Elbetteki hepimiz aynı fikirde olacak değiliz...Ama ikinci cümlene katılmıyorum
Elbetteki hepimiz aynı fikirde olacak değiliz...Ama ikinci cümlene katılmıyorum
bu Hakan ı eleştirenlerin futbol anlayışlarını tam olarak çözmüş degilim...
şuanda bile bi tane dahaa hakan yok Türkiye piyasasında..neyse hakan konusu ne zmn açılsa çok uzuyo..
bence şuanda hakan türkiyenin 1 numaralı santraforudur..
Kupa yorgunu Lıncoln ve Lınderoth gıbı 2 oyuncusundan yoksun bır takım Bursa gıbı zorlu bır deplasmanda 3 puanı aldı bu bana gore harıkadır cunku zaten 2 gun once yorucu bır mac oynamıssın 2 cok onemlı oyuncun yok bu galıbıyet harıkadır
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Hakan Şükürü eleştirmek bence çok saçma bir şey.Çünkü bana sadece şunu söyleyin o takımdan Hakanı kestiniz yada milli takımdan onun yerine koyabilecek bir tane adam gösterin ne olur gösterin....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
bursa taraftarı maçtan sonrada iyi çalışmış
![]()
Galatasaray'i oncelikle tebrik ederim.
Galatasarayli arkadaslar kazanmali halinde hala verilmeyen penalti diyorlar peki hic dikkat ettilermi penaltidan once top tac cizgisini gecmisti haken Bursaspor icin Tac verecegi yerde oyunu devam ettirdi.Herkes gormek istedigi yeri gorur Umit'e yapilan haraket faul + penalti ama ondan onceki olaya bakarsaniz tek tarafli hata yapilmadigini gorursunuz.
Bursaspor taraftarini kiniyorum iyiki gitmemisim maca her sene boyle olaylar oluyor baskalari ile kavga etseler neyse kendi aralarinda arbede yaratiyorlar.
Bursaspor'da en cok Vega ve Tum'u begendim Tum baya bir pozisyon harcani ama istekliydi.Sinan'a soyleyecek laf bulamiyorum sahada yoktu adeta.Galatasaray cok onemli bir galibiyet aldi son zamanlarda Bursa'da pek basarili olamadigi halde.
Tebrikler Galatasaray.
Bursasporlu taraftarlarca taşlanan rakip takımın taraftarlarını taşıyan 3 otobüsün birbirine çarpması sonucu 10 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, maçın ardından konvoy halinde Atatürk Stadı'ndan ayrılan Galatasaray taraftarlarını taşıyan 3 otobüse, stat yakınındaki Çekirge Caddesi'nin her iki tarafından kimi Bursasporlu taraftarlarca taş atıldı.
Atılan taşlarla camları kırılan otobüsler birbirine çarptı.
Kazanın hemen ardından otobüslerden inen Galatasaraylı taraftarlar kimi işyeri ve araçların camlarını kırdı.
Kaza nedeniyle çeşitli yerlerinden yaralanan Galatasaray taraftarlarından 7'sinin tedavileri, olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince ayakta yapılırken, 3'ü Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olay yerine gelen çok sayıda çevik kuvvet ekibi, Galatasaraylı taraftarları sakinleştirmeye çalışırken, bölgedeki Bursaspor taraftarlarını da uzaklaştırdı.
Kaza ve meydana gelen taşkınlık olayları nedeniyle Çekirge Caddesi araç trafiğine kapatıldı.
Caddenin, kaza yapan otobüslerin kaldırılmasının ardından trafiğe açılacağı bildirildi.
Bursanın sadece küfürlü tezahüratları duyuldu, Lig TV'den maçı izleyen herkes hak verecektir.. Ayrıca bu yapılanlar çok çirkin..
Dışardaki olayları yapan 10 kişi stadda küfür eden 10 kişi sanırım.![]()
Lütfen konudan sapmayalım. 10 kişide olsa 1000 kişide olsa bir şey değişmez. Sonuçta yapılan ayıp bir şeydir.
Lütfen maç hakkında konuşalım...
Bazı Bursalılar, Galatasaraylılar da araba ve iş yerlerinin camını kırdı tek suçlu biz değiliz diye savunma yapıyorlar.. Gerçekten komedi..
Başlatan kim ? ultrAslanlar galibiyet sevincini yaşayarak geri dönmek isterken, sen gel taş at sonra da suçu başkasına at.. Bu öve öve bitirilemeyen 10 kişi de gerçekten hakediyor bu övgüleri.. Ben olsaydım o otobüste değil iş yeri ve araba camı kırmak o bana taş atanların kafasını kırardım..
Yenilgiyi, kaybetmeyi hazmetmeyi, başkalarına çamur atmamayı ne zaman öğrenecekler çok merak ediyorum..
@İbo, mesajı görmedim yazarken.. Maç hakkında konuşacak fazla şey olmayınca, konu dağıldı kusura bakma..
Bursa taraftarı bu ateşini bu enerjisini takıma yarar sağLayacak şeyLere kuLLansa durum daha farkLı oLur ama yıLLardır ısrarLa bu tür hareketLere devam ediyor Bursa taraftarı.GaLatasaray çok zor bir maç kazandı.Tebrik etmek gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
siz hala 10 kişi diyin, eğer doğru ise neler olmuş haberiniz var mı? şöför öldü, kolları kesilen var diyorlar, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama....
neyse!
Yavf bu son mesajım daha fazla uzamasın statda küfür edenlerin hepsi çekirge meydanına gitseydi cimbomlu taraftarlar zaten sağ çıkamazdı biraz mantıklı konuşun 20000 kişi çakılı oynuyoruz maçları.Ayrıca Galatasaray Alisamiyende hiç mi küfür etmiyor daha doğrusu etse ne olur bırakın kararı fedarasyon versin burda konuşmanız hiçbir şey değiştirmiyecek....
vay vay vay zihniyete bak...cimbomlu taraftarlar zaten sağ çıkamazd
Ya İbrahim kardeş puan değil uzaklaştırma versende fark etmez bune ya ben ne diyorum bu adam ne diyor.yazdığım o kadar yazıdan kesip abuk bir şey çıukarmış zihniyete bak diyor bu ne saçmalık allah aşkına yavf.Ben hakeden kazansın dedim onu dedim bunu dedim hala zihniyetimden bahsediyor asıl sen kendi zihniyetine bak sana yazık hatta yazıklar olsun....
Adam kesip biçmeyle,küfür etmeyle ne delikanlı olunur ne taraftar olunur.
Hoppp yavaş gel...
Mac hakkinda yorum yapayim konu kapanmadan
Ilk basta böylesine zor bir deplasmandan 3 puanla döndügümüz icin cok mutluyum,gercekten bu mactan 3 puanla ayrilmak zorundaydik,ligde istikrarli olmak zorundaydik ve bunu basardik.
Galatasaray`in bu macta ben oyununu fazla begenmedim,ama mücadelesini cok begendim,her futbolcu kostu,pres yapti,mücadele etti,elinden geleni yapti.Bursasporlu futbolcularda buna karsilik verince cok zevkli bir mac izledik.Galatasaray`in sistemi henüz oturmadi,ama oturunca Galatasaray ne kadar favori oldugunu gösterecek.
Galatasaray`da ben bu macta en cok Song`u,Hakan Sükür`ü,Ümit Karan`i,Ayhan`i ve Mehmet Güven`i begendim.Gercekten cok iyi oynadilar,mücadele ettiler,takimi icin ellerinden geleni sonuna kadar yaptilar.En kötüler ise Servet,Sabri ve Arda`ydi ne yazikki.
Song tek basina defansi düzeltti,Bursaspor ataklarina defansta tek basina cevap verdi.Mehmet Güven orta sahada inanilmaz mücadele etti,Bursaspor`un göbekten geldigi pozisyonlarda cok iyi toplar kesti,oyuna cok iy toplar soktu.Hakan Sükür inanilmaz mücadele etti,savasti,hic yoktan gollük pozisyonlar buldu,defansa gelip top cikardigi oldu,takimini bazen ataga kaldirdi orta sahadan.Ümit Karan bugün cok calisti,cok iyi pozisyonlar buldu,attigi gol cok teknikti.Golcü iste böyle olmali dedirtti adeta! Böyle oyna her zaman Ümit Karan..!
Servet inanilmaz kötü oynadi,yani deli ettiler Servet`i.Cok kolay calimlar yiyordu,agirligini üzerinden atamamis,cok yavasti.Tek iyi müdahalesi vardi,o da maca damgasini vurdu! Orkun`un akilalmaz hatasini telafi etmesiydi.
Sabri cok kostu ama bos yere kostu,en cok top kaybeden kisiydi takimda.Cok bos ortalar acti.Gercekten kötüydü.Arda Turan ise ilk dakikalarda etkiliydi,Sabri`ye cok güzel bir pas verdi onun disinda birsey yapmadi,sahada yürüdü nitekim sonradan oyundan cikti.Arda Turan kendisini toparlamali biran evvel!
Takim su anda yapilanma asamasinda,ondan dolayi iyi futbol izleyemiyoruz,ama mücadeleci bir futbol izliyoruz.Bu iyiye isarettir!Galatasaray tam olarak hazir oldugu zaman hem mücadeleci hem iyi futbol ortaya koyacaktir ve ozaman gercek Galatasaray belli olacaktir..!
Ya tamam tamam benim yazımdan bir parçayı cümle bile değil çekip bak senin zihniyetin bu diyorsun böyle bir yargısız infaz yapıyorsun(kendi çapında) sonra yavaş gel hızlı gitme cart curt bak saygı çerçevesi içinde mesajlarımı yazıyorum haddimi biliyorum.Bu bir maçtı oynandı bitti Galatasaray 3 puan aldı tebrikler.Ama hala sataşmanın manası yok eğer cezai işlem yapılacaksa bu ülkenin polisi var bu sürü yasama organı var bu sana kalmadı.
Bu konu bayağ konu dışına çıkmadı mı bence kapatılsın yoksa kalpler kırılacak.Ayrıca kural ihlali yaptığımı biliyorum ve cezası neyse kabulleniyorum...
Bu takımın eksigi bi servetin oynaması bir de forvet alınsa yük rahatlıcak gibi..
Ayrica Bursaspor mutlaka ceza almali.Mac boyunca ettikleri küfürler yetmiyormus gibi mac sonunda ortaya anayi katan küfürlerin edilmesi hic hos degildi.
Maç sonrası olanlar ayrı bir konu..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Çok gelen değil golü atan maçı alır..