tebrikler bence roma cok iyi transferler yapmis bence behramiyi satma
Printable View
tebrikler bence roma cok iyi transferler yapmis bence behramiyi satma
behrami'yi satacaksan 65-7M€ satma...daha fazla bir ücrete satabilirsin
behrami için bi kaç talip çıktı milan ın sorusturmasında istediğim 10 milyon euro ya yanasmadılar bi kaç talibi daha var ...ama suan satmatmaktan vazgectim ama iyi bi fiyat gelirse satılmayacak oyuncu yoktur..
bu arada transfer calısmalarına basladım.ilk transferim rosenborg lu ......
http://interaktiv.vg.no/grafikk/bilder/dantpn.jpg
BRAATEN..
KENDİSİ COK YÖNLÜ Bİ HUCUM OYUNCUSU 1.5 MİYON CİVARINDA Bİ ÜCRETE ALDIK...cok yararlı olcagından eminiz ama transferler suruyor buyuk ihtimalle charles doudini 2 milyon civarında satıcam gelen parayla HUGO RODALLEGA yı almayı dusunuyorum..bu seneki non eu hakkımı ondan yana kullanıcam..transferlerimiz devam edicek..
Behrami iyi oyuncu iyi teklif gelmesse satma...
yogun ısrarlar sonucu behrami yi satmaktan vazgectim..umarım onumuzdeki sezon bize yararlı olur ama dediğim gibi iyi bir fiyat geldiğinde satılmayacak oyuncu yoktur..ama behrami yi almak için cok yuksek bi bedel odemeliler.
bu arada yeni transferim daniel braaten hakkındaki yorumlarıızı belkiyorum..sizce yaralı olurmu?????
Ozi Braaten e ben kefilim var mi otesi. Asist yapiyo gol atiyo. Bi de online san msn ye gelsene hemen.
Braaten idare eder
valla bende zaten ozgur un rosenborg kariyerden bide braaten in norvec milli takımdaki performansından etkilendim..ozgur kefilse sorun yok yararlı olacagı kesindirr...daha oncede soylediğim gibi 2 bilemedin 3 transferle hem lige hem uefa ya talibim 99-00 sezonunun efsane lazio su geri donuyorr...
daniel braaten adını ılk defa duydum.ama iyi bir oyuncu galiba
iyidir braaten. kanatlarda iyide, forvet'de bek iyi degil
Ben braaten e kefilim derken rosenborg da gecirdigi iki seneyi referans aldim. Valal lebohang mokoena dan iyi bir oyuncu. AM de sag sol oynatiyodum ileri de ok verdim mi iversenin geriye asirdigi toplar hepgol oluyo du asist de yapiyo. Ozi buyuk ihtimal onu sag ya da sol orta saha oynatacak. Van den borre yi ortaya cekecek. Behramiyi satmazsa solda satarsa sagda oynatir bu sene sol kanatta sik sik problem yasiyodu. Takimda pandev,behrami,foggia gibi ust duzey kanat oyunculariyla beraber braatenin gelisiyle kanat sorunu kalmadi. Orta da van den borre ile ledesma var. Frovete de vitti nin yanina eddie johnson ya da rodellaga ile gercekten iyi bir takim olusturacak.
Roma da ise transfer donemi karisti 35 milyon avroya cikan butce kafami karistirdi. Bi ara butun parayi David Villa ya harcicaktim ama sonra 4 forvetim olmasiyla vazgectim. simdi sol aciga Nzogbia sag beke Dani alves i dusunuyorum kalou yu da alabilirsem super olur. Siz kimleri tavsiye edersimiz bu paraya. Bi sol bek Bi sag defans yani attacking fullback eduardo ratinho tarzi.
ilsinho dr mevkisine
braateni bizzat izlemek için oyuna girdiğimde hemen bi hazırlık macı yapmayı dusunuyorum buyuk ihtimalle ozgur un roma sıyla olur..tabi oda uygun gorurse... ozgur un takımım hakkında yaptıgı degerlendirmeler cok dogru ve gercekci ozellikle orta alan ve savunma için bu sene problem yasamayız diye dusunuyorum..kalemiz ise cok saglam peruzzi gununde oldugunda sanki 22 lik deilkanlı gibi kaplan kesiliyor..arkasında da en az onun kadar yetenekli olan genc arenas var..forvet hattında ise okadar cok alternatifim olmasına ragmen(inzaghi,vitti,rocchi,tare,doudin,makinwa) gecen sene yeterli performansı alamadım..sadece makinwa kendini gosterdi ozellikle hava toplarında..işte bu yuzden yere yakın ,boyu kısa , birebir kaldımı çakan,karambol toplarını affetmeyen,araya atılan topları iyi degerlendiren bi adam alıcam..biliyorum fazla sey istiyorum ama cok arastırdım..bu sorunda hallededildikten sonra takımımın onune kimse gecemiyecek emin olun..
saygılarımla...lazio menajer i ozi...:)
ne guzel rekabet bu boyle rakibe oyuncu onermek:D
valla biz ne kadar birbirimizi geliştirebilirsek o kadar iyi bi oyun ve kariyer olur dusuncesindeyiz..bu arada ozgure burdan bi teklif yapıom sag kanat arıomus isterse petri pasanen hakkında gorusebiliriz..
uygun bi fiyata neden olmasın sonucta lazio nun paraya ihtiyacı var..(::)
Dr ye eduardo ratinho muthiş ama tek sorun non eu olması
bnce ratınho ii ama sorunu güçsüz olması.ratınho gucsuz olduundan bazen top laptırabılıo ıkılı mucadelede
ben de fikir vermesi acisindan onu dedim,. Onun tarzinda attacking full back oynayan adam ariyom ama eduardo ratinho arkadasin dedigi gibi roma kadrosunda su an panucci nin yedegi bile olamaz bence cok pismesi lazim. Ben dani alves e yakin bi adam ariyom eger dani alvesi alamazsam diye.
Ozi teklif icin saol ama pasanen in ofansif ozellikleri zayif ben de pasanen le ayni mevkide oynaycak zaccardo var ama van den borre ye 10 milyon+nonda+kuffour+zotti(kaleci)+kristoffer haestad(MLC)+stefano fiore yi veririm hic dusunmeden.
Ilsinho yu tavsiye eden arkadasa tesekkur ederim ama o da non eu eger dani alves ve salomon kalou yu alamazsam onunla mutlak ilgilenecegim cok iyi bir oyuncu.
Bu ara da biz oziyle pek denk dusemiyoz nette ama ilk hazirlik macimiz kendisiyle olacak hem o hem de ben Braaten nasil bir performans sergileyecek merak ediyorum. Sonucta ben kefil oldum kendisine.
ilsinho'yu ben tavsiye ettim :D
saolasin bolader ksusura bakma cevap yazarken bakamadim.
Gercekten iyi oyuncu iste dedigim gibi dani alves ya da salomon kalou yu alamzsam onu alacam
tekrar tesekkurler
valla ozgurcum 10 milyon+fiore+ nnonda tamamda ya iki topcu daha ya 5 milyon daha konusalım istersen........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İTALYA DA BUYUK TAKAS......
FLAS....FLAS....ŞOKKK..ŞOKKK..ŞOKKK
rai haber ajansı:
italyada dun gece yarısı iki ezeli rabin menejerlerinin gec saatlerde biraraya gelip uzun ve detaylı konusmaları dikkat cekmişti..sabah erken saatlerde yapılan acıklamaysa gundeme bomba gibi dustu..toplanatı gec saatlerde bittiğinde lazio menejeri ozi ye uzatılan mikrofona ilginç bi yanıt verildi: gece gece futbol konuscak halimiz yok ya izmirden iki şişe kırmızı sarap geldi..ozgur le onları yudumladık..
ozgur ise: bırakın kardeşim bizle ugrasmayı gidin kendi olayınıza bakın.zaten işim var yarın erken kalkıcam dedi ve tottinin hediyesi olan bmw siyle uzaklastı...ama haber tez duyuldu...işte buyuk takas...
sag kanat arayıslarını surduren roma klubu lazio lu genc topcu van den borre ile anlastı..
http://www.goal.com/images/13529_news.jpg
bu transfer karsılıgında ise lazio klubune 7 milyon euro+shabani nonda+kristofer haestad odendi..
http://www.4thegame.com/media/00/03/...kristopher.jpg
http://www.bbc.co.uk/tees/content/im...04_470x352.jpg
sabah saatlerinde yazılı bir acıklama yapan lazio menejeri cok uzuntulu oldugunu klubun en renkli simalarından birini kaybettiklerini ama gelen teklifin cok cazip ve bas dondurucu oldugunu soyledi..ayrıca lazio taraftarının bir hafta once borre yi sezonun en iyi oyuncusu secmesi ve bu oyuncunun ezeli rakibe satılması taraftarla ozi nin arasını acabilir..
diğer gelişmeler ve sok takas hakkındaki ayrıntılı gorusler gun içeresinde burada......
favorim LAZİO genç çok koşan bi takım.bu arada benimle ortak kariyer yapan war mı???
Ya Van den Borre gitmiş kötü olmuş ama teklif te müthiş van den borre için ;)
Güzel takas
http://www.mediamente.rai.it/home/tv...ini/tema_2.jpg
FLAS FLAS FLAS...
Umberto Spagetti: sayin seyirciler gecelerin yargici yarasa misali gece gezen kurt teknik adam Ozgur Ozdemir bu aksamki konugumuz kendisiyle transfer gelismelerini paylasacagiz.
Ozgur: Umbertocum dun bizi gece gece oziyle basan arkadaslarin hesabini kesmenizi rica ediyorum oncelikle. Kicimizin catalina zum yapmis arkadas rezil olduk herkese..
Umberto: Aytipsin abi hemen hallederiz de nedir dunku mevzu onu soylesene.
Ozgur: Kardesim biz forumda oziyle bilgi alisverisinde bulunurken bana pasaneni verebilirim sana dedi. Ben de Pasanen olmaz da Van den Borre olabilir dedim. Gece sarap ictik konustuk. Anlastik. Baktim Sevilla Dani Alves e 25 milyon avro istiyo ben de vazgectim paramiz yabanciya gitmesin bildigimiz bi adami alalim dedim. Hem gecen sezon basinda oziyle baya cekistik onun icin ben cok istiyodum bu seneye kismetmis.
Umberto: Aga 10 milyon+fiore+nonda+montella ya anlasmisiniz once sonra nasil degisti pazarlik.
Ozgur: Helal valla umberto senden de bisey saklanmiyo. Simdi oyunun azizligi var esasinda. Ben oziye 10 milyon pesin teklif gonderiyom bakiyom ozi geri ceviriyo 15 istiyo. Haci dedim hayirdir niye boyle oluyo. O da bana ga sen 7 yeriyon ben de 10 a yukseltiyom deddi. Baktik olcak gibi degil cozumu boyle bulduk. Benim kasadan 10 milyon cikti oziye 7 milyon geldi. annamadik valla Pembeli mafya mi aliyo o 3 milyonu bilmiyom killandik ama anlasma yapildi. Ha bi de fiore ile montella sozlesmesini kabul etmemis Ozi nin. Onlarla ayri gorusecegim. Ben acikcasi oziyle isbirligi yapmaya devam edecegim. O 3 milyonun acisini cikartacaz.
Umberto: Nasil olcak abi.
Ozgur: Bende satilik ve kiralik listesinde olan oyuncularin hepsi OZI ye bedava olacak. Oyuna girince bakariz Isterse Zarate ya da Soldado yu bi sene de masraflari bana ait olmak uzere kiralayabilir. Cok emegi gecti bana Ozinin.
Umberto: Van den Borre yi nasil degerlendiriyorsunuz.
Ozgur: Ben bi sey diyemem artik. Adam 19 unda en iyi genc oyuncu secildi hem de de Rossi nin onunde sagda ortada defansta orta saha da oynuyo tam bana gore. Bence yilin transfer bombasini patlattik.
Umberto: Siz ayrildiktan sonra oziyle yoldan uzun sacli bir bayan arabaniza binmis o kimdi acaba..
Ozgur: Yuhh artik be Umberto onu da mi buldunuz. Ya bak aslinda soylemicektim ama simdi sen bayan falan deyince yengeyle papaz olmayalim diye mecbur soylicez artik..
Umberto: Aga birak tatava yapmayi da soyle merak ediyoruz.
Ozgur: Bilader bayan falan degil o bir bomba transfer. Gelmis gecmis en iyi defans oyuncusu o hemi de uzun sacli. Bil bakalim kim.
Umberto: abi yapma bana numara soyle.
Ozgur: Oyle belese yok. Hem sen heyecanlan hem de forum kizissin. Burdan duyuruyorum bu gece 12 ye kadar herkesin tahmin hakki var en fazla 3 kisi kisi basina. Bileni Physiom olarak atiycam oyuna kendisinin konusuna da her gun mesaj yazicam ona gore hadi eyvallah.
abi oyun iyice zevk verir hale geldi tebrik ederim cok ii gidio bu defans oyuncusu gercekte mi uzun saclı yoksa oyundaki resminde mi uzun saclı yoksa her ikisi demi?:) Abi soru cok zor biraz yardım etsen:D
oyunda bende resmi yok ama ben bildim bileli uzun sacli biraz daha biseyler soylersem hemen cikcak zaten ortaya
İlk isimleri ben yazıyım bari
Collocini
Van Buyten
Milito
Maalesef bilemedin
Chivu...??
naaptin yusuf chivu hem kisa sacli hem de bende zaten bi tahmin hakkin gitti acimam valla ama 2 hakkin daha var.:icon_razz:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hadi bi tuyo vereyim yasi 30 un ustunde.
ayala,nesta,javi navarro aklıma gelio.
milito
cristian zaccardo
bargazli
benimle ortak kariyer yapan WAR MIIII????
milito degil zaccardo zaten bande barzagli ise dedigim kriterlere uymuyo.
tekrar ediyorum..
UZUN SACLI
30 YASIN USTUNDE
BABASI DA TOPCUYDU (BI ARA OGLUNUN MILLI TAKIMDA HOCALIGINI YAPTI)
Saat 23 30 da yeni bir tuyo verecem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tuyoda gec kaldigim icin size ek sure veriyorum saat 01:00 a kadar bulmaniz gerkiyor.
Adamimiz
UZUN SACLI
GELMIS GECMIS EN IYI DEFANS OYUNCUSU
BABASIN DA FUTBOLCUYDU
OYUN ACILDIGINDA 30 YASIN USTUNDE
ayrica LAKAPLARI IL CAPITANO ve SAN PAOLO dur..
Artik bulursunuz
Maldini...:D
Paolo Maldini..
http://www.20minutos.es/data/img/200.../499306_tn.jpg
Arkadaslar tebrikler bildiniz surenin dolmamasina ragmen bilenler oldugu icin simdi acikliyorum. Italyanin yetistirdigi gelmis gecmis en buyuk futbolcu IL CAPITANO paolo Maldini Roma`da.
Boylece Roma da iki tane IL CAPITANO oldu. kendisinin tecrubesinden faydalanarak aythami,van den borre, gibi oyunculara ozel dersler verecek. Futbolu birakinca da assistan menejer olarak aramiza katilacak.
Oyunu acar acmaz Lucho,cekocan ve bjkxxx e teknik kadromda gorevler verecegim ve kendilerinin kariyerlerine yorumlarimla katkida bulunacagim. Tebrikler ve tesekkurler.
BIZI TAKIP EDIN SIZLERDE KAZANIN