli nükteli konuşuyorum. Kusuruma bakmayın.
Gelecek yıl biliyorsunuz, A.Madrid şampiyonluğa oynayacak ve ben de bu şampiyonlukta pay sahibi olmak istiyorum. Ne mutlu bana ki böyle güzel bir takıma geldim. A.Madrid taraftarı takımın kazanmasına göre hiç bir zaman değerlendirme yapmamıştır. Onlar için her zaman güzel futbol önplandadır ama bu yıl başarı da gelecek. Ve ben size söz veriyorum bu yıl en az 20 gol atacağım. takımda Agüero, Falcao, Torres, Mista gibi birçok yıldız var. Bunlarla yarışmak çok güzel olacak. Tabi Kerlon'u da unutmamak lazım. Ayrıca birçok genç yetenek var; İndiano, Natkhu, Jacopsen, Andreou, Mitchell bunlardan bazıları. Beni izlemeye devam edin. Artık Madridliyim. Futbolu burda bırakacağım.
Evet sevgili seyirciler, gelişmelerle tekrar biz karışınızda olucaz. Şimdilik CHEMrah TV spor servisinden iyi günler diliyoruz. Yayınımız, Aliye ile devam edecek. Essienkalın :D
ooooo süper
vucinic müthiş adam ama öbür genç yeteneklerin çürümez inşallah gençleri hep oynatmak önemli yoks harcanırlar
Torres'i yıldızdan saymıyolar artık ilah olmuş.
:D Agüero ne alemde?
Para toplamak yok ya eşya olarak alıyorum ücreti :n:
Valla ne olsun, sağlığına duacı :D Agüero sezon sonunda gidiyor. Zaten artık sözleşme imzalamaz benimle. Beni bırak takımla bile imzalamaz :D Bana abi gitmek istiyorum "ağam kov beni" diyor. Ben de yatırın bunu falakaya diyorum her seferinde heheee :D :D :n: :k: Ama sezon sonu gidiyor. Çünkü üstteki transfer hikayesinde dediğim gibi artık Mirco Vucinic takıma katıldı.
iyi bir transfer olmuş umarım sampiyon olursun
emrah abi senden bu sene şampiyonluk bekliyoruz o kadar emek harcadın.umarım bu sene şampiyon olursun.bişey soracam bu arada sen kerlonu neden oynatmıyosun abi kerlon fm 2007de kötü mü oynuyo
Kerlon istikrarsız. Bazen, hat-trick yapıyor sonra 10 maç gol atamıyor. Ben FM 2006'daki gibi iyi zannettim onun için aldım ama yok iyi değil o kadar. Tabi daha düşük bir ligde ne yapar onu bilemem. Sergio Agüero da istikrarsız. Mista aslında çok istikrarlı ama onun da yaşı geçtiği için satacağım. Falcao'ya bir şans daha vereceğim. Zaten F.Torres sürekli oynuyor. Vucinic ile birlikte oynayacaklar. Falcao yedek olacak. Bir de bazı gençler var onları da arasıra oynatırım.
Valla çok iyi olmuş vucinic. Acaba bende mi alsam.Mista gartlamaya başladı:D.
abi umarım senden şampiyonluk sözleri duyarız bu yıl.yani kadron çok güzel.böyle kadro yapmak çok zor.umarım bu sene şampiyon olursun.en azından cl'ye gidersin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
abi yeni sezonunu ne zaman anlatacan.merakla bekliyorum.
Yeni sezon inşallah birkaç gün içinde. Bu gün bile olabilir hiç belli olmaz benim işim :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Size güzel bir haber vereyim 200. mesajda. A.Madrid'e aldığım oyunculardan 10 tanesiyle ilgili bir inceleme yazısı hazırlıyorum. Yine bizim tarzda. Yarın okuyabileceksiniz.
İnŞ :)