Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon
151 ile 180 arası toplam 181 sonuç

Konu: TSL 17.Hafta Fenerbahçe-Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Yazık oLdu Trabzon'a .. Bu maçı aLabıLırdık böyLe bır oyuna puan verıLmemesı futboLun adaLetı işte.. KaLeye Jefferson değiLde Ahmet'i koyana.. Stepanov gibi adamı sattırıp ta Erdinç i geri çağırana.. Fatih Tekke gibi bir forveti satıp ta daha top kontroLunu sağLıyamayan goL atma becerısı oLmayan Umut BuLut'a bizleri muhtaç edenlerın .......... Serkan ve Yattara süperdi! Maçın hakkı bu oLmamaLıydı . 3 tane amatörce goL yedik.. Ey Hüseyin hiçmi idman yapmıyorsun sen bir futboLcu hıcmı geLiştirmez kendini o hatayı biz amatör maçlarda yapsak dayak yeriz valla. haLısahada öle bir hata yapıLmaz ki o kadar maça çıktın yazıkLar oLsun sana .. Defans yok kaLecı yok forvet yok yınede bu kadroyLa Fener'den daha ıyı oynadık. Devre arasında kı yapıLırsa 1 defans 1 forvet takviyesi Ligi iLk 4 içinde bitirtir bize. Fener'in kendı sahasında zaman geçirmeye oynaması maçı ne güzel özetLiyor .. Top topLayıcı çocukLar biLe topları vermıyorlar. KeyifLe İzLedim Yattara'mı , Serkan'ımı hepsıne heLal oLsun .. Yeterki Trabzon'um böLe oynasın,saLdıraLım onu istiyoruz

Trabzon hırslı oynadı Fb kazandı.Tebrikler..

Seyir zevki açısından güzel bir maç oldu.

Maçı 25.ci dakikasından sonra seyretme fırsatı buldum.İlk yarıda bu kadar çok gol olunca ikinci yarıda böyle olur diye düşündüm.Maçın geneline baktığımızda ortada geçti oyun.Yediğimiz gollerin temelinde Yasin-Önder'in çok birlikte oynamamış olmasından oluşan sorunlar yatıyor.Trabzon'da Yattara çok iyiydi.

Tebrikler Fenerbahçe'm.Bu 3 puan güzel oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Tebrikler Fenerbahçe.İlk yarıda o kadar golü izledikten sonra gollü bir ikinci yarı bekliyordum ama olmadı.Gökdeniz'in boş kaleye kaçırdığı gol kırılma noktası oldu.

Galiba bu sezon 1gün olsada liderliğe ilk kez oturdu FB

Semih patladı resmen helal olsun...

Nesil
    2006

Evde aile yemeği olduğu için sadece gol olduğu an T.V bakabildim, bu yüzden futbol hakkında yorum yapamayacağım ama otuzbeş dakika boyunca toplam beş gol olunca ikinci yarının böyle geceğini düşündüm ama olmadı. Attığımız goller akıl karıydı. Semih Hüseyin'in hatalı pasını iyi değerlendirdi, diğerleri ise çalışılmış pozisyonlardı. Yediğimiz gollerde defasımızın uyumsuzluğu vardı. Önder ve Yasin Ceyhun'u iki pozisyonda da bomboş bıraktılar. Böyle bir savunma anlayışı olmaz. Gelde at dediler. İleride Sevilla ile oynayacağız Edu ile Lugano olmadığı zaman aklıllarımızda soru işareti kalacak. Trabzon'a bu pozsiyonları veren Sevilla'ya kim bilir neler verirler. Kazandık lider olduk umarım yarın G.Saray puan kaybeder ve ilk yarıyı lider kapatırız. Semih'in kalitesi bir kez daha ortaya çıktı.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Maçı staddan MIGROS tribünden tam trabzonsporluların yanından izleme fırsatı buldum ve gerçekten çok çok zevkli geçti.

Ersun hoca klasik topu kaçırın ama adamı asla taktiğini aynen yansıttı..Güzelde oldu.Yattara'yı izlemek çok zevkli.Nasıl Carlosu izlemek güzelse aynen.

Carlos konusunda kesin düşüncem şudur ki maçta attığı 7 NET tam saha depar var.Buna rağmen erken kesilmedi.Eski gücü yok bu belli ama bu tamamen fiziksel değil PSİKOLOJİK!..
    Sezonun ilk yarısının son maçları ve artık dinlenme ihtiyacı duyuyor.

Semih ileri alanı gerçekten iyi marke etti ve gerektiğinde top tutup , gerektiğinde top dağıttı.Bu olay güzeldi ama kafa karıştırıcı çok..

Dediğim gibi tamamen psikolojik olarak bitik bir fenerbahçe izledik.Yendik mutluyuz.

Tribünler full'dü.Gerçekten Trabzon taraftarı diğer deplasman taraftarına göre çok centilmendi.Yani küfür oldu doğal olarak ama maç sonrası iş yerleri , evler arabalar zarar görmedi..Onlara burdan özel teşekkürü borç bilirim.

Ayrıca hüseyine çok yüklenmeyin.Çünkü bir aurelio olmasını bekleyemez kimse ondan.Kaldı ki hüseyin adam markajı yaptı.Aurelio gibi alan değil.O yüzden hem adamı marke et , hem alanı koru , hem pas dağıt!.. hangisi yapacak.Ona gelene kadar AYMAN denen futbolcu hakemle ve fenerli futbolcularla uğraşacağına yardıma gelseydi hüseyin bu kadar strese girmez hata da yapmazdı.
    Last edited by EreN : 23.Aralık.2007 at 00:50
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006

Golleri şimdi izledim, yengeç dansı gene yapmışız.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu arada fenerbahçe yönetimi Trabzonspor Taraftarına yiyecek ekmek türü, bisküvi ****er ve kişi başı 2 tane olmak üzere çay ikram etti gözlemlediğim kadarıyla.

Nesil
    2006

Bir günde bize ikram etseler.... Stadda verdiğim yiyecek ve içeçek parası ile bir maç bileti alırdım... Çok büyük para kazanıyorlar... Tamam iki haftada bir maç var, ama bu kadarda pahalı olmaz ki...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Evet bardak su 2 ytl , sosisli 7 ytl , yarım ekmek arası köfte 5 ytl , kola 4 ytl , çay 2 ytl , nescafe 3 ytl , tost 4 ytl...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kola ucuzlamış en son gittigim maçta 5 di

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Yönetim istifaaa !! Biz geberdik tribünde 90 dk bağırmaktan su bile bize 1 milyon Deplasmandanmı bağırsak acep ne yapsak

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

1.golde Deivid dehşet vurdu.Deivid'in bilekleri çok iyi.Düz şutlar vurmada bayağı etkili.2.golde Hüseyin Semih'e adeta alda at dercesine vermiş pası.Tecrübeli bir oyuncunun o pozisyonda geri pas yapmaması gerektiğini iyi bilmesi gerekir.Zaten Hüseyin'de biliyordur bunu işte o andaki verdiği yanlış karar gole sebebiyet verdi.Alex'in golüde çok güzeldi.Tabii yine Trabzon defansının hatası vardı.Trabzon'un gollerinde ekstra bir şey yoktu.Yoğun çabalarla Fenerbahçe ceza sahasına taşınan toplar ve defans hatalarından bulunan goller.İlk golde ofsayt olabilir.O anda hakemin yorumuna kalmış bir şey..

Trabzon'da eksiklikler çok.Devre arasında yapacakları transferlerle bunu azaltabilirler ama bitmez.Ersun hoca 1-2 senede ancak düzeltir Trabzon'u.Tabii takımın başında kalırsa..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Bu arada şunu belirtmeden geçemem hakem maçta çok kötüydü.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

EreN'e katılıyorum hakem konusunda.İki tarafta hakemden şikayetçi..Maça gelirsek maçın özeti ''Hüseyin'i Tutamadık''..

Nesil
    2006

Hüseyin, Fenerbahçe'nin ikinici golünde o kadar amatörce hata yaptık ki, kaleci bile bağırmış pas verme diye. Bu Hüseyin milli takımda oynuyor. Avrupa Kupasına giderse ve aynı hatayı yaparsa telafisi olmayabilir. Böyle bir hata yakışmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yolda olduğum için maçı izleyemedim, güzel bir maçı kaçırmışız anlaşılan..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Bu arada Hüseyin hata yaptı dedik ama,Trabzonun 2.golündede yasin hata yapmış bunuda unutmayalım..Topu ayagında sektiriyor..Umut hemen topu kapıyor..

Volkanda yasine Bagırmış dısarı at dite

Hüseyini hatası daha komik...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İşte Lugano'yu bu yüzden seviyorum Edu da Yasin de topla riskli bölgede çok oynuyorlar,Lugano aldığını savuşturuyo(zaten Lugano istesede oynayamıyo topla )

Yasin genç ve tecrübesiz, dolayısıyla bu tip hataları hoş görmek lazım. Edu'nun yaptığı o basit hataların yanında Yasin'in yaptığı hata hiç kalır bana göre. Edu'nun CSKA ve BJK maçlarında yaptığı hatalar affedilemez, üstelik Edu Yasin'e nazaran yaşça büyük ve tecrübeli, Brezilya milli takımında bile oynamış bir oyuncu, bu tür hatalar yapamaz, yapmamalı ama Yasin daha 22 yaşında ve bu hatalarından ders çıkarıp ileride daha da iyi olacaktır.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maçın hakkı bence dün beraberLikti. İLk yarıda Fenerbahçe biraz daha iyidi. İkinci yarıda ise Trabzonspor. Seyir zevki yüksek bir maçtı. ÖzeLLikLe ALex çıktından sonra Fenerbahçe orta sahası oyun kurmakta çok zorLandı ve ALex in bu takımın can damarı oLduğu bir kez daha ortaya çıktı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

İkinci yarı Trabzonspor baskılı oynamış görünebilir ama öyle ahım şahım pozisyonları yoktu. Üstelik Fenerbahçe Alex'in da çıkmasıyla ikinci yarı geriye çekildi. Alex olsa fark açılırdı.

Trabzonspor hatalarının kurbanı oldu, daha kontrollü oynasa beraberlik elde edebilirdi.

Nesil
    2006

Alex'in çıktığından bile haberim yok. Görende arkamda ki T.V maç gösterilmiyor sanacak. Alex çıkmassa ikinci yarı 4-5'i bulabilirdik belki, 35. dk'da beş gol atılan bir maçta geri kalan dakikalarda gol olmaması çok garip.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

ALex mi ? çıkmasa 4-5 mi ? nası ızLedınız bu maçı anLamıyorum .. ahım şahım pozisyon buLmamışız.. Yattara 2 kişiyi oyundan düşürerek basıyor çaLımı orta ve goL aLex ın attığı ise taçtan gelen bir top ve ne yazık ki kötü defansın yardımı 2 stoper aptaL gibi aynı adama koşunca aLex e dokunmak kaLıyor.. VaLla ben dünkü maçta çıkana kadar ne aLex , MiLli kahraman yapıLan Gökhan gönüL , Aurelio,Uğur boraL bunların adını biLe duymadım spikerden. Şimdi edu-Lugano yok demeyın Yerlerinde Yasin ve Önder vardı.. Trabzonun defansı mağLum kaleciside 3.kaLeci ve karşısında Ziya Doğan'ın kesip biçtiği bir Trabzon var Ersen,Stepanov,Musampa,Szymek ,Marce gibi bircok oyuncuyu sattıran veya futboLu bıraktıran bır hocanın eserini yönetiyor Ersun YanaL.. Ve siz geLip hala hayaller içinde yaşıyorsunuz.. Bu takım karşısında Fenerbahçe üstünLüğünü gösteremiyor kendi evinde eze eze yenemiyor ve zaman geçiriyorsa oturup düşünmeniz Lazım.. Bu maçı izLeyipte süper oynadık ezdik herşey bizim eLimizde diyebiLiyorsanız zaten denilecek birşey kaLmaz.. Ayrıca hakem işini çok guzel yaptı.. Trabzon'un 2 ön Liberosuna sarı kart vererek onLarın oyununu düşürdü.. Serkan gibi Ayman gibi oyuncular koşan basan oyuncuLar sen bunLara bir sarı verirsen ister istemez tempoLarı düşer en ufak bir harekette hakem kırmızıyı verir.. İŞte bir hakem oyunun kaderiyle bu şekiLde oynar.. iLla uyduruk penaltı vermesıne gerek yok yada atıLan goLu vermemesi gibi.. Bu sadece bir detaydır.. ama çok önemLidir bir takımın elini koLunu bağLaması.. Son oLarakta Şu Yattara Fener'de oLsa dünkü maçta yaptığı hareketleri ve attığı çaLımLar için hemen akşama digiturk video hazırlardı..2 saat Sırf Yattara'nın hareketlerini gösterirdi.. Bu çaLımları iLk kez yapmıyor ki Yattara . 40 yıLda bir aLex bir çaLım atsa 2 saat onu gösteriyor Tv. KoLay geLsin seviLla önune cıkacak Fener'e .. FazLa uçmayın yinede.. Yasin'in o hata yaptı dediğiniz olayda birşey yoktu .. Umut bastırdı ve topu engelledi ki zaten Yasin hata yapsa noLacak genç adam Fener'deki iLk sezonu hiçbir tecrübesi yok .. aMa gel gör ki Hüseyin deniLen futboL özürLüsü o kadar avrupa maçı,miLli maça çıkmasına rağmen o komik hatayı yapıyor ise konu kapanmıştır zaten.. Uzun Lafın Kısası HÜSEYİN'İ DURDURAMADIK dün gece bundan ibaret..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tamam shamur1 sinirLenme sakin oL. Herkes görüşünü biLdirmekte özgür sonuçta. Sana göre Trabzonspor süper oynadı. Diğer arkadaşLara göre Fenerbahçe bana göre ikiside iyidi. Düşünce ayrımLarını anLayaLım artık. SinirLenip, geriLmeye gerek yok
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

ya ben böle uzun yazıyorum sinirLenmek falan değiL yanLış anLaşıLıyorum kusura bakmayın .. bana göresi ona göresi yokki aynı şekılde fenerbahçe oynasaydı adam gibi ne dediysem hepsini fener için söylerdım.. ben burda kendı takımımı sabahtan akşama kadar övsem ne kazandırcak bana .. bunlar boş şeyler yanLış anLaşıLıyorum sonra birşey yazmıyacam uzun uzun

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

shamur haklı olabilirsin kardeş ama dikkat et hakem fenerinde onlarca pozisyonunu kesti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    ALex mi ? çıkmasa 4-5 mi ? nası ızLedınız bu maçı anLamıyorum .. ahım şahım pozisyon buLmamışız.. Yattara 2 kişiyi oyundan düşürerek basıyor çaLımı orta ve goL aLex ın attığı ise taçtan gelen bir top ve ne yazık ki kötü defansın yardımı 2 stoper aptaL gibi aynı adama koşunca aLex e dokunmak kaLıyor.. VaLla ben dünkü maçta çıkana kadar ne aLex , MiLli kahraman yapıLan Gökhan gönüL , Aurelio,Uğur boraL bunların adını biLe duymadım spikerden. Şimdi edu-Lugano yok demeyın Yerlerinde Yasin ve Önder vardı.. Trabzonun defansı mağLum kaleciside 3.kaLeci ve karşısında Ziya Doğan'ın kesip biçtiği bir Trabzon var Ersen,Stepanov,Musampa,Szymek ,Marce gibi bircok oyuncuyu sattıran veya futboLu bıraktıran bır hocanın eserini yönetiyor Ersun YanaL.. Ve siz geLip hala hayaller içinde yaşıyorsunuz.. Bu takım karşısında Fenerbahçe üstünLüğünü gösteremiyor kendi evinde eze eze yenemiyor ve zaman geçiriyorsa oturup düşünmeniz Lazım.. Bu maçı izLeyipte süper oynadık ezdik herşey bizim eLimizde diyebiLiyorsanız zaten denilecek birşey kaLmaz.. Ayrıca hakem işini çok guzel yaptı.. Trabzon'un 2 ön Liberosuna sarı kart vererek onLarın oyununu düşürdü.. Serkan gibi Ayman gibi oyuncular koşan basan oyuncuLar sen bunLara bir sarı verirsen ister istemez tempoLarı düşer en ufak bir harekette hakem kırmızıyı verir.. İŞte bir hakem oyunun kaderiyle bu şekiLde oynar.. iLla uyduruk penaltı vermesıne gerek yok yada atıLan goLu vermemesi gibi.. Bu sadece bir detaydır.. ama çok önemLidir bir takımın elini koLunu bağLaması.. Son oLarakta Şu Yattara Fener'de oLsa dünkü maçta yaptığı hareketleri ve attığı çaLımLar için hemen akşama digiturk video hazırlardı..2 saat Sırf Yattara'nın hareketlerini gösterirdi.. Bu çaLımları iLk kez yapmıyor ki Yattara . 40 yıLda bir aLex bir çaLım atsa 2 saat onu gösteriyor Tv. KoLay geLsin seviLla önune cıkacak Fener'e .. FazLa uçmayın yinede.. Yasin'in o hata yaptı dediğiniz olayda birşey yoktu .. Umut bastırdı ve topu engelledi ki zaten Yasin hata yapsa noLacak genç adam Fener'deki iLk sezonu hiçbir tecrübesi yok .. aMa gel gör ki Hüseyin deniLen futboL özürLüsü o kadar avrupa maçı,miLli maça çıkmasına rağmen o komik hatayı yapıyor ise konu kapanmıştır zaten.. Uzun Lafın Kısası HÜSEYİN'İ DURDURAMADIK dün gece bundan ibaret..
    Ayman ve Hüseyin'e sarı kart gösterdi oyundan düşürdü diyorsunda pozisyonları izlemedin heralde , sarı kart vermeyipte ne yapacak?!?!?
    Selçuk ve Aurelio d sarı akrt gördü eee Fenerbahçenin eli kolu bağlanmadı mı ??

Fenerbahçenin oyunu konusuna gelirsek sana göre Fenerbahöe kötüydü Trabzon oyunuyla hak etti vs. defansınız kötü anladımda Kaç kere pozisyona girdiniz ? topla oynama yüzdesinde Fenerbahçeyi geçtiğinizde bile kaç kere pozisyon tehlike yarattınız ? 2.yarının birçok bölümü bizim sahamızda geçti DE ne oldu ? şut pozisyon var mı sizde ? yine biz şut çektik yine biz pozisyona girdik

Trabzon oyunu kontrol ettiğini zannetti ama kötü oynadı Hakem'e filan sıpınmayın komik oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Yapma usta Fener'in çok pozisyonu yok tamam ama iki kere geldi ilk 20dk'da 2-0 oldu bu ne demek?iyi oynuyor dediğin takım çabuk hata yapıyo demek..Alex'i tartışmak bence doğru değil adamın varlığı zaten hata yaptırıyo,adam adama markaj yaptırılıyo.Siz zannediyosunuz ki alex'in iyi olması sadece topla çok buluşması,şut,çalım,pas vs vs..boşalttığı alanlar yetiyo sadece..biraz dikkatli olsan oyundaki eksikliği çok hissediiliyor..

Yattara için diyeceğim şu çok yetenekli,ama kendine kesinlikle bakmıyor 4 senedir hep kamplara geç geliyor..En sorumsuz futbolcu..Ancak böyle maçlarda sahneye çıkıyor onda da hakkını veriyor sonra yok..

Sayfa 6 / 7 İlkİlk ... 4567 SonSon

Mesaj Yetkileri