saolasin bolader ksusura bakma cevap yazarken bakamadim.
Gercekten iyi oyuncu iste dedigim gibi dani alves ya da salomon kalou yu alamzsam onu alacam
tekrar tesekkurler
saolasin bolader ksusura bakma cevap yazarken bakamadim.
Gercekten iyi oyuncu iste dedigim gibi dani alves ya da salomon kalou yu alamzsam onu alacam
tekrar tesekkurler
valla ozgurcum 10 milyon+fiore+ nnonda tamamda ya iki topcu daha ya 5 milyon daha konusalım istersen........
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İTALYA DA BUYUK TAKAS......
FLAS....FLAS....ŞOKKK..ŞOKKK..ŞOKKK
rai haber ajansı:
italyada dun gece yarısı iki ezeli rabin menejerlerinin gec saatlerde biraraya gelip uzun ve detaylı konusmaları dikkat cekmişti..sabah erken saatlerde yapılan acıklamaysa gundeme bomba gibi dustu..toplanatı gec saatlerde bittiğinde lazio menejeri ozi ye uzatılan mikrofona ilginç bi yanıt verildi: gece gece futbol konuscak halimiz yok ya izmirden iki şişe kırmızı sarap geldi..ozgur le onları yudumladık..
ozgur ise: bırakın kardeşim bizle ugrasmayı gidin kendi olayınıza bakın.zaten işim var yarın erken kalkıcam dedi ve tottinin hediyesi olan bmw siyle uzaklastı...ama haber tez duyuldu...işte buyuk takas...
sag kanat arayıslarını surduren roma klubu lazio lu genc topcu van den borre ile anlastı..
bu transfer karsılıgında ise lazio klubune 7 milyon euro+shabani nonda+kristofer haestad odendi..
sabah saatlerinde yazılı bir acıklama yapan lazio menejeri cok uzuntulu oldugunu klubun en renkli simalarından birini kaybettiklerini ama gelen teklifin cok cazip ve bas dondurucu oldugunu soyledi..ayrıca lazio taraftarının bir hafta once borre yi sezonun en iyi oyuncusu secmesi ve bu oyuncunun ezeli rakibe satılması taraftarla ozi nin arasını acabilir..
diğer gelişmeler ve sok takas hakkındaki ayrıntılı gorusler gun içeresinde burada......
favorim LAZİO genç çok koşan bi takım.bu arada benimle ortak kariyer yapan war mı???
Ya Van den Borre gitmiş kötü olmuş ama teklif te müthiş van den borre için![]()
Güzel takas
FLAS FLAS FLAS...
Umberto Spagetti: sayin seyirciler gecelerin yargici yarasa misali gece gezen kurt teknik adam Ozgur Ozdemir bu aksamki konugumuz kendisiyle transfer gelismelerini paylasacagiz.
Ozgur: Umbertocum dun bizi gece gece oziyle basan arkadaslarin hesabini kesmenizi rica ediyorum oncelikle. Kicimizin catalina zum yapmis arkadas rezil olduk herkese..
Umberto: Aytipsin abi hemen hallederiz de nedir dunku mevzu onu soylesene.
Ozgur: Kardesim biz forumda oziyle bilgi alisverisinde bulunurken bana pasaneni verebilirim sana dedi. Ben de Pasanen olmaz da Van den Borre olabilir dedim. Gece sarap ictik konustuk. Anlastik. Baktim Sevilla Dani Alves e 25 milyon avro istiyo ben de vazgectim paramiz yabanciya gitmesin bildigimiz bi adami alalim dedim. Hem gecen sezon basinda oziyle baya cekistik onun icin ben cok istiyodum bu seneye kismetmis.
Umberto: Aga 10 milyon+fiore+nonda+montella ya anlasmisiniz once sonra nasil degisti pazarlik.
Ozgur: Helal valla umberto senden de bisey saklanmiyo. Simdi oyunun azizligi var esasinda. Ben oziye 10 milyon pesin teklif gonderiyom bakiyom ozi geri ceviriyo 15 istiyo. Haci dedim hayirdir niye boyle oluyo. O da bana ga sen 7 yeriyon ben de 10 a yukseltiyom deddi. Baktik olcak gibi degil cozumu boyle bulduk. Benim kasadan 10 milyon cikti oziye 7 milyon geldi. annamadik valla Pembeli mafya mi aliyo o 3 milyonu bilmiyom killandik ama anlasma yapildi. Ha bi de fiore ile montella sozlesmesini kabul etmemis Ozi nin. Onlarla ayri gorusecegim. Ben acikcasi oziyle isbirligi yapmaya devam edecegim. O 3 milyonun acisini cikartacaz.
Umberto: Nasil olcak abi.
Ozgur: Bende satilik ve kiralik listesinde olan oyuncularin hepsi OZI ye bedava olacak. Oyuna girince bakariz Isterse Zarate ya da Soldado yu bi sene de masraflari bana ait olmak uzere kiralayabilir. Cok emegi gecti bana Ozinin.
Umberto: Van den Borre yi nasil degerlendiriyorsunuz.
Ozgur: Ben bi sey diyemem artik. Adam 19 unda en iyi genc oyuncu secildi hem de de Rossi nin onunde sagda ortada defansta orta saha da oynuyo tam bana gore. Bence yilin transfer bombasini patlattik.
Umberto: Siz ayrildiktan sonra oziyle yoldan uzun sacli bir bayan arabaniza binmis o kimdi acaba..
Ozgur: Yuhh artik be Umberto onu da mi buldunuz. Ya bak aslinda soylemicektim ama simdi sen bayan falan deyince yengeyle papaz olmayalim diye mecbur soylicez artik..
Umberto: Aga birak tatava yapmayi da soyle merak ediyoruz.
Ozgur: Bilader bayan falan degil o bir bomba transfer. Gelmis gecmis en iyi defans oyuncusu o hemi de uzun sacli. Bil bakalim kim.
Umberto: abi yapma bana numara soyle.
Ozgur: Oyle belese yok. Hem sen heyecanlan hem de forum kizissin. Burdan duyuruyorum bu gece 12 ye kadar herkesin tahmin hakki var en fazla 3 kisi kisi basina. Bileni Physiom olarak atiycam oyuna kendisinin konusuna da her gun mesaj yazicam ona gore hadi eyvallah.
abi oyun iyice zevk verir hale geldi tebrik ederim cok ii gidio bu defans oyuncusu gercekte mi uzun saclı yoksa oyundaki resminde mi uzun saclı yoksa her ikisi demi?Abi soru cok zor biraz yardım etsen
![]()
oyunda bende resmi yok ama ben bildim bileli uzun sacli biraz daha biseyler soylersem hemen cikcak zaten ortaya
İlk isimleri ben yazıyım bari
Collocini
Van Buyten
Milito
Maalesef bilemedin
Chivu...??
naaptin yusuf chivu hem kisa sacli hem de bende zaten bi tahmin hakkin gitti acimam valla ama 2 hakkin daha var.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hadi bi tuyo vereyim yasi 30 un ustunde.
ayala,nesta,javi navarro aklıma gelio.
milito
cristian zaccardo
bargazli
benimle ortak kariyer yapan WAR MIIII????
milito degil zaccardo zaten bande barzagli ise dedigim kriterlere uymuyo.
tekrar ediyorum..
UZUN SACLI
30 YASIN USTUNDE
BABASI DA TOPCUYDU (BI ARA OGLUNUN MILLI TAKIMDA HOCALIGINI YAPTI)
Saat 23 30 da yeni bir tuyo verecem
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
tuyoda gec kaldigim icin size ek sure veriyorum saat 01:00 a kadar bulmaniz gerkiyor.
Adamimiz
UZUN SACLI
GELMIS GECMIS EN IYI DEFANS OYUNCUSU
BABASIN DA FUTBOLCUYDU
OYUN ACILDIGINDA 30 YASIN USTUNDE
ayrica LAKAPLARI IL CAPITANO ve SAN PAOLO dur..
Artik bulursunuz
Maldini...![]()
Paolo Maldini..
Arkadaslar tebrikler bildiniz surenin dolmamasina ragmen bilenler oldugu icin simdi acikliyorum. Italyanin yetistirdigi gelmis gecmis en buyuk futbolcu IL CAPITANO paolo Maldini Roma`da.
Boylece Roma da iki tane IL CAPITANO oldu. kendisinin tecrubesinden faydalanarak aythami,van den borre, gibi oyunculara ozel dersler verecek. Futbolu birakinca da assistan menejer olarak aramiza katilacak.
Oyunu acar acmaz Lucho,cekocan ve bjkxxx e teknik kadromda gorevler verecegim ve kendilerinin kariyerlerine yorumlarimla katkida bulunacagim. Tebrikler ve tesekkurler.
BIZI TAKIP EDIN SIZLERDE KAZANIN
oncelikle ozguru tebrik ediyorum transfer konusunda cok basarılı..oyuncular hakkında cok geniş bilgisi var ...bu arada dun gece burda baya bi eglenmiişşiniz tahmin yarısması falan,,,ozguru yaratıcı kişiliği için bi kere daha tebrik etmek lazım...cok orjinal olmus...
nese gelelim esas mevzuya...dun benden kaynaklanan bi problemden dolayı devam edemedik..bu gece ise yuksek ihtimalle devam ederiz..ilk işimiz hazırlık macı yapmak olcak yeni oyuncuları tanımak acısından bu arada oyuncu satıslarım hızla devam ediyo..kadromda yeni senede dusunmediğim bir kac oyuncu daha ayrılmak üzere ufak pürüzler kaldı..yaklasık 10 milyon civarında bi transfer utcesi olusturdum..oncelikli hedef forvet oldugu için sezon ortasında anlastıgım ama para bulamadıgım için getiremediğim GONZALO HİGUAİN olucak..kadromda gormeyi arzuladıgım HUGO RODALLEGA ise kesin gozuyle bakıyom..o işte bu gece biter dusuncesindeyim..bu seneki non eu hakkımızı ona kullanıcaz..
BOL FM Lİ GUNLER.. BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN...
Dediğin oyuncuları kadrona katarsan çok iyi olur.
Ozi dediyse yapar. Benden de istedigi oyuncuyu kiralik alabilir bu sezon tozunu atacagiz Italya nin.
HER YOL ROMAYA CIKACAK.
Özgür kardeş Kadro'nun SS'sini verebilir misin??
İkinizede başarılar..![]()
ve ozi dediğini yaptı guclu forvet HUGO RODALLEGA lazio da....
konuyla ilgili klub ten yapılan yazılı acıklamada oyuncunun 1.6 milyon euro ya kadroya katıldıgı basına tanıtım içinse yapılması muhtemal olan bir transfer daha oldugu için bu oyuncuyla da anlasılmasının beklendiği belirtildi..antreman cıkısında yakalanan ozi basın mensuplarına kızgın oldugunu gecen aksamki borre muhabbetinin basında cokca yer almasından rahatsız oldugunu ve basına tanıtım gununden once konusma yapmayacagını acıkladı...
LAZİO NUN RODALLEGA DAN SONRA Kİ BOMBASI KİM..MAVİ BEYAZ FORMAYI KİM GİYECEK..????????BU GECE BURADA...
rodallega transferi guzel olmuş.diger transferide merak ettim yaw![]()
Gercekten cok heyecanlı. merakla bekliyorum
Beklenen kariyer geri donuyor.
Ozel islerim nedeniyle ara verdigimiz kariyere kaldigimiz yerden devam ediyoruz birazdan ozzynin yorumuyla sizlerle burada olacak.
Bizi izlemeye devam edin.
Yorumlarinizi bekliyoruz.
başarılar....
yaklasık 8 gun suren ayrılıgın ardından tekrar karsınızdayız...
.......GİDİŞİMİZ SUSKUNDU AMA DÖNÜŞÜMÜZ MUHTEŞEM OLACAK.......
evet beyler en son acıkladıgımız ve sonra ara verdiğimiz nefes kesen
inter-roma İTALYA SÜPER KUPA FİNALİ yle acıklamalara baslamak istiyorum..
gercekten fm kariyerlerim boyunca izlediğim en heyecanlı ve zevkli mactı..kartlar, goller ve en sonundada kazananı penaltılar belirledi HEYECAN SON GAZLA GİDERKEN KUPA BİR O TAKIMA BİR BU TAKIMA GİTTİ GELDİ,roma ust uste 2 penaltı kacırdı ardından inter de aynı performansı gosterince seri penaltı atısları devam etti ve sonunda super kupa kaptan totti nin ellerinde yukseldi....lazio klubu olarak sevinmesek te roma yı kutluyoruz ..ezeli rekabet ebedi dostluk..
ardından ise henüz italyan serie a ligi baslamamsına ragmen sampiyonlar ligi heyecanı basladı ve roma ilk macını deplasmanda spartak moskova ile yaptı..son dakikaları heyecan kasırgası olarak gecen macın galibi roma oldu....
COK KISA BİR SURE SONRA SS LAZİO NUN YAZ KAMPI DEGERLENDİRMELERİ VE TRANSFERLERİN TOPLUCA BASINA TANITIMI VE KLÜBLE İLİŞİĞİ KESİLEN OYUNCULAR.....