Ha bu arada Yelkovan sen Sion´u nereden cikardin merak ediyorum.Biraz eski sayfalara bak,konu neden bu hale gelmis gör,ondan sonra yorum yap.Sacmaliyorsun cünkü.
Printable View
Ha bu arada Yelkovan sen Sion´u nereden cikardin merak ediyorum.Biraz eski sayfalara bak,konu neden bu hale gelmis gör,ondan sonra yorum yap.Sacmaliyorsun cünkü.
Takimin isimlerine bakipta futbol yorumlamaktan bikmayacaksiniz anlasilan ;)
Marsilya su anda Sion´dan bile kötü durumdadir.Ister kabullenin,ister etmeyin.Bu marsilya ligde kimlere yenilmis,hele bir bakin,sonra yorumlarin Marsilyayi.Yahu küme düsmemeye oynuyorlar !
Sakin beyler biraz daha...
Birbirimizi kırmayalım...:)
Ama Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar ayrıca ligdeki durumu kadar takım ismide önemlidir zor bir zaman geçiriyorlar Samsunspor maçından sonra Beşiktaş ' ada böyle olmuştu hatırlarsan ama zaten bu maçta bir puan kaybı teknik direktörlerini değiştiricekti ayrıca o maçta oynadıkları şey futbol olamaz Rugby maçları orada yapılıyor belki bunun bir etkisi olabilir :1: Ayrıca 70 dk top tutucak bir isim olmadan da iyi dayanmıştık ...
Neyse konumuz Galatasaray-Besiktas maci.Yeterince saptirdik konuyu,biraz daha devam edersek uyarilar gelecek.Benim anlatmak istedigimi anlayamadin,ne kadar anlatsam gene anlamayacan ;)
Senin görüşünü anladım ama bende kendi görüşümü savunuyorum , bencede tartışmayalım artık...
Her 2 takımında kadrosunun henüz kesin olmadığını düşünürsek maç kapalı kutu diyebiliriz...
Tartısmaya gerek yok Arkadaslar...
İki takımda şuan kapalı kutu bence sürpriz düzenlede cıkabilir iki takım..
Bi zaman gelmedi :D
Ayhan garip adamdir vesselam. Her sene Besiktas macindan 4-5 hafta once form tutmaya baslar. Besiktas macinda futbol olarak zirveye cikar, sonra bir dahaki Besiktas macina kadar dusus gosterir. Solda bir Ayhan - Volkan Yaman partnerligi agir sagbekimiz Kurtulus'un basina is acabilir. Zaten golleri genelde sagdan yiyoruz.
Bu dediklerin doğru ama şunuda unutmamak lazım.Galatasaray oynadığı bu maçlarda biraz daha dişli rakipler karşısında biraz bocaladı.(Manisa,Bursa) Bu maç Galatasaray'ın gerçek gücünü görmek için çok önemli.Bunuda göz ardı etmemek lazım.Galatasaray içinde en az bizim kadar zor bir maç olacak lafın özü.
Quote:
Karsinizdaki takim ligin en cok gol atani,en az gol yiyeni,en cok atak yapani ve su anda ligin en iyi oynayan takimi.
Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi sakatlık şoku yaşanıyor.
Sarı kırmızılılarda sakatlanan Ayhan derbinin kadrosundan çıkarıldı. Hasan Şaş"ın da oynamasının çok zor olduğu bildirildi.
Süper Lig"de yeni sezonunun ilk derbisinde Beşiktaş ile karşılaşacak G.Saray"da, Ayhan kasık fıtığı nedeniyle kadrodan çıkarılırken, ağrıları süren Hasan Şaş"ın oynama şansının da çok az olduğu öğrenildi. Buna göre, milli futbolcunun bu hafta içinde ameliyat edileceği ifade edildi. Kulüp doktoru Murat Çevik, "Ayhan"da kasık fıtığından şüpheleniyoruz" derken, başarılı oyuncunun ne zaman sahalara döneceği hakkında da kesin bir süre belirtmedi. Ancak bu tip sakatlık geçiren bir futbolcunun, 6 ile 8 hafta arasında sahalardan uzak kaldığı biliniyor.
Bu arada geçen hafta, Kasımpaşa maçını tamamlayamayan ve belinde kilitlenme meydana gelen Hasan Şaş ise, dün akşam yapılan antrenmana katıldı. Buna karşılık tecrübeli futbolcunun ağrılarının devam ettiği ve derbide büyük olasılıkla forma giyemeyeceği öğrenildi. Kalli bu durumda Hasan"ı riske etmeyecek, Arda"ya şans verecek.
bu bizim açımızdan iyi oldu ayhan bize karşı ayrı bir hırsla oynuyor.. hasan da keza öyle.. alalım artık bu maçı :)
Ayhanın oynamaması iyi oldu hasan zaten yok ama arda bu yıl çok kötü başladı ben düzeldim işareti vermek için hırslı oynayabilr....
Kim oynuyor oynamıyor aLdırmamamız gerek.Biz beşiktaşız.Bu maçı ne yapıp edip kazanmamız gerekiyor.
Maç bu akşam merakla bekliyorum.İlginç bir maç olucağına benziyor. :)
İnşallah Sion Maçındaki Gibi Bir Hata Yapmaz Kalli
Maca bakamiyacam iftar saatinde tam( Burasi Holanda) Insallah galatasaraymiz yener..
Maçın seyircisiz olması Beşiktaş'ın avantajı.Beşiktaş bu avantajdan yararlanabilirse maçı kazanabilir.Öbür türlü maç berabere biter gibime geliyor.
Ayhan ve Hasan yok bu bizim için ek bir avantaj..
İnşallah Ayhan yerine Carrusca değil de S.Çalık oynar..Kendi gösterebileceği bir maç olur S.Çalık için bu maç..Maçın ne olacağına gelince hiç belli olmaz ama bana daha çok berabere gibi geliyor..
Ayhanın olmaması kötü İnsallah kalli yerine iyi adam sokar..Arda kesin oynamamsı lazım..Bu durumda hakan önünde volkan böyle iyi olur..
----------------Orkun-------------------
Uğur----Song----------Servet----Hakan B.
---------------Tobias---------------------
-----Barış-----------------Volkan-----
---------------Lincoln----------------------
---------Nonda------------Hakan--------
Ayhan yoksa sol kanatta hakan ve Volkan ikilisi oynamalı
Ayhan Akman ın yokluğu orta Alan v defans için büyük eksik bakalım seyir zevki yüksek olan bir maç olur umarım...
İnanmıyorum Lincoln ve Hakan Şükür 18'e alınmamış disiplinsiz hareketleri yüzünden feldkamp iyice abarttı disiplin olayını hadi hayırlısı beraberlik iyidir artık bizim içinn...
Lig tv nin haberine göre Lincoln ve H.Şükür kadro dışı bırakılmış ilk 11 de yok iki futbolcuda
Bende yeni okudum internetten inşallah yanlış haberdir.Lİncoln Gs için çok yararlı bi futbolcu.
G.Saray'da şok gelişmeler
Derbi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş'ta Celal Kolot istfa ederken G.Saray'da da Lincoln ve Hakan Şükür'ün bu maç öncesi kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.
LİG TV'den Pınar Argun'un haberine göre Hakan Şükür ve Lincoln 18 kişilik kadroya alınmadılar. Kampa uygun davranmadıkları gerekçesiyle Feldkamp Hakan Şükür ve Lincoln'ü kadro dışı bıraktı. Bu gelişmeleri LİG TV'den öğrenen Adnan Polat hemen Metin Oktay tesislerine hareket etti.
G.Saray'ın sahaya şu 11'le çıkması bekleniyor: Orkun, Uğur, Servet, Song, Hakan Balta, Barış, Linderoth, Mehmet Güven, Arda, Nonda, Ümit Karan
(Ligtv.com.tr)
Feldkamp abarttı inşallah adnan polat halleder bu işi..
Hakan Sukur ve disiplinsizlik...Bence yalan haber
Bu haberin doğruluğu kesin mi acaba?
Yahu Gerçekten bu habere inanmak istemiyorum Heralde feldkamp böyle birşey yapmaz diyorum ama yaptı galiba...
ya inanamıyorum ya bu kalli ne yapıyor:mad::mad:
saçmalıktan öteye gidemez bu haber...
Çok merak ediyorum hadi Lincoln birşey bir disiplinsizlik yapmış olabilir ancak Hakan'ın disiplinsizliğini çok merak ediyorum...
Kalli biletini erkene almak istiyor.Yönetiminin onu kiracigini zannetmiyorum ;)
Show tv'deki İddalıyorum programında Gürkan Kubilay'de söyledi Hakan ve Lincoln kadro dışı bence byük saçmalık olur.