Fark kapanmadığı için kutluyorum demiş. Açıklaması da doğru, FB topun hakimiydi, rakip sahaya oyunu yıktı ama bir türlü golü bulamadı. Bulamadıkça doldur boşalt yapmaya başladı ve hiç bulamadı.
Geçen sene şampiyonluğu derbi maçlarda kaybetmedik, diğer maçlarda kaybettik. Bu sene de derbileri kaybetmeyiz, yeter ki derbilere girilirken önde olalım.
Bu arada Aurelio BJK maçından sonra bence bu maçın da adamı. Yine her yere koştu, çok top çaldı. Tebrikler.
"YÜCE ATATÜRK"
Beşiktaş'ın berabere kaldığı ve 2 puan kaybettiği bu haftada Fenerbahçe'nin de puan kaybetmiş olması sevindirici bizler açısından.
Ancak bu sene herkes birbirine ikram ediyor şampiyonluğu ama bakalım sezon sonu kim ipi göğüsleyecek.
İnşallah Beşiktaş.![]()
Beyler maç özetini şimdi izledim Kezman ne gol kaçırmış öle ofsayt mış zaten pozisyonda yinede nasıl boş kaleye atamamış...
Beklenmedik bir sonuç.
Fenerbahçe nin Galatasaray ve Beşiktaş maçları şampiyonu belirler.
Tuncayin pozisyonu maratonda gösterildi.. tuncay topa vuracakken ugur inceman ayagini sokuyor ve tuncay onun ayagina vuruyor yani tuncayin topa vurmasini engelliyor.. erman toroglu bile penaltinin babasi dedi![]()
Geçen haftaki Tümer'in pozisyonunu sabaha kadar tartışırım, penaltı ya da değil diye ama bu pozisyonu tartışmam, %100 penaltı dedi.
Aslında Tuncay'ın öyle düşmesi de ilginçti, topa vuracakken vuramadı ve direk düştü. Ayağını araya sokan Uğur'un ayağına vuruyor. Neyse önemli değil. Bir de yine Tuncay'ın düşürüldüğü ve hakemin oyunu durdurup sarı kart verdiği pozisyonda, oyun başlamıştı, oyun başladıktan sonra düdük çalıp durdurdu, bu da penaltı olmalıydı dedi.
Geçelim nasılsa bize penaltı verilmiyor. Deivid karşı karşıya atamazsa, sen değişik taktikler deneyip rakibi çözemezsen yenemezsin tabi, zaten penaltı verilmiyor, o nedenle konuşsak da birşey değişmez...
"YÜCE ATATÜRK"
Ayrica Alex korneri kullandiktan sonra ugurun tuncaya yaptigi harekette 100% penalti.. hakem top oyuna girdikten sonra oyunu durduruyor ugura sari kart veriyor fakat penalti vermiyor koneri tekrarlatiyor.. ilginc.. üstelik hakem fifa kokartli..
Zicoyu tebrik eder gözlerinden öperim.
Yazıklar zico.İstifa edeceğine hala önümüzdeki maçlara bakacağız diyor.Siz önünüzdeki maçlara baka durun.O zamana kadar lig biter,Beşiktaş şampiyon olur.
Beşiktaş,Fenerbahçe'ye şans veriyor...
Fenerbahçe'de Beşiktaş'a veriyor.
Hadi hayırlısı...
Açıkcası bir Beşiktaş'lı olarak ben FB'nin Manisa'ya 5 tane atacağını düşünüyordum.Çok şaşırdım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tövbe ya Zico ne demiş öyle..Offf
Tuncay´in pozisyonu penaltiyla alakasi yok.Topa tam vuracakken iska gecti ve agayi döndü hafif.Adamin Tuncay´a en ufak bir hamlesi yok.Ayagi da yerdeydi iyi bakarsaniz.Ben öyle penalti verildigini görmedim...
Fenerbahce 2 haftadir puan kaybediyor.Zirve yarisi son haftaya kadar gidecek...
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Vestel Manisa beraberliğinin ardından adeta çılgına döndü. Karşılaşmayı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt ile birlikte izleyen Yıldırım, ilk yarının ardından soyunma odasına indi ve futbolculara, "Kötü oynuyorsunuz. Kendinize gelin ve bu maçı kaybetmeyin" şeklinde uyarıda bulundu.
Ancak yaptığı uyarı işe yaramayan Aziz Yıldırım, 0-0 sonuçlanan mücadelenin ardından sinirlerine hakim olamadı ve bir kez daha soyunma odasının yolunu tuttu. Oyuncularla sesini yükselterek konuşan başkan Yıldırım, "Biz elimizden geleni yapıyoruz. Peki siz nasıl top oynuyorsunuz? Ben de sahaya çıksam sizin kadar oynarım! Hepinize yazıklar olsun" ifadesini kullandı.
Bu sezon takıma karşı ilk kez böylesine bir tavır takınan Aziz Yıldırım'ın konuşmanın ardından bile sinirinin geçmediği gözlendi.
Kaynak : SABAH
Dün maratonu izleyenler de görmüştür.. Erman Toroğlu %100 penaltı diyordu..
Son derece haklı.
Elimizdeki Fırsatları Tepiyoruz..
Yahu penalti pozisyonunu birakin da cift forvet oynamayan Zico´yu,son dakilarda %100lük gol pozisyonunu kaciran Deivid´i suclayin.En büyük suc onlarda.
Penaltı verilmedi iyiki de verilmedi.
Verilse bir sürü Laf olucaktı,Sen o penaltıyı bırakıp gol atmaya bakacaksın Hakem mi dedi sana Girdiğin pozisyonları değerlendirme diye adam kalenin dibinde topu taraftarlara vurursa sonuçta berabere biterse üstüne birde penaltı pozisyonu olursa herkez penaltıyı konuşur kaçırılan pozisyonları değil..
Gol atsaydın Penaltı konuşulmazdı,Her koyun kendi bacağından asılır bizimki de o hesap kendi işimizi göremedik hemen hakeme sonra taraftarlar Ulusoy istifa böyle bir mantık yok olamaz.
Evet böyle maçları çok arayacağız..