hehehe:D:D
Printable View
hehehe:D:D
Teşekkür Ederim Hocam Çok Saolun Desteğiniz İçin:) Bunlar Bedelsiz Gelen Takıma Tabikide Olacak Oyuna Bir Kaç Gündür Giremedim Bu Geceden İtibaren Oyuna Devam Edeceğim:)
Sen Hissetmezsinde Olmazmı Canım Abicim:) Tabikide:D Saolasın.
Sezon Sonu Görüşecez İsmailim:D Şimdi Bişey Demiyorum:D:D:D Bu Arada Bombalar Gelecek Daha Merak Etme:D:D:D
Teşekkür Ederim Canım Kardeşim:) Sen Kafanı Takma Onlarada Ben Sana Güveniyorum:)
Buna Gülüyorum Sadece Hocam:zuhaha:D :p :n:
Gelecek Ortim Gelecek Bütçeyi Daha Kullanmadım:)
O Kadar Şampiyon Olduk Kardeşim:) Kupada Aldık Az Bile Verdi Bence Hocam:D Yönetim Yarısını Cebine Attı Zaten:uzgun: Adamlar Para Gördü Uzun Yıllar Sonra Haklılar Yani:D:D:D
Sen Bakma İsmailime Hocam Kendi Küme Düşecek Bana Diyor:D Ula Başkan 8.75 Bütçe Vermiş Nasıl Düşerim Yav:D:D:D
Saolasın Hemşom: Sanada Geçmiş Olsun Canım Kardeşim Haberini Yeni Öğrendim:) Aynı Sorunu Bende Yaşadım Neler Hissettiğini İyi Bilirim Kurtulmuşsun Tekrar Geçmiş Olsun Canım:)
Ağzını Hayra Aç İsmail Hocam Ne Şom Ağızlısın Yav:zuhaha:D
Abisi Yav O Kadar Sponsor Gösterdik Seni Tek Kelime mi Yazdın Yav:uzgun: Aşk Olsun Kardeşim Kırıldım Şimdi:D
Teşekkürler Hocam Çok Saolasın:)
Dediğim Gibi Kardeşim Bütçeyi Kullanmadım Asıl Transferler Bundan Sonra Saolasın Tüm Desteğiniz İçin Teşekkürler Hocam
Ula İsmail Da Herkesi Yalan Yanlış Örgütledin Yav:D Senden Korkulur Pes Diyorum Artık:zuhaha:n:
:D:D:D:D:D
Arkadaşlar Destekleriniz ve Tüm Yorumlarınız İçin Teşekkür Ederim Ayrı Ayrı Herkese Çok Saolun 3 Gündür Oyuna Giremediğim İçin Ayrı Kaldım Bu Geceden İtibaren Tekrar Kaldığımız Yerden Devam Edeceğim
sağolasın abicim çekmeyen bilemez :) Neyse gece olmasada yarına bakarım bende ss lere :)Quote:
Saolasın Hemşom: Sanada Geçmiş Olsun Canım Kardeşim Haberini Yeni Öğrendim:h: Aynı Sorunu Bende Yaşadım Neler Hissettiğini İyi Bilirim Kurtulmuşsun Tekrar Geçmiş Olsun Canım:h:
Lig başlasın artık abi:D
Abi bırak bu işleri geceden devam dedin ss göremiyoruz birşey varki koymuyorsun.Gelen geçen 10 mu attı:D:zuhaha:n: