Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 195 sonuç

Konu: FTK Final | K.Erciyesspor - Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

maç çok kalitesizdi zten bi takım şansa gol bulacaktı ve kupayı alacaktı oda bjk oldu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by remake View Post
    Urun satmada Turkiyedeki en basarili klup Fenerbahce...o zaman en rahatsiz olanin sizlerin olmaniz geremekte senin mantigindan yola cikarsak...

birde her postunda goz kirpiyorsun...tikin var galiba...yoksa baska bir manasi mi var onun?
    Seninde gördüğün gibi(???) ve farklı smile ler. Demek ki neymiş her postun sonuna koymuyormuşum.Anladın mı ?

Neyse tshirt muhabbetide t-shirtler kadar gereksiz

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Sadece gülüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Muhteşem bir son!
    Beşiktaşlılar 'Erciyes' diye bağırdı... Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş uzatmalarda Bobo'nun attığı gol ile kupaya geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine uzanırken, maç sonu İzmir Atatürk Stadı'nda futbol sahalarında görmeyi özlediğimiz dakikalar yaşandı.

Stattaki Beşiktaşlı taraftarlar, 120 dakika iyi mücadele eden K.Erciyessporlu futbolcuları tribünlere çağırdı ve 'Erciyes' 'Erciyes' diye bağırarak rakip takım futbolcularına maç sonu moral verdi. İzmir'de kazanan Beşiktaş ve bir anlamda bu sahne ile futboldu. Beşiktaşlı taraftarlar bu davranışları ile büyük alkış topladı...
    09.05.2007

Kaynak : Sporx.com

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Ne T-shirtler´miş ya

Maçın önüne geçtiler hemen maçtan çok bu konuşuluyor..

Bizde Sezon sonu yaptırırız olur biter

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

çok gereksiz bir t-shirt tartışmasına giriyosunuz arkadaşar kapansın bu t-shirt davası maça dönelim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Muhteşem bir son!
    Beşiktaşlılar 'Erciyes' diye bağırdı... Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş uzatmalarda Bobo'nun attığı gol ile kupaya geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine uzanırken, maç sonu İzmir Atatürk Stadı'nda futbol sahalarında görmeyi özlediğimiz dakikalar yaşandı.

Stattaki Beşiktaşlı taraftarlar, 120 dakika iyi mücadele eden K.Erciyessporlu futbolcuları tribünlere çağırdı ve 'Erciyes' 'Erciyes' diye bağırarak rakip takım futbolcularına maç sonu moral verdi. İzmir'de kazanan Beşiktaş ve bir anlamda bu sahne ile futboldu. Beşiktaşlı taraftarlar bu davranışları ile büyük alkış topladı...
    09.05.2007

Kaynak : Sporx.com
    maçın ortasındada erciyes kümeye sesleri ve top jabiye geldiğinde ıslık sesleri duyuyordum bunamı deniyo fair-play yenilseler nasıl olcaktı aceba

Quote Originally Posted by Andriy View Post

ben sana daha ne diyim?

bu arada serdar mukemmel oynadi yine. asistide cok siksti. hem sol hem sag ayagi ile iyi paslar, vuruslar yapabiliyor, ve cok kosuyor pres yapiyor. cok begendim. fatih terim'e duyurulur.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

ben sana daha ne diyim? ...buldum, buldum 25 (yirmibes)
    Arkadaşım Bizleri Kışkırtacak Ortamı gerecek Bir Takımı küçümseyeci msjlar atmasan iyi olur.

İnsan gibi tebrik ettik ama şu dediğin kelimeyi hiç hoş bulmuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yine T-Shirt çıkartırlar
    Biz kimseyi kışkırtmıyoruz Mehmet...

Yada şöyle söyleyeyim biz neden kışkırmıyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by dnz009 View Post
    maçın ortasındada erciyes kümeye sesleri ve top jabiye geldiğinde ıslık sesleri duyuyordum bunamı deniyo fair-play yenilseler nasıl olcaktı aceba
    JABİ'nin yaptığı hareket

Eğer normal ise Islıklanması yanlış...

Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Arkadaşım Bizleri Kışkırtacak Ortamı gerecek Bir Takımı küçümseyeci msjlar atmasan iyi olur.

İnsan gibi tebrik ettik ama şu dediğin kelimeyi hiç hoş bulmuyorum.
    pardon biraz fazla kacti galiba. akli basinda ve centilmen fenerli arkadaslara degildi lafim. editliyorum.

JABİ'nin yaptığı hareket

aksiyon filmi posteri gibi

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

JABİ'nin yaptığı hareket

o zaman ibrahiminde o pozisyondasn önce yaptığı hareketede bak istersen saha dışında hala formasını çekiyo sonra omuz vuruyo jabi, en son yapıyo bunu

o zaman ibrahiminde o pozisyondasn önce yaptığı hareketede bak istersen saha dışında hala formasını çekiyo sonra omuz vuruyo jabi, en son yapıyo bunu
    o zaman her formasindan cekilen oyuncu kalksin bogazlasin karsisindaki oyuncuyu...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

o zaman her formasindan cekilen oyuncu kalksin bogazlasin karsisindaki oyuncuyu...
    o zaman oda omuz vurmasın boğazlanmaz o zaman hadi bunu geçtik 0-0 giderken erciyes kümyeye ne diyeceksiniz sonra kupayı al helal olsun size demeye başla

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

İbrahim'in yaptığı hareketi bulamadım görüntüsünü bulsam ekleyecektim.Formasından çekiyor ama arkadaşında dediği her formasından çekilen adam boğazlayacakmı???

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bir Beşiktaşlı olarak elbette sevindim kupanın kazanılmasına ancak Erciyeste çok iyi mücadele etti.Ancak maçın 83. dakikasında Ergün'e Serdar'ın yaptığı hareket çok net bir penaltıydı ve tekrarlarında öyle bir açı varki İsmet Arzuman'ın görmemiş olma ihtimali yok bence.O penaltı verilmiş olsaydı belki sonuç çok farklı olacaktı.Ayrıca Beşiktaş'ı hiç beğenmedim bugün iki pası bir arada yapamadılar.

Ve bir futbolcu için özel birşeyler Burak Yılmaz...Nerede olduğunun farkında değil sanırım.Amatör kümedeki oyuncular o pozisyonlardan birini hiç olmazsa gole çevirirdi.Kupayı kazandı Beşiktaş ama beni hiç tatmin etmedi ne futbol ne skor hiçbirşey...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bir Beşiktaşlı olarak elbette sevindim kupanın kazanılmasına ancak Erciyeste çok iyi mücadele etti.Ancak maçın 83. dakikasında Ergün'e Serdar'ın yaptığı hareket çok net bir penaltıydı ve tekrarlarında öyle bir açı varki İsmet Arzuman'ın görmemiş olma ihtimali yok bence.O penaltı verilmiş olsaydı belki sonuç çok farklı olacaktı.Ayrıca Beşiktaş'ı hiç beğenmedim bugün iki pası bir arada yapamadılar.

Ve bir futbolcu için özel birşeyler Burak Yılmaz...Nerede olduğunun farkında değil sanırım.Amatör kümedeki oyuncular o pozisyonlardan birini hiç olmazsa gole çevirirdi.Kupayı kazandı Beşiktaş ama beni hiç tatmin etmedi ne futbol ne skor hiçbirşey...
    bende seni tebrik ederim inkar etmiyosun hiç ewet penaltı vardı orda ama neyse artık bjk kazandı tebrik ederiz iki takımda çok kötü oynadı bence
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İbrahim'in yaptığı hareketi bulamadım görüntüsünü bulsam ekleyecektim.Formasından çekiyor ama arkadaşında dediği her formasından çekilen adam boğazlayacakmı???
    bende bulamadım ayrıca sedece onu değil hem formyaı çekiyo hemde gidiyo omuz uruyo üzülmez

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bunda inkar edecek birşey yok Deniz.Herkes görüyor sonuçta pozisyonu.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Vaayy şimdiden hesaplaşma tarihini düşünüyorsunuz hee

Ligde de biz şampiyon olursak ne olacak???

Paf takımımızla SÜPER KUPA maçımı oynayacağız ?
    Haftasonu belli olacak kiminle oynayacağınız az bekle...

Ben kendimi bildim bileli bu ismet arzuman berbat mac yönetiyor yahu!

Jabi ve Ibrahimin atilamasi gerekiyordu.Erciyes´in verilmeyen penaltisi vardi.Serdar cok net sekilde adamin ayagina basiyor ve bu olay ceza sahasi icinde oluyor,topla giden Ergün bu hareketten sonra yere düsüyor ama hakemler görmüyor! Baki´nin kirmizi yemesi lazimdi ikinci yari.Son adami düsürdü ama hakem devam dedi,pozisyonda ceza sahasinin hemen disindaydi.Hata üzerine bir hata daha.Berbat etti maci.

Burak gene berbatti,cok gol kacirdi,hep kaleye vurdu uzaktan ve hepsi de berbat sutlardi.Burak´tan bir cacik olmaz.

Erciyessporlu futbolcular iyi mücadele ettiler,gol pozisyonlarina girdiler ki hele Lazarov´un kacirdigi bir gol var,deli etti beni.Bos pozisyonda auta atti.Ama sonucunda Bobo atti golü ve Erciyes kupayi alamadi..

Kupa final maçının üzerine tartışma olmayacak, konu BJK-FB çekişmesine kaydırılacaksa başlığı hemen kapatalım arkadaşlar. Belki maç üzerine konuşmak isteyen insanlar vardır. Buna engel olmayalım lütfen. Mesaj silmek zorunda bırakmayın bizleride.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FutboL öyLe bir noktaya geLdi ki artık,ne oyunun bir önemi var nede veriLmiş veriLmemiş kararLarın.Sonuçta kazandık,ne şart oLursa oLsun.DefaLarca söyLedim Beşiktaş`ta potansiyeL var ama bunu ortaya çıkacarak kişiLer yok.Ben şahsen inanamıyorum,böyLe oyunLa,böyLe futboLLa Kupa`yı aLdık beLki de Ligi de aLıcaz.Buna artık dur deniLmeLi,bu takım adam gibi adam oLmaLı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

burak kiralanmali bi anadolu takimina adam gibi oynamazsa gelmemeli...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yedirmezler Bülent

Beşiktaş'ın Erciyesspor'u yenerek Fortis Türkiye Kupası'nı kazandığı maçı değerlendiren Erman Toroğlu, Bülent Korkmaz'a "Yedirmezler Bülent" sözleriyle seslendi. Erciyesspor'un iki net penaltısının verilmediğine işaret eden Erman Toroğlu'nun Hürriyet'teki yazısı şöyle:

Sevgili Bülent Korkmaz, yıllarca G.Saray’da futbol oynadın, kaptanlık yaptın. En üst düzey final maçlarını oynadın. Kayseri Erciyes’e geldin, takımın rengini değiştirdin. Herkes, "Keşke bu Kayseri Erciyes takımı ligde kalsa" diyor. Dün gece kupayı da alacaktın. Ama onu ne sana, ne Kayseri Erciyes’e yedirmezler.

G.Saray’da oynarken hakemler nasıldı, teknik adamlık yaptığın takımlara karşı nasıl? Herhalde ikisinin arasında çok büyük fark olduğunu anlamaya başlamışsındır. İşte Bülent, Türkiye’nin gerçeği bunlar. Ben, İsmet Arzuman ve o kafadaki hakemler yüzünden futbolculuktan sonra hakemliğe soyundum. Yorumcuyum, hala bunlarla baş edemiyorum.

Dün gece iki tane net penaltın verilmedi. Bir tanesinin dakikası 86. Yani Beşiktaş’ın çıkarma şansı çok zor. Sence görmedi mi? Dün gece neleri gördü, onları neden görmesin? Peki niye veremedi? Sevgili Bülent, onu da protokol tribününde oturan Haluk Ulusoy’a veya Arzuman’ı tayin edenlere sor. Onlar iyi bilirler.

İyi oynamayan kazandı
    Fortis Türkiye Kupası finali oynanıyor. Sahadakilerden birisi şampiyonluk, diğeri kümede kalma mücadelesi veriyor. Birisi baştan ikinci, diğeri sondan ikinci. Birinin teknik adamı ve transferleri milyonlarca dolar, diğerinin toplamı belki de 2 milyon dolar. Peki futbol olarak fark var mı? Hangisi daha derli toplu oynuyor. Kayseri Erciyes.

Beşiktaş’ta dün gece iki tane oyuncu var. Birisi hem defansta, hem hücumda inanılmaz oynayan Serdar, diğeri de top ayağına gelince ne yapacağını bilen Bobo. Ama maçı ve kupayı daha iyi oynamayan kazandı. Olsun, biz alışkınız. Bülent Korkmaz da yavaş yavaş alışacak. Veya kendini büyük takımlardan birine teknik adam olarak atacak.

Türkiye Kupası finalinin geçen seneki havası yoktu. Kayseri şehri kupaya gereken önemi vermemiş. Çok az seyirci ile gelmişler. Stadın yarısı boştu. Ama bu stat dolduğunda 70 bin kişi alıyor. Fakat biletli seyirci 9 bindi. O işe de kafam karıştı. Yani Türk futbolunda enteresan işler oluyor. Göstere göstere herkesin kafası karışıyor ama aradan bazıları götürüyor.

İnşallah Beşiktaş Avrupa kupalarında başarılı olur. Ama Türk takımları oralarda zorlanıyorlar. Neden? Çünkü oralarda İsmet Arzuman’lar yok.

Erman TOROĞLU

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kupayı kazandığımıza çok sevindim
    So what?
    Saike

t-shirt meselesinde kendi takimimi savundum adimiz cikti holigana simdi bakiyorumda bir takimi tebrik etmesini bile ogrenemissiniz ee bune ozaman bunu adini koyarmisiniz.. neymis efendim ismet arzumanmiş ..geciniz ..

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Ibrahim formayi istedi, Jabi vermeyince Jabi'ye omuz atti oda onun bogazina sarildi. Ikisinede kirmizi gösterilmeliydi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Yine almışız kupayı

Sıkıldık artık ya bu kupadan.FB'yle oynasak finali daha zevkli olacaktı
    Fener'le 31.Haftada Inonu'de oynadiniz zaten, yetmediyse birdaha geliriz Inonu'ye.
    Futbol dersi veririz

Nesil
    2006

İki takımda çok kötü bir futbol sergileyerek kupayı hak etmediklerini kanıtladı. Beşiktaş'ta Nobe'nin sakatlanması Tigana'yı zorunlu taktik değişikliğine götürdü ve Bobo aradan sıyrılıp golünü attı. Beşiktaş'ı tebrik ederim.

Hakem Erciyes'in iki net penaltısını göstermedi. Bu da maçın kaderini değiştirdi. Ama Erciyes buraya kadar geldiğinden dolayı tebrik ediyorum. Belki ligden düşmemek için oynamasalar bu gün herşey daha değişik olabilirdi. Ligden düşmeyi hak etmiyorlar.

Dün bana objektif denmiyordu ama dünkü maçtan sonra ne kadar objektif olduğumu gösterdim. İki takım arasında hiç fark yoktu. Belki Erciyes daha fazla kupayı hak etti.

Quote Originally Posted by Omerdinho
    Ibrahim formayi istedi, Jabi vermeyince Jabi'ye omuz atti oda onun bogazina sarildi. Ikisinede kirmizi gösterilmeliydi.
    İkisinede kart göstermek zorundaydı. İkisede futbola yakışmayan bir hareket yaptı. Eğer kırmızı gösterseydi maç çığrından çıkabilirdi ve diğer oyuncular olumsuz etkilenirdi. Bu yüzden hakemin sarı kart göstermesi doğru bir karar. Zaten maçın daha başıydı.

Quote Originally Posted by 1502005
    Burak Yılmaz güzel pozisyonlar yakaladı. Ama sezon başından beri böyle belki onun yerine ilk onbirde Bobo olsa bütün durumlar değişebilirdi. Tigana'nın eseri.

Birde Beşiktaş sezon başından beri böyle oynuyor ama Tigana o kadar şanslı ki her seferinde kazanıyor. Bir şansı Fenerbahçe'ye karşı tutmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Omerdinho View Post

Fener'le 31.Haftada Inonu'de oynadiniz zaten, yetmediyse birdaha geliriz Inonu'ye.
    Futbol dersi veririz

Bizde Kadıkoy'de oynadık sizle ama...

Ben neden bahsediyorum sen neden bahsediyorsun

Ben buldum Şampiyonda olursak zaten BJK-BJK(PAF) oynar Süper Kupa finalini

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri