JABİ'nin yaptığı hareket
http://img209.imageshack.us/img209/5079/jabifo7.jpg
Eğer normal ise Islıklanması yanlış...
Printable View
JABİ'nin yaptığı hareket
http://img209.imageshack.us/img209/5079/jabifo7.jpg
Eğer normal ise Islıklanması yanlış...
İbrahim'in yaptığı hareketi bulamadım görüntüsünü bulsam ekleyecektim.Formasından çekiyor ama arkadaşında dediği her formasından çekilen adam boğazlayacakmı???
Bir Beşiktaşlı olarak elbette sevindim kupanın kazanılmasına ancak Erciyeste çok iyi mücadele etti.Ancak maçın 83. dakikasında Ergün'e Serdar'ın yaptığı hareket çok net bir penaltıydı ve tekrarlarında öyle bir açı varki İsmet Arzuman'ın görmemiş olma ihtimali yok bence.O penaltı verilmiş olsaydı belki sonuç çok farklı olacaktı.Ayrıca Beşiktaş'ı hiç beğenmedim bugün iki pası bir arada yapamadılar.
Ve bir futbolcu için özel birşeyler Burak Yılmaz...Nerede olduğunun farkında değil sanırım.Amatör kümedeki oyuncular o pozisyonlardan birini hiç olmazsa gole çevirirdi.Kupayı kazandı Beşiktaş ama beni hiç tatmin etmedi ne futbol ne skor hiçbirşey...
bende seni tebrik ederim inkar etmiyosun hiç ewet penaltı vardı orda ama neyse artık bjk kazandı tebrik ederiz iki takımda çok kötü oynadı bence
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bende bulamadım ayrıca sedece onu değil hem formyaı çekiyo hemde gidiyo omuz uruyo üzülmez
Bunda inkar edecek birşey yok Deniz.Herkes görüyor sonuçta pozisyonu.
Ben kendimi bildim bileli bu ismet arzuman berbat mac yönetiyor yahu!
Jabi ve Ibrahimin atilamasi gerekiyordu.Erciyes´in verilmeyen penaltisi vardi.Serdar cok net sekilde adamin ayagina basiyor ve bu olay ceza sahasi icinde oluyor,topla giden Ergün bu hareketten sonra yere düsüyor ama hakemler görmüyor! Baki´nin kirmizi yemesi lazimdi ikinci yari.Son adami düsürdü ama hakem devam dedi,pozisyonda ceza sahasinin hemen disindaydi.Hata üzerine bir hata daha.Berbat etti maci.
Burak gene berbatti,cok gol kacirdi,hep kaleye vurdu uzaktan ve hepsi de berbat sutlardi.Burak´tan bir cacik olmaz.
Erciyessporlu futbolcular iyi mücadele ettiler,gol pozisyonlarina girdiler ki hele Lazarov´un kacirdigi bir gol var,deli etti beni.Bos pozisyonda auta atti.Ama sonucunda Bobo atti golü ve Erciyes kupayi alamadi..
Kupa final maçının üzerine tartışma olmayacak, konu BJK-FB çekişmesine kaydırılacaksa başlığı hemen kapatalım arkadaşlar. Belki maç üzerine konuşmak isteyen insanlar vardır. Buna engel olmayalım lütfen. Mesaj silmek zorunda bırakmayın bizleride.
FutboL öyLe bir noktaya geLdi ki artık,ne oyunun bir önemi var nede veriLmiş veriLmemiş kararLarın.Sonuçta kazandık,ne şart oLursa oLsun.DefaLarca söyLedim Beşiktaş`ta potansiyeL var ama bunu ortaya çıkacarak kişiLer yok.Ben şahsen inanamıyorum,böyLe oyunLa,böyLe futboLLa Kupa`yı aLdık beLki de Ligi de aLıcaz.Buna artık dur deniLmeLi,bu takım adam gibi adam oLmaLı.
burak kiralanmali bi anadolu takimina adam gibi oynamazsa gelmemeli...
Yedirmezler Bülent
Beşiktaş'ın Erciyesspor'u yenerek Fortis Türkiye Kupası'nı kazandığı maçı değerlendiren Erman Toroğlu, Bülent Korkmaz'a "Yedirmezler Bülent" sözleriyle seslendi. Erciyesspor'un iki net penaltısının verilmediğine işaret eden Erman Toroğlu'nun Hürriyet'teki yazısı şöyle:
Sevgili Bülent Korkmaz, yıllarca G.Saray’da futbol oynadın, kaptanlık yaptın. En üst düzey final maçlarını oynadın. Kayseri Erciyes’e geldin, takımın rengini değiştirdin. Herkes, "Keşke bu Kayseri Erciyes takımı ligde kalsa" diyor. Dün gece kupayı da alacaktın. Ama onu ne sana, ne Kayseri Erciyes’e yedirmezler.
G.Saray’da oynarken hakemler nasıldı, teknik adamlık yaptığın takımlara karşı nasıl? Herhalde ikisinin arasında çok büyük fark olduğunu anlamaya başlamışsındır. İşte Bülent, Türkiye’nin gerçeği bunlar. Ben, İsmet Arzuman ve o kafadaki hakemler yüzünden futbolculuktan sonra hakemliğe soyundum. Yorumcuyum, hala bunlarla baş edemiyorum.
Dün gece iki tane net penaltın verilmedi. Bir tanesinin dakikası 86. Yani Beşiktaş’ın çıkarma şansı çok zor. Sence görmedi mi? Dün gece neleri gördü, onları neden görmesin? Peki niye veremedi? Sevgili Bülent, onu da protokol tribününde oturan Haluk Ulusoy’a veya Arzuman’ı tayin edenlere sor. Onlar iyi bilirler.
İyi oynamayan kazandı
Fortis Türkiye Kupası finali oynanıyor. Sahadakilerden birisi şampiyonluk, diğeri kümede kalma mücadelesi veriyor. Birisi baştan ikinci, diğeri sondan ikinci. Birinin teknik adamı ve transferleri milyonlarca dolar, diğerinin toplamı belki de 2 milyon dolar. Peki futbol olarak fark var mı? Hangisi daha derli toplu oynuyor. Kayseri Erciyes.
Beşiktaş’ta dün gece iki tane oyuncu var. Birisi hem defansta, hem hücumda inanılmaz oynayan Serdar, diğeri de top ayağına gelince ne yapacağını bilen Bobo. Ama maçı ve kupayı daha iyi oynamayan kazandı. Olsun, biz alışkınız. Bülent Korkmaz da yavaş yavaş alışacak. Veya kendini büyük takımlardan birine teknik adam olarak atacak.
Türkiye Kupası finalinin geçen seneki havası yoktu. Kayseri şehri kupaya gereken önemi vermemiş. Çok az seyirci ile gelmişler. Stadın yarısı boştu. Ama bu stat dolduğunda 70 bin kişi alıyor. Fakat biletli seyirci 9 bindi. O işe de kafam karıştı. Yani Türk futbolunda enteresan işler oluyor. Göstere göstere herkesin kafası karışıyor ama aradan bazıları götürüyor.
İnşallah Beşiktaş Avrupa kupalarında başarılı olur. Ama Türk takımları oralarda zorlanıyorlar. Neden? Çünkü oralarda İsmet Arzuman’lar yok.
Erman TOROĞLU
Kupayı kazandığımıza çok sevindim:)
t-shirt meselesinde kendi takimimi savundum adimiz cikti holigana simdi bakiyorumda bir takimi tebrik etmesini bile ogrenemissiniz ee bune ozaman bunu adini koyarmisiniz.. neymis efendim ismet arzumanmiş ..geciniz :)..
Ibrahim formayi istedi, Jabi vermeyince Jabi'ye omuz atti oda onun bogazina sarildi. Ikisinede kirmizi gösterilmeliydi.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Fener'le 31.Haftada Inonu'de oynadiniz zaten, yetmediyse birdaha geliriz Inonu'ye.
Futbol dersi veririz :)
İki takımda çok kötü bir futbol sergileyerek kupayı hak etmediklerini kanıtladı. Beşiktaş'ta Nobe'nin sakatlanması Tigana'yı zorunlu taktik değişikliğine götürdü ve Bobo aradan sıyrılıp golünü attı. Beşiktaş'ı tebrik ederim.
Hakem Erciyes'in iki net penaltısını göstermedi. Bu da maçın kaderini değiştirdi. Ama Erciyes buraya kadar geldiğinden dolayı tebrik ediyorum. Belki ligden düşmemek için oynamasalar bu gün herşey daha değişik olabilirdi. Ligden düşmeyi hak etmiyorlar.
Dün bana objektif denmiyordu ama dünkü maçtan sonra ne kadar objektif olduğumu gösterdim. İki takım arasında hiç fark yoktu. Belki Erciyes daha fazla kupayı hak etti.
İkisinede kart göstermek zorundaydı. İkisede futbola yakışmayan bir hareket yaptı. Eğer kırmızı gösterseydi maç çığrından çıkabilirdi ve diğer oyuncular olumsuz etkilenirdi. Bu yüzden hakemin sarı kart göstermesi doğru bir karar. Zaten maçın daha başıydı.Quote:
Originally Posted by Omerdinho
Burak Yılmaz güzel pozisyonlar yakaladı. Ama sezon başından beri böyle belki onun yerine ilk onbirde Bobo olsa bütün durumlar değişebilirdi. Tigana'nın eseri.Quote:
Originally Posted by 1502005
Birde Beşiktaş sezon başından beri böyle oynuyor ama Tigana o kadar şanslı ki her seferinde kazanıyor. Bir şansı Fenerbahçe'ye karşı tutmadı.
Kışkırtıcı & tartışma çıkaracak mesajlar atmayınız. Lütfen
Neden insanlar bu kadar kotu futbolun uzerine dusuyor anlamadim. Sonucta ulkemizdeki futbol kalitesi ortada, nedense 2 takimi adeta 'linc' ediyorlar, halbuki ayni sekilde GS ve FB de cok cok kaliteli top oynamiyor, ustelik bu 2 takima da elendiler kupada.
Sonucta BJK kazandi ve kupayi aldi, tebrik edeceginize hala kotu futbolu gundeme getiriyorsunuz. Bizim ne yas ortalamasi 30 olan bir kadromuz var, ne de 4 oyuncuya 55 milyon dolar verdigimiz yok, yani boyle bir durumda kendi durumuzunu konusacagina yepyeni ve yas ortalamasi 24 olan bir takimi tartisiyorsunuz. Halbuki o takim sizden birini ligde gecti ve Super Kupada yendi, digerinizi de kupada eledi ve ligde ecel terleri dokturdu, biraz daha saygi yerinde olur bence.
Fortis Kupası meyve, yorumlar taş.
Siz Fenerbahçe şampiyon olursa yorumları görün.
sen olaya boyle bakiyorsun demek himm... ben sahsen tebrik ederim gecerim bi yorum yapmam... yapsam da futbolla ilgili yaparim ama basariya laf sokmak amaciyla deil... ben kendi takimimi dusunurum...
Beşiktaş şampiyon olursa kayseri erciyes ile süper kupa finali oynıyacak bildiğim kadarı ile
Beşiktaş bana göre her zaman üstünlük sağlamıştır Fenerbahçeye karşı.Tüm Fenerli arkadaşlarımda bunu kabullenir ama...
BJK-BJK PAF ile oynama olayınıda işin esprisi olarak söyledim ama pek espri anlayışın yok galiba.
Lig 2.si ile oynandığını bilmiyordum?Bir belge gösterebilirmisin acaba bu karar ile ilgili ?
Kayseri Erciyessporunda Beşiktaşında çok net pozisyonları vardı kupayı Erciyeste alabilirdi ama tecrübe konuştu....
süper kupaya gelince tam bilmiyorum ama Beşiktaşın kazanacağından eminim ;;)
Tabi o senin anlayışın.. Saygu duyuyorum..
Espri anlayışım var ama hem espri yaptım diyosun hemde lig 2. si ile oynama kuralını bilmiyosun.. Bu ne perhiz bu ne Lahana Turşusu..
Belge istiyosan Federasyonun sitesinde yazıyor zaten
+
Buraya da Bakabilirsin
Teşekkürler...
Biz kupayı kazanıyoruz ve hala Bjk haketmedi deniliyor daha ne yapalım hak etmek için? Amudo kalkarak gol mü atmamız gerekiyor?