Arkadaşlar üslubumuza ve yazdığımız mesajlara dikkat edelim. Tartışmaya meydan açacak mesajlar atmayinki kalpleri kırmayalım.
Printable View
Arkadaşlar üslubumuza ve yazdığımız mesajlara dikkat edelim. Tartışmaya meydan açacak mesajlar atmayinki kalpleri kırmayalım.
Ben ilk yarı gördüm..;)
Ama 2.yarı Görmedim Bence haklı Seyirciler Puan Farkı Yükseleceğine Aynı Puan farkı oldu.
Artık Derbiler'e kaldı iş 4 puan öndeyiz Ama böyle giderse Sene Sonu hüsran yaşarız.Zico istenilen takımı çıkardı ama Yine hiç bir fark yok beşiktaş maçında Alex'ş oynatmadı diye Tepki alan Zico Bu sefer oynattı Alex'i ben 2.yarı hiç görmedim Duymadım..
Zico'nun Tek görevi Var futbolculara işin ciddiyetini öğretmektir futbolcular böyle devam ederse işimiz çok zor.
Bence Fb gelecek hafta Gaziantep deplasmanında çok zorlanacak eğer oradada puan kaybı yaşanırsa büyük avantaj elde ederiz ayrıca bu haftadan sonra Gs'de bir nebzede olsa umutlandı
Düğümü derbiler çözecek .. İkramlar daha devam edecek bence ..
Fenerbahçe zaten son zamanlarda golü bulana kadar çok sıkıntı çekiyordu golü bulduktan sonra açılıyorlardı ama Manisa çok iyi müdafa yaptı ve Fb'ye süpriz gol şansı dahi vermedi
Burada Giray hoca ile Ersun hocanın farkını görüyoruz Manisa daha önce Bjk ve Gs ile yaptığı maçlarda inanılmaz savunma hataları ile çok gol yiyordu ama artık öyle değil bence bu sene kümede kalırlar
manisayı tebrik ederim ... ben giray bulakdan sonra kolay gol yemediklerini söylemiştim ...
Aferin Manisa. Beşiktaş 3 puan kapsaydı onların adına iyi olurdu. Bu hafta Galatasaray için çok iyi oldu. Hep böyle beraberlikler istiyoruz BJK ve FB :)
Ben Fenerbahçenin puan kaybına bir Fenerbahçeli olarak üzülmedim diyebilirim. Tamam kazansaydık da iyi olacaktı yalnız rehavet tehlikesi vardı. Bundan sonraki maçları daha çok ciddiye alıp maçlara daha çok asılacaklar bundan şüphem yok.
Tebrikler Manisaspor
onun adı profesyonellik :D:D
Neyse Olayı büyütmeye gerek yok aradaki puan farkı değişmedi Hiç birşey kaybetmiş değiliz Herşey derbiler'de belli olacak..
Umarım bu kaybettiğimiz puanları 34.hafta sonunda aramayız.
Çok önemli bir şansı teptik..
Maçı izleyemedim yani başını izledim nasıl fenerbahçe iyi oynadı mı??
Şimdi Fb'nin önünde 2 düşme tehlikesi olan takımla maçı var eğer şampiyon olmak istiyorsa ne yapıp edip derbiler öncesi bu periyodu eksiksiz atlatmak zorunda yoksa bir bakarlar kendilerini 3.sırada görebilirler;)
Penalti pozisyonlari penaltimi bence degil cunku aziz yildirim baya laflar soylemis
Fenerbahçe'nin V. Manisaspor karşısında berabere kalmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zico saç baş yolduracak açıklamalar yaptı
Zico : "Rakibimiz son bir kaç haftadır iyi oynuyordu. Burada da kapanacağını biliyorduk. Futbolcularım sahada kazanmak için elinden geleni yaptılar, dört puanlık farkı korudukları için onları kutluyorum. Ancak kazanma arzusuyla çok çabuk ve panikle atak yapmak istediler. Sabırlı davransalar maçı kazanabilirdik. Ancak yine söylüyorum rakibimiz takım halinde kapanarak bize oynayacak alan bırakmadı. Ben şu ana kadar öğrendiğim şeyleri futbolcularıma öğretmekle yükümlüyüm. Taraftarın tepkisi de olabilir sevgisi de bunu dert etmememiz lazım."
Vestel Manisaspor teknik direktörü Giray Bulak, ise "Buraya puan ya da puanlar almak için gelmiştik. Fenerbahçe'nin gücünü biliyorduk. Dün Beşiktaş'ın iki puan kaybetmesinden sonra üstümüze daha fazla geleceklerini biliyorduk. bu düşünceyle kontraataklarla gol bulmak istedik ama son vuruşlarda iyi değildik. Kaybetmediğimiz için seviniyoruz" dedi
VAY BEEEEEEEEEEEEE
Şimdi lig iyice kızıştı
Zico bir puan sevinidirici demis
Fark kapanmadığı için kutluyorum demiş. Açıklaması da doğru, FB topun hakimiydi, rakip sahaya oyunu yıktı ama bir türlü golü bulamadı. Bulamadıkça doldur boşalt yapmaya başladı ve hiç bulamadı.
Geçen sene şampiyonluğu derbi maçlarda kaybetmedik, diğer maçlarda kaybettik. Bu sene de derbileri kaybetmeyiz, yeter ki derbilere girilirken önde olalım.
Bu arada Aurelio BJK maçından sonra bence bu maçın da adamı. Yine her yere koştu, çok top çaldı. Tebrikler.
Beşiktaş'ın berabere kaldığı ve 2 puan kaybettiği bu haftada Fenerbahçe'nin de puan kaybetmiş olması sevindirici bizler açısından.
Ancak bu sene herkes birbirine ikram ediyor şampiyonluğu ama bakalım sezon sonu kim ipi göğüsleyecek.
İnşallah Beşiktaş. ;)
Beyler maç özetini şimdi izledim Kezman ne gol kaçırmış öle ofsayt mış zaten pozisyonda yinede nasıl boş kaleye atamamış...
Beklenmedik bir sonuç.
Fenerbahçe nin Galatasaray ve Beşiktaş maçları şampiyonu belirler.
Tuncayin pozisyonu maratonda gösterildi.. tuncay topa vuracakken ugur inceman ayagini sokuyor ve tuncay onun ayagina vuruyor yani tuncayin topa vurmasini engelliyor.. erman toroglu bile penaltinin babasi dedi :)
Geçen haftaki Tümer'in pozisyonunu sabaha kadar tartışırım, penaltı ya da değil diye ama bu pozisyonu tartışmam, %100 penaltı dedi.
Aslında Tuncay'ın öyle düşmesi de ilginçti, topa vuracakken vuramadı ve direk düştü. Ayağını araya sokan Uğur'un ayağına vuruyor. Neyse önemli değil. Bir de yine Tuncay'ın düşürüldüğü ve hakemin oyunu durdurup sarı kart verdiği pozisyonda, oyun başlamıştı, oyun başladıktan sonra düdük çalıp durdurdu, bu da penaltı olmalıydı dedi.
Geçelim nasılsa bize penaltı verilmiyor. Deivid karşı karşıya atamazsa, sen değişik taktikler deneyip rakibi çözemezsen yenemezsin tabi, zaten penaltı verilmiyor, o nedenle konuşsak da birşey değişmez...
Ayrica Alex korneri kullandiktan sonra ugurun tuncaya yaptigi harekette 100% penalti.. hakem top oyuna girdikten sonra oyunu durduruyor ugura sari kart veriyor fakat penalti vermiyor koneri tekrarlatiyor.. ilginc.. üstelik hakem fifa kokartli..
Zicoyu tebrik eder gözlerinden öperim.
Yazıklar zico.İstifa edeceğine hala önümüzdeki maçlara bakacağız diyor.Siz önünüzdeki maçlara baka durun.O zamana kadar lig biter,Beşiktaş şampiyon olur.
Beşiktaş,Fenerbahçe'ye şans veriyor...
Fenerbahçe'de Beşiktaş'a veriyor.
Hadi hayırlısı...
Açıkcası bir Beşiktaş'lı olarak ben FB'nin Manisa'ya 5 tane atacağını düşünüyordum.Çok şaşırdım.