Helal olsun F.Bahçe tebrikler...
Printable View
Helal olsun F.Bahçe tebrikler...
Fenerbahçe'yi canı gönülden kutluyoruz:)
Yalnız o 8 işareti pek yakışmadı:)
TebrikLer Fenerbahçe heLaL Olsun Cidden
Umarım ; Alex'in sakatlığı önemli değiLdir.
Oooh yeme de yanında yat!
:DQuote:
KAFAMIZ GÜZEELL HAYAT ÇOK GÜZEL FENERBAHÇE HERŞEYDEN GÜZELLL
Tebrikler Fenerbahçe.Büyük ihtimal gruptan çıktık.İnter maçı lideri belirler:)
Tebrikler. Fener güzel maç çıkardı ve artık iyice rahatladı.
Takımımızla gurur duyuyoruz:)
Gerçekten Zico'yu tebrik etmek lazım. 2 sene içinde kendini çok geliştirdi...
İşte Taraftar İşte Şampiyon!
Gökhan Gönül Oleyyyyy OOOOO Gökhan Gönül Oleyyyyy
Sarı - Lacivert Şampiyon Fener
G Grubu
1 İnter 9
2 F.Bahçe 8
3 PSV 4
4 CSKA Moskova 1
herşeyi anlatıyor zaten :)
rahat kazandık yine fazla pozisyon vermeden her zamanki gibi oynadık mutluyum gururluyum.appiahı son dakiklarda soktu yani artık cl yada uefada oynayan bi takım appiahı almaz demekki kezman gidecek iyi bi forvet gelecek oda geldigi zaman cok daha iyi oluruz ust tura cıktık sayılır artık bence lider bile bitirebiliriz grubu.ki bu bize bi sonraki tur büyük avantaj saglar
İnter'den puan aLabiLirsek süper oLur
Eğer gruptan atlıyacaksak 1. çıkalım:)
keske inter bugun berabere kalsaydı o zaman lider bitirmek için cok avantajlı olurduk
bu arada ŞL'de en az gol yiyen üçüncü takımız..toplam 2 gol yedik. 4 maçta!
Fenerbahce gruptan çıkabilir.CSKA maçı önemli.Çıkarsa şayet elenir
dogru grupların ilk macı basladıgında sonuncu olacaktık bazı diger takım taraftarları böyle sölüyodu.simdi o tutmadı cıkınca elenecegiz oldu, evet belki cıkınca eleniriz ama önemli olan cıkmaktı kimse clyi kazanırız demiyodu zaten bastan beri gruptan cıkalım önce deniliyodu cıktık sayılır,ilerleyen turlarda da eger barca yada man utd gelmezse kafa kafaya gideriz bence ama bu 2 takımı durdurmak cok zor
iş sadece tribünde bitmiyo ki:(
Ya tamam beyler burada tezahurat muhabbeti yapmaya gerek yok.Dale meselesine gelince bu ne Gfb'nin ne Çarşı'nın bestesidir.İlk olarak Boca Juniors taraftarları tarafından yapılmıştır.Bizim olmayan bir tezahuratı ilk kimin yaptığı da önemli değildir.Fb taraftarını kutlarım,bazı yerlerde bocalamalar oldu ama genelde iyiydi..
Bu Mutlu günde Ortalığı karıştırmayın, Bu konuda Beşiktaş takımı veya Beşiktaş Taraftar gruplarının ne işi var.
Biraz Saygı Lütfen.
Türkiye'de ilk söyleyen bu tezahüratı Beşiktaş Fenerbahçe'de beyenmiş özenmiş söylemiş o kadar büyütmeye gerek yok...
Maçın hakkı Fenerbahçe'nindi v rahatça kazandı tebrikler...
tebrikler fenerbahce hakederek maci aldilar. colin kazimi ve gokhan gonulu bu macta cok begendim.
siniftaki hollandalilara havamida atarim :p
hollandali speaker her 10 dakkada bi fenerbahce aslinda hic okadar iy oynamiyor ama yinde 2 gol attilar... diyordu gicik oldum bu adama.
Boşuna konuşuyoruz burda hala tezahurat muhabbeti,lütfen daha mesaj yazmayın.Galibiyeti gölgelemeyin..
bu konuda sizinle tartışmaya girmeyeceğim.İnönü'nün akustiği gerçekten çok iyi kaldı ki BJK'liler modifikasyona uğramış mutantlar değiller onlarda insan..- daha önce bahsetmiştim beşiktaşlı dayımın anlattığı mikrofon olayını , kendisi çok uzun süre lig tv ve star gibi kanallarda çalıştı -
bundan daha eski video bulabilecek misiniz ? kanıt isteyen sayın arkadaşlar.
http://www.youtube.com/watch?v=pwckkocdzmI
bu konuda burda noktalansın.
Ne yaparsanız yapın bu konu kapanmayacak, artık yetti konu baltalanmalar. Mesajlarınız teker teker siliyorum, Hakedenlere ceza sistemi uygulanacaktır boşuna tereddüt yaşamayın..
Fatih Terim Gökhan Gönül , Yasin Çakmak ve Deniz Barış'ı MİLLİ TAKIM teknikdirektörü olarak izlemiştir umarım onlara çok ihtiyacımız olacak
Olayı farklı boyutlara taşımayalım. Taraftar şu besteyi çaldı bunu bizden gördü bunlar çocukça şeyler.
b- "O sizin besteniz değil bizim bestemiz"
f- "hayır bizim bestemiz."
b- "hayır bizim."
f- "bizim"
biz böyle SAÇMA tartışmaları ÇOCUKKEN kısa pantolonlarla mahalle arasında yapıyorduk... Fenerbahçe'nin galibiyetini ÜLKEYE KATKISINI kutlayacak olanlar burada kutlasında araya NİFAK sokmaya çalışanlarda lütfen konuya mesaj YAZMASIN!
Fenerbahçe'yi canı gönülden tebrik ediyorum şimdi sıra sizde Aslanlar......
İlk söyleyen Beşiktaş İnönü'de duyuldu ilk bilindi... Bi şeyi beyenip özenmek için 5yaşındaki çocuk olmana gerek bu kadar zor bişey değil neden kabül edilemedi anlamadım bunu Türkiye'de ilk yapan söyleyen Beşiktaş taraftarıdır Fenerbahçe de beyenip söylemiş yani alıntı hesabı...
ya boşverin alıntı,tezahüretı filan arkadaşlar konu uzayıp gider