Sayfa 6 / 24 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 696 sonuç

Konu: TSL 07/08 7. Hafta Galatasaray - Beşiktaş

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Çift ön libero oynayacağız demek.Fikrimi değiştiriyorum maçı Gs alır.Biz Marsilya maçındaki gibi korkak bir anlayışla oynayıp ilerde top yapamayız.Gol atacağımızı hiç düşünmüyorum.Maçı Gs 1-0 ya da 2-0 alır.0-0 bizim için iyi sonuç bu taktikle...
    H.Arıkan
    Serdar K. Diatta Toraman Tello
    S.Özkan Koray İ.Akın
    Delgado
    Bobo Nobre
    şeklinde bir kadro süpar olur aslında.İ.Üzülmez'i yazmadım.Çünkü artık ondan soğudum.Ama yine de derbi maç olduğu için tecrübesiyle düşünülebilir.İ.Aakın kulübeye gelir.Diatta yerine Gökhan Zan oynayabilir.Higuian de bu maçta kullanılabilir.Ama ben boşa konuşuyorum.Baksanıza hoça çift ön libero başlayacakmış...
    Gs Marsilya değil.. İlk yarıyı dengede bitirirsek 2. yarı bir ön liberoyu çıkartıp kilit oyuncu alarak maçı alabiliriz.. Yani ilk yarı rakibi çözeriz 2. yarıda alacağımız ofans gücü yüksek oyuncu rakibin zayıf yanlarını iyi görürse gol ya da goller atabiliriz.. Gs'nin ofans gücü çok güçlü değil bence.. Bir Lincoln var maçı çözen..

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Gs Marsilya değil.. değil bence.
    Gs Marsilya'dan kötü takım değil.Biz de değiliz bence.Ama sorun psikolojide.Ben defansif çıkarsak kaybedeceğimizi düşünüyorum.

Beşiktaş taraftarı derbi maça alınmalıydı

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Beşiktaş olarak Galatasaray'la yarın yapacakları derbi karşılaşmasına hazır olduklarını söyledi.

Sinan Engin,siyah-beyazlı takımda yarın sakat Ricardinho ve kart cezalısı Cisse'nin forma giyemeyecek olmasının önemli olmadığını vurguladı. Engin, şöyle konuştu:

''Onların yerine oynayacak arkadaşlarımız var'' derken, karşılaşma için de ''Tempolu bir maç olacağını düşünüyorum. Her şeyden önce Beşiktaş olarak derbiye hazırız. Gücümüzü görmek istiyoruz. Galatasaray
    karşısında nasıl bir takım olduğumuzu Türkiye'ye göstermek, iyi futbol oynamak ve kazanmak istiyoruz. Beşiktaş kesinlikle beraberlik için değil, 3 puan için gidecek. Oyuncularımız hazırlar ve maç saatini
    bekliyorlar. Galatasaray iyi bir takım, önemli oyuncuları ve iyi bir hocaları var. Biz de hocamıza güveniyoruz. 'O (Feldkamp) daha tecrübeli bir hoca, bizim hocamız genç' diye bir kavram yok kafamızda. Sonuna
    kadar derbiye hazırız.''

LİGİN HENÜZ BAŞI

Turkcell Süper Lig'de sezonun daha çok başında olunduğunu anlatan Engin, puan farklarının şu aşamada çok önemli olmadığını belirterek, şunları söyledi:

''Ligin daha çok başı. 5-8-10 puanlık farklar çok önemli değil. Buralardan şampiyonluklar çok kaybedildi. Yenilmek de çok önemli değil ve dünyanın sonu da değil. Biz 5 puan önde olsak da ligin sonu gelmiyor.
    Her şeyden önce yarın futbolun çok iyi olacağını, yüksek atmosferli, tempolu, heyecanlı bir maç olacağını düşünmüyoruz. Buradan birtakım dersler çıkarmak lazım. Taraftarın daha dikkatli olması lazım. Böyle bir
    derbiyi izleyemeyecekler.''

BEŞİKTAŞ TARAFTARI ALINMALIYDI

Sinan Engin, Galatasaray'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak derbi karşılaşmasına Beşiktaş taraftarının alınması gerektiğini ileri sürdü.Beşiktaş taraftarının bir günahı olmadığını söyleyen Engin,

''Beşiktaş taraftarının aslında gelmesi lazım bu maça. Beşiktaş değil, Galatasaray taraftarı cezalı. Onun için Beşiktaş taraftarına derbi maçın açık olması lazımdı. Örnek teşkil etmesi açısından. Bunu gözden geçirmek lazım. İki takım da cezalandırılıyor çünkü'' şeklinde konuştu.

Karşılaşmanın hakemi Selçuk Dereli'ye maçta çok iş düşeceğini kaydeden Sinan Engin, oyuna çok fazla etki edilmemesi gerektiğini belirtirken,

''Her iki takımın oyuncularına da sesleniyorum, hakeme yardımcı olmalıyız. Yanlış karar vermesin. Onun işini de zora sokmayalım. Hakemlerimizden ve hakem camiasından yardım istemiyoruz. Herkese adil olunsun. Herkese aynı ölçüde kararlar verilsin. Sezon başından beri Beşiktaş'a yapılan hatalar ortada. Ankaraspor maçında yüzde 100 golümüz verilmiyor. Dönüyoruz Denizlispor maçında Tello'ya yönelik penaltı, Nobre'ye yönelik ise kırmızı kart pozisyonu var'' ifadesini kullandı.

Quote Originally Posted by bjkxxx View Post
    Gs Marsilya değil.. İlk yarıyı dengede bitirirsek 2. yarı bir ön liberoyu çıkartıp kilit oyuncu alarak maçı alabiliriz.. Yani ilk yarı rakibi çözeriz 2. yarıda alacağımız ofans gücü yüksek oyuncu rakibin zayıf yanlarını iyi görürse gol ya da goller atabiliriz.. Gs'nin ofans gücü çok güçlü değil bence.. Bir Lincoln var maçı çözen..

Tabi canim ne demezsin...

Marsilya`nin ligde sadece 1 galibiyeti oldugunu,ve küme düsmemeye oynadigini söylemekte yarar var.

Karsinizdaki takim ligin en cok gol atani,en az gol yiyeni,en cok atak yapani ve su anda ligin en iyi oynayan takimi.

İlk yarıyı dengede bitirirsek 2. yarı bir ön liberoyu çıkartıp kilit oyuncu alarak maçı alabiliriz.
    Deme yahu,antrenörlük kurslarina basla sen simdiden.Bu lafina cevap vermiyorum,sen düsün,ne kadar sacmaladiginin farkina varirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Gs Marsilya'dan kötü takım değil.Biz de değiliz bence.Ama sorun psikolojide.Ben defansif çıkarsak kaybedeceğimizi düşünüyorum.
    Kontratakla oynarsiniz, diyecemde Bobo biraz agir kala bilir.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Marsilya`nin ligde sadece 1 galibiyeti oldugunu,ve küme düsmemeye oynadigini söylemekte yarar var.

Sion ilk şampiyonlar ligi şampiyonu olma becerisini gösterdi diğmi ?

Ayrıca kadrosunda Niang , Cisse ve Nasri gibi oyuncularıda unutmamak lazım Sion'un

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Sion ilk şampiyonlar ligi şampiyonu olma becerisini gösterdi diğmi ?

2007-2008 sezonundayiz.?

Besiktas ozamanki Marsilya´yami yenildi ?

Eger gecmisteki basarilara bakarsaniz,kusura kalmayin ama rakibimiz olamazsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet geçmişe bakarsak yanarız tüm GS'li olmayanlar

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Tabi canim ne demezsin...

Karsinizdaki takim ligin en cok gol atani,en az gol yiyeni,en cok atak yapani ve su anda ligin en iyi oynayan takimi.

Deme yahu,antrenörlük kurslarina basla sen simdiden.Bu lafina cevap vermiyorum,sen düsün,ne kadar sacmaladiginin farkina varirsin.
    Saçmalamıyorum.. Sion gibi oynayalım yeter..

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Hadi onu geçtik Yeni Zidane ile Sion'un oyuncularını bir nası tutarsın ayrıca Marsilya'nın teknik direktörü için bu son maçtı adamlar ölümüne savaştı ve tüm futbolcularımıza bir kasap gibi girdiler

Ha bu arada Yelkovan sen Sion´u nereden cikardin merak ediyorum.Biraz eski sayfalara bak,konu neden bu hale gelmis gör,ondan sonra yorum yap.Sacmaliyorsun cünkü.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Yelkovan View Post
    Hadi onu geçtik Yeni Zidane ile Sion'un oyuncularını bir nası tutarsın ayrıca Marsilya'nın teknik direktörü için bu son maçtı adamlar ölümüne savaştı ve tüm futbolcularımıza bir kasap gibi girdiler
    Ağzına sağlık.Güzel söylemişsin.Cl gruplarında Marsilya'ya yenilmek ile,Uefa 1.turunda adı sanı duyulmamış bir köy takımına yenilmek arasında dağlar kadar fark var...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ha bu arada Yelkovan sen Sion´u nereden cikardin merak ediyorum.Biraz eski sayfalara bak,konu neden bu hale gelmis gör,ondan sonra yorum yap.Sacmaliyorsun cünkü.
    Marsilya'dan bahsederken kimse saçmalamıyordu ama ...

Takimin isimlerine bakipta futbol yorumlamaktan bikmayacaksiniz anlasilan

Marsilya su anda Sion´dan bile kötü durumdadir.Ister kabullenin,ister etmeyin.Bu marsilya ligde kimlere yenilmis,hele bir bakin,sonra yorumlarin Marsilyayi.Yahu küme düsmemeye oynuyorlar !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sakin beyler biraz daha...

Birbirimizi kırmayalım...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ama Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar ayrıca ligdeki durumu kadar takım ismide önemlidir zor bir zaman geçiriyorlar Samsunspor maçından sonra Beşiktaş ' ada böyle olmuştu hatırlarsan ama zaten bu maçta bir puan kaybı teknik direktörlerini değiştiricekti ayrıca o maçta oynadıkları şey futbol olamaz Rugby maçları orada yapılıyor belki bunun bir etkisi olabilir Ayrıca 70 dk top tutucak bir isim olmadan da iyi dayanmıştık ...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Takimin isimlerine bakipta futbol yorumlamaktan bikmayacaksiniz anlasilan

Marsilya su anda Sion´dan bile kötü durumdadir.Ister kabullenin,ister etmeyin.Bu marsilya ligde kimlere yenilmis,hele bir bakin,sonra yorumlarin Marsilyayi.Yahu küme düsmemeye oynuyorlar !
    O durum teknik direktör Emon'dan kaynaklanan bir durumdu..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Neyse konumuz Galatasaray-Besiktas maci.Yeterince saptirdik konuyu,biraz daha devam edersek uyarilar gelecek.Benim anlatmak istedigimi anlayamadin,ne kadar anlatsam gene anlamayacan

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Senin görüşünü anladım ama bende kendi görüşümü savunuyorum , bencede tartışmayalım artık...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Her 2 takımında kadrosunun henüz kesin olmadığını düşünürsek maç kapalı kutu diyebiliriz...

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tartısmaya gerek yok Arkadaslar...

İki takımda şuan kapalı kutu bence sürpriz düzenlede cıkabilir iki takım..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bi zaman gelmedi

23. Default

Ayhan garip adamdir vesselam. Her sene Besiktas macindan 4-5 hafta once form tutmaya baslar. Besiktas macinda futbol olarak zirveye cikar, sonra bir dahaki Besiktas macina kadar dusus gosterir. Solda bir Ayhan - Volkan Yaman partnerligi agir sagbekimiz Kurtulus'un basina is acabilir. Zaten golleri genelde sagdan yiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu dediklerin doğru ama şunuda unutmamak lazım.Galatasaray oynadığı bu maçlarda biraz daha dişli rakipler karşısında biraz bocaladı.(Manisa,Bursa) Bu maç Galatasaray'ın gerçek gücünü görmek için çok önemli.Bunuda göz ardı etmemek lazım.Galatasaray içinde en az bizim kadar zor bir maç olacak lafın özü.

So what?
    Saike

Default Cimbom'a çifte şok!

Galatasaray'da Beşiktaş derbisi öncesi sakatlık şoku yaşanıyor.

Sarı kırmızılılarda sakatlanan Ayhan derbinin kadrosundan çıkarıldı. Hasan Şaş"ın da oynamasının çok zor olduğu bildirildi.

Süper Lig"de yeni sezonunun ilk derbisinde Beşiktaş ile karşılaşacak G.Saray"da, Ayhan kasık fıtığı nedeniyle kadrodan çıkarılırken, ağrıları süren Hasan Şaş"ın oynama şansının da çok az olduğu öğrenildi. Buna göre, milli futbolcunun bu hafta içinde ameliyat edileceği ifade edildi. Kulüp doktoru Murat Çevik, "Ayhan"da kasık fıtığından şüpheleniyoruz" derken, başarılı oyuncunun ne zaman sahalara döneceği hakkında da kesin bir süre belirtmedi. Ancak bu tip sakatlık geçiren bir futbolcunun, 6 ile 8 hafta arasında sahalardan uzak kaldığı biliniyor.

Bu arada geçen hafta, Kasımpaşa maçını tamamlayamayan ve belinde kilitlenme meydana gelen Hasan Şaş ise, dün akşam yapılan antrenmana katıldı. Buna karşılık tecrübeli futbolcunun ağrılarının devam ettiği ve derbide büyük olasılıkla forma giyemeyeceği öğrenildi. Kalli bu durumda Hasan"ı riske etmeyecek, Arda"ya şans verecek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu bizim açımızdan iyi oldu ayhan bize karşı ayrı bir hırsla oynuyor.. hasan da keza öyle.. alalım artık bu maçı

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Ayhanın oynamaması iyi oldu hasan zaten yok ama arda bu yıl çok kötü başladı ben düzeldim işareti vermek için hırslı oynayabilr....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kim oynuyor oynamıyor aLdırmamamız gerek.Biz beşiktaşız.Bu maçı ne yapıp edip kazanmamız gerekiyor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Maç bu akşam merakla bekliyorum.İlginç bir maç olucağına benziyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

İnşallah Sion Maçındaki Gibi Bir Hata Yapmaz Kalli

Sayfa 6 / 24 İlkİlk ... 4567816 ... SonSon

Mesaj Yetkileri