Ben sahsen Ispanya'yi oyle cok begenmedim gecen ay oynadiklari bir ingiltere maci vardi orda inanilmaz oynamislardi bize karsi o kadar kasmadilar bile kendinlerini yada biz bozduk bilemiyorum ama oyle hayran kalinacak bir futbolu yoktu ispanyanin
Printable View
Ben sahsen Ispanya'yi oyle cok begenmedim gecen ay oynadiklari bir ingiltere maci vardi orda inanilmaz oynamislardi bize karsi o kadar kasmadilar bile kendinlerini yada biz bozduk bilemiyorum ama oyle hayran kalinacak bir futbolu yoktu ispanyanin
yok lan hakkaten değil. livescore'a bak istersen.
ntvspor maçı veriyor ayrıca şuanda aç izle de gör. şuanda 1-0 ama yeni başladı ntvspor'da zaten. acaip oynuyor bolivya. direk dönen toplar falan. aç izle olm.
Bugün kazanabilirdik.Fena bir oyun oynamadık.İspanya'da aslında tam yeneceğimiz düzeydeyde idi.
Bence yanlış değişiklikler oldu,Semih'in falan çıkması yanlıştı.
Penaltı posizyonunda ise İbrahim Üzülmez 1 adım geri kaldı toptan ve top kaleye gitmesin diye tüm vücudunu topun önüne attı ve topta eline geldi.Penaltı kararı doğrudur bence de ne olursa olsun golü engelledi.Kart vermemesi de doğruydu istemsiz bir hareket.
Yan hakemler ise rezaletti.
Yok saka degil ntvspor banttan veriyor mac. 6-1 bitti. Bu arada
Büyük takım yakaladığını atan, geriye düştüğünde de rakibine oyununu kabul ettirendir. Ne oyunumuzu kabul ettirebiliyoruz ne de yakaladığımızı atabiliyoruz.
Teknik direktör kötü, onu düzeltsen oyuncular kötü, oyuncuları düzeltsen bir yere kadar gider alt yapı kötü.
Bu kadar kötünün içerisinde çokta iyi şeyler beklememek gerek.
Gerçekten Çok Yazık Oldu Kazanacağımız Maçı Kaybettik Artık İşimiz Çok Zor Bu Arada Volkan İle Arda Çok İyi Oynadılar Helal Olsun Onlara Artık Yapılacak Birşey Yok İnşallah Tüm Maçlarımızı Kazanıp Gruptan 2.liği Alırız
Yazık oldu.Turkcell Super Lig'te ruh gibi dolaşan Güiza Asist yaptı.Helal olsun...Bide Fatih Terim'e o kadar para veren TFF utansın.
Dün akşam aslında kazandığımız maçı verdik.Fatih Terim sağolsun diyorum ben.Sebeplerine gelince açıkçası saymakla bitmez.
Şansımızı iyice zora soktuk gruplar açıklandığında tüm halkımızın düşüncesi kesin 2.likdi şimdi 3.lük bile tehlikeye girebilir.Umarım kalan maçlarda 12 puan alırız ve bosna'nın puan kayıplarını bekleriz.
Herşeye rağmen tebrikler milli takım.
Maçın ilk yarısı 1-0 bitti ve ikinci yarı başladı bizim takım iyice geri yaslanmaya başladı ve benım ikinci yarıya başlarken aklımdan geçenii dışarı yansıtmamadan sonra tahminim doğru çıktı ve 2-1 geri düştük.Guiza girerkende bu adam şimdi gol atar inadına dedim ama atmadı attırdı.
Oyuncu seçimlerinde saçmalamanın sınırlarını zorlaya Fatıh Terime sevgiler burdan.
Sen gidip kendi sahanda Belçikayı yenemiyorsan,Estonyayı yenemiyorsan Dünya Kupasına gitmeyi falan unut.Bosna gidiyor Belçikaya Belçikada 4 atıyor.İki Belçika maçından 6 puan aldı.Ve şuan için Bosna inanılmaz bir avantaj yakalamış durumdalar.
Zaten bizim Ermenistan , Estonya , Belçika , Bosna Hersek maçlarından 12 puan almamız çok zor.Bir de Bosnanın en az 5 puan kaybetmesi lazım.Hadi diyelim Türkiye her maçını kazandı.Bosna'da 3 puan kaybetti ve son maç Bosna kendi sahasında herşeyi bitmiş İspanya ile oynayacak.
Ama tabi herşey değişebilir ama benim fikrimi göre Güney Afrika falan hayal..
Arkalarına 10’u aşkın kamera alan Beşiktaş'ın ünlü taraftar grubu Çarşı’dan bir grup, teknik direktör Fatih Terim’in stattan ayrılmasını bekledi. Vatan gazetesinin haberine göre; Terim çıktığı anda, grup iki metre boyunda bir pankart açtı. Bir tarafında Terim’in öteki tarafında Toraman’ın fotoğrafının bulunduğu pankartta, "Amansız amansız ol diyorsun hocam, vicdanın rahat mı Toraman’sız" yazıyordu.
Fatih Terim'in hataları vardı, keşke yapmasaydı..
Ama bizim takım döküldü resmen 2. yarı..
Bunun yanı sıra, Estonya'ya karşı Belçika'ya karşı maç kazanamıyorsak sorun şu anda değildir..
Mucize olmazsa, WC 2010'a "güle güle" diyebiliriz..
Burada kaç kere konuştuk, Egemen Korkmaz gibi bir defans oyuncusunu kadroya almayan Hakan Balta gibi ideal kanat oyuncusundan libero yaratmaya çalışan Fatih Terim, ne oldu egolarını tatmin edebildin mi ? edebildinse ne mutlu sana. Bu oyunun karşılığı iki maçta 0 puan olmamalıydı diyor sinyor, kusura bakma ama senin sayende bu iki maçta 0 çektik iyi oynadığımız halde.
Afrikaya gideceğimizi pek sanmıyorum, Belçika ve Bosna ile dışarıda oynayacağız. Büyük ihtimal ile İspanya kalan maçlarını sıkmayacaktır. Onlarla beraber Bosna'nın Afrikaya gideceğini düşünüyorum.
Olay sadece Toraman'la mı olacaktı yani ? İbrahim Üzülmez'in verdikleri (!) ortada, onu neden kimse konuşmuyor şimdi ?
Hakan Balta ideal kanat oyuncusu olmuş, vay halimize.. (:
hakan balta Arda'nın arkasında kanatta oynamış olsa ve liberpda normal bir libero oynasa bu durumlar olamaybilirdi Hakan hem o kanatta ileri geri rahatlıkla gidebilirdi hemde Ard'ya yardımcı olurdu pozisyonlara girmesinde ortada hiçbirşey yapmayan bir Emreye 2 maçdada nasıl tahammül ediyorsun bunu anlamak çok güc kadroya o kadar adam aldı ama saçmalamaktan başka bişe yapmadı.
Orda Nihat yorulduğunda Batuhan değilde Mehmet yıldız yada Teke giröiş olsa daha iyi olmazmıydı?Yada Sabriyi alacağına sağ kanatta Gökdeniz yada mehmet topuz girseydi olmazmıydı?Emre ne amaçla orda oynadı ben anlamdım olumlu bir hareketinide görmedim sürekli faul yaptı top kaybetti onun yerinede Selçuk oynayabilirdi ama bu tamamen Terim'in gereksiz hemde çok gereksiz tavırlarından kaynaklanan puan kayıplarıdır.
Buralara kadar onun sayesinde geldiğimizi söyleyen arkadaşlara hiç katılmıyorum onun bu takıma kattığı hiçbirşey olduğunu düşünmüyorum.Bu adam bura varken ideal kadro olmaz bu takımda.
İstikrar adına kadroyu bozmadan Madrid'teki oyuncuların aynısını sahaya çıkardı. Ama biz İspanya'da iyi bir oyun ortaya koymamıştık ki aynı kadro ile çıkıyoruz. Emre - Ayhan, İ.Üzülmez - İ.Kaş değişikliği ile maça başlanmalıydı. Hakan Balta stoperde ne kadar başarılı olmaya çalışsada yabancılık çektiğini düşündüm. Sakatlıktan çıkmış maç eksikliği olan bir Nihat'ı ikinci yarının başında çıkarıp hızlı bir forvet veya ortasahada top yapmak için(1-0 öndeydik o sıralar) oyuncu alabilirdik. Yapılması gereken bir çok şey vardı ancak F.Terim'in takdiriydi. Sorumluluk da onun . . .
Fatih terim futbolcuları iyi motive eden belli bir sistem kurunca iyi işler çıkran bir teknik direktör..
Ancak Fatih terim hiçbir başka teknik direktörde görmediğim kadar EGO su şişkin bir insan..
hani ne yapsam doğrudur mantığında...bu onu zaman zaman başarıya götürsede bazen de böyle kötü sonuçlanıyor..
Açıkcası Beşiktaşlılar ibrahim toraman için kızıyor trabzonlulur Egemen için..bence ikiside haklı ancak..Batuhana ne demeli ..Ardayı oyundan çıkarıp nuriyi almalara ne demeli ..
Şimdi egosu o kadar ki şimdi bir çokları göremiyor onun asıl meselelerinden biri diğer teknik direktörlere ders vermek... onların beceremediğini yapıp fark yaratmak...
mesela diyorki sen bu Batuhanı mı kiraladın dENİZLİ BAK BEN ONU en önemli maçımda en ihtiyacım olduğu anda sahaya alırım..Tabi batuhan bir gol atsa...Dahi fatih terim...
mesela Avrupa şampiyonunun hocası aragones collin kazımı ilk 18 e mi almazsın bak ben onu milli takıma alırım..yoksa şu formuyla Collin kazım incirilik sporda oynayamaz bırakın milli takımı..
....
geçmişte öyle değilmiydi...
Volkanın fenerbahçeden neredeyse kovulacağı dönemde milli takıma almadımı..ziraa tümer beşiktaşta iflas etmişkende aynısını yapmamışmıydı...
ben farklıyım ..ben hepinize ders veririrm gibi egolarını yenmediği müddetçe Fatih terimle başarı gelmez...
iki defa göndermişim yanlışlıkla yönetilerimiz düzeltebilir..
büyük ihtimall afrikada açlık olduğu için böyle oynuyoruz ve gitmek istemiyoruz diye düşünüyorum ben. yapamaz bizimkiler orda. :n: