Evet bardak su 2 ytl , sosisli 7 ytl , yarım ekmek arası köfte 5 ytl , kola 4 ytl , çay 2 ytl , nescafe 3 ytl , tost 4 ytl...
:)
Printable View
Evet bardak su 2 ytl , sosisli 7 ytl , yarım ekmek arası köfte 5 ytl , kola 4 ytl , çay 2 ytl , nescafe 3 ytl , tost 4 ytl...
:)
kola ucuzlamış :D en son gittigim maçta 5 di :)
Yönetim istifaaa !! :) Biz geberdik tribünde 90 dk bağırmaktan su bile bize 1 milyon :) Deplasmandanmı bağırsak acep ne yapsak :D
1.golde Deivid dehşet vurdu.Deivid'in bilekleri çok iyi.Düz şutlar vurmada bayağı etkili.2.golde Hüseyin Semih'e adeta alda at dercesine vermiş pası.Tecrübeli bir oyuncunun o pozisyonda geri pas yapmaması gerektiğini iyi bilmesi gerekir.Zaten Hüseyin'de biliyordur bunu işte o andaki verdiği yanlış karar gole sebebiyet verdi.Alex'in golüde çok güzeldi.Tabii yine Trabzon defansının hatası vardı.Trabzon'un gollerinde ekstra bir şey yoktu.Yoğun çabalarla Fenerbahçe ceza sahasına taşınan toplar ve defans hatalarından bulunan goller.İlk golde ofsayt olabilir.O anda hakemin yorumuna kalmış bir şey..
Trabzon'da eksiklikler çok.Devre arasında yapacakları transferlerle bunu azaltabilirler ama bitmez.Ersun hoca 1-2 senede ancak düzeltir Trabzon'u.Tabii takımın başında kalırsa..
Bu arada şunu belirtmeden geçemem hakem maçta çok kötüydü.
EreN'e katılıyorum hakem konusunda.İki tarafta hakemden şikayetçi..Maça gelirsek maçın özeti ''Hüseyin'i Tutamadık''..
Hüseyin, Fenerbahçe'nin ikinici golünde o kadar amatörce hata yaptık ki, kaleci bile bağırmış pas verme diye. Bu Hüseyin milli takımda oynuyor. Avrupa Kupasına giderse ve aynı hatayı yaparsa telafisi olmayabilir. Böyle bir hata yakışmıyor.
Yolda olduğum için maçı izleyemedim, güzel bir maçı kaçırmışız anlaşılan..
Bu arada Hüseyin hata yaptı dedik ama,Trabzonun 2.golündede yasin hata yapmış bunuda unutmayalım..Topu ayagında sektiriyor..Umut hemen topu kapıyor..
Volkanda yasine Bagırmış dısarı at dite:D:D
Hüseyini hatası daha komik...
İşte Lugano'yu bu yüzden seviyorum Edu da Yasin de topla riskli bölgede çok oynuyorlar,Lugano aldığını savuşturuyo(zaten Lugano istesede oynayamıyo topla :))
Yasin genç ve tecrübesiz, dolayısıyla bu tip hataları hoş görmek lazım. Edu'nun yaptığı o basit hataların yanında Yasin'in yaptığı hata hiç kalır bana göre. Edu'nun CSKA ve BJK maçlarında yaptığı hatalar affedilemez, üstelik Edu Yasin'e nazaran yaşça büyük ve tecrübeli, Brezilya milli takımında bile oynamış bir oyuncu, bu tür hatalar yapamaz, yapmamalı ama Yasin daha 22 yaşında ve bu hatalarından ders çıkarıp ileride daha da iyi olacaktır.
Maçın hakkı bence dün beraberLikti. İLk yarıda Fenerbahçe biraz daha iyidi. İkinci yarıda ise Trabzonspor. Seyir zevki yüksek bir maçtı. ÖzeLLikLe ALex çıktından sonra Fenerbahçe orta sahası oyun kurmakta çok zorLandı ve ALex in bu takımın can damarı oLduğu bir kez daha ortaya çıktı.
İkinci yarı Trabzonspor baskılı oynamış görünebilir ama öyle ahım şahım pozisyonları yoktu. Üstelik Fenerbahçe Alex'in da çıkmasıyla ikinci yarı geriye çekildi. Alex olsa fark açılırdı.
Trabzonspor hatalarının kurbanı oldu, daha kontrollü oynasa beraberlik elde edebilirdi.
Alex'in çıktığından bile haberim yok. :) Görende arkamda ki T.V maç gösterilmiyor sanacak. :) Alex çıkmassa ikinci yarı 4-5'i bulabilirdik belki, 35. dk'da beş gol atılan bir maçta geri kalan dakikalarda gol olmaması çok garip.
ALex mi ? çıkmasa 4-5 mi ? nası ızLedınız bu maçı anLamıyorum .. ahım şahım pozisyon buLmamışız.. Yattara 2 kişiyi oyundan düşürerek basıyor çaLımı orta ve goL aLex ın attığı ise taçtan gelen bir top ve ne yazık ki kötü defansın yardımı 2 stoper aptaL gibi aynı adama koşunca aLex e dokunmak kaLıyor.. VaLla ben dünkü maçta çıkana kadar ne aLex , MiLli kahraman yapıLan Gökhan gönüL , Aurelio,Uğur boraL bunların adını biLe duymadım spikerden. Şimdi edu-Lugano yok demeyın Yerlerinde Yasin ve Önder vardı.. Trabzonun defansı mağLum kaleciside 3.kaLeci ve karşısında Ziya Doğan'ın kesip biçtiği bir Trabzon var Ersen,Stepanov,Musampa,Szymek ,Marce gibi bircok oyuncuyu sattıran veya futboLu bıraktıran bır hocanın eserini yönetiyor Ersun YanaL.. Ve siz geLip hala hayaller içinde yaşıyorsunuz.. Bu takım karşısında Fenerbahçe üstünLüğünü gösteremiyor kendi evinde eze eze yenemiyor ve zaman geçiriyorsa oturup düşünmeniz Lazım.. Bu maçı izLeyipte süper oynadık ezdik herşey bizim eLimizde diyebiLiyorsanız zaten denilecek birşey kaLmaz.. Ayrıca hakem işini çok guzel yaptı.. Trabzon'un 2 ön Liberosuna sarı kart vererek onLarın oyununu düşürdü.. Serkan gibi Ayman gibi oyuncular koşan basan oyuncuLar sen bunLara bir sarı verirsen ister istemez tempoLarı düşer en ufak bir harekette hakem kırmızıyı verir.. İŞte bir hakem oyunun kaderiyle bu şekiLde oynar.. iLla uyduruk penaltı vermesıne gerek yok yada atıLan goLu vermemesi gibi.. Bu sadece bir detaydır.. ama çok önemLidir bir takımın elini koLunu bağLaması.. Son oLarakta Şu Yattara Fener'de oLsa dünkü maçta yaptığı hareketleri ve attığı çaLımLar için hemen akşama digiturk video hazırlardı..2 saat Sırf Yattara'nın hareketlerini gösterirdi.. Bu çaLımları iLk kez yapmıyor ki Yattara . 40 yıLda bir aLex bir çaLım atsa 2 saat onu gösteriyor Tv. KoLay geLsin seviLla önune cıkacak Fener'e .. FazLa uçmayın yinede.. Yasin'in o hata yaptı dediğiniz olayda birşey yoktu .. Umut bastırdı ve topu engelledi ki zaten Yasin hata yapsa noLacak genç adam Fener'deki iLk sezonu hiçbir tecrübesi yok .. aMa gel gör ki Hüseyin deniLen futboL özürLüsü o kadar avrupa maçı,miLli maça çıkmasına rağmen o komik hatayı yapıyor ise konu kapanmıştır zaten.. Uzun Lafın Kısası HÜSEYİN'İ DURDURAMADIK dün gece bundan ibaret..
Tamam shamur1 sinirLenme sakin oL. Herkes görüşünü biLdirmekte özgür sonuçta. Sana göre Trabzonspor süper oynadı. Diğer arkadaşLara göre Fenerbahçe bana göre ikiside iyidi. Düşünce ayrımLarını anLayaLım artık. SinirLenip, geriLmeye gerek yok :)
ya ben böle uzun yazıyorum sinirLenmek falan değiL yanLış anLaşıLıyorum kusura bakmayın .. bana göresi ona göresi yokki aynı şekılde fenerbahçe oynasaydı adam gibi ne dediysem hepsini fener için söylerdım.. ben burda kendı takımımı sabahtan akşama kadar övsem ne kazandırcak bana .. bunlar boş şeyler yanLış anLaşıLıyorum sonra birşey yazmıyacam uzun uzun
shamur haklı olabilirsin kardeş ama dikkat et hakem fenerinde onlarca pozisyonunu kesti. :)
Ayman ve Hüseyin'e sarı kart gösterdi oyundan düşürdü diyorsunda pozisyonları izlemedin heralde , sarı kart vermeyipte ne yapacak?!?!?
Selçuk ve Aurelio d sarı akrt gördü eee Fenerbahçenin eli kolu bağlanmadı mı ??
Fenerbahçenin oyunu konusuna gelirsek sana göre Fenerbahöe kötüydü Trabzon oyunuyla hak etti vs. defansınız kötü anladımda Kaç kere pozisyona girdiniz ? topla oynama yüzdesinde Fenerbahçeyi geçtiğinizde bile kaç kere pozisyon tehlike yarattınız ? 2.yarının birçok bölümü bizim sahamızda geçti DE ne oldu ? şut pozisyon var mı sizde ? yine biz şut çektik yine biz pozisyona girdik
Trabzon oyunu kontrol ettiğini zannetti ama kötü oynadı Hakem'e filan sıpınmayın komik oluyor :smismileyiw2:
Yapma usta Fener'in çok pozisyonu yok tamam ama iki kere geldi ilk 20dk'da 2-0 oldu bu ne demek?iyi oynuyor dediğin takım çabuk hata yapıyo demek..Alex'i tartışmak bence doğru değil adamın varlığı zaten hata yaptırıyo,adam adama markaj yaptırılıyo.Siz zannediyosunuz ki alex'in iyi olması sadece topla çok buluşması,şut,çalım,pas vs vs..boşalttığı alanlar yetiyo sadece..biraz dikkatli olsan oyundaki eksikliği çok hissediiliyor..
Yattara için diyeceğim şu çok yetenekli,ama kendine kesinlikle bakmıyor 4 senedir hep kamplara geç geliyor..En sorumsuz futbolcu..Ancak böyle maçlarda sahneye çıkıyor onda da hakkını veriyor sonra yok..
1)Ben belki dedim.
2)Daha önceki yorumları keşke okusaydında öyle yorum yapsaydın sadece golleri izlediğimi söyledim.
3)Alex yorumuna gelince, Alex hangi maç olursa olsun sahada olduğu sürece Fenerbahçe üst süte pas yapamassa bile Fenerbahçe gol için iyi oynamasına gerek olmadığı ortada. Alex her zaman büyük bir potansiyel.
4)Lugano ile Edu oynasa belki Trabzon o iki golüde atmazdı. Çünkü yediğimiz iki golde Önder ile Yasin'in uyumsuzluğudan kaynaklandı.
5)Alex 160 lig maçında tam sayı vermiyorum yaklaşık 80 gol ve asist yaptı.