1 ile 30 arası toplam 201 sonuç

Konu: TSL 2.Hafta | Bursaspor - Galatasaray

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Hakan Şükürü eleştirmek bence çok saçma bir şey.Çünkü bana sadece şunu söyleyin o takımdan Hakanı kestiniz yada milli takımdan onun yerine koyabilecek bir tane adam gösterin ne olur gösterin....
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    Hakan Şükürü eleştirmek bence çok saçma bir şey.Çünkü bana sadece şunu söyleyin o takımdan Hakanı kestiniz yada milli takımdan onun yerine koyabilecek bir tane adam gösterin ne olur gösterin....
    yok yok yok !!!

hüseyin kartal dediler hiç oldu..

ersen martin dediler sonuç sıfır...

yani şu görünümdede biraz zor bulunur hakan gibisi...

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

Quote Originally Posted by gezenti View Post
    hep aynı cümle hep aynı..bana hakanın eski günlerini anlatın bişey demicem..diyemem,buna hakkım yok zaten..ama 35 yaşına gelmiş hakan bahsediyosunuz...yapmayın böyle..hakan bitmiştir beyler..ayağında top tutamayan..18den gol atamayan..gelişine sut atamayan bir hakan bitmiştir..

hakanı kestiğimiz zaman onun yerine baska bir golcü alabilirler..sanki adam ölümsüzmüş gibi konusuyosunuz yaa..aslına bakılırsa hiçbir futbolcunun yeri doldurulmaz..hagi nin yerini doldurabildik mi?hayır...yerini dolduramicaz diye adamı 50yaşına kadar mı oynatacaz o zaman?!

artık genmçlerin önü açılmalı..bana çok büyük bir klüp gösterin hala bünyesinde 35yaşında bir GOLCÜ barındıran...hadi barındırmasından geçtim..banko oynayan....??!!

biraz düşünün..her imparatorluığun bir devri vardır..hakan ın devri sona erdi...gerçekçi olun biraz!!

Mesaj Yetkileri