ZorLanırz ama aLırız bu maçı En azından Kaybetmeyiz
bence bütün fb lilerin daha şimdiden gidip biletlerini almaları lazım ki psv'ye ateşli baskılı taraftar neymiş gösterelim
Fenerbahçe kazanır diyorum.Bu maç gruptan çıkma yolunda kader maçı.İnşAllah yanıltmaz bizi Fener.
PSV çok güçlü bir deplasman takımışmış.Ama Fener evinde 3 puan vermez.Ya beraberlik ya da Fener.
Lig maçLarını atLatana kadar kiLitLi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Lig maclari tamamlandigina gore konuyu aciyorum.
Maca gelecek olursak Fenerbahce kazanir diye dusunuyorum.
Deivid ve Lugano olmaması bizim için kötü ama kazanırız diye düşünüyorum.
Fenerbahçe 2-0 kazanacak![]()
I'm back...
Kazanırız.
Psv kazanir
Biletler bitmek üzere. Maçtan farklı bir galibiyet bekliyorum. Teknik Drektörü giden PSV bizden bir puan alırken zorlanır.
Migros Tribününde bilet kalmışmıdır acaba?
Koeman'ın gidişi, son haftalardaki puan kayıpları bunları değerlendirmemiz lazım. Böyle bi PSV İstanbula gelmez bir daha, yenmemiz şart ki bence yenicez. Skor tahminim 2-0 yada 2-1
Dar düşünmeyin beş farklı galibiyet bekliyorum. Belki güleceksiniz ama ciddiyim.
Herenven DepLasmanındada yeniLdi Psv yenecek Durumdayız BireyseL hata yapan oLmazsa aLırız bu maçı
Beraberlik bekliyorum, her maç olduğu gibiBeraberlik dediğime bakmayın yeneriz.
(/s)
F.Bahçe bu maçtan 3 puan alır ve gruptan çıkma yolunda büyük avantaj sağlar...
PSV maçı hazırlıkları sürüyor
04 Kasım 2007 Pazar
Takımımız bugün yaptığı tek antrenmanla PSV maçının hazırlıklarına devam etti. Sabah saat 11.00'de Samandıra Kamp merkezi'nde yapılan çalışmaya akşam BJK maçında görev alan oyuncularımız katılmadı. Tesislerde masaj ve tedavi gören oyuncularımız daha sonra tesislerden ayrıldılar. Teknik Direktörümüz Zico eşliğinde üst sahada bir çalışma gerçekleştiren oyuncularımız önce İrfan Saraloğlu tarafından yapılan çalışmayla ısındılar. Daha sonra Koordinasyon çalışması ardından yaptıkları çift kale maç ile günün tek antrenmanını tamamladılar. Serdar ve Kezman'ın katılmadığı antrenmanda zaman zaman neşeli görüntülerin ve tüm oyuncularımızın maç esnasında hırslı olduğu görüldü. Yarın akşam saat 17.00'de basına kapalı bir antrenmanla takımımız PSV maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Kaynak:fenerbahce.org
Fenerbahçem işi bitirir
Appiah oynar mı acaba Bu Maçta..?
Fenerbahçe'nin kazanıp gruptan çıkacagını tahmin ediyorum..
Fenerbahce grupta isi zora sokmadan bu maci almali.Onlara güveniyoruz ...
Taraftar özel şova hazırlanıyor.... Bir şov yapmıştık o maçta dahılmışlardı. Gene dahılacaklar.![]()
2-0 olur
Ligdeki iyi gidişimiz şampiyonlar liginde kader maçı olması nedeniyle bu ve bu senede Avrupada iyi bir takım görüntüsü sergilediğimizden dolayı bu maçı kazanırı diye düşünüyorum..
Tabiyki maçta Deividin oynamayacak olması bizim için bir dezavantaj olabilir ama unutmamak lazımki onun yerine oynayacak oyuncu Colin Kazım!!
Ayrıca Psv antrenörü bu maçta takımın başında olmayacak..Bu da bizim için bir avantaj hemde kendi seyircimiz önünde..
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fenerbahce yener veya yenilir demiyorum..Eger cıkmak istiyorsa yenmek zorunda !!!1
PSV En Az Berabere kalır...Ya Da Yener..
Cumartesi günü bilet için siteye girdim ve öğlen saatleriydi, sadece 350 ytl lik biletler kalmıştı. Maça gidemeyeceğim için çok üzgünüm çünkü güzel bir zafer gecesini yerinde izleyemeyeceğim. Kazandık mı bu iş burda biter ve 2. tura çıkarız...
Kazanırız ve işi büyük ihtimal garantileriz
PSV alır..