Bursanın sadece küfürlü tezahüratları duyuldu, Lig TV'den maçı izleyen herkes hak verecektir.. Ayrıca bu yapılanlar çok çirkin..
Printable View
Bursanın sadece küfürlü tezahüratları duyuldu, Lig TV'den maçı izleyen herkes hak verecektir.. Ayrıca bu yapılanlar çok çirkin..
Dışardaki olayları yapan 10 kişi stadda küfür eden 10 kişi sanırım. ;)
Lütfen konudan sapmayalım. 10 kişide olsa 1000 kişide olsa bir şey değişmez. Sonuçta yapılan ayıp bir şeydir.
Lütfen maç hakkında konuşalım...
Bazı Bursalılar, Galatasaraylılar da araba ve iş yerlerinin camını kırdı tek suçlu biz değiliz diye savunma yapıyorlar.. Gerçekten komedi.. :D
Başlatan kim ? ultrAslanlar galibiyet sevincini yaşayarak geri dönmek isterken, sen gel taş at sonra da suçu başkasına at.. Bu öve öve bitirilemeyen 10 kişi de gerçekten hakediyor bu övgüleri.. Ben olsaydım o otobüste değil iş yeri ve araba camı kırmak o bana taş atanların kafasını kırardım..
Yenilgiyi, kaybetmeyi hazmetmeyi, başkalarına çamur atmamayı ne zaman öğrenecekler çok merak ediyorum..
@İbo, mesajı görmedim yazarken.. Maç hakkında konuşacak fazla şey olmayınca, konu dağıldı kusura bakma..
Bursa taraftarı bu ateşini bu enerjisini takıma yarar sağLayacak şeyLere kuLLansa durum daha farkLı oLur ama yıLLardır ısrarLa bu tür hareketLere devam ediyor Bursa taraftarı.GaLatasaray çok zor bir maç kazandı.Tebrik etmek gerek.
siz hala 10 kişi diyin, eğer doğru ise neler olmuş haberiniz var mı? şöför öldü, kolları kesilen var diyorlar, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama....
neyse!
Yavf bu son mesajım daha fazla uzamasın statda küfür edenlerin hepsi çekirge meydanına gitseydi cimbomlu taraftarlar zaten sağ çıkamazdı biraz mantıklı konuşun 20000 kişi çakılı oynuyoruz maçları.Ayrıca Galatasaray Alisamiyende hiç mi küfür etmiyor daha doğrusu etse ne olur bırakın kararı fedarasyon versin burda konuşmanız hiçbir şey değiştirmiyecek....
vay vay vay zihniyete bak...Quote:
cimbomlu taraftarlar zaten sağ çıkamazd
Ya İbrahim kardeş puan değil uzaklaştırma versende fark etmez bune ya ben ne diyorum bu adam ne diyor.yazdığım o kadar yazıdan kesip abuk bir şey çıukarmış zihniyete bak diyor bu ne saçmalık allah aşkına yavf.Ben hakeden kazansın dedim onu dedim bunu dedim hala zihniyetimden bahsediyor asıl sen kendi zihniyetine bak sana yazık hatta yazıklar olsun....
Adam kesip biçmeyle,küfür etmeyle ne delikanlı olunur ne taraftar olunur.
Hoppp yavaş gel...
Mac hakkinda yorum yapayim konu kapanmadan :)
Ilk basta böylesine zor bir deplasmandan 3 puanla döndügümüz icin cok mutluyum,gercekten bu mactan 3 puanla ayrilmak zorundaydik,ligde istikrarli olmak zorundaydik ve bunu basardik.
Galatasaray`in bu macta ben oyununu fazla begenmedim,ama mücadelesini cok begendim,her futbolcu kostu,pres yapti,mücadele etti,elinden geleni yapti.Bursasporlu futbolcularda buna karsilik verince cok zevkli bir mac izledik.Galatasaray`in sistemi henüz oturmadi,ama oturunca Galatasaray ne kadar favori oldugunu gösterecek.
Galatasaray`da ben bu macta en cok Song`u,Hakan Sükür`ü,Ümit Karan`i,Ayhan`i ve Mehmet Güven`i begendim.Gercekten cok iyi oynadilar,mücadele ettiler,takimi icin ellerinden geleni sonuna kadar yaptilar.En kötüler ise Servet,Sabri ve Arda`ydi ne yazikki.
Song tek basina defansi düzeltti,Bursaspor ataklarina defansta tek basina cevap verdi.Mehmet Güven orta sahada inanilmaz mücadele etti,Bursaspor`un göbekten geldigi pozisyonlarda cok iyi toplar kesti,oyuna cok iy toplar soktu.Hakan Sükür inanilmaz mücadele etti,savasti,hic yoktan gollük pozisyonlar buldu,defansa gelip top cikardigi oldu,takimini bazen ataga kaldirdi orta sahadan.Ümit Karan bugün cok calisti,cok iyi pozisyonlar buldu,attigi gol cok teknikti.Golcü iste böyle olmali dedirtti adeta! Böyle oyna her zaman Ümit Karan..!
Servet inanilmaz kötü oynadi,yani deli ettiler Servet`i.Cok kolay calimlar yiyordu,agirligini üzerinden atamamis,cok yavasti.Tek iyi müdahalesi vardi,o da maca damgasini vurdu! Orkun`un akilalmaz hatasini telafi etmesiydi.
Sabri cok kostu ama bos yere kostu,en cok top kaybeden kisiydi takimda.Cok bos ortalar acti.Gercekten kötüydü.Arda Turan ise ilk dakikalarda etkiliydi,Sabri`ye cok güzel bir pas verdi onun disinda birsey yapmadi,sahada yürüdü nitekim sonradan oyundan cikti.Arda Turan kendisini toparlamali biran evvel!
Takim su anda yapilanma asamasinda,ondan dolayi iyi futbol izleyemiyoruz,ama mücadeleci bir futbol izliyoruz.Bu iyiye isarettir!Galatasaray tam olarak hazir oldugu zaman hem mücadeleci hem iyi futbol ortaya koyacaktir ve ozaman gercek Galatasaray belli olacaktir..!
Ya tamam tamam benim yazımdan bir parçayı cümle bile değil çekip bak senin zihniyetin bu diyorsun böyle bir yargısız infaz yapıyorsun(kendi çapında) sonra yavaş gel hızlı gitme cart curt bak saygı çerçevesi içinde mesajlarımı yazıyorum haddimi biliyorum.Bu bir maçtı oynandı bitti Galatasaray 3 puan aldı tebrikler.Ama hala sataşmanın manası yok eğer cezai işlem yapılacaksa bu ülkenin polisi var bu sürü yasama organı var bu sana kalmadı.
Bu konu bayağ konu dışına çıkmadı mı bence kapatılsın yoksa kalpler kırılacak.Ayrıca kural ihlali yaptığımı biliyorum ve cezası neyse kabulleniyorum...
Bu takımın eksigi bi servetin oynaması bir de forvet alınsa yük rahatlıcak gibi..
Ayrica Bursaspor mutlaka ceza almali.Mac boyunca ettikleri küfürler yetmiyormus gibi mac sonunda ortaya anayi katan küfürlerin edilmesi hic hos degildi.
Maç sonrası olanlar ayrı bir konu..
Çok gelen değil golü atan maçı alır..
hep aynı cümle hep aynı..bana hakanın eski günlerini anlatın bişey demicem..diyemem,buna hakkım yok zaten..ama 35 yaşına gelmiş hakan bahsediyosunuz...yapmayın böyle..hakan bitmiştir beyler..ayağında top tutamayan..18den gol atamayan..gelişine sut atamayan bir hakan bitmiştir..
hakanı kestiğimiz zaman onun yerine baska bir golcü alabilirler..sanki adam ölümsüzmüş gibi konusuyosunuz yaa..aslına bakılırsa hiçbir futbolcunun yeri doldurulmaz..hagi nin yerini doldurabildik mi?hayır...yerini dolduramicaz diye adamı 50yaşına kadar mı oynatacaz o zaman?!
artık genmçlerin önü açılmalı..bana çok büyük bir klüp gösterin hala bünyesinde 35yaşında bir GOLCÜ barındıran...hadi barındırmasından geçtim..banko oynayan....??!!
biraz düşünün..her imparatorluığun bir devri vardır..hakan ın devri sona erdi...gerçekçi olun biraz!!
Galatasaray'lı arkadaşları tebrik ediyorum.
Maç hakkında yorum yapmak gerekirse;Bursa bitiremedi.Bitirebilseydi bu gece çok iyi olmayan Galatasaray'ı belkide yenebilirlerdi.Atamayana atarlar kuralı iş başına geçince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.Gs ise iyi oynamadığı halde kazanabilmesi önemli şampiyonluk yarışında.Diyeceklerim bu kadar.
gs çok iyi oynamadı evt ama en az bursa kadar bizde gol kaçırdık bunu da unutmayın ;)
Ümit Karan ın pozisyonu penaltı yahu vermemiş hakem...
Konuda saha içi futboldan çok SAHA DIŞI olaylar konuşulduğu ve ciddi tartışmalar yaşandığı için Kilitlenmiştir.
Bursaspor - Galatasaray
http://img138.imageshack.us/img138/8...rsalogosk6.gif
http://img518.imageshack.us/img518/5...tasaraykp3.gifStad : Bursa Ataturk Stadi
Tarih : 19.08.2007
Saat : 18.45
2. haftanin en onemli maci bence bu Kismet olursa maca gidecegiz Galatasarayli arkadaslarda gelecek Bursa'ya Beraber bulusup Turksportal Bulusmasi yapip maca gidecegiz.Bursaspor'un kendi seyircisi onunde kazanacagini dusunuyorum dostca mucadele olsun.
Galatasaray bu maci kazanacaktir.Ayrica Arda bu sefer maca ilk 11de baslayacak.Kral formda,son mactada gördükki takim cok degismis,müthis bir futbol oynuyor.Macin mutlak favorisi GalataSaray.
İnşallah güzel futbol oynayacağız.
Bu değşik sistemde bakalım önümüzdeki maç Arda'yı görebilecek miyiz..?
Bende Baran gibi düşünüyorum. Umarım yanılmam ve alırız.
Bursanın puan almasını bekliyorum :)
Galatasaray Kazanır...
bursadan beraberlik bekliyorum
Gs favori.Bursa 1 puan alsa çok güzel olur.
Galatasarayımız kazanır, eğer bir aksilik çıkmazsa Turksportallı Aslanlar olarak ilk defa bir deplasmana gideceğiz, tabi daha belli değil ama...
maçtan beraberlik bekliyorum...
Arkadaslar önce önümüzde avrupa macları var......
Bursa deplasmandı zordur.Gs puan kaybeder bana göre
Yeni sistem belli 4-3-2-1 arda artık lincoln yedegi oynaması zor.....
Ortsaha sanki 3 önlibero gibi olmus cok kosan ve savasan ortsaha.herkezgeri yardıma geliyor...Ayhan ve barıs zaman zaman kanata iniyor....Oyüzden kalli bu sistemi ve oyuncuları kesmez takımdan..
Eze eze yeneriz.. Bülent Kaptana ayıp olcak, ben ona üzülüyorum.. :p
Bu maçta gerçek Gs'yi göreceğiz.