Yaw can sende varya orta oluo desem kezmana gelmioki diceksin ... kezmanı çok büyütüosun bence
Printable View
Yaw can sende varya orta oluo desem kezmana gelmioki diceksin ... kezmanı çok büyütüosun bence
dostum iyi golcu gerçekten ;;) geçen sezon;kampa geç katılması,adaptasyon,tek forvetli sistem,pas alamama,kart görme gibi sorunlar yaşadı ama şimdi öyle değil antremanlarda,haz.maçlarında göze batanlar arasında ;;) bu sezon daha iyi olacağına yürekten inanıyorum sen de inan :)
Kezman Chelsea oynadığı o maçların kaçında 11 çıktı ben gayet hatırlıyorum hep son dakikalarda girdi o sezon yani az oynadı.Atletico'da kolay değil yeni bir ülke yeni takım yeni arkadaşlar ve Atletico'luların taptığı isim Torres ile oynamak ona bakarsan Henry iyi oyuncu değil mi ancak Juve'de başarılı olamadı.
Can senin mantığına ve nedenlerine göre ben barcelonada oynayabilirim... 50 maç 0 gol... ama çok iyi golcüyüm neden gol atamadım çünkü ronaldinho pas vermedi eto çok bireyseldi messi maradona olcam diye 7 kişiyi çalımlamak istedi orta gelmedi t.d bana güvenmedi taraftar ırkçılık yaptı ..... bunlara gol atmama neden dersek bende barcalonada banko oynarım
İnşallah Kroldrup olurda o gelir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Cole için karar günü
Beşiktaş yönetimi İngiliz futbolcu Carlton Cole ile ilgili son kararını yarın verecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kontejanı için 6 artı 1 kuralını uygulamaya koyması üzerine son 10 gündür yabancı forvet oyuncusu arayan siyah beyazlılar, West Ham United'ın genç futbolcusu Carlton Cole için İngiliz kulübü ile anlaşmaya vardı.
Ancak son 6 sezondur İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea, Wolves, Charlton Athletic, Aston Villa ve West Ham United olmak üzere 5 farklı kulüpte forma giyen ve oynadığı 97 maçta 14 gol atan genç oyuncu için son karar yarın 16.00'da yapılacak yönetim kurulu toplantısında verilecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da kuşkuyla yaklaştığı bu futbolcu hakında yönetim kurulu üyeleri arasında fikir ayrılıkları yaşandığı öğrenildi. Tüm fikirlerin tartışılacağı yarınki toplantı öncesi Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Cole'un Beşiktaş'a katkı sağlayacağını düşündüğünü dile getirdi. Kolot, "Yaşı genç olmasına rağmen çok tecrübeli bir futbolcu. Türkiye'de gol sayısını artıracağına kesin gözüyle bakıyoruz. Uzun boylu ve yırtıcı bir santrfor. Yarın yönetim kurulu üyeleri ile görüşüp kesin kararımızı açıklayacağız" dedi. Yarın yapılacak toplantıda, 2010 yılına kadar West Ham United kulübü ile kontratı bulunan 24 yaşındaki oyuncu ile ilgili olumlu bir karar verilirise, Carlton Cole Salı akşamı İstanbul'a gelecek.
22.07.2007
Kaynak : DHA
Kezman iyi bir futbolcu.;)
Kezman bekleneni gectigimiz sezonda veremedi Turkiye'de pek fazla verimli olamadi dogru ama bir aciklamsi vardi bu sezon firtina gibi geliyorum 20 gol barajini gececegim diye birakalim da bir sans daha verilsin boyle hemen dislamakla nereye kadar Tamam Kezman gitsin iyi futbolcu degil diyelim yerine kim gelecek ? Kezman'dan iyi bir futbolcu gelecek ise gitsin yol orda Bu sartlar altinda Hic kimsenin bir yere gidecegi yok ne Kezman'in Ne de Deivid'in Gidecek oyuncu bellidir.Mateus;)
Onumuzdeki sezon ne Alex'e ne de Roberto Carlos'a Kezman kadar ihtiyac duymayacagiz.Avrupa maclarinda bir futbolcunun taninmis Rakip defansi yipratacak urkutecek bir yapisi olmasi gerekir.Kezman'da bu ozelliklere tam uyan bir futbolcu.Avrupa maclarinda Kezman'a belki ozel onlem alalim derken baska bir yildizimiz Alex cikip isi bitirebilir kendisini unutturmasini saglayabilir Kezman.
Kezman'in da kariyeri tartisilamaz iyi bir futbolcu olmasa idi Chelsea gibi bir takim Transfer etmezdi.Psv'de yaptiklari ortada Chelsea'da tutunamadi bagzi problemler yasadi bu her futbolcunun yasayabilecegi olaylar.Kezman'in da dedigi gibi umarim Bu sezon "Firtina" gibi geliyor Mateja Kezman..;;)
Kezman iyi futbolcu ondan kimsenin şüphesi olmasında artık psvdeki kezmanı göremeyiz kimse hayal kurmasın bence
Geçen sezon takımımızda neredeyse her oyuncu gol attı yani takım tek forvet oynadığı için gol yükünü tüm takım sırtladı.15 oyuncu gol attı geçen sezon Avrupa ile beraber Kerim'de attı 16.
Almaguer iyi adamdı aslında :) Bir de Flerquin vardı.
İnşallah Lincoln'den büyüğünü alırız da kimin formasını alsam diye düşünmem :p
Anelka 90 umarım biz yanılırız v özelliklle Avrupa da Kezman sırtlar FB yii...:)
flerquin i çok severdm ama almaguer biraz fazla sıradandı bence..
Ona bende katılıyorum Psv'deki Kezman bir daha göremeyiz tabiki ama iyi bir oyuncu
Kezman en fazla 1 sene durur.Sonra gidecek.Demedi demeyin..
sebep? :confused:
arkadaslar forumun Türkiye den futbol bölümündede dedim fb kezman için büyük yatırım yaptı ..ziya şengül açkladı bunu 4 yıl içn 28 milyon euroluk bi fiyat söz konusu (bonserviside içnde galiba ) o yzden kezmanı kolay kolay yollamaz fb
İstikbal yazdıysa doğrudur:zuhaha
İstikbal gazetesi ile ne günlerim geçti FM 2007de unutamam hala:D
Sebebi takım içinde mutsuz olması.
yani demek istedigim hani bazen bi oyuncuya büyük yatırım yaparsın ya onu satmayı pek düşünmezsn ısrar edersn o oyuncuda bence kezmanda fb de o konumda şuan..
bde bu benm fikrm bence bu sezon patlama yapAmazsa Fb kalitesinde bi takıma gidemez son 3 senedir bi türlü sçrama yapamadı o yzden bu sene onun için çok önemli..bu senede bekleneni veremezse anca o zmn satılr bence
Bence de bu sene başarılı olamassa gönderilir gibime geliyor...
dediğin gibi o konuda sıkıntı yaşamayız da zaten satma gibi bir niyetimiz yok ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
bizim ona güvenimiz tam ;;) beklenen patlama bu sezon inşallah :) hem kendi açısından hem de bizim açımızdan ;;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inşallah öyle olmaz... :(
Bİde Radu Vardi,nedense Çok Sempatİk GelmİŞtİ Bana Hep,İlİÇ,flerquİn Yİne İyİ İsmler,mpenzalar,horvathlar,lukunkular GeÇtİ Bu LulÜpten
aslnda lukundu son zamanlarda açılmştı ama iyki gönermşsz sonradan dopingli çktı..neyse arkadaslar artk daha büyük isimler takımıza katlyo bunu keyfini yaşayalm ve
sadece 10 gün daha bekleyelm
Aman Ziya Doğan'a a etme sitede baya savunanı var adamın neyini savunuyorlar belli degil ama savunuyorlar.
Bence tek Stepanov'u satmakla iş bitmez bikaç kişi daha satılmalı...
Carlton Cole Beşiktaş'ta
Yabancı oyuncu arayışlarını sürdüren Beşiktaş, sonunda aradığı forvet oyuncusunu buldu. Siyah beyazlılar, West Ham'ın yıldız futbolcusu Carlton Cole ile her konuda anlaşmaya vardı. 23 yaşındaki futbolcu salı günü geliyor.
Lig Tv'nin haberine göre Avrupa'da birçok oyuncu ile görüşen Beşiktaş, West Ham'ın üstüste forvet transferlerinin ardından takımdan ayrılmayı düşünen Carlotn Cole ve takmımını ikna ederek İngiliz futbolcunun tranfserini bitirdi. Yarın Beşiktaş'la sözleşme imzalaması beklenen Cole, salı günü Türkiye'ye gelecek. Futbol şube sorumlusu Celal Kolot, Cole'e övgüler yağdırarak çok iyi bir transfer yaptıklarını söyledi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın ise önce kuşkuyla baktığı bu transfere Emre Belözoğlu'yla konuştuktan sonra onay verdiği ifade edildi.
Ailesi Nijeryalı olan Carlton Cole, futbola Chelsea'de başladı. Burada çok iyi bir performans ortaya koyan Cole, tecrübe kazanması için çeşitli ekiplere kiraya verildi. Son olarak geçen yıl West Ham, 4 milyon pound karşılığında İngiltere U-21 milli takımının önemli ismini kadrosuna kattı. Geçen yıl sadece 5 maçta onbirde yeralan Cole, 2 gole imza attı.
Kaynak: Ligtv.com.tr
perezi unutmayın iyi bi defanstı sempatik bir isimdi
perez simdilerde fransa adina plaj futbolu oynuyo
Cole hayırlı olsun camiamıza.:)
evet bnm için gs fransa milli takımından çok daha önemli diyordu,çok ii bir sağ kanattı yaa,bizden biri gibiydi,çok sıcakkanlı,bu arada konu yine transfer dışına çıktı,bi uyarıda bnm yüzümden almayalım:)
Hayırlı olsun.Ben Cole transferini beğendim doğrusu.Umutluyum ondan;;)
iyi bir transfer oldu... batuhanla nereye kadar:D:D:D
hayırlı olsun bjk ya
Hayırlı olsun...