Sayfa 6 / 439 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hakikatten ya psv deyken oynadıgı maç kadar gol atardı..smdi pas alamyorm diye yaknyo

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Eski real madrid'li ruben mi bu oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Kezman son 3senedir büyük düşüşte... Fenerbahçe de bile gönderilsin deniliyor hey gidi Kezman PSV deyken nsl oynardı....
    kezmanda düşüş falan yok... kariyerinin her döneminde çift forvet oynayan biri... şimdi tek forvet dolayısıyla az gol atıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kezman sadece bizi oyalıyor yok 2 forvet oynaysak böle yok pivot forvet lazım yaw atletico madridde torres yok muydu al sana partner yine oynayamadı...
    kezman sonuna kadar haklı... ileride yalnız kalıyor bunu nasıl göremezsin? 4 lü savunmaya karşı kezman! biraz anlayış...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    hakikatten ya psv deyken oynadıgı maç kadar gol atardı..smdi pas alamyorm diye yaknyo
    psvdeyken yanında partner + rommedahl gibi bir orta ustası vardı hatırlarsan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by esos07 View Post
    SENELERCE BEKLEMİŞ İNSANLARIZ BİZ,ÜSTELİK BU SENE BAŞKA YILDIZLARDA ALINMIŞKEN,BEKLEMEZMİYİM

dogru söyledn kardesm almaguerlerle iliçlerle transfer dönemleri bitirmiş insanlarız bu sene herşey çok daha farklı biraz daha sabır o yüzden

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dostum atletico madridde 2 forvet oynamadı mı chelseada 2 forvet oynamadı mı kezman nerede

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dostum atletico madridde 2 forvet oynamadı mı chelseada 2 forvet oynamadı mı kezman nerede
    chelseade tek forvet oynadı atleticodaysa torresin gölgesinde kaldı...

Kezman varken Drogba da vardı takımda... Drogba 26maçta forma giymişti o sezon ligde... Yani tek forvet değil...Kezman da 25 maçta oynadı... Yani bunlar bana biraz bahane gibi geliyor... Tek forvet.... Gölge felan...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Torresin gölgede kalması atletionun 2 fotvet oynamadığı anlamına gelmez

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

"Takımdan gitmesi en yakın isim Edmar de Souza"

Teknik direktörümüz Zico, Fenerbahçemizin 2007-2008 sezonu için yaptığı hazırlık kampını basın toplantısında değerlendirdi. Zico, "Sezon öncesi hazırlıklarımızda yurt dışı kampının sonuna geliyoruz. İstanbul'da başlayan kamp süreci Avusturya'da devam etti. İstanbul kampının ardından futbolcularımız topla buluştu. Burada geçirdiğimizi iki hafta da çok verimli geçti. Takımımız yavaş yavaş yeni sezon için hazır duruma geliyor" diye konuştu.

Teknik direktörümüz Zico eskiden daha güler yüzlü olduğu ancak şimdilerde daha ciddi olduğu şeklindeki yoruma, "Kafamda soru işaretleri var. Hazırlık kampını tüm futbolcularım buradayken yapabilmeyi isterdim. Ancak Alex'ten, Roberto Carlos'tan, Appiah'tan ve Lugano'dan yoksun bir şekilde çalışmak durumunda kaldım. Ben onlarla şu anda çalışıyor olmayı isterdim onun dışında hiçbir sorun bulunmuyor" diye yanıt verdi.

Zico, Süper Kupa'da oynamaması kesin olan futbolcular var mı sorusuna "Oynamaması kesin bir oyuncu yok. 4 futbolcum arasında şu anda hazır olanları sıralamak gerekirse, Roberto Carlos, Alex, Lugano ve Appiah gelir. Carlos fizik çalışmalarını tamamlıyor, kısa sürede takımla antrenmanlara çıkacak. Alex'te geldiği zaman antrenmanlara gidecek. Lugano ise milli takımda oynadığı için 15 günlük tatilini kullanıyor. Kafamızı karıştıran nokta Appiah. Onun oynama olasılığı az gibi görünüyor" yanıtını verdi.

Roberto Carlos'un kampa katılmasının ardından, bu kadar ilgi görmesiyle alakalı olarak "Roberto Carlos bu kadar ilgi görüyorsa bunun nedeni futbol hayatında insanlara gösterdiği etkilerdir. Bu ilgiyi sonuna kadar hak ediyor. Fenerbahçe, Roberto Carlos nedeniyle bir şey kaybetmez. Roberto Carlos'un adaptasyon sorunu olmaz, onun yapması gereken şey maçlarda oynamak ve gereken verimi göstermektir" diye konuştu.

Zico, "Sadece stoper eksikliğimiz var. Lugano, Edu, Can, Önder gibi futbolcularımız var. Çok zorda kaldığımızda da Selçuk var ama bir stoper alırsak iyi olabilir. Onun dışında da transferi kapatabiliriz. Birden fazla opsiyonunuzun olması önemli. Elinizde opsiyonunuz varsa seçim yapma olasılığınız daha iyi olur. Ben hiçbir şekilde transfer bitmiştir demeyeceğim. Büyük bir futbolcuyu renklere bağlayacaksa transfer kapanmıştır diyemem bu anlamda. Transferinin son günü gelir, o gün de biter sonra Fenerbahçe transferi kapatır o güne kadar her şey olabilir" diye konuştu.

Deivid'in antrenmanlarda gösterdiği performans ile ilgili olarak sorulan bir soruya teknik direktörümüz "Deivid bu sene daha farklı daha fazla adapte takıma alışmış durumda bazı şeyleri göstermek istiyor. En çok eleştirilen futbolcuydu yılmadı çalışmasına devam etti. Formanın hakkını vermek istiyor onu zaten Deivid yapan şey de bu." yanıtını verdi.

Basın mensuplarının kaptanlıkla ilgili sorusuna ise Zico, "Şu anda hâlâ kaptan Semih'tir. Yeni kaptanı bütün futbolcular geldiğinde beraberce söyleriz" diye cevap verdi.

Semih'in geçen sezon az şans bulduğuna ilişkin bir yoruma ise teknik direktörümüz "Semih'in az şans bulduğu görüşüne katılmıyorum. Türkiye Kupası'nda ilk 11 oynadı İnönü'de oynadığımız Beşiktaş maçında da 11'de oynadı."

Geçen sezon kazandığımız derbiler ile ilgili olarak Zico, "Futbolcular formasını giydikleri takıma her şartta hizmet etmek zorundadırlar. Derbide duygu yoğunluğu her zaman fazladır. Futbolcular biraz daha gergin olurlar. Ayrıca kendilerini gösterme şansını bulurlar. Fenerbahçe futbolcusu sorumluluk sahibi olduğu için biz derbilerde güzel sonuçlar aldık" diye konuştu.

Kalecilerimiz ile ilgili olarak ise Zico şu yorumu yaptı: "Geçen seneye baktığımız zaman Rüştü'nün sakatlığının ardından sezonu iki kaleci ile kapattık. Onlar kalitelerini kanıtladılar. Serdar, sezonu ilk 11 tamamlayacak ve milli takıma seçilecek deseydik sezon başında kimse inanmazdı. Şimdiki üç kalecinin de gayet başarılı ve yetenekli kaleciler olduğunu düşünüyorum. Ayrıca Serdar şu anda futbol oynayan herkese örnek olması gerekir. Geçen seneye başladığında futbol oynadığı ülkenin iki milli kalecisinin ardından takımda üçüncü kaleciydi. Kendini geliştirdi şans bulduğunda değerlendirdi. Değişilmez oyunculardan biri oldu. Herhangi bir futbolcuya örnek olur nitelikte. Hak etti ve aldı."

Zico, "Şu anda takımdan gitmesi en yakın isim Matheus Edmar de Souza gibi gözüküyor. Çok kaliteli futbolcu ondan daha fazla kalmasını düşündüğüm 7 tane futbolcum var. Futbolda sıranız vardır. Umarım geçen seneki gibi birinci ligde mücadele eden bir takıma veririz. İleride Fenerbahçe ye yardımcı olabilir. İlk geldiği zaman Edmar ile karşılıklı görüşmem oldu ona yardımcı olmak istediğini söyledim. Durumu da açıkladım. O da her türlü durumdan haberdar. Profesyonel birisi. Umuyorum ki Matheus kendini geliştirir" diye konuştu.

Aurelio'nun kaptanlığı istemediğini belirtmesi ile ilgili bir soruya Zico şu yanıtı verdi: "Aurelio ile görüşmemde kaptanlık yapmak istemediğini kendi stilini kaptanlığa yakın olmadığını söyledi. Kendisini buna hazır görmüyorsa zorlayamazsınız."

Takımda kimin yedek kimin ilk 11'de oynayacağını belirleyip belirlemediği ile ilgili soruya Zico, "Takımın nasıl olacağı ya da kimin yedek olacağı ile ilgili olarak yorum yapmam. O andaki futbolcunun durumuna göre her şey belli olacak. Sahaya hangi yabancının çıkacağı bile olacak. Futbolcuların bir takımın 11'den değil gruptan olduklarını bilmeleri gerekir. Kim iyiyse, o oynar. Fenerbahçe maç başına 9-10 tane gol pozisyona yakalayan takım, ligde en fazla gol atan gol kralını çıkartan takım. Takıma baktığınız zaman ofansif futbolcu varken nasıl tek forvet deniliyor. Çoğu futbolcu ofansiftir. Goller ortadadır. Tek forvette illa o futbolcumu gol atacak. Sadece Serdar, Volkan ve Önder gol atmadı. Penaltı olduğu zaman Önder'e attıracağım. O da gol atsın diye... Tek forvet mi 5 mi olayını kapatalım. Futbolcular artık görev verdiğini mevkide görev yapmak zorunda. Eskideki gibi diziliş yok bunlar kalktı ortadan. Her futbolcu her görevi yapmalı. Sadece atak yaptığınızda ilerdeki gol atacak olmuyor bunlar kalmadı futbol içinde. Bizim takımımız en fazla şans yaratan takımlardan bir tanesidir" yanıtını verdi.

Hava sıcaklığının yüksek olmasının takımı nasıl etkilediği sorusunu Zico, "Sıcaklar bizi etkiledi. Kamp yaptığımız ikinci otelde biraz hareketliydi. Ancak istediğimi çalışma imkanını bulduk. İdman yapmak için hava sıcaklığını düşük olmasını isterdik ama bunları önceden görmek zor. Bize güzel imkanlar sağlandı. Fenerbahçe gibi büyük kulüpte olan herkes baskıları hazır olmalı ve hedefe kilitlenmelidir" şeklinde cevapladı.

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyor olmasının kendisini nasıl etkilediğine ilişkin soruya Zico, "Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynaması ve bunu düşünmek bana heyecan katar şevkimi de arttırır. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek bile bana çalışma şevki veriyor. İnsanın bazsı anları vardır bazen güler somurtur bazı şeyler sizi üzer gülümsemesine neden olur. Fenerbahçe'yi ya da yaptığım işi etkilemez. Takımın hazır olmayacağı falan gibi şeylere kafamı takmıyorum" şeklinde yanıt verdi.

Zico ön eleme maçındaki tercihini ise şöyle anlattı: "Tercih edeceğim takım kesinlikle iki maçı da alıp kazanacağımız takım olmalıdır. Türkiye de intikam duygusu insanlara yerleşmiş şekilde. Geçen sene Dinamo Kiev'e elendik diye intikam alalım olayı olmamalı spor içinde. Aşırıyı kaçmış şekilde bu olay. Bizi bu durum geçen sene çok etkiledi. Denizli'de kaybedilmiş bir şampiyonluk vardı. Geçen sene Denizli maçı öncesi intikam sesleri çıktı. Bu olumlu ve güzel bir şey değil. İki maçta 4 puan kaybettik. İntikam duyguları güzel değil. Dinamo Kiev çekersek daha iyi olduğumuzu onlara gösteririz ama intikam olmamalı."

Fenerbahçe'de yönetimimiz ve Başkanımızın en iyiyi elde etmek için ellerinden geleni yaptığını söyleyen Zico, "Şu futbolcu gelmezse sorumlusu olmam diyen biri değilim. Takımın karakterine uyan oyuncuları isterim. Onlardan yararlanmak isterim. Hoca olarak ben kafamı bir iki tane futbolcuya fiksleyip 'Onlar olmadı mutsuzum' demem. Elimde olanlara çalışırım ben" diye sözlerini tamamladı.

Kaynak : Fenerbahce.org

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman varken Drogba da vardı takımda... Drogba 26maçta forma giymişti o sezon ligde... Yani tek forvet değil...Kezman da 25 maçta oynadı... Yani bunlar bana biraz bahane gibi geliyor... Tek forvet.... Gölge felan...
    sana bahane geliyor bana ise başarısızlığının gerçek nedeni... kezman gibi bir forvete sahip olduğumuz için çok şanslıyız.onu beğenmeyenlere en iyi cevabı bu sezon vereceğini düşünüyorum,her neyse uzatmanın anlamı yok
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Torresin gölgede kalması atletionun 2 fotvet oynamadığı anlamına gelmez
    diyelim ki 2 forvet,ortalardan ne haber?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yaw can sende varya orta oluo desem kezmana gelmioki diceksin ... kezmanı çok büyütüosun bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yaw can sende varya orta oluo desem kezmana gelmioki diceksin ... kezmanı çok büyütüosun bence
    dostum iyi golcu gerçekten geçen sezon;kampa geç katılması,adaptasyon,tek forvetli sistem,pas alamama,kart görme gibi sorunlar yaşadı ama şimdi öyle değil antremanlarda,haz.maçlarında göze batanlar arasında bu sezon daha iyi olacağına yürekten inanıyorum sen de inan

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kezman Chelsea oynadığı o maçların kaçında 11 çıktı ben gayet hatırlıyorum hep son dakikalarda girdi o sezon yani az oynadı.Atletico'da kolay değil yeni bir ülke yeni takım yeni arkadaşlar ve Atletico'luların taptığı isim Torres ile oynamak ona bakarsan Henry iyi oyuncu değil mi ancak Juve'de başarılı olamadı.

Question

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    [B]dostum iyi golcu gerçekten geçen
    Yahu adam 3sezonda 18gol atmış iyi golcü diyosun...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Can senin mantığına ve nedenlerine göre ben barcelonada oynayabilirim... 50 maç 0 gol... ama çok iyi golcüyüm neden gol atamadım çünkü ronaldinho pas vermedi eto çok bireyseldi messi maradona olcam diye 7 kişiyi çalımlamak istedi orta gelmedi t.d bana güvenmedi taraftar ırkçılık yaptı ..... bunlara gol atmama neden dersek bende barcalonada banko oynarım

Quote Originally Posted by AneLKa_90 View Post
    nedenlerini yukarıda sıraladım mesajlarımı okusan bu soruyu sormazdın...
    okudum ztn hepsi bahane... Kezman şahane sana göre....

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

İnşallah Kroldrup olurda o gelir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Cole için karar günü
    Beşiktaş yönetimi İngiliz futbolcu Carlton Cole ile ilgili son kararını yarın verecek. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kontejanı için 6 artı 1 kuralını uygulamaya koyması üzerine son 10 gündür yabancı forvet oyuncusu arayan siyah beyazlılar, West Ham United'ın genç futbolcusu Carlton Cole için İngiliz kulübü ile anlaşmaya vardı.

Ancak son 6 sezondur İngiltere Premier Ligi'nde Chelsea, Wolves, Charlton Athletic, Aston Villa ve West Ham United olmak üzere 5 farklı kulüpte forma giyen ve oynadığı 97 maçta 14 gol atan genç oyuncu için son karar yarın 16.00'da yapılacak yönetim kurulu toplantısında verilecek. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da kuşkuyla yaklaştığı bu futbolcu hakında yönetim kurulu üyeleri arasında fikir ayrılıkları yaşandığı öğrenildi. Tüm fikirlerin tartışılacağı yarınki toplantı öncesi Futbol Şube Sorumlusu Celalettin Kolot, Cole'un Beşiktaş'a katkı sağlayacağını düşündüğünü dile getirdi. Kolot, "Yaşı genç olmasına rağmen çok tecrübeli bir futbolcu. Türkiye'de gol sayısını artıracağına kesin gözüyle bakıyoruz. Uzun boylu ve yırtıcı bir santrfor. Yarın yönetim kurulu üyeleri ile görüşüp kesin kararımızı açıklayacağız" dedi. Yarın yapılacak toplantıda, 2010 yılına kadar West Ham United kulübü ile kontratı bulunan 24 yaşındaki oyuncu ile ilgili olumlu bir karar verilirise, Carlton Cole Salı akşamı İstanbul'a gelecek.
    22.07.2007

Kaynak : DHA
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kezman iyi bir futbolcu.

Kezman bekleneni gectigimiz sezonda veremedi Turkiye'de pek fazla verimli olamadi dogru ama bir aciklamsi vardi bu sezon firtina gibi geliyorum 20 gol barajini gececegim diye birakalim da bir sans daha verilsin boyle hemen dislamakla nereye kadar Tamam Kezman gitsin iyi futbolcu degil diyelim yerine kim gelecek ? Kezman'dan iyi bir futbolcu gelecek ise gitsin yol orda Bu sartlar altinda Hic kimsenin bir yere gidecegi yok ne Kezman'in Ne de Deivid'in Gidecek oyuncu bellidir.Mateus

Onumuzdeki sezon ne Alex'e ne de Roberto Carlos'a Kezman kadar ihtiyac duymayacagiz.Avrupa maclarinda bir futbolcunun taninmis Rakip defansi yipratacak urkutecek bir yapisi olmasi gerekir.Kezman'da bu ozelliklere tam uyan bir futbolcu.Avrupa maclarinda Kezman'a belki ozel onlem alalim derken baska bir yildizimiz Alex cikip isi bitirebilir kendisini unutturmasini saglayabilir Kezman.

Kezman'in da kariyeri tartisilamaz iyi bir futbolcu olmasa idi Chelsea gibi bir takim Transfer etmezdi.Psv'de yaptiklari ortada Chelsea'da tutunamadi bagzi problemler yasadi bu her futbolcunun yasayabilecegi olaylar.Kezman'in da dedigi gibi umarim Bu sezon "Firtina" gibi geliyor Mateja Kezman..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kezman iyi futbolcu ondan kimsenin şüphesi olmasında artık psvdeki kezmanı göremeyiz kimse hayal kurmasın bence

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Geçen sezon takımımızda neredeyse her oyuncu gol attı yani takım tek forvet oynadığı için gol yükünü tüm takım sırtladı.15 oyuncu gol attı geçen sezon Avrupa ile beraber Kerim'de attı 16.

Kezman iyi futbolcu ondan kimsenin şüphesi olmasında artık psvdeki kezmanı göremeyiz kimse hayal kurmasın bence

Altına imzamı atarım... Aynen... PSV deki Kezman yok artık... Malesef eskisi kadar iyi olmayan bir oyuncu var...

Almaguer iyi adamdı aslında Bir de Flerquin vardı.

İnşallah Lincoln'den büyüğünü alırız da kimin formasını alsam diye düşünmem

Anelka 90 umarım biz yanılırız v özelliklle Avrupa da Kezman sırtlar FB yii...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

flerquin i çok severdm ama almaguer biraz fazla sıradandı bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ona bende katılıyorum Psv'deki Kezman bir daha göremeyiz tabiki ama iyi bir oyuncu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anelka 90 umarım biz yanılırız v özelliklle Avrupa da Kezman sırtlar FB yii...
    inşallah dostum

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Kezman en fazla 1 sene durur.Sonra gidecek.Demedi demeyin..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sebep?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arkadaslar forumun Türkiye den futbol bölümündede dedim fb kezman için büyük yatırım yaptı ..ziya şengül açkladı bunu 4 yıl içn 28 milyon euroluk bi fiyat söz konusu (bonserviside içnde galiba ) o yzden kezmanı kolay kolay yollamaz fb

İstikbal yazdıysa doğrudur

İstikbal gazetesi ile ne günlerim geçti FM 2007de unutamam hala

Sayfa 6 / 439 İlkİlk ... 456781656106 ... SonSon

Mesaj Yetkileri